Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσια! Τι ησυχια ειναι αυτη? Δεν εχουμε νεα? Εγω ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι...3 μερες μου μειναν ακομα για να σταματησω!

Καλημερα Βασιλικουλα!! Αντε επιτελουουους. Να ηρεμησεις στο σπιτακι σου!! 

Εγω τρεχω λιγο με γιατρους. Μολις εκανα τη δευτερη δοση κορτιζονης για τα πνευμονακια του μπεμπη, και σε μια ωρα εχω ενδοκρινολογο να δουμε τις μετρησεις της καμπυλης γιατι εχω καραμπερδευτει κ ηθελα δευτερη γνωμη. Κατα τ αλλα εχω και ωτιτιδα και δεκατα, αλλα δεν ηθελα να παρω αντιβιωση. Θα δω, αν ανεβει πανω απο 37,5 θα παρω μην επηρεασω τον μπεμπη χειροτερα με τον πυρετο. 

Το απογευμα θα μου ρθει η κουνια του μπεμπηηηηηηη. Επιτελους κ κατι ευχαριστο να χω να χαζευω γιατι για ψωνια δεν εχω βγει!! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κορίτσια!Κι εγώ στη δουλειά είμαι.Εμείς το Σάββατο θα πάμε να παραγγείλουμε την κούνια και τη συρταριέρα, αφού έχουμε κάνει έρευνα αγοράς και έχουμε σχεδόν καταλήξει.

Καλημερα κοριτσακια.....τι δυσκολος ο υπνος πλεον ας κοιμηθηκα σπαστα ενα 3ωρο;;; Εχθες 11η ωρα το βραδυ τελειωσε ο αντρας μ το σιδερωμα με τα ρουχα της μικρης και εκλεισε η βαλιτσα της! Αμην ο Θεουλη μας να μας ευλογησει να πανε ολα καλα!!!!Εμεινε μονο η δικη μ τωρα! Αυριο το πρωι εχω ραντεβου στο νοσοκομειο για υπερηχο!

Εσεις τι κανετε;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Εγω σε γενικες γραμμες ειμαι καλα! Λιγο θεμα με το ζαχαρο μετα το πρωινο ειχα αλλα πιστευω οτι βρηκα τι με πειραζει και θα το στρωσω! Η ντουλαπα του παιδικου ηρθε και τωρα περιμενω το μπογιατζη να το βαψουμε, μια γενικη στο σπιτι και τελος! Και κατι ψωνια μου εχουν μεινει ακομα...

Διαφημίσεις

Γεια σαε κορίτσια!!!!!!!!ωραία τα ψώνια. Ελπίζω να μπορέσω να πάω αυτό το Σάββατο.προς το παρόν ίντερνετ για ψιλοπραγματακια.κυριως φαρμακείο πιπιλες μπιμπερό τέτοια.τα περιμένω από μερα σε μέρα.  @Diavolitsa λίγο έμεινε.επιτελους να ξεκουραστείς λιγάκι. @nanoula90 τινπραγμα αυτό με τους γιατρούς βρε παιδί μου.τουλαχιστον είναι Είναι πράγματα ελεγχόμενα. @sunshine83 αχ ωραία.θα πάρει μορφή το παιδικό δωμάτιο σιγά σιγά. @ΒαλεντιναΧρηστος α Είσαι έτοιμη.εμεις Ακόμα δεν ξεκινήσαμε πλυσίματα.η μαμά μου θέλει να τα πλύνει 2 φορές κιόλας.μια με dettol απορρυπαντικό για Καλή απολύμανση και μετά με το βρεφικό Όταν θα τα χει ολ α έτοιμα.αφου έχει όρεξη δεν της χαλάω χατήρι.εγω τπτ δεν θα κάνω εξάλλου.  :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Γεια σαε κορίτσια!!!!!!!!ωραία τα ψώνια. Ελπίζω να μπορέσω να πάω αυτό το Σάββατο.προς το παρόν ίντερνετ για ψιλοπραγματακια.κυριως φαρμακείο πιπιλες μπιμπερό τέτοια.τα περιμένω από μερα σε μέρα.  @Diavolitsa λίγο έμεινε.επιτελους να ξεκουραστείς λιγάκι. @nanoula90 τινπραγμα αυτό με τους γιατρούς βρε παιδί μου.τουλαχιστον είναι Είναι πράγματα ελεγχόμενα. @sunshine83 αχ ωραία.θα πάρει μορφή το παιδικό δωμάτιο σιγά σιγά. @ΒαλεντιναΧρηστος α Είσαι έτοιμη.εμεις Ακόμα δεν ξεκινήσαμε πλυσίματα.η μαμά μου θέλει να τα πλύνει 2 φορές κιόλας.μια με dettol απορρυπαντικό για Καλή απολύμανση και μετά με το βρεφικό Όταν θα τα χει ολ α έτοιμα.αφου έχει όρεξη δεν της χαλάω χατήρι.εγω τπτ δεν θα κάνω εξάλλου.  :)

Καλα κανεις μανουλα ειναι αυτη εμεις π δεν την εχουμε εδω ειναι Μυτηλινη κ βαζει ο συζηγος πληντυρια αρκεστηκαμε στην μια φορα με βρεφικο αλλα σιδερωμα με ατμο για καλη απολυμανση!!! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κανεις μανουλα ειναι αυτη εμεις π δεν την εχουμε εδω ειναι Μυτηλινη κ βαζει ο συζηγος πληντυρια αρκεστηκαμε στην μια φορα με βρεφικο αλλα σιδερωμα με ατμο για καλη απολυμανση!!! 

