Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Aχ ρε κοριτσια ευχαριστω πολυυ! @Anastasia_paris οποτε δεν παιρνω κοχυλια. Καλυτερα γιατι ειναι και κακασχημα χαχαχα. Ποιον μυξοβγαλτη πηρες? Χαχαχαχα. Ωραιο ονομα. Εκανε δουλεια εεε?? Για πες να παραγγειλω να παρω τον ιδιο.

Τώρα μπήκα.κοιτα κρέμα στην ανηψια  μου που χει πολύ ευαίσθητο δέρμα της bepanthol.Η sudocream της έκανε αλλεργία κατακόκκινο όλο το πουλάκι της και γύρω γύρω και έτσι δεν έχω σκοπό ούτε εγώ να τη βάλω στο μπέμπη.για στήθος καινεγω επιθέματα πήρα και της medela κρέμα.Απο φαρμακείο αν βρεις ορους σε αμπουλες εννοείται σε προσφορά πάρε 2  3 κουτιά να χεις και αποστειρωμενες γάζες 10×10 .ψαλιδάκι χτενουλες οινόπνευμα και τζελ αποστείρωσης για τα χέρια μας .Δεν θυμάμαι Κάτι αλλο.σαμποθαν αφρόλουτρα πήρα της mustela με έφαγε η μάνα μου με αυτήν την εταιρία αλλιώς frezyderm θα του έπαιρνα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Τώρα μπήκα.κοιτα κρέμα στην ανηψια  μου που χει πολύ ευαίσθητο δέρμα της bepanthol.Η sudocream της έκανε αλλεργία κατακόκκινο όλο το πουλάκι της και γύρω γύρω και έτσι δεν έχω σκοπό ούτε εγώ να τη βάλω στο μπέμπη.για στήθος καινεγω επιθέματα πήρα και της medela κρέμα.Απο φαρμακείο αν βρεις ορους σε αμπουλες εννοείται σε προσφορά πάρε 2  3 κουτιά να χεις και αποστειρωμενες γάζες 10×10 .ψαλιδάκι χτενουλες οινόπνευμα και τζελ αποστείρωσης για τα χέρια μας .Δεν θυμάμαι Κάτι αλλο.σαμποθαν αφρόλουτρα πήρα της mustela με έφαγε η μάνα μου με αυτήν την εταιρία αλλιώς frezyderm θα του έπαιρνα.

Ευχαριστω λουλουκα μου γλυκια! 

@Natasoula85 ειναι φυσιολογικο να ειναι λιγο αυξημενα. Τουλαχιστον αυτο μου ειπε εμενα ο γιατρος γιατι ειχα κ γω στις προηγουμενες εξετασεις αυξημενα λευκα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Πήρα σήμερα τις εξετάσεις αίματος και μου βρηκαν λίγο αυξημένα τα λευκά αιμοσφαίρια. Θα μιλήσω αύριο και με τον γιατρό μου αλλά ήθελα να δω αν έχει τύχει και σε καποια άλλη αυτό...

Και μενα σχεδον παντα η οριακα η λιγο πιο πανω ειναι αλλα ο γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη!

5 ώρες πρίν, Ευαγγελία91 είπε:

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη!! Θεωρώ εύκολη σχετικά, δεν θέλω και να γκρινιάζω! Είμαι Αθήνα και θα γεννήσω στο Αττικό!! Έχω κάνει και εγώ το doppler μια χαρά και μεγάλη η μπέμπα 2800!!! 

Με το καλό να υποδεχτείς τη μπαμπούλα σου!!!!!!!γερή να Είναι!!!!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Ευχαριστω λουλουκα μου γλυκια! 

@Natasoula85 ειναι φυσιολογικο να ειναι λιγο αυξημενα. Τουλαχιστον αυτο μου ειπε εμενα ο γιατρος γιατι ειχα κ γω στις προηγουμενες εξετασεις αυξημενα λευκα. 

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

Και μενα σχεδον παντα η οριακα η λιγο πιο πανω ειναι αλλα ο γιατρος μου ειπε ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη!

Οκ ευχαριστώ!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε??!? Καλησπέρα!!!!! Σας έχω νέα, πρέπει πάλι να μου αλλάξετε την πητ μου, η καισαρική τελικά άλλαξε ημερομηνία, θα γεννήσω 8/12 αντί για 15/12.!!!!

