Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Τι κάνετε κοριτσια?εδώ όλο το βράδυ κακοκαιρια.πολυ βροχή κεραυνοί μπουμπουνητα.ολο το πακέτο.Τουλαχιστον δροσισε λίγο Σήμερα και έφυγε το κοκκινόχωμα.

Να σας ρωτήσω κάτι ειδικά αυτές που είναι ήδη μανούλες?ενώ ήμουν πρισμενη  και δεν κλεινανε  τα παντελόνια μου, Από σήμερα επανήλθα.απο τη μια αγχώνομαι,  Από την άλλη σκέφτομαι μη παίζει ρόλο που επιτέλους ρύθμισα τη τουαλέτα και κάθε πρωί με το που ξυπνάω έχουμε "ραντεβου" .

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη! Εδώ μια χαρά καιρό έχει ο μικρός όλη μέρα βόλτες με τον μπαμπά του... κι εγώ ξάπλα! Κι εγώ πότε είμαι πρησμένη πότε όχι.  Μην αγχώνεσαι,  σίγουρα παίζει ρόλο η τουαλέτα. Αλλά και η ώρα της ημέρας. Το βράδυ είμαστε πιο πρησμενες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη! Εδώ μια χαρά καιρό έχει ο μικρός όλη μέρα βόλτες με τον μπαμπά του... κι εγώ ξάπλα! Κι εγώ πότε είμαι πρησμένη πότε όχι.  Μην αγχώνεσαι,  σίγουρα παίζει ρόλο η τουαλέτα. Αλλά και η ώρα της ημέρας. Το βράδυ είμαστε πιο πρησμενες. 

Α ωραία.αρα Σήμερα ξεκούραση.εχω αναγουλες εδώ και ώρα.με τα χίλια ζόρια μαγειρεύω.μερα με τη μέρα αυξάνονται.αλλα τι να κάνω.το λατρεύω το σπορι μου.ας με παιδεύει.

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Α ωραία.αρα Σήμερα ξεκούραση.εχω αναγουλες εδώ και ώρα.με τα χίλια ζόρια μαγειρεύω.μερα με τη μέρα αυξάνονται.αλλα τι να κάνω.το λατρεύω το σπορι μου.ας με παιδεύει.

Αχ τα ίδια περνάμε... κι εγώ με τα χίλια ζόρια μαγείρεψα και εννοείται δεν μπορώ να φάω. Ας είναι καλά τα μωράκια μας κι εμείς ας παιδευόμαστε!

πρίν από 44 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Αχ τα ίδια περνάμε... κι εγώ με τα χίλια ζόρια μαγείρεψα και εννοείται δεν μπορώ να φάω. Ας είναι καλά τα μωράκια μας κι εμείς ας παιδευόμαστε!

Α εγω το τρώω όλο το φαγητό μου.προσπαθω να μαγειρεύω ότι έχω όρεξη όσο μπορώ για να τρώω.παντως οτ Αν τρωω μετά ηρεμώ.

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μπραβο κορίτσια!!!!  Κι εγω σήμερα είχα ορεξη για, κριθαρακι κ έκανα!  

Να σας πω... Εσεις βγαίνετε εξω;;  για βόλτα φαγητό χυμό;;;; 

Εγώ αναλόγως τη διαθεσ η και τις ενοχλήσεις.φαγητο Όχι δεν έχω πάει ακόμα εξω.για χυμό και βόλτα Ναι.κοιτα να δεις που κάποτε λέγαμε για καφέ και τώρα έγινε χυμός.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Εγώ αναλόγως τη διαθεσ η και τις ενοχλήσεις.φαγητο Όχι δεν έχω πάει ακόμα εξω.για χυμό και βόλτα Ναι.κοιτα να δεις που κάποτε λέγαμε για καφέ και τώρα έγινε χυμός.

Ετσι ακριβως... Εγω παλι επειδη νιώθω ενοχλήσεις δεν νιωθω καλα να βγώ κ να καθομαι με τις ωρες όπως πριν... :(

πρίν από 12 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ετσι ακριβως... Εγω παλι επειδη νιώθω ενοχλήσεις δεν νιωθω καλα να βγώ κ να καθομαι με τις ωρες όπως πριν... :(

Κι εγώ για λίγο.μη φανταστείς.πχ 2 μέρες τώρα είμαι στο καναπέ.μονο μαγείρεμα. Τπτ άλλο.οιναναγουλες αυξάνονται πολύ.παραλιγο να κάνω και εμε το πριν.

18 ώρες πρίν, elise είπε:

κοριτσια αναγουλες, ανακατωσουρες, ζαλαδες φευγουνε στην 12η εβδ ! ολα αυτα τα ειχα και εγώ, πατατες βραστες ριγανη αλατι λαδακι, πωωωω τα ιδια ακριβως ολες ! εμετους δεν ειχα καθολου, οι μυρωδιες δράμα τα μυριζα ολα στον υπερθετικο βαθμο και αναγουλιαζα, ετρωγα μια μικρη γκαμα φαγητων μονο τα περισσοτερα τα αηδιαζα, ζαλαδες πολυ συχνες. 12+2 σημερα και εχει ηδη μερικες μερες που ολα αυτα υποχωρουνε. εγω εκτος απο κοτοπουλο δε μπορουσα να φαω αλλο κρεας, χτες εκανα και φαγαμε πρασα με χοιρινο ! ενταξει ακομα δε φυγανε ολα φυσικα, δεν αντεχω ψησταριά, ή φριτεζα με προτηγαν πατατες, ουτε να σκεφτω ! ισως ειναι και η φοβια θα πρεπει να δοκιμασω μαλλον καποια στιγμή -οχι ακομα ομως-. επισης εκει που σερνομουνα απο κρεβατι σε καναπε και τουμπαλιν λόγω κουρασης και νυστας, νοιωθω οτι ανακτω την ενεργεια μου ξανα ολοενα και περισσοτερο μερα με τη μερα. με λιγα λογια αρχιζω να νοιωθω οπως πριν μεινω εγκυος, 

