Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια;; Ήθελα να ρωτήσω καταλαβαίνετε να έχετε μια μικρής μορφής ακράτεια; Νομίζω ότι κάποιες φορές που είμαι όρθια κάτι τρέχει. Ειδικά όταν έχω βάλει κοντά κ τα ουτροτζεσταν! Αλλά νομίζω ότι έχω κ λίγο ακράτεια κάποιες φορές!! Εσείς το παθαίνετε αυτό; 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , sun38 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;; Ήθελα να ρωτήσω καταλαβαίνετε να έχετε μια μικρής μορφής ακράτεια; Νομίζω ότι κάποιες φορές που είμαι όρθια κάτι τρέχει. Ειδικά όταν έχω βάλει κοντά κ τα ουτροτζεσταν! Αλλά νομίζω ότι έχω κ λίγο ακράτεια κάποιες φορές!! Εσείς το παθαίνετε αυτό; 

Ακόμα Όχι. Αλλά είναι φορές που τον νιώθω να κινείται στην περιοχή και στο καπάκι με πιάνει φουλ κατούρημα και τρέχω σα τη τρελή. 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Ακόμα Όχι. Αλλά είναι φορές που τον νιώθω να κινείται στην περιοχή και στο καπάκι με πιάνει φουλ κατούρημα και τρέχω σα τη τρελή. 

Μάλλον επειδή έμενα είναι κ κάτω ο πλακουντας νιώθω μεγαλύτερη πίεση... όταν είμαι όρθια κ περπατάω. 

πρίν από 4 λεπτά , sun38 είπε:

Μάλλον επειδή έμενα είναι κ κάτω ο πλακουντας νιώθω μεγαλύτερη πίεση... όταν είμαι όρθια κ περπατάω. 

Μπορεί αλλά είναι κλασσικό φαινόμενο η ακράτεια.μη σε τρελαίνει 

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε σημερα? Εγω απο τοτε που σταματησα τη δουλεια σημερα ειναι η πρωτη μερα που δεν εχω δουλειες! Λεω να ασχοληθω λιγο με τη βαλιτσα γιατι δεν εχω βαλει τπτ ακομα μεσα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!! Εγω εβγαλα τα καλυμματα του καναπε κ τα βαλα για πλυσιμο. Την Παρασκευη θα ερθει η μητερα μου να κανουμε γενικη! 

Για τον μικρο ακομα δεν εχω αγορασει κατι, αφου μου τα χουν ολα ετοιμα. Μονο φορμα εξοδου λεω να παρω μια απλη ωστε να του τη βαζω κ οταν βγαινουμε βολτα τον χειμωνα. 

Απο φαρμακειο επισης δεν τα θυμαμαι ολα για να τα παραγγειλω. Ψαλιδακι για νυχακια, αφρολουτρο, σαμπουαν βρεφικο, επιθεματα για θηλασμο, κοχυλια να υπαρχουν, γαζες, οινοπνευμα, κρεμα συγκαματος (ποια? Εχετε βρει καμια?) Κρεμα για τις θηλες λανολινη να υπαρχει, λαδακι βρεφικο για μασαζακι αν εχει κολικους, αμπουλες φυσιολογικου ορου, αναρρωφητηρα για μυξουλες(??), θερμομετρο.

Ειναι κατι αλλο που εχετε παρει εσεις?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 29 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!! Εγω εβγαλα τα καλυμματα του καναπε κ τα βαλα για πλυσιμο. Την Παρασκευη θα ερθει η μητερα μου να κανουμε γενικη! 

Για τον μικρο ακομα δεν εχω αγορασει κατι, αφου μου τα χουν ολα ετοιμα. Μονο φορμα εξοδου λεω να παρω μια απλη ωστε να του τη βαζω κ οταν βγαινουμε βολτα τον χειμωνα. 

Απο φαρμακειο επισης δεν τα θυμαμαι ολα για να τα παραγγειλω. Ψαλιδακι για νυχακια, αφρολουτρο, σαμπουαν βρεφικο, επιθεματα για θηλασμο, κοχυλια να υπαρχουν, γαζες, οινοπνευμα, κρεμα συγκαματος (ποια? Εχετε βρει καμια?) Κρεμα για τις θηλες λανολινη να υπαρχει, λαδακι βρεφικο για μασαζακι αν εχει κολικους, αμπουλες φυσιολογικου ορου, αναρρωφητηρα για μυξουλες(??), θερμομετρο.

Ειναι κατι αλλο που εχετε παρει εσεις?? 

