Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , loyloy είπε:

Πρέπει να τρως.επρεπε να ψησεις και ενα φιλέτο κοτόπουλο.μη κάνεις υπερβολές.ενταξει?

Ασε εφαγα χτες ενα μελομακαρονο και σημερα το πληρωσα...οποτε καπως επρεπε να το στρωσω!

Διαφημίσεις

Just now, Diavolitsa είπε:

Μετα απο μια ωρα που μετρηθηκα ειχα 106 αλλα μου τσιμπησε το νηστειας το πρωι! Ξυπνησα με 94, στο οριο δλδ! 

Μπορεί να μην ήταν απο το νηστείας.παντως αν θες να τρως στο δεκατιανο καλύτερα το γλυκάκι που θα φας μια στις τόσες.εγω αυτό καν ω.γτ μέχρι το μεσημεριανό τρώω ελάχιστα. Πεινάω.και Έτσι το νηστείας πανω απο 80 δεν ανεβαίνει.

πρίν από 57 λεπτά , loyloy είπε:

Μπορεί να μην ήταν απο το νηστείας.παντως αν θες να τρως στο δεκατιανο καλύτερα το γλυκάκι που θα φας μια στις τόσες.εγω αυτό καν ω.γτ μέχρι το μεσημεριανό τρώω ελάχιστα. Πεινάω.και Έτσι το νηστείας πανω απο 80 δεν ανεβαίνει.

Πρωτη φορα εφαγα κανονικο γλυκο! Πηγα να παρω κατι κουλουρακια γιατι περιμενα κοσμο και μου το κερασανε και δε μπορεσα να αντισταθω :)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Πρωτη φορα εφαγα κανονικο γλυκο! Πηγα να παρω κατι κουλουρακια γιατι περιμενα κοσμο και μου το κερασανε και δε μπορεσα να αντισταθω :)

Καλά έκανες!!!!!!!!!!!μη τρελαίνεσαι όμως.εμενα μου πε και γλυκό αν θέλω να φάω.να μη στερούμαι τα πάντα.αλλα αραιά και που αντί για γεύμα.οχι μαζί με φαγητό.και μη ξεχνάς τις σοκοφρετες με σοκολάτα υγείας.ξεγελιεσαι μια Μια χαρά.

Just now, Diavolitsa είπε:

Χεχεχε. Το δικαιουσαι βρε παιδι μου ενα γλυκακι! Δεν χαλασε κ ο κοσμος! 

Ρε κοριτσια να ρωτησω κ κατι αλλο. Εμενα ο ενδοκρινολογος δεν μου βαλε οριο 120 μεταγευματικα αλλα 140. Κ οι μετρησεις μου σημερα ηταν μεχρι 96 που εφαγα το βραδυνο. Κ εχω την εξης απορια. Αφου δεν ανεβαινει τοσο ευκολα τελικα πανω απο εστω 120 απ οτι καταλαβα, πως εχουμε διαβητη???  Αν δηλαδη μας ανεβαζουν το ζαχαρο μονο τα γλυκα, ειναι τοσο μεγαλο θεμα? Και αν τελικα δεν στην ανεβαζει τπτ, τοτε πως εχεις διαβητη ενω ολες οι τιμες ειναι οκ? Επειδη ανεβηκε με την γλυκοζη που ειναι ζαχαρονερο?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....ΑΝΤΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ   

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 23/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Natasoula85      ΠΗΤ 25/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρε κοριτσια να ρωτησω κ κατι αλλο. Εμενα ο ενδοκρινολογος δεν μου βαλε οριο 120 μεταγευματικα αλλα 140. Κ οι μετρησεις μου σημερα ηταν μεχρι 96 που εφαγα το βραδυνο. Κ εχω την εξης απορια. Αφου δεν ανεβαινει τοσο ευκολα τελικα πανω απο εστω 120 απ οτι καταλαβα, πως εχουμε διαβητη???  Αν δηλαδη μας ανεβαζουν το ζαχαρο μονο τα γλυκα, ειναι τοσο μεγαλο θεμα? Και αν τελικα δεν στην ανεβαζει τπτ, τοτε πως εχεις διαβητη ενω ολες οι τιμες ειναι οκ? Επειδη ανεβηκε με την γλυκοζη που ειναι ζαχαρονερο?

Και μενα 140 μου εχει οριο μεταγευματικο! Αμα φας ομως κανονικα ποσο θα εχεις? Π.χ. μακαρονια ασπρα? Ασπρο ψωμι? Γλυκο? 

Κοριτσακια τι κανετε??? 

Βλεπω μιλατε για διατροφη...ευτυχως δεν εχω να κοιταω κ αυτο αλλο τιιιι......εχω τις συσπασεις εχω κ τον αιματοκριτη αυτο θα μ ελειπε....δοξα τον Θεο απο σακχαρο καλα ειμαστε.....

Αλλο ηθελα να ρωτησω απο ραγαδουλες πως παμε?? Εκανα 3μικρουλες πανω απο τον αφαλο κ αλλες τοσες π δεν τις βλεπω εγω αλλα τις βλεπει ο αντρας μ κατω απο τον αφαλο....

Τις χαιρομαι ομως μωεεεε:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....ΑΝΤΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ   

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 23/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Natasoula85      ΠΗΤ 25/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

Αγάπη εμένα άλλαξε την πητ μου, πλέον έχω προγραμματισμένη καισαρική στις 15!!!!

