Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλως την κι εδώ χαχαχαχαα!!! Τον πρώτο καιρό συστήνουν μόνο τρεχούμενο νεράκι, νιπτήρα εν ολίγης και παντα να έχεις ζεστό νερό στο σπίτι, τοπικά βρεφικό σαπουνακι και ξέβγαλμα μετά!!!! Εγώ ακόμη και όταν ξεκίνησα τα μωρομάντηλα, ετοίμαζα και ένα λεκανακι δίπλα μου με χλιαρό νεράκι και πανάκι και μετά το μωρομάντηλο έκανα και με νεράκι, αλλά αυτό μετά το 6μηνο!!!

Τα κακα τους αυτά τα κίτρινα κρέμα που βγάζουν πως τα καθαριζες ?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Τα κακα τους αυτά τα κίτρινα κρέμα που βγάζουν πως τα καθαριζες ?

Είδες αυτό ξέχασα να πω!!!! Με τον τρόπο που είπες εσύ, δηλαδή με γάζες αλλά τα πολλά πολλά και μετά νιπτήρα, και πολλές φορές κατευθείαν νιπτήρα... Ειδικά να μωρα που θηλάζουν κάνουν πολύ μαλακά κακά, σχεδόν νερό οπότε δεν έχεις θέμα να τα βάλεις κατευθείαν εκεί.... Επίσης θυμάμαι χρησιμοποιουσα αυτό που είπα και πριν, λεκανακι με νερό για τα πολλά... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Είδες αυτό ξέχασα να πω!!!! Με τον τρόπο που είπες εσύ, δηλαδή με γάζες αλλά τα πολλά πολλά και μετά νιπτήρα, και πολλές φορές κατευθείαν νιπτήρα... Ειδικά να μωρα που θηλάζουν κάνουν πολύ μαλακά κακά, σχεδόν νερό οπότε δεν έχεις θέμα να τα βάλεις κατευθείαν εκεί.... Επίσης θυμάμαι χρησιμοποιουσα αυτό που είπα και πριν, λεκανακι με νερό για τα πολλά... 

Ωραία.να οργανωθούμε σιγά σιγά γτ πλησιάζουν οι μέρες.αντε να δω αύριο τι θα πει ο γιατρός γιατι η διαβολιτσα είπε ότι λογω διαβήτη κύησης μέχρι 38η θα την αφησει και εγώ 1 Δεκέμβρη μπαίνω 39.με βλέπω για τέλος Νοέμβρη.

Η μαια ειπε τα καθαριζουμε με βρεγμενο βαμβακι η βρεγμενη γαζα, τα μωρομαντηλα σε τοσο μικρο ισως κανουν συγκαματα! Και πλυσιμο τοπικα στη βρυση αν κανει κακα! 

@loyloy και γω εχω ενα ψιλο αγχος για την επομενη Τεταρτη που εχω ραντεβου! Θα κανουμε και μια καλλιεργια μου ειπε και θα με δει και απο κατω για να δει πως ειναι ο τραχηλος! Ρωτησα και τη μαια και μου εξηγησε και τη διαδικασια της προκλησης! Εντωμεταξυ σημερα πηρα και μια μεγαλη μετρηση στο ζαχαρο και αγχωθηκα κ με αυτο! 

πρίν από 10 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Η μαια ειπε τα καθαριζουμε με βρεγμενο βαμβακι η βρεγμενη γαζα, τα μωρομαντηλα σε τοσο μικρο ισως κανουν συγκαματα! Και πλυσιμο τοπικα στη βρυση αν κανει κακα! 

@loyloy και γω εχω ενα ψιλο αγχος για την επομενη Τεταρτη που εχω ραντεβου! Θα κανουμε και μια καλλιεργια μου ειπε και θα με δει και απο κατω για να δει πως ειναι ο τραχηλος! Ρωτησα και τη μαια και μου εξηγησε και τη διαδικασια της προκλησης! Εντωμεταξυ σημερα πηρα και μια μεγαλη μετρηση στο ζαχαρο και αγχωθηκα κ με αυτο! 

Εμένα εδώ και μια βδομάδα φαγητά που τρώω Τώρα με τη Διατροφή και δεν μου ανέβαζαν Τώρα όλα με πάνε στο όριο και παραπάνω. Έκλεισα να πάω και ενδοκρινολογο πάλι τη Τρίτη να δει τις μετρήσεις.τωρα την έχω βρει με τη σαρδέλα.δεν μου ανεβαζει τπτ.τη καλλιέργεια την κάνει ο γυναικολόγος? 

Διαφημίσεις

1 hour ago, loyloy είπε:

Ωραία.να οργανωθούμε σιγά σιγά γτ πλησιάζουν οι μέρες.αντε να δω αύριο τι θα πει ο γιατρός γιατι η διαβολιτσα είπε ότι λογω διαβήτη κύησης μέχρι 38η θα την αφησει και εγώ 1 Δεκέμβρη μπαίνω 39.με βλέπω για τέλος Νοέμβρη.

Κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά, το έχουμε καταλάβει καλά εδώ μέσα νομίζω!!!!να μιλήσεις μαζί του και ότι κρίνει αυτός καλύτερο για σένα αυτό να κάνεις...! Θα σε παίζουμε ακόμη κι αν γεννησεις Νοέμβρη, μην ανησυχείς!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 51 λεπτά , loyloy είπε:

Εμένα εδώ και μια βδομάδα φαγητά που τρώω Τώρα με τη Διατροφή και δεν μου ανέβαζαν Τώρα όλα με πάνε στο όριο και παραπάνω. Έκλεισα να πάω και ενδοκρινολογο πάλι τη Τρίτη να δει τις μετρήσεις.τωρα την έχω βρει με τη σαρδέλα.δεν μου ανεβαζει τπτ.τη καλλιέργεια την κάνει ο γυναικολόγος? 

