Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Κάποιες μέρες κάθομαι ξαπλα , άλλες μέρες πάω καμια βολτίτσα.φοβαμαι και γίνομαι λίγο υπερβολική.καλα με τη μέση είναι βασανιστήριο.εχω και πρόβλημα ήδη εκε ι και τώρα με τις αλλαγές πονάει συνέχεια.που να κάνω και κοιλιά.

Για το περπάτημα μου Μου πε ο γιατρός αργά και σταθερά.οχι υπερβολές και μεγάλες αποστάσεις.

Σοβαρα;; κ εγω με την μέση ειχα κ πριν θεμα κ αστα να πάνε.. Σε νιώθω... Κοιτα κ εγώ επειδη δεν πολυνιωθω ανετα κ καλα δεν πολυβγαινω... Εχει κ πολλη ζεστη εδώ δυσκολα... Προσπαθώ να μαι ξάπλα για σιγουριά.. Ξερεις κανενα σφουγγάρισμα.. Σκουπισμα.. Φαγητό... Κ χαλαρά... Σκεψου ειχα σφουγγαρισει κ μ έπιασε πόνος δεξια κάτω επειδη ήμουν λιγο σκυμμένη... 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Cath3rine είπε:

Σοβαρα;; κ εγω με την μέση ειχα κ πριν θεμα κ αστα να πάνε.. Σε νιώθω... Κοιτα κ εγώ επειδη δεν πολυνιωθω ανετα κ καλα δεν πολυβγαινω... Εχει κ πολλη ζεστη εδώ δυσκολα... Προσπαθώ να μαι ξάπλα για σιγουριά.. Ξερεις κανενα σφουγγάρισμα.. Σκουπισμα.. Φαγητό... Κ χαλαρά... Σκεψου ειχα σφουγγαρισει κ μ έπιασε πόνος δεξια κάτω επειδη ήμουν λιγο σκυμμένη... 

Και εγώ έτσι Έτσι ακριβώς.παντως για αργότερα και λίγο που κοίταξα στο ίντερνετ υπάρχουν ζώνες για τη μέση στην εγκυμοσύνη.αν δω στη πορεία ότι εχω θεμα σοβαρό Ίσως πάρω.

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

Και εγώ έτσι Έτσι ακριβώς.παντως για αργότερα και λίγο που κοίταξα στο ίντερνετ υπάρχουν ζώνες για τη μέση στην εγκυμοσύνη.αν δω στη πορεία ότι εχω θεμα σοβαρό Ίσως πάρω.

Φορούσαμε τις ζωνες στα κανονικα μας να τις φοράμε κ στην εγκυμοσύνη;;; ευτυχώς πάντως που υπάρχουν δε το είχα ψάξει...

Πάντως μπήκα ειδα για το lidl που ειπε η κοπελα για τα κολάν ωραία φαίνονται..δες τα... Βολικά! 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Φορούσαμε τις ζωνες στα κανονικα μας να τις φοράμε κ στην εγκυμοσύνη;;; ευτυχώς πάντως που υπάρχουν δε το είχα ψάξει...

Πάντως μπήκα ειδα για το lidl που ειπε η κοπελα για τα κολάν ωραία φαίνονται..δες τα... Βολικά! 

Αν μπω κέντρο θα πάω να πάρω.μενω 40χλμ εξω δυστυχώς.Κοριτσι μου πάω να πέσω.πηρα τα χάπια μου και σε λίγο θα κουτουλαω.καλη ξεκούραση!!!!!!!!!

πρίν από 28 λεπτά , loyloy είπε:

Αν μπω κέντρο θα πάω να πάρω.μενω 40χλμ εξω δυστυχώς.Κοριτσι μου πάω να πέσω.πηρα τα χάπια μου και σε λίγο θα κουτουλαω.καλη ξεκούραση!!!!!!!!!

Καληνύχτα κορίτσι μ.. Εγω περιμένω για να παρω τα τελευταία μου χααχαχα ονειρα γλυκα... Καλη ξεκούραση! 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καληνύχτα κορίτσι μ.. Εγω περιμένω για να παρω τα τελευταία μου χααχαχα ονειρα γλυκα... Καλη ξεκούραση! 

Καλημέρα!!!!Τι ώρα τα παίρνεις εσυ?εμεν α είναι ανά 8ωρο.

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημέρα!!!!Τι ώρα τα παίρνεις εσυ?εμεν α είναι ανά 8ωρο.

Καλημερούδια (νωρις νωρίς χαχαχα) κο εγω παίρνω ανα 8ωρο.. Ποτε τα ξεκιναω 7 το, πρωί.. Ποτε 8...ανάλογα ποτε θα σηκωθώ... 