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 34 λεπτά , nanoula90 είπε:

Και εγώ σαν εσένα.δεν έχουμε ακριβώς διαβήτη εγκυμοσύνης.προδιάθεση. Αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν παίζουμε.εμενα πχ μου χε αυξησει τα υγρά χωρίς να χω καν στη καμπυλη.Ομως αν φάω τοστ το βράδυ θα χτυπήσω 135 όπως Και το γιαούρτι το πρωί,  είναι κάποια πραγματάκια που μας ανεβάζουν.σημερα το απόγευμα έφαγα ενα μήλο και μια μινι σοκοφρετα γάλακτος λίγο για αλλαγή αυτές τις μικρές σε σακουλάκι και μου έκανε 105.τπτ δλδ.αρα μπορώ και ενα έξτρα γλυκάκι.

πρίν από 14 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια τι κανετε??? 

Βλεπω μιλατε για διατροφη...ευτυχως δεν εχω να κοιταω κ αυτο αλλο τιιιι......εχω τις συσπασεις εχω κ τον αιματοκριτη αυτο θα μ ελειπε....δοξα τον Θεο απο σακχαρο καλα ειμαστε.....

Αλλο ηθελα να ρωτησω απο ραγαδουλες πως παμε?? Εκανα 3μικρουλες πανω απο τον αφαλο κ αλλες τοσες π δεν τις βλεπω εγω αλλα τις βλεπει ο αντρας μ κατω απο τον αφαλο....

Ακόμα τπτ.για να δούμε στη πορεία ομως.εχουμε καιρό μέχρι το Δεκέμβριο.

πρίν από 23 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Και μενα 140 μου εχει οριο μεταγευματικο! Αμα φας ομως κανονικα ποσο θα εχεις? Π.χ. μακαρονια ασπρα? Ασπρο ψωμι? Γλυκο? 

Χμμμ..Η αληθεια ειναι πως σημερα εφαγα μαυρο ψωμι και γενικα ψωμι και ζυμαρικα τρωω μαυρα και πολυ αραια. Με γλυκο δεν το δοκιμασα. Οποτε μπορει αυτα να ξεφευγουν ε? Το μελι? Θα δοκιμασω αυριο στο πρωινο μου μελι με γαλα και δημητριακα, αν και μου ειπε να μην τρωω δημητριακα το πρωι γιατι στο πρωινο η αντισταση της ινσουλινης ειναι μεγαλυτερη. Αλλα θα το δοκιμασω για να δω ποσο θα ανεβει, δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει το ζαχαρο. Και σενα 140 ε? Ο καθε γιατρος βαζει τα δικα του ορια μαλλον. Τι να πω

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 17 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια τι κανετε??? 

Ε όλες Έχουμε απο κατι όμως.δεν μπορείς να πεις.εγω συσπάσεις και διατροφή.

Να σας ρωτήσω βρε κοριτσια?Όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι συσπάσεις την ημέρα.μηπως είναι φυσιολογικό πλέον?απ'οτι βλέπω οιβπερισσοτερςς Έχουμε έχουμε θέμα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Και εγώ σαν εσένα.δεν έχουμε ακριβώς διαβήτη εγκυμοσύνης.προδιάθεση. Αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν παίζουμε.εμενα πχ μου χε αυξησει τα υγρά χωρίς να χω καν στη καμπυλη.Ομως αν φάω τοστ το βράδυ θα χτυπήσω 135 όπως Και το γιαούρτι το πρωί,  είναι κάποια πραγματάκια που μας ανεβάζουν.σημερα το απόγευμα έφαγα ενα μήλο και μια μινι σοκοφρετα γάλακτος λίγο για αλλαγή αυτές τις μικρές σε σακουλάκι και μου έκανε 105.τπτ δλδ.αρα μπορώ και ενα έξτρα γλυκάκι.

Ακόμα τπτ.για να δούμε στη πορεία ομως.εχουμε καιρό μέχρι το Δεκέμβριο.

Εμενα ομως μου ειπε οτι εχω διαβητη κυησης, οχι προδιαθεση και αυτο με μπερδευει λιγο. Θα κανω δοκιμες οπως ειπαμε να δω τι μπορει να με πειραζει. Ισως να με πειραζουν μονο τα γλυκα, ξερω κ γω. Θα κανω πειραματα να δω. Τουλαχιστον δεν θα χρειαστω ινσουλινη απ οτι ειδα οποτε ηρεμησα. 

@ΒαλεντιναΧρηστοςουτε κ γω εχω. Ουτε ραγαδες ουτε τη γλυκουλα γραμμουλα. Αλλα δεν εχω παρει κιλα πολλα, ουτε εχω κανει κοιλια μεγαλη μαλλον για αυτο κ δεν εχω ακομα ραγαδες. Θα δειξει στο τελος. Στο στηθος εχω παντως απο πριν και στους γοφους 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Ε όλες Έχουμε απο κατι όμως.δεν μπορείς να πεις.εγω συσπάσεις και διατροφή.

Να σας ρωτήσω βρε κοριτσια?Όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι συσπάσεις την ημέρα.μηπως είναι φυσιολογικό πλέον?απ'οτι βλέπω οιβπερισσοτερςς Έχουμε έχουμε θέμα

Εγω παιρνω ακομα τοκολυτικο οποτε δεν θα μαι αντικειμενικη να πω. Παντως εχουν μειωθει κατα πολυ σε σχεση με πριν. Οταν κοψω το χαπι δεν ξερω τι θα γινει. Τωρα καταλαβαινω αμυδρα γυρω στις 3 συσπασεις την ημερα αλλα πολυ συντομες, καμια σχεση με εκεινες που ειχα στον 5ο

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...