Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

@loyloy μπραβο ρε λουλουκα!! Μια χαρα ο μπεμπης σου. 

@ΒαλεντιναΧρηστοςτωρα ειναι αναμενομενο να αυξηθουν οι συσπασεις, ετοιμαζεται η μητρα μικρη μικρη μου! Ολα καλα θα ειναι θα δεις.

@sun38θα μπεις οπως το εχετε προγραμματισει κοριτσι μου. Και θα πανε ολα τελεια. Στο τελος δεν θα θυμασαι τπτ αρνητικο!

Εσεις κοριτσια νιωθετε τα μωρα σας χαμηλα? Εγω εχω πολυ αναποδο παιδι. Ηταν χαμηλα τοτε που δεν επρεπε. Και τωρα τον νιωθω ψηλα. Εσας εχει κατεβει? 

Παρα πολλη χαμηλα τοσο π νομιζω αν βαλω το δαχτυλο μ απο κατω θα πιασω το κεφαλι της.....εξαλλου ειπε κ ο γιατρος οτι ειναι παρα πολλη χαμηλα κ ετοιμη το προσωπο της κοιταει την πλατη μου οπως βγαινουν δηλαδη....αλλα ειναι αρκετα επωδυνο κουναει το κεφαλι της κ ποναω ή τσουζει μερικες φορες σαν να τραβαει ολοκληρη την μητρα....μηπως εκει ψηλα π αισθανεσαι ειναι κανενα ποδι χερι ή πλατη κ οχι κεφαλι??? Γιατι κ εγω αισθανομαι στον θωρακα μ τα ποδια της!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Παρα πολλη χαμηλα τοσο π νομιζω αν βαλω το δαχτυλο μ απο κατω θα πιασω το κεφαλι της.....εξαλλου ειπε κ ο γιατρος οτι ειναι παρα πολλη χαμηλα κ ετοιμη το προσωπο της κοιταει την πλατη μου οπως βγαινουν δηλαδη....αλλα ειναι αρκετα επωδυνο κουναει το κεφαλι της κ ποναω ή τσουζει μερικες φορες σαν να τραβαει ολοκληρη την μητρα....μηπως εκει ψηλα π αισθανεσαι ειναι κανενα ποδι χερι ή πλατη κ οχι κεφαλι??? Γιατι κ εγω αισθανομαι στον θωρακα μ τα ποδια της!!

Πριν καναν μηνα που ηταν χαμηλα και με ενοχλουσε το καταλαβαινα. Τωρα δεν νιωθω αυτην την πιεση χαμηλα. Μονο ψηλα στον θωρακα και στα πλευρα δεξια και αριστερα. Τη δευτερα εχω γιατρο να δουμε. Αρα και εσενα ετοιμη ειναι η τσουπριτσα να ξεπροβαλλειιιιι!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πριν καναν μηνα που ηταν χαμηλα και με ενοχλουσε το καταλαβαινα. Τωρα δεν νιωθω αυτην την πιεση χαμηλα. Μονο ψηλα στον θωρακα και στα πλευρα δεξια και αριστερα. Τη δευτερα εχω γιατρο να δουμε. Αρα και εσενα ετοιμη ειναι η τσουπριτσα να ξεπροβαλλειιιιι!!

Εμένα έχει πάει ακόμα πιο χαμηλά Αλλά μπρούμυτα. Με τσακίζει εκεί κάτω.ψαχουλεμα όλη την ώρα.καλα τα πλευρά άστο.μου ρίχνει κάτι κλωτσιές στο κόκαλο και πετάγομαι ολόκληρη. 

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Εμένα έχει πάει ακόμα πιο χαμηλά Αλλά μπρούμυτα. Με τσακίζει εκεί κάτω.ψαχουλεμα όλη την ώρα.καλα τα πλευρά άστο.μου ρίχνει κάτι κλωτσιές στο κόκαλο και πετάγομαι ολόκληρη. 

Ναι αυτο το ψαχουλεμα το νιωθα πριν 2 μηνες! Τωρα οχι.

Αχ θεε μου, τι παιδι ειναι αυτο. Αναποδο απο εμβρυο.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι ετοιμη ειναιι αλλα ας μην βγει απο τωρα χαχαχα......

