Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ετσι κι εγω πιστευω οτι θέλει η καθεμία θα παίρνει. Οταν θα έχουμε παρει λιγο τον αερα..! Εμενα σήμερα ειναι κουρνιασμενος δεξια.. Φαινεται πιο φουσκωμένη η κοιλιά απο κει χαχαχαχα

Βολεύτηκε μωρέ ο γλυκούλης μου χάχαχαχα!!!!!! 

πρίν από 9 λεπτά , giotitsa είπε:

αχ μακαρι να μην ερθει γιατι με ποναει η κοιλια αλλα το στηθος μου ειναι τοσο πρησμενο ναι στις 6 περιμενω δυο μερες νωριτερα θα δειξει χαιρομαι που ειστε καλα δωσε μακια τον μικρο και στα μπεμπακια εννοειται ποσο ειναι τωρα τα μικρα σου εννοω σε κιλα

Ααααα εγώ 8 θυμόμουν αντε γιατί κι εγώ άγχος έχω μαζί σου να μην έρθει!!!!! Τα μικρά ειναι σύμφωνα με το doppler 1.900η μπέμπα και 1.750 ο μικρούλης, κατά προσέγγιση πάντα!!!! Πάμε πολύ καλά και δεν θα είμαστε λιποβαρη, έτσι μου είπαν!!!! 

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρε αγαπη να σε ρωτησω. Τωρα στη δευτερη δοση κορτιζονης, ποσες εχεις να κανεις? 1 η 2? Γιατι μου χει γραψει ο γιατρος celeston x2. Αλλα δεν καταλαβαινω αν εννοει τα δυο κουτακια σε 1 ενεση, ή 2 ενεσεις οπως την προηγουμενη φορα με διαφορα μιας μερας. 

Αυτή τη φορά θα κάνω μια ένεση, δύο αμπούλες δηλαδή αλλά μια φορά, όχι και δεύτερη μέρα όπως την προηγουμενη φορά, λογικά αυτό εννοεί και ο δικός σου, δεν πρόσεξα τι λέει επάνω το χαρτί να σου πω την αλήθεια και το έδωσα ήδη στον φαρμακοποιό μου, το απόγευμα θα πάω να τις πάρω... 

• Ευχαριστώ 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Βολεύτηκε μωρέ ο γλυκούλης μου χάχαχαχα!!!!!! 

Ααααα εγώ 8 θυμόμουν αντε γιατί κι εγώ άγχος έχω μαζί σου να μην έρθει!!!!! Τα μικρά ειναι σύμφωνα με το doppler 1.900η μπέμπα και 1.750 ο μικρούλης, κατά προσέγγιση πάντα!!!! Πάμε πολύ καλά και δεν θα είμαστε λιποβαρη, έτσι μου είπαν!!!! 

Αυτή τη φορά θα κάνω μια ένεση, δύο αμπούλες δηλαδή αλλά μια φορά, όχι και δεύτερη μέρα όπως την προηγουμενη φορά, λογικά αυτό εννοεί και ο δικός σου, δεν πρόσεξα τι λέει επάνω το χαρτί να σου πω την αλήθεια και το έδωσα ήδη στον φαρμακοποιό μου, το απόγευμα θα πάω να τις πάρω... 

μια χαρα ειναι αγαπη τα μικρα σου ασε με γιατι θελω ακομα 7 μερες και νομιζω πως θα ερθει ποναει σημερα η κοιλιτσα βεβεια ειναι ιδια καποιες φορες τα συμπτωματα εγκυμοσυνης με αυτα της περιοδου ναι καλα σιγα μην αγχωθεις και για μενα εγω ειμαι τρελαρα καλε αν δεν ερθει αυτο το μηνα θα ερθει τον αλλο καλε τι μας λες που θα αγχωθουμε κιολας χααχχαχαχαχα

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

μια χαρα ειναι αγαπη τα μικρα σου ασε με γιατι θελω ακομα 7 μερες και νομιζω πως θα ερθει ποναει σημερα η κοιλιτσα βεβεια ειναι ιδια καποιες φορες τα συμπτωματα εγκυμοσυνης με αυτα της περιοδου ναι καλα σιγα μην αγχωθεις και για μενα εγω ειμαι τρελαρα καλε αν δεν ερθει αυτο το μηνα θα ερθει τον αλλο καλε τι μας λες που θα αγχωθουμε κιολας χααχχαχαχαχα

Έτσι σε θέλω!!! Εννοείται πως δε θα πεθάνουμε κιόλας αλλά φυσικά και το έχω στο μυαλό μου!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 59 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλως ηρθες στην παρέα μας και με το καλό η μπέμπα σου!!! Πες μας λιγα λόγια για σένα!!! Πρώτη σου εγκυμοσύνη???? Πως τα πας μέχρι τώρα???? Από που είσαι???? 

Φιλενάδα αυτή η μωρουδιλα δεν συγκρίνεται εννοειται!!!! Πάντως για τα σαμπουάν κι αυτά όλα είναι σχετικά, θα μας συστησουν και οι παιδίατροι αλλά μετά είναι και λίγο στην κρίση της κάθε μανούλας, μπορεί κάποιο να προκαλέσει ερεθισμό, μπορεί οτιδήποτε... Δοκιμάζοντας θα βρει η καθεμία αυτό που ταιριάζει σε αυτήν και το μωράκι της!!! 

