Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ναι ε? Εγω παλι απο τοτε που μου εδωσε οριο αισθανομαι οτι ο χρονος τρεχει σαν τρελος και με τρομαζει αυτο! Σημερα σκεφτομουν οτι μου μειναν σχεδον 3 εβδομαδες και τρομοκρατηθηκα!

Εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα.

Μωρε και γω το θελω το μπεμπακι μου να ερθει αλλα με τρομαζει η ωρα του τοκετου! :) αν μου το εφερνε ο πελαργος θα ηταν καλυτερα :)

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Στο ντομπλερ με μέτρησε από τον υπέροχο στην κοιλιά και με έβγαλε 2.4  χτες κολπικο υπέροχο το βάζει λίγο μέσα δεν σε ποναει καθόλου Αλλά δε μετράει και σωστά και ήμουν 3.ειναξ μια χαρά ο τράχηλος.αρα είπε περπατάμε λιγάκι πλέον είπε και μόλις μπω στο μήνα μου φουλ περπάτημα Αφού έχω συσπάσεις και ο μικρός Είναι ήδη πολύ χαμηλά κκαι τα παραπανω υγρα βοηθανε μήπως σπάσουν τα νερά. Επειδή έχουμε το ζάχαρο και το θηροηδη καλύτερα μη πάμε μέχρι 40 εβδομάδες.καλο είναι μέχρι 38.

Ναι έτσι είναι.μπρουμυτα Αλλά γυρνάει και λίγο πλάγια Όχι τελείως μπορουμητα.εχει βολευτεί κάπως περίεργα και έχει σφηνωσει το κεφαλάκι του κάτω για να να βγει.

Μια ερώτηση προς τις έμπειρες μανούλες.για τις αποστειρωμενςς γαζουλες τι διαστάσεις και τι οινόπνευμα? Πόσοι βαθμοί?

Κοριτσια μου γειά κι από μέναααα!!!! Το κατά ευχαριστήθηκα σήμερα, πήγα και πήρα φορμάκια για τα μωρά!!!!! Λουλου μου γάζες εγώ θα πάρω τις μικρές 15*15 νομίζω είναι, σκέψου ότι θα κάνεις αφαλό, ματάκια μυτούλα, δε χρειάζεσαι μεγάλες... Όμως οινόπνευμα για που???? Εγώ θυμάμαι μέχρι να πέσει ο αφαλός έβαζα μια σταγόνα μπενταντιν και το έκανα με τη γαζουλα... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μωρε και γω το θελω το μπεμπακι μου να ερθει αλλα με τρομαζει η ωρα του τοκετου! :) αν μου το εφερνε ο πελαργος θα ηταν καλυτερα :)

Ρε αυτό με τον πελαργό το σκεφτόμουνα και εγώ χθες βράδυ που αγχωνομουν για το θέμα του τοκετού!!! Τι ωραία να μας έρχονταν έτοιμα!!!

• Χαχα 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μην τρομάζεις δεν είναι τίποτα. Μόλις γεννήσεις θα το σκέφτεσαι και θα χαμογελάς πως ήταν όλα εκείνη την ώρα. αυτή η απεριόριστη χαρά που θα σου χαρίσει αυτό το πλάσματακι  δεν συγκρίνετε με τιποτα άλλο. Εγώ θυμαμε όλη την διαδικασία και συγκίνουμε ειδικά όταν άκουσα το μωράκι μου να κλεει και μου το εβάλαν επάνω μου ήταν υπέροχα ξέχασα τα πάντα πονο φόβο σβήσανε όλα!! 

• Μου αρέσει 3

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Μην τρομάζεις δεν είναι τίποτα. Μόλις γεννήσεις θα το σκέφτεσαι και θα χαμογελάς πως ήταν όλα εκείνη την ώρα. αυτή η απεριόριστη χαρά που θα σου χαρίσει αυτό το πλάσματακι  δεν συγκρίνετε με τιποτα άλλο. Εγώ θυμαμε όλη την διαδικασία και συγκίνουμε ειδικά όταν άκουσα το μωράκι μου να κλεει και μου το εβάλαν επάνω μου ήταν υπέροχα ξέχασα τα πάντα πονο φόβο σβήσανε όλα!! 

Συμφωνώ απόλυτα!!!! Μέσα στα επόμενα λεπτά ξεχνάς και τον πόνο και όλα!!!!! Αυτή η πρώτη φορά που το βλέπεις, που το μυρίζεις, το ακουμπάς δεν συγκρίνεται με τίποτα!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 57 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κοριτσια μου γειά κι από μέναααα!!!! Το κατά ευχαριστήθηκα σήμερα, πήγα και πήρα φορμάκια για τα μωρά!!!!! Λουλου μου γάζες εγώ θα πάρω τις μικρές 15*15 νομίζω είναι, σκέψου ότι θα κάνεις αφαλό, ματάκια μυτούλα, δε χρειάζεσαι μεγάλες... Όμως οινόπνευμα για που???? Εγώ θυμάμαι μέχρι να πέσει ο αφαλός έβαζα μια σταγόνα μπενταντιν και το έκανα με τη γαζουλα... 

