Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 hour ago, loyloy είπε:

Κάθε βδομάδα Μπορεί και να αλλάζουν μου Μου πε ο γιατρός.θα σου κάνω ένα πακετάκι και θα σου στείλω!! !!!!!

Αχ τι καλά που μπορείτε και τρώτε. Εγώ μόνο φρυγανιές και νερό από την Τετάρτη. Ότι άλλο φάω το πετάει το στομάχι μου.... είμαι πολύ εξαντλημένη...

Διαφημίσεις

Just now, Έλσα1978 είπε:

Αχ τι καλά που μπορείτε και τρώτε. Εγώ μόνο φρυγανιές και νερό από την Τετάρτη. Ότι άλλο φάω το πετάει το στομάχι μου.... είμαι πολύ εξαντλημένη...

Θα περάσει ελπιζω σύντομα....Υπομονη....! Παίρνεις εσύ χάπια;;;; 

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Στειλε στείλε.. Θα την τιμήσω δεόντως!!! Περιμένω πως κ πως να πάω στη μαμα μ να μ μαγειρεύει διοτι εδω δεν έχω ολα τα κομφόρ... Οποτε δεν εχω πολλες επιλογές! 

Μακαρι.... Ειμαι στην τριτη μερα... Αντε να δω!?  Μπριζόλα με τι κορίτσια;; πουρέ η ρυζι;;;; 

Εγώ προτιμώ πατάτες βραστές με.λαδακι αλατακι και ριγανουλα απο πανω.light.

πρίν από 2 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Υπομονή κορίτσι μου.για το σπορι σου θα αντεξεις εντάξει? 

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Θα περάσει ελπιζω σύντομα....Υπομονη....! Παίρνεις εσύ χάπια;;;; 

Όχι τίποτα. Ο γιατρός είπε υπομονή και πολλά υγρά. Υπομονή κάνω. 

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ προτιμώ πατάτες βραστές με.λαδακι αλατακι και ριγανουλα απο πανω.light.

Υπομονή κορίτσι μου.για το σπορι σου θα αντεξεις εντάξει? 

Αχ ναι θα αντέξω. Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη και καμαρώνω τον γιόκα μου και παίρνω κουράγιο. .. Ευχαριστώ κορίτσια. Βοηθάει να μοιράζεσαι κάτι. ..(Αυτό με τις βραστές πατάτες το κάνω κι εγώ και μερικές φορές το κρατάει το στομάχι μου)

πρίν από 3 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Αχ ναι θα αντέξω. Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη και καμαρώνω τον γιόκα μου και παίρνω κουράγιο. .. Ευχαριστώ κορίτσια. Βοηθάει να μοιράζεσαι κάτι. ..

Να σου ζήσει ο γιος σου.χαίρομαι που σε βοηθήσει η κουβεντούλα εδώ. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Αχ ναι θα αντέξω. Έτσι ήμουν και στην πρώτη εγκυμοσύνη και καμαρώνω τον γιόκα μου και παίρνω κουράγιο. .. Ευχαριστώ κορίτσια. Βοηθάει να μοιράζεσαι κάτι. ..(Αυτό με τις βραστές πατάτες το κάνω κι εγώ και μερικές φορές το κρατάει το στομάχι μου)

Ω κορίτσια κ πατατοσαλάτα είναι καλη ιδεα... Μιαμ.....!δεν παίρνεις ουτε utrogestan ουτε filicine;;, 

πρίν από 4 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ω κορίτσια κ πατατοσαλάτα είναι καλη ιδεα... Μιαμ.....!δεν παίρνεις ουτε utrogestan ουτε filicine;;, 

Αχ Συγγνώμη νόμιζα αν παίρνω κάτι για τους εμετούς. Filicine από συμπληρώματα και όταν μπορώ βιταμίνη D αλλά αυτές τις μέρες δεν μπορώ.εσεις;

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα. Θα τα λέμε ελπίζω!  Φιλιά από θεσσαλονικη! Καληνύχτα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Αχ Συγγνώμη νόμιζα αν παίρνω κάτι για τους εμετούς. Filicine από συμπληρώματα και όταν μπορώ βιταμίνη D αλλά αυτές τις μέρες δεν μπορώ.εσεις;

Αν κ να σου πω σημερα διάβασα ενα αρθρο για ενα χάπι για καουρες κ δυσπεψία.. REDUFLUX   .για εμετούς δεν έχω βρει κανενα.. Αλλα πιστεύω κάτι θα υπαρχει.. Ευτυχως δν ειμαι σε αυτη τη θέση... 