Καλημερα κορίτσια.... Να ρωτήσω επιθέματα  πήρα ...τα κοχύλια ρι είναι;;; 

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ειναι για οταν εχεις υπερπαραγωγη και ακομα και τα επιθεματα δεν συγκρατουν το γαλα. Με λιγα λογια σαν να μαστε βρυσες ανοιχτες που τρεχουν γαλα χαχαχα. Δεν ξερω αν χρειαστουν βεβαια. Αλλα σε περιπτωση που λεω εγω τωρα η υπεραισιοδοξη, εχω μεγαλη παραγωγη ισως μου χρησιμευσουν. Ειναι σαν θηκες που μπαινουν στο στηθος και μαζευουν το γαλα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια. Εγώ μόνο για εμεναεχωετοιμασει μια τσαντούλα για το νοσοκομείο για κάτι έκτακτο. Για το μωρό ακόμη δεν έχω πάρει τίποτα ούτε έχω ετοιμάσει τίποτα. Λέω να περιμένω ακόμη! Τι να κάνω φοβάμαι! Κ σκέφτομαι τι να πάρω υπάρχουν για πρόωρα ρούχα;; Δεν ξέρω! Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα! Να περιμένω να πάω πρώτα ο Θεός στις 32 εβδομάδες;! 

Just now, sun38 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια. Εγώ μόνο για εμεναεχωετοιμασει μια τσαντούλα για το νοσοκομείο για κάτι έκτακτο. Για το μωρό ακόμη δεν έχω πάρει τίποτα ούτε έχω ετοιμάσει τίποτα. Λέω να περιμένω ακόμη! Τι να κάνω φοβάμαι! Κ σκέφτομαι τι να πάρω υπάρχουν για πρόωρα ρούχα;; Δεν ξέρω! Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν σήμερα! Να περιμένω να πάω πρώτα ο Θεός στις 32 εβδομάδες;! 

πρίν από 21 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εμένα πάντως τα κοχύλια δεν με βόλεψαν. Με τα επιθέματα ήμουν μια χαρά. Έβαζα από κάτω πάντα την κρέμα λανολινη της Mendel  a αν θυμάμαι καλά, μετά από κάθε θηλασμό κ μετά ξέπλεναν με λίγο νεράκι κ τον θηλάζα τον μικρό μου.

Just now, sun38 είπε:

Υπαρχουν ρουχαλακια για πιο μικρα βρεφακια, εσεις ποτε θα μπειτε κοριτσι μου? Στην 34η? Οπως νιωθεις εσυ πραξε. Αν θες να περιμενεις, περιμενε. Ετσι οπως καθεσαι στο κρεβατακι σου, παρε ενα χαρτακι και στυλο και σημειωσε τι θα ηθελες. Δες και στο ιντερνετ τα ωραια τα ροζουλια ρουχαλακια και σημειωσε ποια σ αρεσουν, οπως και ό,τι αλλο χρειαστεις για την μικρη. Και αν νιωθεις καλυτερα να ψωνισεις μετα την 32η τοτε αυτο κανε. Ομως, μη σκεφτεσαι αρνητικα. Εννοειται θα φτασεις και θα την περασεις και θα μπειτε οποτε εχετε κανονισει με τον γιατρο. Και θα δεις οτι ολα θα πανε τελεια. Ειπαμε, οχι αρνητικες σκεψεις. Κοντευουμε σιγα σιγα κοριτσι μου! Τιποτα δεν εμεινε.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Μολις εφτιαξα τα πραγματα της μπεμπας! Εγω θα γεννησω σε ιδιωτικο οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι αυτα που θα βαλει για φυγουμε! Εβαλα και τα δικα μου στη βαλιτσα αλλα ακομα λειπουν πραγματα, θα τα βαλω τελευταια στιγμη γιατι τα χρησιμοποιω! Τωρα μου εμεινε να ψωνισω τα του φαρμακειου αλλα θα το κανω αυριο μετα το μαθημα περιποιησης νεογνου που εχω με τη μαια για να μου πει τι ακριβως θα χρειαστω! Εγω κοχυλια δεν πηρα...μονο επιθεματα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Υπαρχουν ρουχαλακια για πιο μικρα βρεφακια, εσεις ποτε θα μπειτε κοριτσι μου? Στην 34η? Οπως νιωθεις εσυ πραξε. Αν θες να περιμενεις, περιμενε. Ετσι οπως καθεσαι στο κρεβατακι σου, παρε ενα χαρτακι και στυλο και σημειωσε τι θα ηθελες. Δες και στο ιντερνετ τα ωραια τα ροζουλια ρουχαλακια και σημειωσε ποια σ αρεσουν, οπως και ό,τι αλλο χρειαστεις για την μικρη. Και αν νιωθεις καλυτερα να ψωνισεις μετα την 32η τοτε αυτο κανε. Ομως, μη σκεφτεσαι αρνητικα. Εννοειται θα φτασεις και θα την περασεις και θα μπειτε οποτε εχετε κανονισει με τον γιατρο. Και θα δεις οτι ολα θα πανε τελεια. Ειπαμε, οχι αρνητικες σκεψεις. Κοντευουμε σιγα σιγα κοριτσι μου! Τιποτα δεν εμεινε.