ενημερωτικα .. 1,71 υψος, 57,3 κιλα ξεκινησα και σημερα εδειξε 57,9.... πρηξιμο καθολου, και μια απειροελαχιστη υποψια κοιλιτσας σαν να παραεφαγα περισσοτερο οχι σαν να ειμαι εγκυος, η οποια τα πρωινα ειναι φλατ, κατα το απογευμα ξεπροβαλλει που συνηθως εχω κανει δουλειες, εχω μπει -βγει, ανεβει -κατεβει. 

συνεπως για τα κοριτσια τα οποια ειναι στις εβδομαδες ζαλαδες/αναγουλες/εμετοι.... λιιιιιγο υπομονη, κοντα στη 12η ολα θα υποχωρησουνε σιγα σιγα

επισης 1ος υπερηχος 9+1 εβδ ολα καλα, επομενο ραντεβου τεταρτη 9/05 για 2ο υπερηχο (θα ειμαι 13βεδ), σ αυτη τη φαση γινεται η αυχενικη διαφάνεια αν δε κανω λαθος ? (1ο παιδακι για μενα συνεπως,.. απειρη λολ). επισης η αιματολογικη για συνδρομο down γινεται μαζι με την αυχενική ή σε αλλο μήνα ? ενημερωστε με λιγο οποια ξερει...

Καλησπέρα, την ημέρα που θα κάνεις την Αυχενική θα κάνεις κ την αιματολογικη. Πρέπει οπωσδήποτε την ίδια μέρα ώστε όταν βγουν τα αποτελέσματα της(ίσως κάνουν δύο μέρες, ίσως και μια εβδομάδα-εξαρτάται από το Μικροβιολογικο) ο γιατρός να τα συγκρίνει με τα αποτελέσματα της αυχενικής και να σου πει τα τελικά ποσοστά.

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κι εγώ για λίγο.μη φανταστείς.πχ 2 μέρες τώρα είμαι στο καναπέ.μονο μαγείρεμα. Τπτ άλλο.οιναναγουλες αυξάνονται πολύ.παραλιγο να κάνω και εμε το πριν.

Κι εγω ετσι.. Ευτυχως τωρα με περασαν οι πολλες αναγουλες... Εχω μονο ξινιλες.... Αλλα χίλιες φορές καλύτερα σε σχεση με πριν!!!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου βλέπω χαμός από συμπτώματα!!! Εγώ μόνο στήθος κ τρομερές καούρες..... τι μήλα τρώω τι γιαούρτια τίποτα.... ούτε να κοιμηθώ σαν άνθρωπος δε μπορώ....

υπομονή μετά το πρώτο τρίμηνο θα στρώσει η κατάσταση..

.. @Cath3rine Κ εγώ Πέμπτη ραντεβού για καρδιά!! 

Αναφορικά με τις εξόδους εγώ βγΑινω, και σούπερ πάω, κ από βδομάδα θα πΑω κ δουλειά, και για χυμό.... μόνο με τις καούρες 3 4 μέρες τώρα έχω ξενερώσει κ με επηρεάζουν αλλιώς ως τώρα του έδινα κ καταλάβαινε!!

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κορίτσια μου βλέπω χαμός από συμπτώματα!!! Εγώ μόνο στήθος κ τρομερές καούρες..... τι μήλα τρώω τι γιαούρτια τίποτα.... ούτε να κοιμηθώ σαν άνθρωπος δε μπορώ....

Αναφορικά με τις εξόδους εγώ βγΑινω, και σούπερ πάω, κ από βδομάδα θα πΑω κ δουλειά, και για χυμό.... μόνο με τις καούρες 3 4 μέρες τώρα έχω ξενερώσει κ με επηρεάζουν αλλιώς ως τώρα του έδινα κ καταλάβαινε!!

Να προσέχεις ε?Όσο μπορείς να κάνεις πράγματα καλο είναι.να προσέχεις στο σουπερ να μη σηκώνεις βάρος.

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κι εμεις πεμπτη για καρδιά!!!!! Σήμερα σαν να νιώθω καλύτερα απο τις αναγουλες κ ελπίζω να συνεχίσω έτσι... Να βγω κ λιγο γτ ολο μεσα κάθομαι.. 

11 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Να προσέχεις ε?Όσο μπορείς να κάνεις πράγματα καλο είναι.να προσέχεις στο σουπερ να μη σηκώνεις βάρος.

Εγώ κάνω βόλτες στο σούπερ, ο σύζυγος ψωνίζει.... εγώ διαλέγω χαχαχα

10 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Κι εμεις πεμπτη για καρδιά!!!!! Σήμερα σαν να νιώθω καλύτερα απο τις αναγουλες κ ελπίζω να συνεχίσω έτσι... Να βγω κ λιγο γτ ολο μεσα κάθομαι.. 

Εγώ σήμερα θα πάω σε μια βάπτιση. Ξύπνησα το πρωί με το στήθος λίγο ξεπρησμενο κ μου ήρθε κάπως, ελπίζω να μην είναι κακό δείγμα αυτό... 

Τι κάνετε εσείς κορίτσια;; Πως θα περάσετε τη Κυριακή σας;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...