Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Πφφφφ.κοιτα Πόσο δύσκολο για να πάρουμε ένα νυχτικο.σε 2 εβδομάδες θα μάθω μάλλον ποτε θα γεννήσω.τουλαχιστον Έχω ρούχα για το μπέμπη μη το χω άγχος.μου πε ο άντρας μου άλλαξαν και τα κουφώματα και θα ξεκινήσει το δωμάτιο του μπέμπη σιγά σιγά.τωρα πρέπει να ψάξω στο ίντερνετ για κουρτίνες.αλλα σκέφτομαι να στείλω τη μαμά να δει υφάσματα γτ έχει μηχανή και ράβει να μου τις φτιάξει ακριβώς στα μέτρα που θέλω.

Αν εχει μηχανη μη το σκεφτεσαι καν. Θα βρεις ακριβως αυτο που θες και πολυ πιο οικονομικα απο οτι να τα βρισκες σε καταστημα!!! Αστα αυτα τα νυχτικα μας εχουν βγαλει την πιστη χαχα.

Τι εννοεις θα μαθεις ποτε θα γεννησεις? Φυσιολογικα δεν πας? Η οχι?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αν εχει μηχανη μη το σκεφτεσαι καν. Θα βρεις ακριβως αυτο που θες και πολυ πιο οικονομικα απο οτι να τα βρισκες σε καταστημα!!! Αστα αυτα τα νυχτικα μας εχουν βγαλει την πιστη χαχα.

Τι εννοεις θα μαθεις ποτε θα γεννησεις? Φυσιολογικα δεν πας? Η οχι?

Φυσιολογικά αλλά με αγχωσε με τον τράχηλο.απο το 3.1 πήγε στο 2.4 σε 2 βδομάδες. Μέχρι 15/12 Δεν θα φτάσουμε σίγουρα.μου αυξησε και το μαγνήσιο και τα ουτροτζεσταν.

Δεν οδηγάει η μαμα αλλά θα γυρίσει ολ α τα μαγαζάκια της Νέας Ιωνίας. Κάτι θα βρει νορμάλ και σε εμφάνιση και σε τιμή πιστεύω.

πρίν από 28 λεπτά , loyloy είπε:

Φυσιολογικά αλλά με αγχωσε με τον τράχηλο.απο το 3.1 πήγε στο 2.4 σε 2 βδομάδες. Μέχρι 15/12 Δεν θα φτάσουμε σίγουρα.μου αυξησε και το μαγνήσιο και τα ουτροτζεσταν.

Δεν οδηγάει η μαμα αλλά θα γυρίσει ολ α τα μαγαζάκια της Νέας Ιωνίας. Κάτι θα βρει νορμάλ και σε εμφάνιση και σε τιμή πιστεύω.

Αμα η μαμα εχει την μηχανη εννοείται να την κανείς εσύ οπως θες...! Κ εμένα έχει  ;) κ μ χε κανει οταν ήμουν μωρο σεντόνια κλπ κ τα χω ακόμα... Θαωτα χρησιμοποιήσω στο παιδάκι μου!!! 

Εσύ πρόσεχε τότε κ κουράγιο στη μαμα σου! Παρε μια κοντομανικη απλή ..οικονομική κ μην σκας.... 

@nanoula90 ευτυχώς εγω έκλεισα με αυτο το θέμα.. Μ φυγε κ αυτο με τις πυτζάμες.. Τωρα μ εμειναν τα επιθέματα κλπ... 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Γεια σας κορίτσια.βλεπω λέτε για κιλά. Πιστεύω ότι αν θέλουμε θα τα χάσουμε.στο χέρι μας είναι.εγω το χω ξεκαθαρίσει και στον άντρα μου αφού γιορτές θα χω γεννήσει μη μου πει κουβέντα για τα γλυκά γτ τα στερούμαι τωρα.Αλλα Από Γενάρη θα κάνω σωστή διατροφή για να επανέλθω.το θέλω και για μένα πάνω απ'όλα και για τον άντρα μου.με γνωρισε μινιον δεν θέλω να παρατήσω τον εαυτό μου.πανω απ'όλα είμαστε γυναίκες και το ότι θα γίνουμε μανούλες δεν το αναιρεί αυτό.ολα στο δικο μας χέρι είναι.

