Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , loyloy είπε:

Αυχενική 7ή 11 Ιουνίου.θα με ξαναδεί κατά τις 25 πάλι και θα το κανονίσουμε.εμενα μου έκανε οιστραδιολη και προγεστερόνη γιατί ειχα μια παλλινδρομη και τυχαίνει να πηγαίνει στον ίδιο γιατρό και η ξαδέρφη μου η οποία είχε χαμηλή οιστραδιολη και είχε ιστορικό με παλλινδρομες.προληπτικα την έκανα Εγώ και ευτυχώς.την έχω πολύ χαμηλή και παίρνω  αγωγή για να έχω φυσιολογικές τιμές.

Στο πλάι.κοιτα θα σου προτείνω κάτι που το χα βρει στο ίντερνετ και με βολεύει.κοιμαμαι στο πλάι και παίρνω ενα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια αλλά η άκρη του να φτάνει στο ύψος της κοιλιάς για να το βάζεις και λίγο κάτω από τη κοιλιά σε περίπτωση που πονάει και η μέση σου.εμενα με ανακουφίζει.διαβασα οτι για το μωρό βολεύει να κοιμόμαστε πλάι από την αριστερή πλευρά.

Καπως ετσι κοιμάμαι... Κι απο πριν δλδ κοιμάμαι νε πολλά μαξιλάρια αλλα συνεχεια ξυπναω κ αλλάζω μεριά... Ισως επειδή εχω λιγες αναγουλες.. Τι να πω.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καπως ετσι κοιμάμαι... Κι απο πριν δλδ κοιμάμαι νε πολλά μαξιλάρια αλλα συνεχεια ξυπναω κ αλλάζω μεριά... Ισως επειδή εχω λιγες αναγουλες.. Τι να πω.... 

Υπάρχουν και κάτι ειδικά μαξιλάρια για την εγκυμοσύνη.μακροστενα σαν φίδι.και χρησιμεύουν και μετά στο θηλασμό.με ενα σχοινακι δένουν οι δύο άκρες και μετα το δενεις γύρω σου και ακουμπάς πάνω το μωρό και θηλαζεις.το χε η αδερφή μου.τωρα θα το ψάξει να μου το δώσει.τη βόλεψε αρκετά.

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Αυχενική 7ή 11 Ιουνίου.θα με ξαναδεί κατά τις 25 πάλι και θα το κανονίσουμε.εμενα μου έκανε οιστραδιολη και προγεστερόνη γιατί ειχα μια παλλινδρομη και τυχαίνει να πηγαίνει στον ίδιο γιατρό και η ξαδέρφη μου η οποία είχε χαμηλή οιστραδιολη και είχε ιστορικό με παλλινδρομες.προληπτικα την έκανα Εγώ και ευτυχώς.την έχω πολύ χαμηλή και παίρνω  αγωγή για να έχω φυσιολογικές τιμές.

Στο πλάι.κοιτα θα σου προτείνω κάτι που το χα βρει στο ίντερνετ και με βολεύει.κοιμαμαι στο πλάι και παίρνω ενα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια αλλά η άκρη του να φτάνει στο ύψος της κοιλιάς για να το βάζεις και λίγο κάτω από τη κοιλιά σε περίπτωση που πονάει και η μέση σου.εμενα με ανακουφίζει.διαβασα οτι για το μωρό βολεύει να κοιμόμαστε πλάι από την αριστερή πλευρά.

Εμένα δεν μου έκανε προγεστερόνη οιστραδιόλη,προγεστερόνη μου έγραψε σε κολπική κρέμα γιατί είχα 2 φορές ελάχιστη αιμορραγία,2 3 σταγόνες όμως,τώρα δεν ξέρω εάν αυτό είναι δείγμα χαμηλής τιμής προγεστερόνης

boS9p3.png

πρίν από 4 λεπτά , Σεβη93 είπε:

Εμένα δεν μου έκανε προγεστερόνη οιστραδιόλη,προγεστερόνη μου έγραψε σε κολπική κρέμα γιατί είχα 2 φορές ελάχιστη αιμορραγία,2 3 σταγόνες όμως,τώρα δεν ξέρω εάν αυτό είναι δείγμα χαμηλής τιμής προγεστερόνης

Προγεστερόνη την είχα οριακά και οιστραδιολη κάτω από τα φυσιολογικά.τωρα ένας γιατρός που σε παρακολουθεί και ξερει το ιστορικό σου , λογικά ξέρει τι έξτρα να ζητήσει να κάνεις.τωρα Σήμερα μου Μου πε να τις ξανακάνω να δούμε μήπως σταματήσουμε τη προγεστερόνη.αυριο θα τις έχω.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Προγεστερόνη την είχα οριακά και οιστραδιολη κάτω από τα φυσιολογικά.τωρα ένας γιατρός που σε παρακολουθεί και ξερει το ιστορικό σου , λογικά ξέρει τι έξτρα να ζητήσει να κάνεις.τωρα Σήμερα μου Μου πε να τις ξανακάνω να δούμε μήπως σταματήσουμε τη προγεστερόνη.αυριο θα τις έχω.

Εγω κοριτσια δεν εκανα οιστραδιολη ουτε προγεστερονη. Τεστ παπ ειχα κανει το Δεκεμβριο κ ηταν ολα οκ οποτε δεν χρειαστηκε. Καλλιεργεια οχι δεν μου εκανε. Αλλα πιστευω ο καθε γιατρος θα ξερει ! 

