Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Κοριτσια πηγα στον γιατρουλη σημερα ειχα λιιιγο φαγουριτσα που κ που....με κοιταξε και μ ειπε εχουμε λιγους μηκυτες μ εδωσε μια αλοιφουλα κ ενα σαπουνι με χαμομηλι για τοπικες πλυσεις!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσια εγω ξεκιναω αυριο σιγα σιγα να πλενω λιγα λιγα....μεχρι να στεγνωσουν να σιδερωθουν να πακεταριστουν πιστευω ειναι καλα απο αυριο...θα παω αυριο να δωσω αιμα για γενικη και να δωσουμε προκαταβολη για το καροτσι π καταληξαμε απλα θα παμε να το παρουμε απο το μαγαζι σε κανα μηνα κρατηση θελουμε να το κανουμε....καταληξαμε στο cangaroo pavo beige ειναι πανεμορφο πολυ χαρωπο 130€ αντιστρεψιμο και στον γονεα κ προς τον δρομο χωρις καλαθουνα ή καθισμα αυροκινητου γιατι εχουμε παρει κ απο τα δυο!!! Αρα θα μας ειναι αχρειαστα! Αυτα τα νεα μας!

Κορμακια πηρα 10-12 0-3μηνων λεει και φορμακια ολοσωμα πηρα 7 για νεογεννητο και 7 0-3μηνων! Και βλεπουμε τι παραπανω θα χρειαστουμε απο φορμακια!

Αντε και πλυσιματα... Εμενα μ εμεινε το σιδέρωμα κ να τα τακτοποίησω στη βαλίτσα! 

Ωραια κατέληξες κ σε καρότσι.. Μπραβο!! Οτι μας ειναι βολικό!!! 

Υπομονη τώρα με κρεμουλες.. Για πόσο καιρο σε ειπε:;

@nanoula90 για τον θηλασμό ξερω οτι θέλει επιθέματα για μας.. Κρεμα για τις θηλές όντως κ εγω αυτην διαβασα ως καλή...

Για το μωρο τα βασικα κ εγω διαβασα δλδ κρέμα η λαδάκι για το σώμα.. Πηρα κ μια υγρή πούδρα εγώ.. Το σαμπουαν-αφρολουτρο.. κρέμα γι αλλαγη πάνας..κ γάζες με οινόπνευμα για τον αφαλό.. Αλλα θα μας τα πουν κ από το νοσοκομείο λογικα... νομιζω αυτά γι αρχή κ τα υπόλοιπα βλεπωντας κ κάνοντας...! 

Για μπανιο κ εγω ειμαι υπερ της μπανιερας την βάζεις κι όπου θες οσο είναι μικρο γτ κρατάει πολυ λίγο το μπανάκι του..! 

Για τα ρούχα του μωρού τ άπλυτα εσείς πήρατε κάτι να τα βαζετε;;; ειδα ενα ωραίο ειναι βεβαια για να βάζεις τις πανες μεσα κ κρεμιέται απο το κρεβατακι.. Κ σκεφτηκα να το κάνω για τ άπλυτα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα φιλη !

Φαρμακειο ναι εννοω ξερεις τι θα πρεπει να εχουμε? Και για μας κ για κεινο. Ενταξει αν ειναι κατι απλο το παιρνω απο φαρμακειο αλλα μηπως ειναι κατι που δεν το εχω σκεφτει δεν ξερω. Κρεμα για θηλες διαβασα καπου λανολινη οτι πρεπει να βαζουμε της medela.

Του υδραργυρου οντως ηταν φοβερα αλλα δεν υπαρχουν πια. Εψαξα μηπως πουλουσε κανα φαρμακειο γτ δεν εχω θερμομετρο της προκοπης αλλα απαγορευονται πλεον κ δεν βρισκω. Μπανακι κ γω λεω με βαση αν και εχω μπανιερα, αλλα φοβαμαι αμα το κραταω απλα ψηλα κ τον πλενω στην μπανιερα ετσι. Εκτος αμα παρω μια λεκανιτσα αλλα δεν ξερω κ παλι αν βολευει. Θα πρεπει να μαι σκυμενη μαλλον

Μην αγχώνεσαι. Εγώ το προσέχω σα τα μάτια μου το θερμομετρο.κοιτα τα μπανακια μπαίνουν μες στη μπανιέρα.μια χαρά θα Ναι.παντως για κάνα 2μηνο στο νιπτήρα θα το πλένεις.ειναι μια σταλιά ρε συ σα γατιά.

πρίν από 16 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αντε και πλυσιματα... Εμενα μ εμεινε το σιδέρωμα κ να τα τακτοποίησω στη βαλίτσα! 

