Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια μου...! @loyloy Με τον ύπνο πλέον το εχω παρει απόφαση.. Δεν πρόκειται να κοιμηθω σερί... Ανα μια ώρα τουαλέτα! Μαρτύριο... Οτι τα κουνούπια ακομα ζουν με εχει σπάσει τα νεύρα! 

@Ioio Εγω την εκανα την γενικη σπιτι μου.. Εστησαν κ καλαθουνα.. Εκανα κ την συρταριερα ωστε να μπουν τα ρουχα ρου παιδιού κ τωρα αισίως περιμένω τον αντρα μου! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Με το καλό τα μωράκια μας!! Χάθηκα λίγο αλλά είχαμε γάμους και πανηγύρια :-P σας ειχα γράψει για το προβληματάκι με Τον τράχηλο που ειχα ηταν 2,4 εκ στην β επιπέδου εκανα θεραπεία με vasclor, ενα μήνα μετα κατεβηκε στο 2,3 και τωρα στο ντοπλερ ηταν στο 2,5!! Ολα Καλά μου ειπε ο γιατρός παμε πολύ καλά κι απλα θα συνεχίσω ακομα μια εβδομάδα τη vasclor.. ετοιμάσαμε κι εμείς τα πράγματα του μπέμπη μας και τον περιμένουμε με αγωνία:x

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

@loyloy λουλουκα πηγα λαικη και πηρα σαρδελες! :) μου εβαλες την ιδεα :) και για πρωτη φορα καθαρισα ψαρια η ανεπροκοπη :) πηρα και τσιπουρες! Οσο περναει ο καιρος φοβαμαι περισσοτερο το ζαχαρο οποτε δυο φορες ψαρια τη βδομαδα απο δω και περα! 20-25 μερες μου μειναν που θα παει θα περασουν!

Κανει και καλό το ψάρι!!!!!!Μακάρι να χεις καλή μέτρηση.σαρδελα μου πε σε ποσότητα όσο θέλω η γιατρός. Θα περάσουν δεν θα περάσουν?

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Καλημερα κορίτσια μου...! @loyloy Με τον ύπνο πλέον το εχω παρει απόφαση.. Δεν πρόκειται να κοιμηθω σερί... Ανα μια ώρα τουαλέτα! Μαρτύριο... Οτι τα κουνούπια ακομα ζουν με εχει σπάσει τα νεύρα! 

@Ioio Εγω την εκανα την γενικη σπιτι μου.. Εστησαν κ καλαθουνα.. Εκανα κ την συρταριερα ωστε να μπουν τα ρουχα ρου παιδιού κ τωρα αισίως περιμένω τον αντρα μου! 

Και εσύ κουνουπακια?Καλά ειχσ κάτι νεύρα.ευτυχως κατάφερα και κοιμήθηκα 5 ώρες.καλα η τουαλέτα δεν το συζητω άλλο κι αυτό.εχει τύχει με το που πάω στο καπάκι να κουνιέται ο μικρός και να ξαναπηγαινω γτ μου χτυπάει τη κύστη και να λέω ρε γμτ Τώρα πήγα που τα βρήκα τόσα τσισακια. 

πρίν από 50 λεπτά , Irini123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Με το καλό τα μωράκια μας!! Χάθηκα λίγο αλλά είχαμε γάμους και πανηγύρια :-P σας ειχα γράψει για το προβληματάκι με Τον τράχηλο που ειχα ηταν 2,4 εκ στην β επιπέδου εκανα θεραπεία με vasclor, ενα μήνα μετα κατεβηκε στο 2,3 και τωρα στο ντοπλερ ηταν στο 2,5!! Ολα Καλά μου ειπε ο γιατρός παμε πολύ καλά κι απλα θα συνεχίσω ακομα μια εβδομάδα τη vasclor.. ετοιμάσαμε κι εμείς τα πράγματα του μπέμπη μας και τον περιμένουμε με αγωνία:x

Άρα όλα Καλά!! !!!!!μπράβο σου κορίτσι μου!!!!!Είμαστε στη τελική ευθεία επιτέλους!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

@loyloyτην ίδια απορία εχω κ εγω.. Που τα βρίσκουμε τοσα πολλα.... Καλα περιττό να σε πω οτι αναλογα σε ποια μεριά ξαπλώνω παει κ κουρνιαζει ο μικρος κ μετα για να σηκωθώ να πάω τουαλέτα μεσα μου γίνεται μια μινι μετακομιση... Απορώ τι τραβάει κ αυτο το παιδί εκει μεσα.. Χαχαχαχαχα 

Εχουμε κουνούπια.. Σκέψου ειπε θα'χουμε ξανα 29 βαθμούς.. Δλδ να τρελαίνεσε... Αυτα τα κουνούπια ποτέ δεν θα φύγουν...! 