Και τώρα τα ευχάριστα.ψωνισα του μπέμπη .φορμακια ζιπουνακια σχεδόν όσα χρειαζόμουν πήρα.προικα φοβερή την ερωτεύτηκα με πάντα πάπλωμα κουνουπιέρα και σετ σεντόνια από τα orchestra 89 ευρώ με τη κάρτα.100% βαμβάκι.πολυ ωραία κορίτσια.και βρήκα και πολλ α ρουχαλάκια βελουτέ και βαμβακερα ολόσωμα.κουραστηκα βέβαια αλλα άξιζε τον κόπο.το ευχαριστήθηκα.ειμαι τόσο χαρούμενη.και Όσο ψώνιζα κλωτσαγε κιόλας και ει χα και την ανηψια μου και όλο αγκάλιαζε τη κοιλιά μου.ειμαι τόσο ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!!!

Ποσα φορμακια και ζιπουνακια πηρες? Γιατι νομιζω οτι εχω λιγα και ολοι μου λενε φτανουν για αρχη! Εγω παντες δεν πηρα ακομα, ουτε κουρτινα για το παιδικο....ετσι κ αλλιως στην αρχη θα την εχω στην καλαθουνα οποτε και τα δυο μπορω να τα παρω και αφου γεννησω!

πρίν από 10 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ποσα φορμακια και ζιπουνακια πηρες? Γιατι νομιζω οτι εχω λιγα και ολοι μου λενε φτανουν για αρχη! Εγω παντες δεν πηρα ακομα, ουτε κουρτινα για το παιδικο....ετσι κ αλλιως στην αρχη θα την εχω στην καλαθουνα οποτε και τα δυο μπορω να τα παρω και αφου γεννησω!

Ούτε εγώ θα έπαιρνα προίκα αλλά ότι έβλεπα στο ίντερνετ ήταν γύρω στα 80 και μόνο πάντα προίκα κουνουπιέρα.και με σετ σεντόνια πανω απο 100 και ξέφευγαν.τα πήρα 89 και με τα σεντόνια ίδια και έχουν Καλή καλή ποιότητα άρα λέω Αφού τα βρήκα νορμάλ και μου άρεσαν να τα πάρω.

Κοιτ α να δεις τώρα για τα ρούχα.πηρα αρκετά νομιζω αλλά θυμάμαι από την ανιψιά μου στην αρχή που είναι μικρά τους φεύγουν τα τσισα εξω απο τα παμπερς .δλδ 5 με 6 φορές τη μέρα της αλλάζαμε και ρούχα.15 μακρυμανικα τα ζιπουνια τα από μέσα.5 βελουτέ ολόσωμα και 10 βαμβακερα ολόσωμα και Έχω και μερικά που μου έδωσαν.τα απ'έξω τα πήρα όλα νούμερα για 3μηνων.σκεψου ότι τα νεογέννητα βγαίνουν περίπου 50 εκ και στη βδομάδα πάνω φτάνουν και 55 εκ.αρα καλύτερα να του είναι λίγο μεγαλύτερο να τα βάλει κάνα 2μηνο σίγουρα.τα μέσα πάλι κυρίως 3μηνων και 4 για 1μηνα.

Διαφημίσεις

Εγω πηρα μονο 6 ζιπουνακια απο μεσα και 5 βελουτε φορμακια για απ'εξω! Λες να μη μου φτανουν! Τεσπα...δεν αγχωνομαι τωρα...οτι πηρα, πηρα αν χρειαστω στελνω την πεθερα μου και αγοραζει! Την Τεταρτη θα μου ερθει και το καροτσι !

Καλημερα κοριτσιααα!! Ουτε εγω εχω παρει τπτ, αλλα επειδη θα μου δωσουν μερικα, θα δω τι θα παρω. 

@loyloy μη το λες. Δεν ξερεις πως θα λειτουργησει ο τραχηλος. Μπορει να φτασουμε κ οι δυο μας στην ΠΗΤ μας, κανεις δεν το ξερει αυτο. Υπαρχουν κοπελες με 1 και κατι τραχηλο και εφτασαν μεχρι το τελος. Το θεμα ειναι να ειναι κλειστος και οχι μαλακος. Το μηκος του εφοσον μενει σταθερο δεν παιζει ρολο. Εγω εχω ηρεμησει πολυ με αυτο το θεμα. Πιστευω θα φθασω μεχρι τελους! 

Καλη κυριακηη κοριτσουδια!! Εχω τρελαθει με τα μωρουδιακα. Τα θελω ολα μωρε, αλλα θα πρεπει να σκασω πολλα αν τα παρω ολα αυτα. Ειναι ολα τοσο ομορφαα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 32 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσιααα!! Ουτε εγω εχω παρει τπτ, αλλα επειδη θα μου δωσουν μερικα, θα δω τι θα παρω. 

