Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Πριν λίγο μπήκα.σπιτι.πολυ κίνηση.1500 γραμμάρια.καναμε 3d φοβερή εικόνα.ιδιος ο πατέρας του.δεν υπάρχει.Υγρα οριακά.με βρήκε.μου πε να χαλαρώσω.δεν είναι τπτ.και.να συνεχίσω τη.δοατροφη καθαρά για.μενα .να προσέχω μου λέει και όχι γλυκά συνέχεια , αλλά.αν θέλω να φάω.οχι καταπίεση.απλα τα υγρά.φταινε για τις συσπάσεις και να.προσεχω μη κουράζομαι.ο.μικρος είναι με το κεφάλι κάτω έτοιμος για.τη Μεγάλη έξοδο.Ολα Καλά.εγω χαμογελάω σα τη χαζή!! !!!

Κι εγώ αυτή τη περίοδο το ίδιο θέμα έχω... Αυξημένα αμνιακα κ συσπάσεις λόγω των υγρών.... Μου είπαν να συνεχίσω τη διατροφή κ τις ινσουλίνες αν κ δεν είναι Απο το σάκχαρο γιατί είμαι φουλ ρυθμισμένη... Και να μην ανησυχώ! Απλά να μη κουράζομαι για τις συσπάσεις. Εμείς ήμασταν στις 27 κ 5 1171 γραμμάρια. Τόσο γρήγορα μεγαλώνουν από εδώ κ πέρα;;; Φυσικά όπως πάντα εμείς είμαστε σε ισχυακη προβολή.... Τα πόδια μας είναι κάτω κ το κεφάλι πάνω αλλά η γιατρός λέει έχουμε χρόνο θα γυρίσει!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

11 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου σας διαβάζω καθημερινά, έστω και στα κλέφτα, τι να κάνω η έρμη η μάνα μου αρρώστησε ο μικρός και δεν έχω χρόνο να μπω να γράψω... Ψιλοκολλησα κι εγώ δυστυχώς, μόνο λίγο βήχα όμως, πιο πολύ ενοχλητικό είναι πάρα επικίνδυνο. .. Σήμερα που ξημερώνει Παρασκευή 5 του μήνα το αντράκι μου έχει γενέθλια, κλείνουμε τα 3!!!! 

Να τον χαίρεστε !!! Να ειναι γεμάτος υγεία... Χαμόγελα... Κ να τον καμαρωνετε!!!! Και περαστικα σας!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κι εγώ αυτή τη περίοδο το ίδιο θέμα έχω... Αυξημένα αμνιακα κ συσπάσεις λόγω των υγρών.... Μου είπαν να συνεχίσω τη διατροφή κ τις ινσουλίνες αν κ δεν είναι Απο το σάκχαρο γιατί είμαι φουλ ρυθμισμένη... Και να μην ανησυχώ! Απλά να μη κουράζομαι για τις συσπάσεις. Εμείς ήμασταν στις 27 κ 5 1171 γραμμάρια. Τόσο γρήγορα μεγαλώνουν από εδώ κ πέρα;;; Φυσικά όπως πάντα εμείς είμαστε σε ισχυακη προβολή.... Τα πόδια μας είναι κάτω κ το κεφάλι πάνω αλλά η γιατρός λέει έχουμε χρόνο θα γυρίσει!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

Καλημεερααα. Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!! Αυτο ελεγα κ χθες. 24η εβδομαδα ηταν 860γρ και 27+1 τον εβγαλε 1350γρ!! Μου πε οτι εχω μεγαλο μωρο προς το παρον. Αφου τον εβγαζε 2 βδομαδες μεγαλυτερο ο υπερηχος. Κ φυσικα εχει γυρισει με το κεφαλι εδω κ εναν μηνα. Βιαστικος απο την αρχη ο κυριος. 