Σε παιδευει ο αγοραρος!!!

πρίν από 32 λεπτά , loyloy είπε:

Μπρουμητα δηλαδη κοιταει προς τα πισω οχι προς την κοιλια σου ε? Αν ειναι ετσι το ιδιο λεμε!!! Και εμενα στο κοκαλο χτυπαει κ με ποναει πολλη η σκατουλα!

Υπομονη λιγο μας εμεινε!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

8 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γιατι ποσο εισαι τωρα??? Ναι διαβασα τα νεα σου...πριν εβαζα μικρους στοχους 2εβδομαδουλες την φορα τωρα λεω 23 μερες να μπω στο μηνα μ(25/11)....αλλα 17λεω γιατι ειπε ο γιατρος οτι εκει θα ειμαστε κομπλε αν γεννηθει(κλεισμενη 35η εβδομαδα)...μην ανχωνεσαιι ολα καλα θα πανε.....

Τώρα είμαι 29 εβδομάδων κ κάτι μέρες. Προχωράω δηλαδή για την 30. Όποτε θελω να φτάσω κ εγώ 32-33 εβδομάδων. 33-34 εβδομάδων θα μπω εισαγωγή κ λέμε εκτός απροόπτου στην 36 να κάνω καισαρική. Μόλις δηλαδή μπω στην 36 εβδομάδα. Τώρα αναλόγως πάλι με τους υπερήχους την μαγνητική που θα κάνω θα δούμε. Μπορεί να αλλάξει κ για πιο νωρίς. Αυτά μου είπε χθες!

Καλημερα ξέχασα να σας πω!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Τώρα είμαι 29 εβδομάδων κ κάτι μέρες. Προχωράω δηλαδή για την 30. Όποτε θελω να φτάσω κ εγώ 32-33 εβδομάδων. 33-34 εβδομάδων θα μπω εισαγωγή κ λέμε εκτός απροόπτου στην 36 να κάνω καισαρική. Μόλις δηλαδή μπω στην 36 εβδομάδα. Τώρα αναλόγως πάλι με τους υπερήχους την μαγνητική που θα κάνω θα δούμε. Μπορεί να αλλάξει κ για πιο νωρίς. Αυτά μου είπε χθες!

Καλημερα ξέχασα να σας πω!!!

Καλημερα κοριτσια.....

Ααα εισαι λιγο παραπισω ε ενταξει θα περασουν 3-4εβδομαδουλες ειναι...μετα θα τα σκεφτομαστε κ θα γελαμε οταν θα εχουμε τα ζουζουνια μας αγγαλια....διανυεις την 30η ετσι παει δεν εισαι στην 29η την εχεις κλεισει.... Εγω διανυω την 33η!! Ολα καλα θα πανε θετικες σκεψεις!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! 

@loyloy λουλουκα σε πονεσε που σε κοιταξε κολπικα? Εσενα γιατι σου ειπε να μπεις νωριτερα? Με προκληση?

Στο ντομπλερ με μέτρησε από τον υπέροχο στην κοιλιά και με έβγαλε 2.4  χτες κολπικο υπέροχο το βάζει λίγο μέσα δεν σε ποναει καθόλου Αλλά δε μετράει και σωστά και ήμουν 3.ειναξ μια χαρά ο τράχηλος.αρα είπε περπατάμε λιγάκι πλέον είπε και μόλις μπω στο μήνα μου φουλ περπάτημα Αφού έχω συσπάσεις και ο μικρός Είναι ήδη πολύ χαμηλά κκαι τα παραπανω υγρα βοηθανε μήπως σπάσουν τα νερά. Επειδή έχουμε το ζάχαρο και το θηροηδη καλύτερα μη πάμε μέχρι 40 εβδομάδες.καλο είναι μέχρι 38.

11 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι ετοιμη ειναιι αλλα ας μην βγει απο τωρα χαχαχα......

Σε παιδευει ο αγοραρος!!!

Μπρουμητα δηλαδη κοιταει προς τα πισω οχι προς την κοιλια σου ε? Αν ειναι ετσι το ιδιο λεμε!!! Και εμενα στο κοκαλο χτυπαει κ με ποναει πολλη η σκατουλα!

Υπομονη λιγο μας εμεινε!!!