@loyloy μη το λες. Δεν ξερεις πως θα λειτουργησει ο τραχηλος. Μπορει να φτασουμε κ οι δυο μας στην ΠΗΤ μας, κανεις δεν το ξερει αυτο. Υπαρχουν κοπελες με 1 και κατι τραχηλο και εφτασαν μεχρι το τελος. Το θεμα ειναι να ειναι κλειστος και οχι μαλακος. Το μηκος του εφοσον μενει σταθερο δεν παιζει ρολο. Εγω εχω ηρεμησει πολυ με αυτο το θεμα. Πιστευω θα φθασω μεχρι τελους! 

Καλη κυριακηη κοριτσουδια!! Εχω τρελαθει με τα μωρουδιακα. Τα θελω ολα μωρε, αλλα θα πρεπει να σκασω πολλα αν τα παρω ολα αυτα. Ειναι ολα τοσο ομορφαα

Αστα να πανε! Και γω συγκρατηθηκα πολυ! Πηρα λιγα απο ολα και παλι φυγαν ενα σωρο χρηματα και ακομα δεν εχω τελειωσει με τα ψωνια! Αλλα χαλαλι τους! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μακάρι να είναι όπως τα λες.σε 2 βδομαδουλες να δω τι θα πει και ο γιατρός αν έχει πέσει Κατ ω από 2.μου πε Όσο είμαστε πανω απο 2 μην αγχώνομαι.και βάρος παίρνει ο μικρός.τουλσχιστον και νωρίς να γεννηθεί δεν θα είναι μικρό μωρό. 

πρίν από 8 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Αστα να πανε! Και γω συγκρατηθηκα πολυ! Πηρα λιγα απο ολα και παλι φυγαν ενα σωρο χρηματα και ακομα δεν εχω τελειωσει με τα ψωνια! Αλλα χαλαλι τους! 

Πόσο τα πήρες τα βελουτέ?Εγώ 6 με 7.5 ευρώ το ένα.τα βαμβακερα από 3 μέχρι 5 ευρώ το ένα.πιστευω είναι νορμάλ τιμές.αλλα και πάλι με τις ποσότητες βγήκαν πολλα στο σύνολό.

Γυρω στα 10 ευρω το ενα τα βελουτε και γυρω στα 4 τα ζιπουνακια! Αλλα και που πηρα λιγα παλι φυγαν αρκετα χρηματα! Πηρα και 3 σελτεδακια, και 2 πανες αγκαλιας και 2 ζευγαρια καλτσακια και ενα σετ σεντονακια για την καλαθουνα και 5 πανακια για το ρεψιμο και οπως βλεπεις οσο λιγα και να παρεις μαζευονται! Και ακομα εχω καποια πραγματα να παρω...π.χ. γαντακια, σκουφακι, σαλιαρες, φορμα εξοδου και ολα τα του φαρμακειου! Κουβερτακια μου δωσανε!

Διαφημίσεις

@loyloy ολα καλα θα πανε. Θα φτασουμε τελειομηνες, θα το δεις!!

Επισης κοριτσια τι κουβερτες πηρατε? Εννοω απο τι υφασμα? Βελουτε και αυτες? Και οι πανες αγκαλιας? Βαμβακερες? Δεν μπορω να ξεμπουρδουκλωθω με τπτ. Μια συγχυση στο κεφαλι μου

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Επισης κοριτσια τι κουβερτες πηρατε? Εννοω απο τι υφασμα? Βελουτε και αυτες? Και οι πανες αγκαλιας? Βαμβακερες? Δεν μπορω να ξεμπουρδουκλωθω με τπτ. Μια συγχυση στο κεφαλι 

Εμενα οι κουβερτες ειναι αυτες που λεμε ισπανικες! Οι πανες αγκαλιας μια πηρα βαμβακερη και η αλλη φλις! Ασε μεγαλο μπλεξιμο :) ευτυχως με βοηθησαν οι κοπελες στο μαγαζι για το τι πρεπει να παρω για αυτη την εποχη!