Δεν ξερω...λογικα αυτος θα κανει τη ληψη! Και γω ρε γμτ φακες εφαγα που τις τρωω σχεδον καθε βδομαδα! Δε ξερω τι εγινε σημερα! Τεσπα...θα δω πως θα παει αυριο! Ο γιατρος μου ειπε να μη φρικαρω με μια μετρηση πανω απο το οριο! Αν συνεχιστει για κανα δυο μερες θα το δουμε!

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Δεν ξερω...λογικα αυτος θα κανει τη ληψη! Και γω ρε γμτ φακες εφαγα που τις τρωω σχεδον καθε βδομαδα! Δε ξερω τι εγινε σημερα! Τεσπα...θα δω πως θα παει αυριο! Ο γιατρος μου ειπε να μη φρικαρω με μια μετρηση πανω απο το οριο! Αν συνεχιστει για κανα δυο μερες θα το δουμε!

Εμένα όλα τα όσπρια και ειδικά οι φακές μου κάνουν.φαε σαρδέλες ψητές και βραστές πατάτες και θα με θυμηθείς.

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κάθε γιατρός λειτουργεί διαφορετικά, το έχουμε καταλάβει καλά εδώ μέσα νομίζω!!!!να μιλήσεις μαζί του και ότι κρίνει αυτός καλύτερο για σένα αυτό να κάνεις...! Θα σε παίζουμε ακόμη κι αν γεννησεις Νοέμβρη, μην ανησυχείς!!! 

Αυτο έλειπε να μη με παίζετε αν γεννήσω τέλος Νοέμβρη.  :)

@Diavolitsa σα διαδικασία η πρόκληση πως σου φάνηκε από αυτά που έμαθες?

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?

Εμενα περα απο τα δημητριακα με γαλα εκεινη τη μερα δεν μου εχει ανεβει πανω απο το οριο. Αφου ηρθε μια φιλη και εφερε μπισκοτα με γεμιση σοκολατας με στεβια και τα τσακισα και δεν με ανεβασαν. Αντιθετα λιγο γαλα να πιω, αμεσως παει στο οριο. Δεν το καταλαβαινω αυτο το πραγμα. Κατα τ αλλα τρωω τα παντα. Ουτε οι φακες ουτε τα ρεβυθια που ειχα σημερα με πειραξαν. Τι να πω. Ο καθε οργανισμος κανει οτι καταλαβαινει. 

Επισης πηγα κ εκανα και το εμβολιο σημερα της γριπης. 

@Diavolitsa μην αγχωνεσαι. Με οποιον τροπο κ αν γεννησουμε, σημασια εχει να ειναι το καλυτερο για μας και για τα μωρακια μας. Ειτε προκληση ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικος, στο τελος το αποτελεσμα θα ειναι κοινο. Να εχουμε υγιη μωρακια. Κ λογικα θα κανετε και επισκληριδιο, οποτε μην το σκεφτεσαι και πολυ κοριτσι μου. Ισως και γω να μπω ετσι κανεις δεν ξερει. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Λογικά όλες απολαμβάνετε όμορφο ύπνο.εγω αϋπνίες.ακομα Δεν τα χω καταφέρει.στην αρχή ζεσταινομουν και έβγαλα τα σκεπάσματα και μετά ένα κουνουπακι μου Σπάσε τα νεύρα και ακόμα μου τα σπαει.Δεν κάθεται να το σκοτώσω.

1 hour ago, loyloy είπε:

Λογικά όλες απολαμβάνετε όμορφο ύπνο.εγω αϋπνίες.ακομα Δεν τα χω καταφέρει.στην αρχή ζεσταινομουν και έβγαλα τα σκεπάσματα και μετά ένα κουνουπακι μου Σπάσε τα νεύρα και ακόμα μου τα σπαει.Δεν κάθεται να το σκοτώσω.

Δεν εισαι μονη! Απο τις 4 κοβω βολτες! Τωρα το πηρα αποφαση οτι δεν εχει υπνο και θα σηκωθω να παω λαικη :)

Καλημέρα, κορίτσια! Ούτε εγώ κοιμάμαι :)

Πήρα τα πρωινά μου φάρμακα και χουζουρευω... Έχω φασινα σήμερα, γιατί αύριο θα έρθει η πεθερά να κρατήσει τη μικρή, έχω εξωτερικές δουλειές. Το σπίτι έχει τα μαύρα του τα χάλια, αλλά φώναξα τη μάνα μου σήμερα για τα πάνω πάνω. Καλώς εχόντων θα πάρει και ο άντρας μου άδεια και θα πάμε μαζί. 

• Μου αρέσει 1

@loyloy λουλουκα πηγα λαικη και πηρα σαρδελες! :) μου εβαλες την ιδεα :) και για πρωτη φορα καθαρισα ψαρια η ανεπροκοπη :) πηρα και τσιπουρες! Οσο περναει ο καιρος φοβαμαι περισσοτερο το ζαχαρο οποτε δυο φορες ψαρια τη βδομαδα απο δω και περα! 20-25 μερες μου μειναν που θα παει θα περασουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...