@nanoula90 για τον θηλασμό ξερω οτι θέλει επιθέματα για μας.. Κρεμα για τις θηλές όντως κ εγω αυτην διαβασα ως καλή...

Για το μωρο τα βασικα κ εγω διαβασα δλδ κρέμα η λαδάκι για το σώμα.. Πηρα κ μια υγρή πούδρα εγώ.. Το σαμπουαν-αφρολουτρο.. κρέμα γι αλλαγη πάνας..κ γάζες με οινόπνευμα για τον αφαλό.. Αλλα θα μας τα πουν κ από το νοσοκομείο λογικα... νομιζω αυτά γι αρχή κ τα υπόλοιπα βλεπωντας κ κάνοντας...! 

Για μπανιο κ εγω ειμαι υπερ της μπανιερας την βάζεις κι όπου θες οσο είναι μικρο γτ κρατάει πολυ λίγο το μπανάκι του..! 

Για τα ρούχα του μωρού τ άπλυτα εσείς πήρατε κάτι να τα βαζετε;;; ειδα ενα ωραίο ειναι βεβαια για να βάζεις τις πανες μεσα κ κρεμιέται απο το κρεβατακι.. Κ σκεφτηκα να το κάνω για τ άπλυτα! 

Αυτό για τα άπλυτα δεν το χα σκεφτεί ρε συ.ωραια θα το βάλω Στ η λίστα μου

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μου ειπε 5μερες ιδανικα 7 δηλαδη οσες συριγγες εχει μεσα το κουτι το πρωι μονο εξωτερικα και το βραδυ και εξωτερικα και εσωτερικα στον κολπο..κ να καθομαι ενα 2ωρο ξαπλα...τωρα πως θα γινει με την συχνοουρια αυτο θα δειξει!!:-P

Καλα καλαθακι απλυτων ουτε π σκεφτηκα να παρω ειδα παντως κατι ωραια κουτια αποθηκευσης στα τζαμπο ισως το κανω ετσι!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Μην αγχώνεσαι. Εγώ το προσέχω σα τα μάτια μου το θερμομετρο.κοιτα τα μπανακια μπαίνουν μες στη μπανιέρα.μια χαρά θα Ναι.παντως για κάνα 2μηνο στο νιπτήρα θα το πλένεις.ειναι μια σταλιά ρε συ σα γατιά.

Ναι γιατί πρέπει λεει να ναι ξεχωριστά.. Απο τα ικεα εγω το βρηκα ειναι ενα σαν αδιάβροχο για πάνες αλλα στην αρχή που τα φορμακια είναι  μια σταλιά μια χαρά θα βολέψει ..ειδικα εμένα που έχω περιορισμένο χώρο.. 

Κι αλλαξιερα που λένε σήμερα μιλουσα με μια φιλη μ που είναι τώρα η μικρή της 4 μηνών .λεει τελικα τα παίρνουμε ολα σαν αρχαριες κ δεν βολεύουν.. Τελικα την μικρή την αλλαζει σε κρεβατι η καναπέ πανω κ εχει παρει σελτεδακια αδιάβροχα κ χρησιμοποιεί! 

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , loyloy είπε:

Νιπτηρα δεν χωρανε ουτε τα χερια μας. Ειναι πολυ μικρος και κοντος. Οποτε μονο στη μπανιερα θα μπορω. 

Απλυτα δεν νομιζω οτι πρεπει να ναι ξεχωριστα, αφου πλενονται μετα. Αλλα σιγουρα θα βολευει να ναι χωριστα για να μην μπερδευονται με τα δικα μας. Μπραβο @Cath3rine. Ωραια ιδεα. 

Αλλαξιερα εγω θα παρω, αλλα ειναι συρταριετα κ απο πανω θα βαλω αυτο το μαξιλαρακι αλλαξιερας και θα το αλλαζω εκει. Δεν με βολευει το κρεβατι κ ο καναπες. Συν οτι το χρειαζομαι για τα ρουχαλακια του. 

Πωπω κοριτσια πλησιαζουμε. Εγω ελπιζω οχι συντομα αλλα πλησιαζουμε! Απιστευτο ετσι?

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Νιπτηρα δεν χωρανε ουτε τα χερια μας. Ειναι πολυ μικρος και κοντος. Οποτε μονο στη μπανιερα θα μπορω. 

Απλυτα δεν νομιζω οτι πρεπει να ναι ξεχωριστα, αφου πλενονται μετα. Αλλα σιγουρα θα βολευει να ναι χωριστα για να μην μπερδευονται με τα δικα μας. Μπραβο @Cath3rine. Ωραια ιδεα. 

Αλλαξιερα εγω θα παρω, αλλα ειναι συρταριετα κ απο πανω θα βαλω αυτο το μαξιλαρακι αλλαξιερας και θα το αλλαζω εκει. Δεν με βολευει το κρεβατι κ ο καναπες. Συν οτι το χρειαζομαι για τα ρουχαλακια του. 

