Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Cath3rine είπε:

Απο τα h&m πηρα κ σουτιέν θηλασμού.. Τα πρώτα που  πηρα ηταν με φαρδιά τιραντα κ ηταν σαν τα κανονικά μας.... Ωραιο.. Τώρα που μεγάλωσε λίγο το στήθος μου ηθελα αλλο πιο ελαστικό κ πήρα παλι απο τα h&m σαν μπουστακι είναι με πιο λεπτή ραντα.. Μεγάλη ελαστικότητα κ κρατάει παρα πολυ καλα το στήθος γτ έχω κ αρκετο... Δεν βαζω κανένα αλλο μόνο αυτό! Κ είναι παρα πολυ μαλάκα.. Επισης ειχα πάρει κ εβγαλα ολο το καλοκαιρι με κολάν λεπτο οπως λες με 10€ που είχα πάρει απο κει..

Επισης αυτα τα τιραντακια εχουν απο μεσα σαν μπουστακι που κρατάει το στήθος παρά πολυ ωραια...και ψηλα... Και ειναι μαλάκα.. Κ ανοίγει για θηλασμό...! 

Για κορσε οι αποψεις διίστανται.. Εγω δεν θα πάρω... Δεν μ αρέσει γτ πρεπει να επανέλθουν πρώτα τα μεσα μας... Να μην ζοριζομαστε ...

Ααα μπουστακι ειναι?? Εγω καταλαβα οτι ειναι τιραντα σαν μπλουζακι δηλαδη. Αμαν αυτη η μανα μου. Τπτ δεν εξηγει σωστα χαχαχα. Τετοιο ηθελα κ μου λεγε δεν εχει. 

Διαβασα οτι ο κορσες μπορει να βοηθησει λιγο την κοιλιτσα. Θα δω ομως. Αν δεν μπορω να παρω ανασα εννοειται δεν θα τον φοραω συνεχεια

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Natasoula85 είπε:

Μην σε αγχωνει ο θηλασμός... Της αδερφής μου που γεννήθηκε οριακά πρόωρο και έκατσε νοσοκομείο καμία 20αρια μέρες αρχικά τις πρώτες μέρες δεν θήλαζε λόγω αντιβίωσης και μετά από μια βδομάδα που βγήκε η αδερφή μου από νοσοκομείο έβγαζε με το θηλαστρο και της έδινε με το μπουκάλι και μετά σιγά σιγά θήλαζε... Να μην τα πολυλογω ένα χρόνο σχεδόν μετά ακόμα θηλάζει!

Μπράβο!!! Κ ένα χρόνο μετά!!!! Εγώ φοβόμουν Μηπως με τα πρόωρα δεν προχωράει ο θηλασμός ή Μηπως με το θηλαστρο είναι δύσκολο, πονάει ή μειώνεται το γάλα. Η αλήθεια είναι ότι δυο φίλες μου με θηλαστρο με πρόωρα, διδυμάκια όμως, δεν τα κατάφεραν. Πήγαιναν τρεις φορές τη μέρα στο νοσοκομείο έβγαζαν το γάλα κ το πήγαιναν. Στο μήνα σταμάτησαν όμως πια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ααα μπουστακι ειναι?? Εγω καταλαβα οτι ειναι τιραντα σαν μπλουζακι δηλαδη. Αμαν αυτη η μανα μου. Τπτ δεν εξηγει σωστα χαχαχα. Τετοιο ηθελα κ μου λεγε δεν εχει. 

Διαβασα οτι ο κορσες μπορει να βοηθησει λιγο την κοιλιτσα. Θα δω ομως. Αν δεν μπορω να παρω ανασα εννοειται δεν θα τον φοραω συνεχεια

Μια φίλη μ ειχε γεννήσει κ ηθελε ντε κ καλα κορσέ... Της το πήραμε δωρο κ δεν μπορούσε να το βαλει.. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει.. Αμα δοκιμάσεις εδω θα μαστε ν μας πεις!!!! 

4 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα αυτό. Για το θηλασμό κ εγώ το σκέφτομαι γιατί θέλω να θηλάζω.  Κ με αγχώνει πως θα γίνει αφού θα είναι πρόωρο.Όλοι οι παιδίατροι ξέρουν γι αυτά τα θέματα ή υπάρχουν εξειδικευμένοι; 

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Μέσα καθομαι όσο πιο γρήγορα τελειώσει θα τη διώξω.