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

@loyloyτην ίδια απορία εχω κ εγω.. Που τα βρίσκουμε τοσα πολλα.... Καλα περιττό να σε πω οτι αναλογα σε ποια μεριά ξαπλώνω παει κ κουρνιαζει ο μικρος κ μετα για να σηκωθώ να πάω τουαλέτα μεσα μου γίνεται μια μινι μετακομιση... Απορώ τι τραβάει κ αυτο το παιδί εκει μεσα.. Χαχαχαχαχα 

Εχουμε κουνούπια.. Σκέψου ειπε θα'χουμε ξανα 29 βαθμούς.. Δλδ να τρελαίνεσε... Αυτα τα κουνούπια ποτέ δεν θα φύγουν...! 

Πρέπει να πάρω κουνουπιέρα για το λίκνο μου φαίνεται.εχω τρομάξει.και κάτι μεγάλα ρε συ.και μένα Όταν πάω τουαλέτα τον νιωθω μετά Όταν ξαπλώσω που προσπαθεί να βολευτεί.μου ρίχνει και κάτι κλωτσιές ψηλά στα πλευρά και με τσακίζει.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα  κορίτσια! Τι κανετε;; Εγώ σήμερα είχα ραντεβού με το γιατρό. Σιγά σιγά μεγαλώνει, με τον πλακούντα εντάξει τα γνωστά. Μου είπε να κλείσω ραντεβού για ντοπλερ. Έχω ξεχάσει από την πρώτη εγκυμοσύνη. Τι θέλουν να δουν με αυτό; Δεν ρώτησα καλά, σαν να καταλαβα τα αγγεία αλλά του μωρού ή όχι;; 

πρίν από 21 λεπτά , sun38 είπε:

Καλησπέρα  κορίτσια! Τι κανετε;; Εγώ σήμερα είχα ραντεβού με το γιατρό. Σιγά σιγά μεγαλώνει, με τον πλακούντα εντάξει τα γνωστά. Μου είπε να κλείσω ραντεβού για ντοπλερ. Έχω ξεχάσει από την πρώτη εγκυμοσύνη. Τι θέλουν να δουν με αυτό; Δεν ρώτησα καλά, σαν να καταλαβα τα αγγεία αλλά του μωρού ή όχι;; 

Ναι τα αγγεία πλακούντα αυτά βλέπουν.εγκεφαλο αρτηρίες.παει Καλά το μωρακι.αυτο έχει σημασία!! !!!!!!!!!

Κορίτσια πήγα κι εγώ στο γιατρό.2400 γραμμάρια ο μικρός.μετρησαμε τράχηλο κολπικα.στο ντομπλερ μου το βγάλε 2.4 και σήμερα 3.τελικα κολπικα καλύτερα πιο αξιόπιστα και ξεαγχωθηκα. Όλα καλα πάνε.ο μικρός είναι πολύ χαμηλά έτοιμος για τη μεγάλη έξοδο.ανυπομονει και απο βάρος με τη Διατροφή έχω παραμείνει σταθερη , το παιδι παίρνει εγώ Όχι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι τα αγγεία πλακούντα αυτά βλέπουν.εγκεφαλο αρτηρίες.παει Καλά το μωρακι.αυτο έχει σημασία!! !!!!!!!!!

Κορίτσια πήγα κι εγώ στο γιατρό.2400 γραμμάρια ο μικρός.μετρησαμε τράχηλο κολπικα.στο ντομπλερ μου το βγάλε 2.4 και σήμερα 3.τελικα κολπικα καλύτερα πιο αξιόπιστα και ξεαγχωθηκα. Όλα καλα πάνε.ο μικρός είναι πολύ χαμηλά έτοιμος για τη μεγάλη έξοδο.ανυπομονει και απο βάρος με τη Διατροφή έχω παραμείνει σταθερη , το παιδι παίρνει εγώ Όχι.

Μπράβο!! Άντε όλο κ κοντεύεις!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ να σαι Καλά!! !!!!!!!Η μανούλα πότε Έρχεται?

Έρχεται στις 11 του μήνα! !!!Θα κάνω το ντοπλερ  κοντά στις 20 του μήνα γιατί θα έχω ραντεβού 23/11 με το γιατρό κ μετά θα σας μιλάω από το Αλεξάνδρας γιατί πια θα μπω εισαγωγή μέχρι τέλους. Όλα αυτά εφόσον δεν αιμορραγήσω ξαφνικά όποτε θα μπω νωρίτερα κ αναλόγως με την αιμορραγία θα πράξει ο γιατρος.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι κανετε??? Χαθηκα λιγο εχουμε προβλημμα με το ιντερνετ κ δεν εχουμε συνδεση!!! 