Πωπω κοριτσια πλησιαζουμε. Εγω ελπιζω οχι συντομα αλλα πλησιαζουμε! Απιστευτο ετσι?

Απιστευτο!!!! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 30 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ναι.. Φτανει η ώρα !!! Για την αλλαξιερα κι εγω θα το κανω αυτό..εχω ηδη μια δικη μας θα διαμορφωσω τα συρτάρια για να νακ του παιδιού τα ρούχαλακια..Και θα δείξει στην πορεία χιχιχιχι θα κανω κ λιγο χώρο στη ντουλαπα γτ ακομα κ αυτή ειναι μικρή...! Και κλασσικά θα στείλω τα εποχικά ρούχα στη μαμα μ χαχααχα

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες να είστε καλά.. Εγώ τα ίδια σπίτι. Ξαπλωμένη λίγα βήματα με προσοχή μόνο. Έχω τόση όρεξη να κάνω πράγματα κ καθομαι κ βλέπω. Εκνευρίζομαι που πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι για εμένα. Βλέπω ότι κουράζονται κιολας γιατί ο μικρός μου είναι θηριακι όπως σας έχω πει.

Εγω τα βασικά τα έχω από τον μικρό. Αλλά πρέπει να αγοράσω ρουχαλάκια κ κάτι ψιλά , όπως αφρόλουτρο, σαμπουάν, ψαλιδάκι κτλ Αλλα ακόμη ας προχωρήσει κ άλλο η εγκυμοσύνη κ βλέπουμε πρώτα ο Θεός. Ας μην βιάζομαι...

Μετραω τις μέρες για να γίνω τουλάχιστον 28 εβδομάδων. Θέλω άλλες δυο εβδομάδες. Μακάρι να περάσουν γρήγορα.

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , sun38 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω όλες να είστε καλά.. Εγώ τα ίδια σπίτι. Ξαπλωμένη λίγα βήματα με προσοχή μόνο. Έχω τόση όρεξη να κάνω πράγματα κ καθομαι κ βλέπω. Εκνευρίζομαι που πρέπει να τα κάνουν οι άλλοι για εμένα. Βλέπω ότι κουράζονται κιολας γιατί ο μικρός μου είναι θηριακι όπως σας έχω πει.

Εγω τα βασικά τα έχω από τον μικρό. Αλλά πρέπει να αγοράσω ρουχαλάκια κ κάτι ψιλά , όπως αφρόλουτρο, σαμπουάν, ψαλιδάκι κτλ Αλλα ακόμη ας προχωρήσει κ άλλο η εγκυμοσύνη κ βλέπουμε πρώτα ο Θεός. Ας μην βιάζομαι...

Μετραω τις μέρες για να γίνω τουλάχιστον 28 εβδομάδων. Θέλω άλλες δυο εβδομάδες. Μακάρι να περάσουν γρήγορα.

Καλημερα.προσεχτικα εσυ.ας τους τρέχει ο μικρός. Καλά κάνει  :) .θαθα περάσουν.εδω πέρασαν 28 στις 2 θα κολλήσεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , sun38 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!! Αχ ποσο σε καταλαβαινω. Ηρθε χθες η πεθερα μου κ καθαριζε και ενιωθα τοοοσο ασχημα!!! Τι να κανουμε ομως. Ετσι πρεπει. Κ σε νοιωθω κ για το αλλο. Σημερα μπηκα 28η εβδομαδα και πραγματικα λεω γιουπι απο μεσα μου για αυτο το πρωτο μαξιλαρακι. Μετα στοχος οι 32 βδομαδες!!! Ολα καλα θα μας πανε κοριτσι μου!! Αισιοδοξια και θετικες σκεψεις!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!! Αχ ποσο σε καταλαβαινω. Ηρθε χθες η πεθερα μου κ καθαριζε και ενιωθα τοοοσο ασχημα!!! Τι να κανουμε ομως. Ετσι πρεπει. Κ σε νοιωθω κ για το αλλο. Σημερα μπηκα 28η εβδομαδα και πραγματικα λεω γιουπι απο μεσα μου για αυτο το πρωτο μαξιλαρακι. Μετα στοχος οι 32 βδομαδες!!! Ολα καλα θα μας πανε κοριτσι μου!! Αισιοδοξια και θετικες σκεψεις!!