1 hour ago, Sweetalecia είπε:

Γεια σας @loyloy και @Cath3rine !! Βραδυνες συζητησεις βλεπω χαχα ! Πώς τα πάτε; :-) 

Καλημερα κορίτσι.... Ναι νάι είμαστε για ολες τις ώρες χαχαχαχαχα  

Καλααααααααα μονο κατι ανακατοσουρες.... Κ ο ύπνος το βραδυ!  Κατα τ αλλα ολα καλα! Εσύ πως τα πας;; 

1 ώρα πρίν, Sweetalecia είπε:

Γεια σας @loyloy και @Cath3rine !! Βραδυνες συζητησεις βλεπω χαχα ! Πώς τα πάτε; :-) 

Κάτι ανακατοσουρες αραιά και που.βγηκαν οι επαναληπτικές οιστραδιολη και προγεστερόνη που έκανα.τουμπανο με εκα νε ο γιατρός.στα ύψη.αχ ωραία. 

Τι λέτε να μαγειρέψετε Σήμερα?Εγώ γενικότερα έχω επιθυμία για ζυμαρικα αλλά έχω φάει ήδη τρεις φορές Αυτ ή τη βδομάδα.Λεω να κάνω φασολάκια Σήμερα.Α αν θέλετε για τα ζυμαρικά να παίρνετε τα barilla τα πορτοκαλί κουτιά,  Είναι ολικής και δεν έχουν Διάφορα στη γεύση.τα προτείνω.να προσέχουμε καλου κακού για ζάχαρο στη πορεία.

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Κάτι ανακατοσουρες αραιά και που.βγηκαν οι επαναληπτικές οιστραδιολη και προγεστερόνη που έκανα.τουμπανο με εκα νε ο γιατρός.στα ύψη.αχ ωραία. 

Τι λέτε να μαγειρέψετε Σήμερα?Εγώ γενικότερα έχω επιθυμία για ζυμαρικα αλλά έχω φάει ήδη τρεις φορές Αυτ ή τη βδομάδα.Λεω να κάνω φασολάκια Σήμερα.Α αν θέλετε για τα ζυμαρικά να παίρνετε τα barilla τα πορτοκαλί κουτιά,  Είναι ολικής και δεν έχουν Διάφορα στη γεύση.τα προτείνω.να προσέχουμε καλου κακού για ζάχαρο στη πορεία.

Ναι ωραια είναι τα ολικης.... Μωρε λογω της ανακατωσούρας καμια ορεξη δεν έχω για φαγητό  αντε κανα τοστάκι 

Διαφημίσεις

Γειά σας και από Αθήνα!καλωσήρθαν οι καινούριες!!!όλα καλά να πάνε σε όλες μας!!εγώ ακόμη ναυτία τρομερή ειδικά από το μεσημέρι και μετά.Σε σημείο που δεν μπορώ να λειτουργήσω κι έχω μέλλον ακόμη....Ντρέπομαι που το λέω αλλά τρώει ο μικρός και ανακατεύομαι που τον βλέπω πασαλειμένο...μετά για να τον καθαρίσω....ΑΘΛΟΣ

πρίν από 55 λεπτά , loyloy είπε:

Καλύτερα από τη μια.δεν θα πάρεις πολλά κιλά.τι καιρό έχετε στη Κρήτη?Κέρκυρα ζεστη και πολλαααααααα κουνούπια.

Αερα καυτό.....! Ανυπόφορο....κανει κ ζέστη.. Ειναι αγρια κ η θαλασσα ....συνδυασμός που σκοτώνει..... Απο κιλα δεν εχω αναγκη.. Εχω ήδη χαχαχαχαχα 

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αερα καυτό.....! Ανυπόφορο....κανει κ ζέστη.. Ειναι αγρια κ η θαλασσα ....συνδυασμός που σκοτώνει..... Απο κιλα δεν εχω αναγκη.. Εχω ήδη χαχαχαχαχα 

Εδώ είναι λάδι η θάλασσα. Θελω να πάω για μπάνιο αλλά ο γιατρός μου πε μετά το 1ο τρίμηνο.αρα υπομονή.αχ τυχερή σε ζηλεύω που τη βλέπεις.αν δεν είχαμε τα νοικιαζομενα του γείτονα μπροστά θα βλεπα κι εγώ.σε κάνα χρόνο που θα καν ουμε το πάνω σπίτι θα βλέπω κι εγώ :):):):)

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, elep είπε:

Γειά σας και από Αθήνα!καλωσήρθαν οι καινούριες!!!όλα καλά να πάνε σε όλες μας!!εγώ ακόμη ναυτία τρομερή ειδικά από το μεσημέρι και μετά.Σε σημείο που δεν μπορώ να λειτουργήσω κι έχω μέλλον ακόμη....Ντρέπομαι που το λέω αλλά τρώει ο μικρός και ανακατεύομαι που τον βλέπω πασαλειμένο...μετά για να τον καθαρίσω....ΑΘΛΟΣ

Ήθελα σύντομα να κάνω και δεύτερο να μην έχουν μεγάλη διαφορά,  αλλά με αυτό που λες έχεις ενα δίκιο.το παραμικρό που θα δω ή μυρίσω Μπορεί να με αναγουλιασει.με την αλλαγή πανας Πως πάει?παλεύεται?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...