Σημερα τα ειδα ολα κοριτσια συσπασεις καθε 5λεπτα απο το πρωι μεχρι αργα το μεσημερι!!! Τι να κανω ξαπλωσα ηρεμησα χαπακωθηκα κ ελλατωθηκαν αν κ δεν εξαφανιστηκαν τελειως.....δικιο ειχε ο γιατρος ας κρατηθει μεσα αλλες 17μερες κ μετα ας βγει η πριγκιπεσσα μας!!! Κατα τα αλλα το ενα θεμα πιανω το αλλο αφηνω...μια με τον αιματοκριτη μια με τις συσπασεις εχασα λιγο την μπαλα αλλα χαλαλι δεν παραπονιεμαι....την δευτερα παω για γενικη αιματος και την πεμπτη ραντεβου στο νοσοκομειο!!! Αυτα τα δικα μου!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια τι κανετε??? Χαθηκα λιγο εχουμε προβλημμα με το ιντερνετ κ δεν εχουμε συνδεση!!! 

Σημερα τα ειδα ολα κοριτσια συσπασεις καθε 5λεπτα απο το πρωι μεχρι αργα το μεσημερι!!! Τι να κανω ξαπλωσα ηρεμησα χαπακωθηκα κ ελλατωθηκαν αν κ δεν εξαφανιστηκαν τελειως.....δικιο ειχε ο γιατρος ας κρατηθει μεσα αλλες 17μερες κ μετα ας βγει η πριγκιπεσσα μας!!! Κατα τα αλλα το ενα θεμα πιανω το αλλο αφηνω...μια με τον αιματοκριτη μια με τις συσπασεις εχασα λιγο την μπαλα αλλα χαλαλι δεν παραπονιεμαι....την δευτερα παω για γενικη αιματος και την πεμπτη ραντεβου στο νοσοκομειο!!! Αυτα τα δικα μου!!!

Όλα καλά θα πάνε!! Σιγά σιγά κ εγώ λέω να κρατηθεί μέσα μέχρι το επόμενο ραντεβού με το γιατρό που έχω στις 23. Τότε θα είμαι στις δικές μου εβδομάδες!

πρίν από 4 λεπτά , sun38 είπε:

Όλα καλά θα πάνε!! Σιγά σιγά κ εγώ λέω να κρατηθεί μέσα μέχρι το επόμενο ραντεβού με το γιατρό που έχω στις 23. Τότε θα είμαι στις δικές μου εβδομάδες!

Γιατι ποσο εισαι τωρα??? Ναι διαβασα τα νεα σου...πριν εβαζα μικρους στοχους 2εβδομαδουλες την φορα τωρα λεω 23 μερες να μπω στο μηνα μ(25/11)....αλλα 17λεω γιατι ειπε ο γιατρος οτι εκει θα ειμαστε κομπλε αν γεννηθει(κλεισμενη 35η εβδομαδα)...μην ανχωνεσαιι ολα καλα θα πανε.....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@loyloy μπραβο ρε λουλουκα!! Μια χαρα ο μπεμπης σου. 

@ΒαλεντιναΧρηστοςτωρα ειναι αναμενομενο να αυξηθουν οι συσπασεις, ετοιμαζεται η μητρα μικρη μικρη μου! Ολα καλα θα ειναι θα δεις.

@sun38θα μπεις οπως το εχετε προγραμματισει κοριτσι μου. Και θα πανε ολα τελεια. Στο τελος δεν θα θυμασαι τπτ αρνητικο!

Εσεις κοριτσια νιωθετε τα μωρα σας χαμηλα? Εγω εχω πολυ αναποδο παιδι. Ηταν χαμηλα τοτε που δεν επρεπε. Και τωρα τον νιωθω ψηλα. Εσας εχει κατεβει? 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , sun38 είπε:

Έρχεται στις 11 του μήνα! !!!Θα κάνω το ντοπλερ  κοντά στις 20 του μήνα γιατί θα έχω ραντεβού 23/11 με το γιατρό κ μετά θα σας μιλάω από το Αλεξάνδρας γιατί πια θα μπω εισαγωγή μέχρι τέλους. Όλα αυτά εφόσον δεν αιμορραγήσω ξαφνικά όποτε θα μπω νωρίτερα κ αναλόγως με την αιμορραγία θα πράξει ο γιατρος.

Δε  θα αιμορραγισεις. Μη σκέφτεσαι αρνητικά.να λες όλα κςλς και με τσαμπουκά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...