Εσυ τι κανεις? Βγηκες σε αδεια επιτελους? Η ακομα αναρρωτικες?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημερα κοριτσαρες! Σημερα το πρωι πηγα στο γιατρο μου για τα πονακια που ειχα! Δεν ειναι συσπασεις, μαλλον ειναι το εντερο μου με τοσες σαλατες που τρωω! Η μπεμπα εφτασε 1600γρ και ειναι ολα τελεια! Το μονο που με απασχολει ειναι οτι παλι σημερα ειχα μια μετρηση εκτος οριου στο ζαχαρο και ο γιατρος μου ειπε οτι οσο προχωραει η εγκυμοσυνη οι ορμονες το χαλανε το θεμα και να το παρακολουθω μηπως χρειαστει ινσουλινη στο τελος!

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεερααα. Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!! Αυτο ελεγα κ χθες. 24η εβδομαδα ηταν 860γρ και 27+1 τον εβγαλε 1350γρ!! Μου πε οτι εχω μεγαλο μωρο προς το παρον. Αφου τον εβγαζε 2 βδομαδες μεγαλυτερο ο υπερηχος. Κ φυσικα εχει γυρισει με το κεφαλι εδω κ εναν μηνα. Βιαστικος απο την αρχη ο κυριος. 

Εσυ τι κανεις? Βγηκες σε αδεια επιτελους? Η ακομα αναρρωτικες?

Καλέ εσένα είναι ολόκληρος άντρας!!! Εμένα δε θα βγει πολύ μεγάλος απ' την αρχή είναι ακριβώς τις μέρες του.... Κ καλύτερα γιατί με το ζάχαρο δε θέλουμε μεγάλο μωρό .. τελευταία αναρρωτική κ από Νοέμβριο άδεια κύησης!!!! Στις πιο πολλές κοπέλες νομίζω έχουν γυρίσει τα μπεμπακια ο δικός μου είναι λίγο τζαναμπετης κε βασανίζει από τώρα χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσαρες! Σημερα το πρωι πηγα στο γιατρο μου για τα πονακια που ειχα! Δεν ειναι συσπασεις, μαλλον ειναι το εντερο μου με τοσες σαλατες που τρωω! Η μπεμπα εφτασε 1600γρ και ειναι ολα τελεια! Το μονο που με απασχολει ειναι οτι παλι σημερα ειχα μια μετρηση εκτος οριου στο ζαχαρο και ο γιατρος μου ειπε οτι οσο προχωραει η εγκυμοσυνη οι ορμονες το χαλανε το θεμα και να το παρακολουθω μηπως χρειαστει ινσουλινη στο τελος!

Κορίτσι μη σκας για την ινσουλίνη.... Δεν είναι τίποτα το τραγικό κ αν χρειαστείς κ δε παλεύεται αλλιώς να την κάνεις, μη το διακινδυνεύσεις.... Πόσων εβδομάδων είσαι τωρα;

πρίν από 18 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Κι εγώ είχα μια μέτρηση εκτός ορίου, αλλά υποθέτω ότι φταίει το φαγητό που έφαγα εκείνη την ημέρα γιατί είχε ρύζι και αποφάσισα να το αποφεύγω από εδώ και πέρα. Κάπου διάβασα ότι η αντίσταση στην ινσουλίνη κορυφώνεται στην 32η εβδομάδα, δεν ξέρω αν ισχύει.

Εμένα, το νινάκι μου στην 37η +4 ήταν 1058 γρ. και ο γιατρός μου είπε ότι είναι κανονικό, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό.

πρίν από 3 λεπτά , sunshine83 είπε:

Κι εγώ είχα μια μέτρηση εκτός ορίου, αλλά υποθέτω ότι φταίει το φαγητό που έφαγα εκείνη την ημέρα γιατί είχε ρύζι και αποφάσισα να το αποφεύγω από εδώ και πέρα. Κάπου διάβασα ότι η αντίσταση στην ινσουλίνη κορυφώνεται στην 32η εβδομάδα, δεν ξέρω αν ισχύει.