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Τωρα γυρισα απο το μαθημα περιποιησης νεογνου και επειδη με ρωτησατε η μαια ειπε οτι πρεπει να εχουμε : αποστειρωμενες γαζες, καθαρο οινοπνευμα, φυσιολογικο ορο σε αμπουλες για τη μυτη,βρεφικο θερμομετρο, αφρολουτρο-σαμπουαν απο φαρμακειο για βρεφη,κρεμα για την αλλαγη της πανας και μια ενυδατικη, βαμβακι και μια βρεφικη λιμα για τα νυχια του! Ειπε στην αρχη οχι μωρομαντηλα, οχι μπατονετες!Και εννοειται πανες! Μαρκες δεν προτεινε!

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 48 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Τωρα γυρισα απο το μαθημα περιποιησης νεογνου και επειδη με ρωτησατε η μαια ειπε οτι πρεπει να εχουμε : αποστειρωμενες γαζες, καθαρο οινοπνευμα, φυσιολογικο ορο σε αμπουλες για τη μυτη,βρεφικο θερμομετρο, αφρολουτρο-σαμπουαν απο φαρμακειο για βρεφη,κρεμα για την αλλαγη της πανας και μια ενυδατικη, βαμβακι και μια βρεφικη λιμα για τα νυχια του! Ειπε στην αρχη οχι μωρομαντηλα, οχι μπατονετες!Και εννοειται πανες! Μαρκες δεν προτεινε!

Ευχαριστουμε πολυυυ!!❤

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην ομαδα σας κοριτσια αλλα μου γενηθηκε μια απορια. Οχι μωρομαντηλα για το αλλαγμα του μωρου εννοούμε? Με τι το καθαρίζουμε στην αρχη? Τελικα πρέπει να παρουμε πολλα μαθήματα πριν τον τοκετό, θηλασμου, ανωδυνου τοκετού, περιποίησης νεογνού. .ξανα στα θρανια :razz:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nicol_ είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην ομαδα σας κοριτσια αλλα μου γενηθηκε μια απορια. Οχι μωρομαντηλα για το αλλαγμα του μωρου εννοούμε? Με τι το καθαρίζουμε στην αρχη? Τελικα πρέπει να παρουμε πολλα μαθήματα πριν τον τοκετό, θηλασμου, ανωδυνου τοκετού, περιποίησης νεογνού. .ξανα στα θρανια :razz:

Χεχεχε. Καλως την πρακτορα. Οχι μωρομαντηλα, εδω τσουζουν εμας ποσο μαλλον εκεινα. Μπορει να τα ερεθισουν. Σκετο νερακι και πλυσιμο τοπικα. Αυτο ξερω τουλαχιστον. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χεχεχε. Καλως την πρακτορα. Οχι μωρομαντηλα, εδω τσουζουν εμας ποσο μαλλον εκεινα. Μπορει να τα ερεθισουν. Σκετο νερακι και πλυσιμο τοπικα. Αυτο ξερω τουλαχιστον. 

Χαχα τιποτα δεν μου ξεφεύγει :) 

Απλα κάπου διάβασα οτι υπάρχουν μαντιλάκια με νερακι γιαυτο το ρωτησα

DanXp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναιαιαι κ γω αυτα θα παρω. Απλα πιο μετα, μετα το διμηνο λεω να τα χρησιμοποιησω για παν ενδεχομενο. Τα ιδια πραγματα διαβαζουμε? :rolleyes:

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 21 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μπορείς να πάρεις πακετα με μη αποστειρωμενες γάζες για να αφαιρείς τα κακα του μωρού πριν το πλύνεις. Τις βρεχεις λίγο και σκουπιζεις και μετά καλό πλύσιμο και τρεχούμενο νεράκι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλως την κι εδώ χαχαχαχαα!!! Τον πρώτο καιρό συστήνουν μόνο τρεχούμενο νεράκι, νιπτήρα εν ολίγης και παντα να έχεις ζεστό νερό στο σπίτι, τοπικά βρεφικό σαπουνακι και ξέβγαλμα μετά!!!! Εγώ ακόμη και όταν ξεκίνησα τα μωρομάντηλα, ετοίμαζα και ένα λεκανακι δίπλα μου με χλιαρό νεράκι και πανάκι και μετά το μωρομάντηλο έκανα και με νεράκι, αλλά αυτό μετά το 6μηνο!!!

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...