Εγω κορίτσι παίρνω filicine και utrogestan... Και πεμπτη που εχω ραντεβού ισως σταματησω τα utrogestan με είχε πει .θα δουμε...! Ποσο είσαι εσύ;; 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αν κ να σου πω σημερα διάβασα ενα αρθρο για ενα χάπι για καουρες κ δυσπεψία.. REDUFLUX   .για εμετούς δεν έχω βρει κανενα.. Αλλα πιστεύω κάτι θα υπαρχει.. Ευτυχως δν ειμαι σε αυτη τη θέση... 

Εγω κορίτσι παίρνω filicine και utrogestan... Και πεμπτη που εχω ραντεβού ισως σταματησω τα utrogestan με είχε πει .θα δουμε...! Ποσο είσαι εσύ;; 

8 εβδ + 6 σήμερα 

Εσεις;

Διαφημίσεις

κοριτσια αναγουλες, ανακατωσουρες, ζαλαδες φευγουνε στην 12η εβδ ! ολα αυτα τα ειχα και εγώ, πατατες βραστες ριγανη αλατι λαδακι, πωωωω τα ιδια ακριβως ολες ! εμετους δεν ειχα καθολου, οι μυρωδιες δράμα τα μυριζα ολα στον υπερθετικο βαθμο και αναγουλιαζα, ετρωγα μια μικρη γκαμα φαγητων μονο τα περισσοτερα τα αηδιαζα, ζαλαδες πολυ συχνες. 12+2 σημερα και εχει ηδη μερικες μερες που ολα αυτα υποχωρουνε. εγω εκτος απο κοτοπουλο δε μπορουσα να φαω αλλο κρεας, χτες εκανα και φαγαμε πρασα με χοιρινο ! ενταξει ακομα δε φυγανε ολα φυσικα, δεν αντεχω ψησταριά, ή φριτεζα με προτηγαν πατατες, ουτε να σκεφτω ! ισως ειναι και η φοβια θα πρεπει να δοκιμασω μαλλον καποια στιγμή -οχι ακομα ομως-. επισης εκει που σερνομουνα απο κρεβατι σε καναπε και τουμπαλιν λόγω κουρασης και νυστας, νοιωθω οτι ανακτω την ενεργεια μου ξανα ολοενα και περισσοτερο μερα με τη μερα. με λιγα λογια αρχιζω να νοιωθω οπως πριν μεινω εγκυος, 

ενημερωτικα .. 1,71 υψος, 57,3 κιλα ξεκινησα και σημερα εδειξε 57,9.... πρηξιμο καθολου, και μια απειροελαχιστη υποψια κοιλιτσας σαν να παραεφαγα περισσοτερο οχι σαν να ειμαι εγκυος, η οποια τα πρωινα ειναι φλατ, κατα το απογευμα ξεπροβαλλει που συνηθως εχω κανει δουλειες, εχω μπει -βγει, ανεβει -κατεβει. 

συνεπως για τα κοριτσια τα οποια ειναι στις εβδομαδες ζαλαδες/αναγουλες/εμετοι.... λιιιιιγο υπομονη, κοντα στη 12η ολα θα υποχωρησουνε σιγα σιγα

επισης 1ος υπερηχος 9+1 εβδ ολα καλα, επομενο ραντεβου τεταρτη 9/05 για 2ο υπερηχο (θα ειμαι 13βεδ), σ αυτη τη φαση γινεται η αυχενικη διαφάνεια αν δε κανω λαθος ? (1ο παιδακι για μενα συνεπως,.. απειρη λολ). επισης η αιματολογικη για συνδρομο down γινεται μαζι με την αυχενική ή σε αλλο μήνα ? ενημερωστε με λιγο οποια ξερει...