Εμένα, το νινάκι μου στην 37η +4 ήταν 1058 γρ. και ο γιατρός μου είπε ότι είναι κανονικό, ούτε μεγάλο, ούτε μικρό.

Εμένα ο γιατρός μου λέει όσο προχωράει η εγκυμοσύνη αυξάνεται η αντίσταση για αυτό ενώ ξεκίνησα με 3 μονάδες πριν κάθε γεύμα έφτασα στις 6 τώρα. Το ρύζι ανεβάζει γενικά... αλλά ένα δεκάλεπτο περπάτημα μετά το γεύμα βοηθάει πολύ... κ εμένα έτσι λέει θα είναι κανονικός ο μπέμπης! 

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου λέει όσο προχωράει η εγκυμοσύνη αυξάνεται η αντίσταση για αυτό ενώ ξεκίνησα με 3 μονάδες πριν κάθε γεύμα έφτασα στις 6 τώρα. Το ρύζι ανεβάζει γενικά... αλλά ένα δεκάλεπτο περπάτημα μετά το γεύμα βοηθάει πολύ... κ εμένα έτσι λέει θα είναι κανονικός ο μπέμπης! 

Το δεκάλεπτο περπάτημα όντως βοηθάει πολύ. Άς είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι κάθε ταλαιπωρία!!!

Just now, sunshine83 είπε:

Το δεκάλεπτο περπάτημα όντως βοηθάει πολύ. Άς είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι κάθε ταλαιπωρία!!!

Όπως το λες! Γερά να είναι και ότι κ να περάσουμε θα το ξεχάσουμε!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , noni90 είπε:

Εγω τωρα ειμαι 30+5! Η αληθεια ειναι οτι χτες εφαγα ρυζι! Αλλα ρε γμτ χτες μετα το γευμα ειχα καλες μετρησεις...σημερα μου βγηκε? Δε ξερω θα προσεξω λιγο παραπανω να δω πως θα παει και θα δω...

πρίν από 53 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημέρα και από μένα! 

@Diavolitsa πως το κατάλαβε ο γιατρός σου ότι είναι από το έντερο και όχι συσπάσεις; Σε εξέτασε καπωςη από αυτά που του περιεγραψες; 

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω τωρα ειμαι 30+5! Η αληθεια ειναι οτι χτες εφαγα ρυζι! Αλλα ρε γμτ χτες μετα το γευμα ειχα καλες μετρησεις...σημερα μου βγηκε? Δε ξερω θα προσεξω λιγο παραπανω να δω πως θα παει και θα δω...

Μήπως πριν είχες φάει κάποιο σνακ που σε ανέβασε; Μην αγχώνεσαι παντως μια μέτρηση ήταν..... 

13 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου σας διαβάζω καθημερινά, έστω και στα κλέφτα, τι να κάνω η έρμη η μάνα μου αρρώστησε ο μικρός και δεν έχω χρόνο να μπω να γράψω... Ψιλοκολλησα κι εγώ δυστυχώς, μόνο λίγο βήχα όμως, πιο πολύ ενοχλητικό είναι πάρα επικίνδυνο. .. Σήμερα που ξημερώνει Παρασκευή 5 του μήνα το αντράκι μου έχει γενέθλια, κλείνουμε τα 3!!!! 

Ν χαίρεσαι το ζουζουνι σου.χρονια πολλ α με υγεία πάνω απ'όλα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημέρα και από μένα! 

@Diavolitsa πως το κατάλαβε ο γιατρός σου ότι είναι από το έντερο και όχι συσπάσεις; Σε εξέτασε καπωςη από αυτά που του περιεγραψες; 

Του το περιεγραψα, ψηλαφησε την κοιλια μου και καναμε και υπερυχο...αλλα απο την περιγραφη και μονο μου ειπε δεν ειναι ετσι οι συσπασεις, μου εξηγησε πως ειναι και μου ειπε να εχω το νου μου τωρα που προχωρανε οι εβδομαδες αν νιωσω κατι τετοιο να του το πω!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...