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη!! Θεωρώ εύκολη σχετικά, δεν θέλω και να γκρινιάζω! Είμαι Αθήνα και θα γεννήσω στο Αττικό!! Έχω κάνει και εγώ το doppler μια χαρά και μεγάλη η μπέμπα 2800!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia_paris είπε:

Έτσι σε θέλω!!! Εννοείται πως δε θα πεθάνουμε κιόλας αλλά φυσικά και το έχω στο μυαλό μου!!! 

ελα παιδι μου εχεις μπλεξει με τρελη λεμε ας αργησει αγαπη αρκει να το εχω υγιες και στην αγκαλια μου το λεω συνεχεια εδω μεσα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

ελα παιδι μου εχεις μπλεξει με τρελη λεμε ας αργησει αγαπη αρκει να το εχω υγιες και στην αγκαλια μου το λεω συνεχεια εδω μεσα

Έτσι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει που λενε χαχαχαχαχα!!! Αχ τον ματιαξαμε τον μικρό και δεν μου κοιμήθηκε μεσημέρι, παρόλο που ξύπνησε 8μιση το πρωί.... Ξεκούραση οπότε γιοκ..... 

πρίν από 10 λεπτά , Ευαγγελία91 είπε:

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη!! Θεωρώ εύκολη σχετικά, δεν θέλω και να γκρινιάζω! Είμαι Αθήνα και θα γεννήσω στο Αττικό!! Έχω κάνει και εγώ το doppler μια χαρά και μεγάλη η μπέμπα 2800!!! 

Πωπωωωω στο doppler και ήταν τόσο???? Φτου φτου μεγάλο μωρό όντως!!!!!! Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη, έχω ήδη ένα παλικαράκι 3 χρόνων και 15 Δεκέμβρη εκτός απροόπτου θα έχω τα διδυμακια μου!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Έτσι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει που λενε χαχαχαχαχα!!! Αχ τον ματιαξαμε τον μικρό και δεν μου κοιμήθηκε μεσημέρι, παρόλο που ξύπνησε 8μιση το πρωί.... Ξεκούραση οπότε γιοκ..... 

Πωπωωωω στο doppler και ήταν τόσο???? Φτου φτου μεγάλο μωρό όντως!!!!!! Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη, έχω ήδη ένα παλικαράκι 3 χρόνων και 15 Δεκέμβρη εκτός απροόπτου θα έχω τα διδυμακια μου!!!!! 

αχ αχ ο μικρος δεν πειραζει τωρα εκει ορθια μαζι του δωστου ενα μακια

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

αχ αχ ο μικρος δεν πειραζει τωρα εκει ορθια μαζι του δωστου ενα μακια

Ααααα όχι, τον άφησα στο δωματιο του να παίζει, αφού δεν ήθελε να κοιμηθεί μεσημέρι θα κάτσει ήρεμος να παίξει με τα παιχνίδια του, κι εγώ θα ξεκουραστώ λίγο!!!! Όσο προλαβαίνω ξαπλώνω στον καναπέ, μέχρι να φωνάξει μαμαααααααααα έλα να παιτσουμε!!!! 

• Χαχα 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Ααααα όχι, τον άφησα στο δωματιο του να παίζει, αφού δεν ήθελε να κοιμηθεί μεσημέρι θα κάτσει ήρεμος να παίξει με τα παιχνίδια του, κι εγώ θα ξεκουραστώ λίγο!!!! Όσο προλαβαίνω ξαπλώνω στον καναπέ, μέχρι να φωνάξει μαμαααααααααα έλα να παιτσουμε!!!! 

αχ μωρε το παιζι μουυυυυυυυυυ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

αχ μωρε το παιζι μουυυυυυυυυυ

Ε ρε να μην είσαι κοντά να έρθεις να κάτσεις μαζί του κανένα 3ωρο να κοιμηθω χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ε ρε να μην είσαι κοντά να έρθεις να κάτσεις μαζί του κανένα 3ωρο να κοιμηθω χαχαχαχαχαχαχχα!!!!!! 

Ποπο άνετα ερχομουν να παίξω μαζί του χαχχαχα,α

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

Ποπο άνετα ερχομουν να παίξω μαζί του χαχχαχα,α

Προς το παρόν φώναξα ενισχύσεις γιατί δεν την παλεύω πολύ ώρα κάτω στο χαλί, αν και τρελαίνομαι με τα playmobil!!!! Κουράζομαι όμως κάτω στο πάτωμα, πόσο να αντέξω... Θα έρθει η κουνιάδο μου να κάτσει καμία ώρα μαζί του, οπότε σας χαιρετώ!!!!! Τα λέμε το βραδάκι πάλι φιλακιαααααααα

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Προς το παρόν φώναξα ενισχύσεις γιατί δεν την παλεύω πολύ ώρα κάτω στο χαλί, αν και τρελαίνομαι με τα playmobil!!!! Κουράζομαι όμως κάτω στο πάτωμα, πόσο να αντέξω... Θα έρθει η κουνιάδο μου να κάτσει καμία ώρα μαζί του, οπότε σας χαιρετώ!!!!! Τα λέμε το βραδάκι πάλι φιλακιαααααααα

Φιλάκια αγάπημου

xfHlp3.png

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Όχι όχι την προηγούμενη εβδομάδα (34η) ήταν τόσο!! Με το καλό τα διδυμακια!! Ένα και αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρνω τρία μικρακια ήρωας!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Πήρα σήμερα τις εξετάσεις αίματος και μου βρηκαν λίγο αυξημένα τα λευκά αιμοσφαίρια. Θα μιλήσω αύριο και με τον γιατρό μου αλλά ήθελα να δω αν έχει τύχει και σε καποια άλλη αυτό...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...