Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Ήθελα σύντομα να κάνω και δεύτερο να μην έχουν μεγάλη διαφορά,  αλλά με αυτό που λες έχεις ενα δίκιο.το παραμικρό που θα δω ή μυρίσω Μπορεί να με αναγουλιασει.με την αλλαγή πανας Πως πάει?παλεύεται?

Δεν είναι λόγος αυτός να μην κάνεις σύντομα 2ο καλέ!σε 2 μήνες δεν θα τα θυμάμαι αυτά καν απλά τώρα τα περνάω έχω και εσάς να τα λέω και γκρινιάζω!!!με την αλλαγή πάνας είναι επίσης δύσκολα τα πράγματα!!σήμερα στο φαγητό φτερνίστηκε πάνω μου!!!η τελευταία μπουκίτσα του είχε ανθότυρο και προσγειώθηκε πάνω μου!!!υπέροχα σας λέω, τώρα που ανέλαβε ο σύζυγος θα μπω για μπάνιο ολόκληρη!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , elep είπε:

Δεν είναι λόγος αυτός να μην κάνεις σύντομα 2ο καλέ!σε 2 μήνες δεν θα τα θυμάμαι αυτά καν απλά τώρα τα περνάω έχω και εσάς να τα λέω και γκρινιάζω!!!με την αλλαγή πάνας είναι επίσης δύσκολα τα πράγματα!!σήμερα στο φαγητό φτερνίστηκε πάνω μου!!!η τελευταία μπουκίτσα του είχε ανθότυρο και προσγειώθηκε πάνω μου!!!υπέροχα σας λέω, τώρα που ανέλαβε ο σύζυγος θα μπω για μπάνιο ολόκληρη!!!

Άντε ωραία.κανε ενα μπάνιο να χαλαρώσεις.απολαυσε το!!!!!!!!Βοήθεια έχεις γενικότερα?Εγώ είμαι μόνη δυστυχώς.εγω ζω Κέρκυρα οι δικοί μου Αθήνα και δυστυχώς δεν ζει η μαμά του άντρα μου.αρα τα δύο μας εδώ προσπαθούμε.το καλό είναι ότι δουλεύουμε με σεζόν και το χειμώνα είναι εύκολα τα πράγματα.και με το μωρο πρώτα ο Θεός να έρθει θα μαστε στη καρδιά του χειμώνα και θα είναι πιο ωραία που θα μαστε μαζί συνέχεια.

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Άντε ωραία.κανε ενα μπάνιο να χαλαρώσεις.απολαυσε το!!!!!!!!Βοήθεια έχεις γενικότερα?Εγώ είμαι μόνη δυστυχώς.εγω ζω Κέρκυρα οι δικοί μου Αθήνα και δυστυχώς δεν ζει η μαμά του άντρα μου.αρα τα δύο μας εδώ προσπαθούμε.το καλό είναι ότι δουλεύουμε με σεζόν και το χειμώνα είναι εύκολα τα πράγματα.και με το μωρο πρώτα ο Θεός να έρθει θα μαστε στη καρδιά του χειμώνα και θα είναι πιο ωραία που θα μαστε μαζί συνέχεια.

Έχω κοντά τα πεθερικά και η βοήθειά τους είναι πολύτιμη!!!δεν το εκμεταλεύομαι καθόλου βέβαια αλλά με το 2ο ίσως αρχίσω!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , elep είπε:

Έχω κοντά τα πεθερικά και η βοήθειά τους είναι πολύτιμη!!!δεν το εκμεταλεύομαι καθόλου βέβαια αλλά με το 2ο ίσως αρχίσω!!!

Μόνο το ψυχολογικό να ξερει ς Πως αν χρειαστείς κάτι θα ρθουν είναι βασικό.

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Μόνο το ψυχολογικό να ξερει ς Πως αν χρειαστείς κάτι θα ρθουν είναι βασικό.