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Επισης κοριτσια τι κουβερτες πηρατε? Εννοω απο τι υφασμα? Βελουτε και αυτες? Και οι πανες αγκαλιας? Βαμβακερες? Δεν μπορω να ξεμπουρδουκλωθω με τπτ. Μια συγχυση στο κεφαλι μου

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Λοιπον εγω μπορει να μην τα αγόρασα για να σας πω για κοστος η καμια προσφορά όμως... Απο κουβέρτα πχ εχω 2 κλασσικες ισπανικες για πιο μεγαλη ηλικία.... Εχω πλεκτες.. Μια που εκανα εγω.. Μια που εκανε η μαμα μ.. Μια από τα Benetton νομίζω (ειναι μικρές καροτσιου-καλαθουνας-κουνιας) και παίζει να χω κ μια βελουτέ τωρα που το λετε..(γενικα απεχθάνομαι το φλις) οι πάνες αγκαλιάς όλες βαμβακερες κ κανα δυο φανελενιες(λογω χειμωνα) ...απο φορμάκια εχω απ όλα μακρυμανικα... Κοντομάνικα... Βελουτέ.. Τσαχπινικα.. Σκέτα.. κ απο φορμάκια εξόδου 3-4 (για διαφορες ηλικίες) αυτα τα ωραια που βαζεις το παιδί μεσα κ δεν υπάρχει περίπτωση να κρυώσει κ μ αρέσουν απίστευτα!! ..κ εχω κ ενα ακομα που είναι σαν υπνοσακος.. Αλλα. Ανοιγει κ είναι αρχικά σαν κουβερτούλα βελουτε.. Που ξαπλώνει το μωρακι πάνω.. Κ μετα αν θες να τον πάρεις αγκαλια κλείνεις κάτι κουμπάκια κ γινεται σαν υπνόσακος.. Και παπλώματακι εχω κ χοντρό κ λεπτο για την αρχη που δεν θέλει πολύ βάρος απο πανω του ..άσε που αυτο το λεπτό το βαζεις κ κατω για να ακουμπάει..! 

Ευχαριστω κοριτσια, πραγματικα εχω μπερδευτει γιατι δεν μπορω να βγω να τα δω απο κοντα και δεν εχω ιδεα οταν λεμε ισπανικη τι εννοουμε, ή η φανελενια ποσο χοντρη ειναι, ή η φλις, δεν εχω καμια ιδεα. Παπλωμα ξερω οτι απαγορευεται για βρεφος. Μετα τον πρωτο χρονο λενε να χρησιμοποιεις. Υπνοσακο θα παρω κ γω για πιο μετα που θα ξεσκεπαζεται. Αλλα με ολα αυτα που κυκλοφορουν, χανεις τον μπουσουλα. Ασε που βλεπω να θελω κανα 300αρι για ολα αυτα:shock:

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Λοιπον εγω μπορει να μην τα αγόρασα για να σας πω για κοστος η καμια προσφορά όμως... Απο κουβέρτα πχ εχω 2 κλασσικες ισπανικες για πιο μεγαλη ηλικία.... Εχω πλεκτες.. Μια που εκανα εγω.. Μια που εκανε η μαμα μ.. Μια από τα Benetton νομίζω (ειναι μικρές καροτσιου-καλαθουνας-κουνιας) και παίζει να χω κ μια βελουτέ τωρα που το λετε..(γενικα απεχθάνομαι το φλις) οι πάνες αγκαλιάς όλες βαμβακερες κ κανα δυο φανελενιες(λογω χειμωνα) ...απο φορμάκια εχω απ όλα μακρυμανικα... Κοντομάνικα... Βελουτέ.. Τσαχπινικα.. Σκέτα.. κ απο φορμάκια εξόδου 3-4 (για διαφορες ηλικίες) αυτα τα ωραια που βαζεις το παιδί μεσα κ δεν υπάρχει περίπτωση να κρυώσει κ μ αρέσουν απίστευτα!! ..κ εχω κ ενα ακομα που είναι σαν υπνοσακος.. Αλλα. Ανοιγει κ είναι αρχικά σαν κουβερτούλα βελουτε.. Που ξαπλώνει το μωρακι πάνω.. Κ μετα αν θες να τον πάρεις αγκαλια κλείνεις κάτι κουμπάκια κ γινεται σαν υπνόσακος.. Και παπλώματακι εχω κ χοντρό κ λεπτο για την αρχη που δεν θέλει πολύ βάρος απο πανω του ..άσε που αυτο το λεπτό το βαζεις κ κατω για να ακουμπάει..! 

Καλε εσυ εχεις ολοκληρο μαγαζι :) εμενα μου δωσαν 2 κουνιας και 1 αγκαλιας που γινεται και υπνοσακος! Νομιζω ειναι αρκετες! Μαλλον θα πρεπει να παρω και αλλα φορμακια και ζιπουνακια...εσεις απο οτι βλεπω εχετε πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...