Ναι έτσι είναι.μπρουμυτα Αλλά γυρνάει και λίγο πλάγια Όχι τελείως μπορουμητα.εχει βολευτεί κάπως περίεργα και έχει σφηνωσει το κεφαλάκι του κάτω για να να βγει.

Μια ερώτηση προς τις έμπειρες μανούλες.για τις αποστειρωμενςς γαζουλες τι διαστάσεις και τι οινόπνευμα? Πόσοι βαθμοί?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Μαλιστα...γιατι μου ειπε και μενα την Τεταρτη θα με κοιταξει κολπικα πρωτη φορα! Οσο για το οινοπνευμα η μαια ειπε καθαρο οινοπνευμα 95%!  Για τις γαζες δεν ειπε διασταση αλλα δε νομιζω οτι χρειαζεται και τπτ μεγαλο! Τον αφαλο θα καθαριζουμε και αν χρειαζεται τα ματακια...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μαλιστα...γιατι μου ειπε και μενα την Τεταρτη θα με κοιταξει κολπικα πρωτη φορα! Οσο για το οινοπνευμα η μαια ειπε καθαρο οινοπνευμα 95%!  Για τις γαζες δεν ειπε διασταση αλλα δε νομιζω οτι χρειαζεται και τπτ μεγαλο! Τον αφαλο θα καθαριζουμε και αν χρειαζεται τα ματακια...

Θυμάμαι από την ανηψια μου μια σταλιά γαζουλες Αλλά δεν θυμάμαι τις λεπτομέρειες. Έχουν περάσει και 8 χρόνια.Ηρθαν τα pampers μας και οι πιπιλες οι οροι. Γαζουλες οινόπνευμα αντισηπτικό χεριών και τελειώσαμε τα ψώνια.παντβς ευτυχώς που υπάρχουν τα ηλεκτρονικά φαρμακεία.πολλα λεφτά γλίτωσα με όλα όσα είναι από φαρμακείο.40% και κάποια 50% τα βρήκα.

Εγω πανες πηρα απο το μαρκετ που τις ειχε προσφορα! Σημερα θα παω και φαρμακειο να παρω και απο κει αφρολουτρα, γαζες κτλ και νομιζω πως τελειωσα απο ψωνια! Βεβαια συνεχεια ολο και κατι σκεφτομαι αλλα αυτο το πραγμα δεν εχει τελος :) οτι πηρα, πηρα! Αν χρειαστει κατι αλλο δε ζουμε και σε κανενα βουνο, θα παει καποιος να το παρει! Θα χαλαρωσω απο δω και περα!

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω πανες πηρα απο το μαρκετ που τις ειχε προσφορα! Σημερα θα παω και φαρμακειο να παρω και απο κει αφρολουτρα, γαζες κτλ και νομιζω πως τελειωσα απο ψωνια! Βεβαια συνεχεια ολο και κατι σκεφτομαι αλλα αυτο το πραγμα δεν εχει τελος :) οτι πηρα, πηρα! Αν χρειαστει κατι αλλο δε ζουμε και σε κανενα βουνο, θα παει καποιος να το παρει! Θα χαλαρωσω απο δω και περα!

Το φάγαμε βασιλικουλα !!!!!!!Όλα έτοιμα!!!!!!!έρχονται τα μωράκια μας!!!!!μιλάμε Έχει παγώσει ο χρόνος.νιωθω ότι δεν θα γεννήσω πότε.καλα Ναι κάτι αν ξεχάσουμε κάποιος θα πεταχτεί.

πρίν από 15 λεπτά , loyloy είπε:

Το φάγαμε βασιλικουλα !!!!!!!Όλα έτοιμα!!!!!!!έρχονται τα μωράκια μας!!!!!μιλάμε Έχει παγώσει ο χρόνος.νιωθω ότι δεν θα γεννήσω πότε.καλα Ναι κάτι αν ξεχάσουμε κάποιος θα πεταχτεί.

Ναι ε? Εγω παλι απο τοτε που μου εδωσε οριο αισθανομαι οτι ο χρονος τρεχει σαν τρελος και με τρομαζει αυτο! Σημερα σκεφτομουν οτι μου μειναν σχεδον 3 εβδομαδες και τρομοκρατηθηκα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...