Μπράβο!!!! Κ εγώ σε δυο εβδομάδες θα μπω 28η εβδομ. Μακάρι να φτάσω κ στις 32!!!! Τότε πια νομίζω θα μου φύγει το άγχος! Εσυ τι κανείς; Πως περνάς την ώρα σου; Εγώ δε μπορώ να συγκεντρωθώ για να διαβάσω ή κάτι άλλο. Χαζεύω τηλεόραση κ Ίντερνετ. Παίρνω τηλέφωνα. Κ όλο σκέφτομαι... πηγαίνω βολτες μέχρι τη κουζίνα για να φάω κ για τα φάρμακα, μέχρι την τουαλέτα, καναπές κρεβάτι!! Χαζεύω λίγο από τα παράθυρα!!! Αυτά! Ακόμη κ για μπάνιο για να μην στέκομαι πολύ ώρα όρθια το προγραμματίζω κ αυτό!! Αστα! Νομίζω θα μου μείνουν ψυχολογικά τραύματα μετά από όλο αυτό! Είναι τραγικό! Γιατί δεν είναι ότι απλά έσπασα το πόδι μου κ καθομαι ξάπλα ένα μήνα για να γίνω καλά! Είναι κ το άλλο! Μην πάω τουαλέτα κ δω αίμα, μέχρι τον επόμενο υπέρηχο ο τράχηλος θα είναι καλός;, το μωρό κουνιέται είναι καλά;;; Εκατό σκέψεις!!!! Κάθε μέρα που περνάει έχει μεγάλη έγνοια!!! Χώρια  το πως θα γίνουν τα καθημερινά, φαγητά για το μωρό, συμμάζεμα, κτλ

Ασε μου έχουν πιάσει τα νεύρα μου πια!!!

πρίν από 27 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημερα.προσεχτικα εσυ.ας τους τρέχει ο μικρός. Καλά κάνει  :) .θαθα περάσουν.εδω πέρασαν 28 στις 2 θα κολλήσεις.

Το τρέξιμο δεν περιγράφεται κορίτσια που τους κάνει! Αλλα δεν τον πάω παιδικο για να μην μου φέρει ιώσεις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , sun38 είπε:

Μπράβο!!!! Κ εγώ σε δυο εβδομάδες θα μπω 28η εβδομ. Μακάρι να φτάσω κ στις 32!!!! Τότε πια νομίζω θα μου φύγει το άγχος! Εσυ τι κανείς; Πως περνάς την ώρα σου; Εγώ δε μπορώ να συγκεντρωθώ για να διαβάσω ή κάτι άλλο. Χαζεύω τηλεόραση κ Ίντερνετ. Παίρνω τηλέφωνα. Κ όλο σκέφτομαι... πηγαίνω βολτες μέχρι τη κουζίνα για να φάω κ για τα φάρμακα, μέχρι την τουαλέτα, καναπές κρεβάτι!! Χαζεύω λίγο από τα παράθυρα!!! Αυτά! Ακόμη κ για μπάνιο για να μην στέκομαι πολύ ώρα όρθια το προγραμματίζω κ αυτό!! Αστα! Νομίζω θα μου μείνουν ψυχολογικά τραύματα μετά από όλο αυτό! Είναι τραγικό! Γιατί δεν είναι ότι απλά έσπασα το πόδι μου κ καθομαι ξάπλα ένα μήνα για να γίνω καλά! Είναι κ το άλλο! Μην πάω τουαλέτα κ δω αίμα, μέχρι τον επόμενο υπέρηχο ο τράχηλος θα είναι καλός;, το μωρό κουνιέται είναι καλά;;; Εκατό σκέψεις!!!! Κάθε μέρα που περνάει έχει μεγάλη έγνοια!!! Χώρια  το πως θα γίνουν τα καθημερινά, φαγητά για το μωρό, συμμάζεμα, κτλ

Ασε μου έχουν πιάσει τα νεύρα μου πια!!!

Το τρέξιμο δεν περιγράφεται κορίτσια που τους κάνει! Αλλα δεν τον πάω παιδικο για να μην μου φέρει ιώσεις!!!

Καλύτερα σπίτι.ας τους τρέχει.δεν είσαι τώρα και για να αρρωστήσεις 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, sun38 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου..υπομονη... Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ξεκουράζεσε.. Ο μικρος ας τους τρέχει δεν πειράζει... Μετα παλι εσύ θα τον εχεις !!!

Τωρα αμα σας πω.. Χτες βράδυ ειχα περίεργη νύχτα εκτος του οτι δεν μπορούσα να κοιμηθώ.. Κάποια στιγμή με πονούσε χαμηλά η κοιλιά πως είναι τις πρώτες μερες περιόδου.. Και δν μπορώ να καταλάβω αν είναι επειδη κρύωσα η κάτι άλλο... Γτ χτες βγήκα για καφέ κ μαλλον κόλλησα το, κατιτίς μου...

Να τρομάξω τώρα η αργότερα;;;  πφφφφ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...