Σημερα πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων κ ειναι ολα οκ ! Μου ειπε ο γιατρος μου οτι εγινε υποχρεωτικη πλεον η εξεταση για κυστικη ινωση ( ενω πριν 1.5 χρονο που ημουν εγκυος δεν ηταν απαραιτητη ) εσας σας το ειπε; Εχει κ μεγαλο κοστος! Δεν καλυπτεται απο τον εοπυυ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Εγω κοριτσια δεν εκανα οιστραδιολη ουτε προγεστερονη. Τεστ παπ ειχα κανει το Δεκεμβριο κ ηταν ολα οκ οποτε δεν χρειαστηκε. Καλλιεργεια οχι δεν μου εκανε. Αλλα πιστευω ο καθε γιατρος θα ξερει ! 

Σημερα πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων κ ειναι ολα οκ ! Μου ειπε ο γιατρος μου οτι εγινε υποχρεωτικη πλεον η εξεταση για κυστικη ινωση ( ενω πριν 1.5 χρονο που ημουν εγκυος δεν ηταν απαραιτητη ) εσας σας το ειπε; Εχει κ μεγαλο κοστος! Δεν καλυπτεται απο τον εοπυυ! 

Τέλεια τα αποτελέσματα! 

Για την κυστική ίνωση δεν μου είπε τίποτα. Νομίζω ότι έχει 1 ή 2 νοσοκομεία στην Αθήνα που κάνουν την εξέταση. Μήπως να ρωτήσεις; Λογικά το κόστος θα είναι χαμηλότερο.

1 ώρα πρίν, Sweetalecia είπε:

Δεν Μου πε κάτι για Κυστική ινωση.ποτε την κάνουμε? Σε ποια εβδομάδα?

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν Μου πε κάτι για Κυστική ινωση.ποτε την κάνουμε? Σε ποια εβδομάδα?

κανονικα την κυστικη ινωση την κανεις πριν μεινεις εγκυος ειναι σαν την μςσογειακη αναιμια αν εχετε κ οι δυο καποιο γονιδιο εχει το μωρο πιθανοτητες να γεννηθει με κιστικη.

μια απλη αιματολογικη ειναι την κανεις οποτε θελεις δεν εχει σχεση με την εβδομαδα κυησης

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , loyloy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια?Πως είστε?

Καλησπερα κορίτσι..... Ας τα λέμε καλα.... Λίγες αναγουλες ειναι ταλαιπωρία!!!!! Αλλα υπομονη δν μπορείς να κάνεις κι αλλιως... Εσύ πως τα πας;;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλησπερα κορίτσι..... Ας τα λέμε καλα.... Λίγες αναγουλες ειναι ταλαιπωρία!!!!! Αλλα υπομονη δν μπορείς να κάνεις κι αλλιως... Εσύ πως τα πας;;;; 

Δόξα το Θεό αρεα και που έχω αναγουλες.στην προηγούμενη εγκυμοσύνη υπέφερα.μακαρι να τη γλίτωσω.τωρα περιμένω να πάω στο γιατρό σε 3 βδομάδες.να δω πως θα περάσει ο καιρός.με τα τζην Πως πας?σου κουμπωνουν κανονικά?

Καλησπέρα είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας έχω Πητ 29/12 στο περίπου γιατί ακόμα δεν έχω πάει για τον 1ο υπέρηχο έχω κάνει μόνο τις χοριακές μου και ανέβαιναν καλά. Έχω αρκετές ζαλάδες αλλά όχι εμετούς ούτε αναγούλες. Είμαι από Αθήνα. Έχω ήδη 2 παιδάκια 3,5 ετών το 1 και 1,5 το άλλο. Ελπίζω το καλύτερο για όλες τις κοπέλες. 

• Μου αρέσει 4

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

πρίν από 37 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλησπέρα είπα να μπω κι εγώ στην παρέα σας έχω Πητ 29/12 στο περίπου γιατί ακόμα δεν έχω πάει για τον 1ο υπέρηχο έχω κάνει μόνο τις χοριακές μου και ανέβαιναν καλά. Έχω αρκετές ζαλάδες αλλά όχι εμετούς ούτε αναγούλες. Είμαι από Αθήνα. Έχω ήδη 2 παιδάκια 3,5 ετών το 1 και 1,5 το άλλο. Ελπίζω το καλύτερο για όλες τις κοπέλες. 

Καλ ως ήρθες!! !!!!μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να χεις!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Δόξα το Θεό αρεα και που έχω αναγουλες.στην προηγούμενη εγκυμοσύνη υπέφερα.μακαρι να τη γλίτωσω.τωρα περιμένω να πάω στο γιατρό σε 3 βδομάδες.να δω πως θα περάσει ο καιρός.με τα τζην Πως πας?σου κουμπωνουν κανονικά?

Η αλήθεια είναι οτι δεν φοράω τζιν...ουτε εχω ζυγιστει.. Αλλα καταλαβαίνω ότι με ενοχλούν σουτιέν... Εσωρουχα...νιωθω πολυ φούσκωμα... Αλλα γενικα δεν τρωω γτ δεν μπορώ απο τις αναγουλες... Εγω σε μια βδομάδα θα πάω στον γιατρό.. Με το καλο να ακούσουμε την καρδούλα... Και μετα θα ανεβω Θεσσαλονίκη !

Εσύ πως είσαι; πως νιώθεις;; 

@boukitsa123καλως ήρθες κοριτσι μ... Τα καλύτερα,!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...