g1Knp1.png

E09Up1.png

πρίν από 26 λεπτά , elise είπε:

κοριτσια αναγουλες, ανακατωσουρες, ζαλαδες φευγουνε στην 12η εβδ ! ολα αυτα τα ειχα και εγώ, πατατες βραστες ριγανη αλατι λαδακι, πωωωω τα ιδια ακριβως ολες ! εμετους δεν ειχα καθολου, οι μυρωδιες δράμα τα μυριζα ολα στον υπερθετικο βαθμο και αναγουλιαζα, ετρωγα μια μικρη γκαμα φαγητων μονο τα περισσοτερα τα αηδιαζα, ζαλαδες πολυ συχνες. 12+2 σημερα και εχει ηδη μερικες μερες που ολα αυτα υποχωρουνε. εγω εκτος απο κοτοπουλο δε μπορουσα να φαω αλλο κρεας, χτες εκανα και φαγαμε πρασα με χοιρινο ! ενταξει ακομα δε φυγανε ολα φυσικα, δεν αντεχω ψησταριά, ή φριτεζα με προτηγαν πατατες, ουτε να σκεφτω ! ισως ειναι και η φοβια θα πρεπει να δοκιμασω μαλλον καποια στιγμή -οχι ακομα ομως-. επισης εκει που σερνομουνα απο κρεβατι σε καναπε και τουμπαλιν λόγω κουρασης και νυστας, νοιωθω οτι ανακτω την ενεργεια μου ξανα ολοενα και περισσοτερο μερα με τη μερα. με λιγα λογια αρχιζω να νοιωθω οπως πριν μεινω εγκυος, 

ενημερωτικα .. 1,71 υψος, 57,3 κιλα ξεκινησα και σημερα εδειξε 57,9.... πρηξιμο καθολου, και μια απειροελαχιστη υποψια κοιλιτσας σαν να παραεφαγα περισσοτερο οχι σαν να ειμαι εγκυος, η οποια τα πρωινα ειναι φλατ, κατα το απογευμα ξεπροβαλλει που συνηθως εχω κανει δουλειες, εχω μπει -βγει, ανεβει -κατεβει. 

συνεπως για τα κοριτσια τα οποια ειναι στις εβδομαδες ζαλαδες/αναγουλες/εμετοι.... λιιιιιγο υπομονη, κοντα στη 12η ολα θα υποχωρησουνε σιγα σιγα

επισης 1ος υπερηχος 9+1 εβδ ολα καλα, επομενο ραντεβου τεταρτη 9/05 για 2ο υπερηχο (θα ειμαι 13βεδ), σ αυτη τη φαση γινεται η αυχενικη διαφάνεια αν δε κανω λαθος ? (1ο παιδακι για μενα συνεπως,.. απειρη λολ). επισης η αιματολογικη για συνδρομο down γινεται μαζι με την αυχενική ή σε αλλο μήνα ? ενημερωστε με λιγο οποια ξερει...

Καλως το κοριτσι..... Αντε υπομονή.... Μέχρι την 12η..... Εχω ακουσει κ απο αλλες.. Οτι κοντα στον τρίτο -τέταρτο μηνα κόβονται ολα.... 

Εγω πρώτο υπερηχο εκανα 6εβδ + 3 ημ κ εχω αναγουλες κ πρηξιμο..κ απ ολα

Τι κάνετε κοριτσια?εδώ όλο το βράδυ κακοκαιρια.πολυ βροχή κεραυνοί μπουμπουνητα.ολο το πακέτο.Τουλαχιστον δροσισε λίγο Σήμερα και έφυγε το κοκκινόχωμα.

Να σας ρωτήσω κάτι ειδικά αυτές που είναι ήδη μανούλες?ενώ ήμουν πρισμενη  και δεν κλεινανε  τα παντελόνια μου, Από σήμερα επανήλθα.απο τη μια αγχώνομαι,  Από την άλλη σκέφτομαι μη παίζει ρόλο που επιτέλους ρύθμισα τη τουαλέτα και κάθε πρωί με το που ξυπνάω έχουμε "ραντεβου" .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...