Ειπε στην 33-34 για εισαγωγή αν δεν συμβεί κάτι.Υπάρχουν κ για πρόωρα αλλά λέω να πάρω το μηδέν. Εσυ ποσά πήρες εσωτερικά; Άμα σου πω τα έχω ξεχάσει από τον μικρό. Κ εξωτερικά φορμάκια ποσά να παρουμε; Από δέκα ή θα λερώνονται; 

Just now, Diavolitsa είπε:

Μολις εφτιαξα τα πραγματα της μπεμπας! Εγω θα γεννησω σε ιδιωτικο οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι αυτα που θα βαλει για φυγουμε! Εβαλα και τα δικα μου στη βαλιτσα αλλα ακομα λειπουν πραγματα, θα τα βαλω τελευταια στιγμη γιατι τα χρησιμοποιω! Τωρα μου εμεινε να ψωνισω τα του φαρμακειου αλλα θα το κανω αυριο μετα το μαθημα περιποιησης νεογνου που εχω με τη μαια για να μου πει τι ακριβως θα χρειαστω! Εγω κοχυλια δεν πηρα...μονο επιθεματα!

Μπραβο κοριτσι μου. Τελεια τοτε! αν σου ειναι ευκολο αυριο μετα το μαθημα με τη μαια, αν μπορεις ενημερωσε με τι σου ειπε οτι χρειαζεται απο φαρμακειο. Κ γω σε ιδιωτικο θα γεννησω, μονο τη φορμα εξοδου και τα δικα μου πραγματα θα χρειαστω 

πρίν από 1 λεπτό , sun38 είπε:

Υπάρχουν κ για πρόωρα αλλά λέω να πάρω το μηδέν. Εσυ ποσά πήρες εσωτερικά; Άμα σου πω τα έχω ξεχάσει από τον μικρό. Κ εξωτερικά φορμάκια ποσά να παρουμε; Από δέκα ή θα λερώνονται; 

Εσωτερικα φορμακια πηρα καμια 12αρια. Λιγα για νεογεννητα και τα περισσοτερα 0-3 μηνων γιατι ειναι και χοντρουλης ο δικος μου. Εξωτερικα, δεν πηρα τπτ, μου δωσανε καμια 15αρια. Πολλα, αλλα δεν τα χω δει καν φαντασου. Τα χει η πεθερα μου και τα επλυνε και θα μου τα φερει οταν τα σιδερωσει. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , sun38 είπε:

Ειπε στην 33-34 για εισαγωγή αν δεν συμβεί κάτι.Υπάρχουν κ για πρόωρα αλλά λέω να πάρω το μηδέν. Εσυ ποσά πήρες εσωτερικά; Άμα σου πω τα έχω ξεχάσει από τον μικρό. Κ εξωτερικά φορμάκια ποσά να παρουμε; Από δέκα ή θα λερώνονται; 

Οντως... Αν μπορέσεις όταν τελειώσεις με την μαία πες κ σε μας τι θελει απο φαρμακείο.. Εγω θα γεννήσω σε νοσοκομείο βεβαια...πάντως εγω πηρα καμια 10αρια φορμάκια εσωτερικά... 3-4 φορμάκια βελουτε.. Κ φόρμα εξόδου.. κ μετα με δώσαν πολλα.... Αλλα δεν αγόρασα πολλα για να δούμε κ ποσα κιλα θα βγούν.. 

πρίν από 45 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ειναι για οταν εχεις υπερπαραγωγη και ακομα και τα επιθεματα δεν συγκρατουν το γαλα. Με λιγα λογια σαν να μαστε βρυσες ανοιχτες που τρεχουν γαλα χαχαχα. Δεν ξερω αν χρειαστουν βεβαια. Αλλα σε περιπτωση που λεω εγω τωρα η υπεραισιοδοξη, εχω μεγαλη παραγωγη ισως μου χρησιμευσουν. Ειναι σαν θηκες που μπαινουν στο στηθος και μαζευουν το γαλα. 

Δεν μου ακούγεται κ πολυ βολικο αυτο το κοχύλι....και μονο που το κανω εικόνα νιωθω καπως.... Εγω πηρα δοκιμαστικά επιθέματα στήθος που βρήκα απο τώρα... 

Επισης απο ρούχα για την βαλίτσα μου εκανα το σιδέρωμα... Του μικρού τα χω τακτοποιήσει σε συρταριερα... Κ στο τέλος θα τα βαλω μεσα... Δεν ξερω κ τι να διαλέξω.. Κ μετά θα κάνω κ τα καλλυντικά! Γτ ακομα τα χρησιμοποιώ... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κι από εμένα! Εμείς κάναμε την εξέταση doppler χθες και ο μικρός πήγε 1.800 γρ.!Όλα καλά τα βρήκε ο γιατρός, το μόνο ότι έχει γυρίσει με το κεφάλι πάνω.:sad:

Ελπίζω να καταφέρει να γυρίσει προς τα κάτω... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...