Έχει παιδιάτρους που είναι και σύμβουλοι θηλασμού. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Πριν λίγο μπήκα.σπιτι.πολυ κίνηση.1500 γραμμάρια.καναμε 3d φοβερή εικόνα.ιδιος ο πατέρας του.δεν υπάρχει.Υγρα οριακά.με βρήκε.μου πε να χαλαρώσω.δεν είναι τπτ.και.να συνεχίσω τη.δοατροφη καθαρά για.μενα .να προσέχω μου λέει και όχι γλυκά συνέχεια , αλλά.αν θέλω να φάω.οχι καταπίεση.απλα τα υγρά.φταινε για τις συσπάσεις και να.προσεχω μη κουράζομαι.ο.μικρος είναι με το κεφάλι κάτω έτοιμος για.τη Μεγάλη έξοδο.Ολα Καλά.εγω χαμογελάω σα τη χαζή!! !!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Πριν λίγο μπήκα.σπιτι.πολυ κίνηση.1500 γραμμάρια.καναμε 3d φοβερή εικόνα.ιδιος ο πατέρας του.δεν υπάρχει.Υγρα οριακά.με βρήκε.μου πε να χαλαρώσω.δεν είναι τπτ.και.να συνεχίσω τη.δοατροφη καθαρά για.μενα .να προσέχω μου λέει και όχι γλυκά συνέχεια , αλλά.αν θέλω να φάω.οχι καταπίεση.απλα τα υγρά.φταινε για τις συσπάσεις και να.προσεχω μη κουράζομαι.ο.μικρος είναι με το κεφάλι κάτω έτοιμος για.τη Μεγάλη έξοδο.Ολα Καλά.εγω χαμογελάω σα τη χαζή!! !!!

Αντε μωρεεεε γιουπιιι!! Μπραβο! Πολυ χαρηκα ! Ειδες?? Ολα καλα. Μπραβο ρε λουλου. Κ μενα με το κεφαλι κατω ειναι εδω και πανω απο μηνα ο σκατιαρης. Ολα καλα λοιπον. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αντε μωρεεεε γιουπιιι!! Μπραβο! Πολυ χαρηκα ! Ειδες?? Ολα καλα. Μπραβο ρε λουλου. Κ μενα με το κεφαλι κατω ειναι εδω και πανω απο μηνα ο σκατιαρης. Ολα καλα λοιπον. 

Γι αυρο νιώθουμε εκεί τα περίεργα.εχουν να ασχολούνται 

πρίν από 41 λεπτά , loyloy είπε:

Μπραβο κορίτσι μου....!!! Ολα καλα!!!! Μπραβο.. Μπραβο!!!! Τυχερή έχεις κ καλη εικονα....! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 59 λεπτά , loyloy είπε:

Σουπερ!!!! Και επιτελους μπορεις να χαλαρωσεις και να φας :)

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Σουπερ!!!! Και επιτελους μπορεις να χαλαρωσεις και να φας :)

Μπα θα συνεχίσω. Να χω το κεφάλι μου ήσυχο.συνηθισα κιόλας τωρα.δεν πεινάω τόσο .

1 hour ago, loyloy είπε:

Μπραβο κοριτσι μ αντε ετσι ομορφα να πανε για ολες μας!:wub:

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια μου σας διαβάζω καθημερινά, έστω και στα κλέφτα, τι να κάνω η έρμη η μάνα μου αρρώστησε ο μικρός και δεν έχω χρόνο να μπω να γράψω... Ψιλοκολλησα κι εγώ δυστυχώς, μόνο λίγο βήχα όμως, πιο πολύ ενοχλητικό είναι πάρα επικίνδυνο. .. Σήμερα που ξημερώνει Παρασκευή 5 του μήνα το αντράκι μου έχει γενέθλια, κλείνουμε τα 3!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

7 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου σας διαβάζω καθημερινά, έστω και στα κλέφτα, τι να κάνω η έρμη η μάνα μου αρρώστησε ο μικρός και δεν έχω χρόνο να μπω να γράψω... Ψιλοκολλησα κι εγώ δυστυχώς, μόνο λίγο βήχα όμως, πιο πολύ ενοχλητικό είναι πάρα επικίνδυνο. .. Σήμερα που ξημερώνει Παρασκευή 5 του μήνα το αντράκι μου έχει γενέθλια, κλείνουμε τα 3!!!! 

Περαστικά σας! Να χαίρεσαι το αγόρι σου!!!! 

Κι εγώ κόλλησα βήχα από τη μεγάλη, δυστυχώς, όταν είναι έντονος συνοδεύεται και από ακράτεια :?

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Καλημερααα. Να το χαιρεσαι το αντρακι σου και να το καμαρωνεις! Να ναι παντα καλοτυχο. Περαστικα γλυκουλα μου κ να προσεχεις. 

πρίν από 4 λεπτά , Ioio είπε:

Περαστικά σας! Να χαίρεσαι το αγόρι σου!!!! 

Κι εγώ κόλλησα βήχα από τη μεγάλη, δυστυχώς, όταν είναι έντονος συνοδεύεται και από ακράτεια :?

Καλημερα! Κ γω εχω ακρατεια αλλα οχι απο βηχα, με χτυπαει ο μπεμπης εκει χαχα. Περαστικα σου κοριτσι μου.

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...