Εμείς θυμάμαι στη μικρή οινόπνευμα με γαζουλα για τον αφαλό.

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Καλά και Και μένα με τρομάζει ο τοκετός.αλλα θέλω να έρθει η ώρα να ξεμπερδέψω με αυτό το κομμάτι.τοσες γυναίκες γεννάνε κάθε μερα.δεν θα τα καταφέρουμε Εμείς?

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια μου!Καναμε το ντοπλερ χθες 33 εβδομαδων πηγε 2.200 η μπουμπου που φοβομουν εγω οτι δε θα προλαβει να παχυνει!ουφ γυρισε κιολας!τωρα μου λεει η μαια θα λες μη παχυνει πολυ για να βγει ευκολα!αχ εβλεπα τις ανησυχιες σας για το τοκετο κ γω φοβαμαι παρααα πολυ κ δε το κριβω....μηπως μου λενε σπρωξε κ εγω δεν εχω αλλη δυναμη...κατι τετοια σκεφτομαι...αλλα ολες οι εμπιρες μανουλες λενε το ιδιο οτι με το που βγει ξεχνας τα παντα!Ευχομαι σε ολες να εχουμε μια τελεια γεννα ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικα να βγουν καλα τα παιδακια μας!

• Μου αρέσει 1

7We5p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!! Εγω φοβαμαι τα παντα εκτος απ αυτο. Χαχαχα. Καθολου δεν με τρομαζει ο τοκετος, μονο μια περιεργια μου δημιουργει. Ολες μια χαρα θα τα παμε. Τι πιο φυσιολογικο απο μια γεννα!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 22 λεπτά , loyloy είπε:

Εμείς θυμάμαι στη μικρή οινόπνευμα με γαζουλα για τον αφαλό.

Καλά και Και μένα με τρομάζει ο τοκετός.αλλα θέλω να έρθει η ώρα να ξεμπερδέψω με αυτό το κομμάτι.τοσες γυναίκες γεννάνε κάθε μερα.δεν θα τα καταφέρουμε Εμείς?

Μάλλον έχει να κάνει με το τι οδηγίες πήρε η καθεμία μας από τον παιδιατρο!!!! Λεπτομέρειες μωρέ, και το ένα και το άλλο για αποστείρωση είναι, θα ρωτήσουμε στο μαιευτήριο!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα η μαια οινοπνευμα μου ειπε και οινοπνευμα πηρα! Δε νομιζω οτι εχουν μεγαλη διαφορα! Ολο το απογευμα ημουν στα μαγαζια! Πηγα στο φαρμακειο και ψωνισα, πηρα φωτιστικο για το παιδικο και πηρα και ενα καμβα με θεμα τη ραπουνζελ για δωματιο της μπεμπας! Ειναι μαγικος ο καμβας! Εχει και φωτακια :) τωρα ομως κλαταρα! Πραγματικα δεν αντεχω ουτε να κατσω να φαω!

πρίν από 29 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εμενα η μαια οινοπνευμα μου ειπε και οινοπνευμα πηρα! Δε νομιζω οτι εχουν μεγαλη διαφορα! Ολο το απογευμα ημουν στα μαγαζια! Πηγα στο φαρμακειο και ψωνισα, πηρα φωτιστικο για το παιδικο και πηρα και ενα καμβα με θεμα τη ραπουνζελ για δωματιο της μπεμπας! Ειναι μαγικος ο καμβας! Εχει και φωτακια :) τωρα ομως κλαταρα! Πραγματικα δεν αντεχω ουτε να κατσω να φαω!

Κάτσε ξάπλωσε Αλλά να φας.εμεις με το ζάχαρο ειδικά δεν πρέπει να παραλειπουμε γεύμα.

9 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Θυμάμαι από την ανηψια μου μια σταλιά γαζουλες Αλλά δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες. Έχουν περάσει και 8 χρόνια.Ηρθαν τα pampers μας και οι πιπιλες οι οροι. Γαζουλες οινόπνευμα αντισηπτικό χεριών και τελειώσαμε τα ψώνια.παντβς ευτυχώς που υπάρχουν τα ηλεκτρονικά φαρμακεία.πολλα λεφτά γλίτωσα με όλα όσα είναι από φαρμακείο.40% και κάποια 50% τα βρήκα.

Κοριτσι μ σ ειναι ευκολο να μ στειλεις το φαρμακειο που τα βρηκες?

7We5p3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κοριτσι μ σ ειναι ευκολο να μ στειλεις το φαρμακειο που τα βρηκες?

Έχω και  εγώ site  φαρμακείου που έχει καλές τιμες αν θες να στο στειλω

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Έχω και  εγώ site  φαρμακείου που έχει καλές τιμες αν θες να στο στειλω

Κι εγώ θελωωωω!!!! Έχει τόσα πολλά, χάθηκα λίγο.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...