Ακριβώς!!επίσης είναι κάποιες περιπτώσεις όπως προχθές που έπρεπε να πάω για εξετάσεις, έπρεπε να ντύσω το παιδί και να πάω με το καρότσι.ταλαιπώρια δηλαδη!ήρθε η πεθερά έκατσε 20 λεπτά με το ρολόι μέχρι να πεταχτώ με το αμάξι και να γυρίσω!!μεγάλη εξυπηρέτηση!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , elep είπε:

Ακριβώς!!επίσης είναι κάποιες περιπτώσεις όπως προχθές που έπρεπε να πάω για εξετάσεις, έπρεπε να ντύσω το παιδί και να πάω με το καρότσι.ταλαιπώρια δηλαδη!ήρθε η πεθερά έκατσε 20 λεπτά με το ρολόι μέχρι να πεταχτώ με το αμάξι και να γυρίσω!!μεγάλη εξυπηρέτηση!

Ε ναι.για Αυτά τα μικροπράγματα βρε παιδί μου.ειναι πολυ καλο.

4 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλύτερα από τη μια.δεν θα πάρεις πολλά κιλά.τι καιρό έχετε στη Κρήτη?Κέρκυρα ζεστη και πολλαααααααα κουνούπια.

Αερα καυτό.....! Ανυπόφορο....κανει κ ζέστη.. Ειναι αγρια κ η θαλασσα ....συνδυασμός που σκοτώνει..... Απο κιλα δεν εχω αναγκη.. Εχω ήδη χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

Καλώς τα νέα μας κορίτσια! Με το καλό! 

Κι εγώ φασολάκια έκανα σήμερα, αύριο ελπίζω να βρούμε ψαράκι, εσείς; Τί θα μαγειρέψετε;

Αναγουλιαζω όταν έχω να φάω γύρω στις 4 ώρες. 

Όσο για την πάνα εξαρτάται από το περιεχόμενο και την ποσότητα ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Ioio είπε:

Καλώς τα νέα μας κορίτσια! Με το καλό! 

Κι εγώ φασολάκια έκανα σήμερα, αύριο ελπίζω να βρούμε ψαράκι, εσείς; Τί θα μαγειρέψετε;

Αναγουλιαζω όταν έχω να φάω γύρω στις 4 ώρες. 

Όσο για την πάνα εξαρτάται από το περιεχόμενο και την ποσότητα ;)

Αύριο μπριζολιτσες ψητές.εγω το απόγευμα αναγουλιασα αρκετά αλλά έφαγα λίγα πατατάκια και είμαι οκ.δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.παντως ήταν η πρώτη μου γρουνιτσα στην εγκυμοσύνη.λυγισα... 

πρίν από 14 λεπτά , loyloy είπε:

Αύριο μπριζολιτσες ψητές.εγω το απόγευμα αναγουλιασα αρκετά αλλά έφαγα λίγα πατατάκια και είμαι οκ.δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.παντως ήταν η πρώτη μου γρουνιτσα στην εγκυμοσύνη.λυγισα... 

Αχ στειλε κ απο εδω μπριζόλιτσααα....!!!!  Χαχαχαααα

Σημερα δν εχω πολύ αναγούλα αλλα ξινίλα στο λαιμο... Καθε φορα κ διαφορετικά... 

πρίν από 42 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κάθε βδομάδα Μπορεί και να αλλάζουν μου Μου πε ο γιατρός.θα σου κάνω ένα πακετάκι και θα σου στείλω!! !!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Την πέρασα κι εγώ αυτή τη φάση, ευτυχώς μου κράτησε 1-2 μέρες. Δεν μου άρεσε καθόλου....

Ωραία ιδέα η μπριζολιτσα, θα κάνω μέσα στη βδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Κάθε βδομάδα Μπορεί και να αλλάζουν μου Μου πε ο γιατρός.θα σου κάνω ένα πακετάκι και θα σου στείλω!! !!!!!

Στειλε στείλε.. Θα την τιμήσω δεόντως!!! Περιμένω πως κ πως να πάω στη μαμα μ να μ μαγειρεύει διοτι εδω δεν έχω ολα τα κομφόρ... Οποτε δεν εχω πολλες επιλογές! 

πρίν από 25 λεπτά , Ioio είπε:

Την πέρασα κι εγώ αυτή τη φάση, ευτυχώς μου κράτησε 1-2 μέρες. Δεν μου άρεσε καθόλου....

Ωραία ιδέα η μπριζολιτσα, θα κάνω μέσα στη βδομάδα. 

Μακαρι.... Ειμαι στην τριτη μερα... Αντε να δω!?  Μπριζόλα με τι κορίτσια;; πουρέ η ρυζι;;;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...