Ναι το σίδερο γοα αποστείρωση χρειάζεται.τελικα τι θα κάνεις στο νοσοκομείο?θα πάρεις βραστηρα?

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι το σίδερο γοα αποστείρωση χρειάζεται.τελικα τι θα κάνεις στο νοσοκομείο?θα πάρεις βραστηρα?

Κοιτα χωρο δεν μ πιανει γιατι εχω σακ βουαγιαζ για τα ηλεκτρικα ειδη η λιστα γραφει βραστηρα ή θερμο εγω τα πηρα κ τα δυο! Τωρα κατα ποσο θα τα χρειαστω θα δειξει!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοιτα χωρο δεν μ πιανει γιατι εχω σακ βουαγιαζ για τα ηλεκτρικα ειδη η λιστα γραφει βραστηρα ή θερμο εγω τα πηρα κ τα δυο! Τωρα κατα ποσο θα τα χρειαστω θα δειξει!

Ψαξτο λίγο γτ δεν αποστειρωνεται το νερό στο βραστηρα.κανονικα θέλει βράσιμο 10 λεπτά.τα θυμάμαι από την αδερφή μου.

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Ψαξτο λίγο γτ δεν αποστειρωνεται το νερό στο βραστηρα.κανονικα θέλει βράσιμο 10 λεπτά.τα θυμάμαι από την αδερφή μου.

Εμφιαλωμενο νερο εννοειται βαζω στον βραστηρα ρωτησα την ξαδερφη μ που γεννησε πριν δυο χρονια κ μ ειπε με εμφιαλωμενο στο βραστηρα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμφιαλωμενο νερο εννοειται βαζω στον βραστηρα ρωτησα την ξαδερφη μ που γεννησε πριν δυο χρονια κ μ ειπε με εμφιαλωμενο στο βραστηρα!

Εντάξει τότε.εχει λιγότερα άλατα.επειδη λόγω νησιού δεν έχουμε πόσιμο νερό τα καλύτερα εμφιαλωμένα είναι Θεωνη και Κοστιλατας.σορυ αν γίνομαι κουραστική.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εντάξει τότε.εχει λιγότερα άλατα.επειδη λόγω νησιού δεν έχουμε πόσιμο νερό τα καλύτερα εμφιαλωμένα είναι Θεωνη και Κοστιλατας.σορυ αν γίνομαι κουραστική.

Οχι καθολου γνωμες κ αποψεις ανταλαζουμε στην τελικη θα κανει η καθεμια οτι θεωρει αυτη σωστο για το παιδι της! Εμεις εδω το νερο μας ερχεται απευθειας απο το βουνο ειναι μπορει κ πιο καθαρο απο το εμφιαλωμενο αλλα ετσι μ ειπαν ετσι θα κανω...εμφιαλωμενο εμφιαλωμενο.....εχουμε απεριοριστες επιλογες απο εμφιαλωμενα φυσικα η καλυτερη ειναι το ΑΥΡΑ!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Να ρωτησω απο φαρμακειο τι πηρατε για τα μωρα? Μπιμπερο? Τι μπιμπερο πηρατε και ποσα?

Δεν εχω παρει ακομα αλλα τα καλυτερα μπιμπερο μακραν ειναι τα dr brown. Ολες οι μανουλες αυτα συνιστουν. Ειναι τα μονα που βοηθανε να μην εχουν κολικους γιατι εχουν μεσα ενα συστημα για να μην καταπινουν αερα τα μωρα, κατι τετοιο. Εμενα μου χουν δωσει δειγματα στο μαιευτηριο στην β επιπεδου, πιπιλες nuk και mam και μπιμπερο νομιζω mam αλλα δεν θυμαμαι, τα εχω ακομα στο βαλιτσακι του δωρου. Θα παρω και κανα μπιμπερο dr.brown για να υπαρχει, θελω να θηλασω στην αρχη, αλλα νομιζω ρε κοριτσια θα χρειαστω κ θηλαστρο, για οταν θα χρειαστει να λειπω απ το σπιτι, να αντλω και να τον ταιζουν αλλοι. Με την προυποθεση οτι εχω εδραιωσει τον θηλασμο αν τα καταφερω. Πιπιλες δεν θα παρω, αυτες οι δυο που ειχε μεσα το κουτι νομιζω αρκουν αν χρειαστει.

Επισης εχω διαβασει χρειαζομαστε επιθεματα και πολλα μαλιστα γιατι θα λερωνομαστε με τη ροη του γαλακτος και σε περιπτωση ερεθισμου θηλων λανολινη και καποιες τις βοηθησαν και τα κοχυλια. Κανονικα, την καλυτερη δουλεια την κανει το να αφησεις το στηθος να αναπνευσει για τον ερεθισμο, αλλα μεσα στον χειμωνα, φοβαμαι μην παθω πνευμονια αν αφησω τα μεμε να πηγαινουν περα δωθε χαχαχα. Οποτε ισως παρω κ κοχυλια σε περιπτωση που χρειαστουν. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...