Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Κορίτσια μου, υπομονή και ηρεμία, είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε το καλύτερο για το μωρό σας. 

Sun, πάρε και δεύτερη γνώμη και τρίτη και όσες χρειαστεί, να νιώσεις σίγουρη για την επιλογή σου. Για το θέμα του πλακούντα δεν γνωρίζω. Αν ετοιμάζεσαι για προωρακι, θα σε συμβουλευα να μιλήσεις από τώρα με έναν παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού, να σε καθοδηγήσει για τις πρώτες μέρες. Εμένα με είχε βοηθήσει να απαλαγώ από το άγχος, όταν μου είπε ότι και να χρειαστεί συμπλήρωμα στην κλινική μετά μπορούμε να το φτιάξουμε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , sun38 είπε:

Ειμαι 25 προς 26 εβδομάδα. Ναι θα κάνουμε ενέσεις για τα πνευμονία. Απλά εγώ θέλω να πάρω δεύτερη γνώμη. Κ εγώ προβληματίζομαι... είναι επίφοβο για εμένα λένε... αλλά τόσο νωρίς...!!! Βέβαια όλοι μου λένε μακάρι να φτάσω μέχρι εκεί. Κ ο γιατρος που μου έκανε τον β επιπέδου. Τέλος πάντων θα δω κ τον άλλον γιατρό. Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένη. Είναι δύσκολο να αλλάζεις γιατρό τώρα αλλά δεν νιώθω ασφαλής να γεννήσω σε ιδιωτικό με αυτό το πρόβλημα. Δεν έχω πρόβλημα με τον γιατρό αλλά δε ξέρω... 

Τώρα όσον αφορά τα πρακτικά εγώ αυτές τις μέρες θα ετοιμάσω μια τσάντα με δικά μου πράγματα μόνο για το νοσοκομείο, επειδή εγώ μπορεί να χρειαστώ κ κάτι έκτακτο λόγω πιθανής αιμορραγίας. Είχα κάποια  καλοκαιρινά πυτζαμακια stand-by που ευτυχώς δεν χρειάστηκαν. Κ τώρα θα ετοιμάσω τα χειμερινά stand-by. Για το μωρό δεν έχω πάρει τίποτα. Ας προχωρήσει κι άλλο η εγκυμοσύνη κ βλέπουμε. 

Καλημερα κοριτσια μου.. Σε ολες μονο θετική σκεψη... Υπομονη.... Φτασαμε μεχρι εδω... Ολα θα πανε καλα... Εμενα που δεν είναι επιπωματικος αλλα προσθιος πολυ χαμηλός 2 γιατροι που με είδαν(ενας ιδιώτης κ ενας μεσα στο νοσοκομείο που θα γεννήσω ) μου είπαν το ιδιο πραγμα.. Να ξεκουράζομαι κι αν δω αίμα να πάω νοσοκομείο... Παρε κ άλλη γνωμη κι απο νοσοκομείο γτ το χω ξαναπεί εχουν δει πολλα κ συναντανε κάθε μερα τόσα πολλα.... Εχω πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία! 

Οσο για την γυναικα που καθαρίζει θα συμφωνήσω απολυτα με την φιλη @nanoula90κι εγω νομιζω έπρεπε να μην έρθει.. Εγκυος είσαι.. Δλδ εντάξει... Κλειδαμπαρωσου κ μην το κουνάς ρούπι απο μεσα.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ioio είπε:

Κορίτσια μου, υπομονή και ηρεμία, είμαι σίγουρη ότι θα κάνετε το καλύτερο για το μωρό σας. 

Sun, πάρε και δεύτερη γνώμη και τρίτη και όσες χρειαστεί, να νιώσεις σίγουρη για την επιλογή σου. Για το θέμα του πλακούντα δεν γνωρίζω. Αν ετοιμάζεσαι για προωρακι, θα σε συμβουλευα να μιλήσεις από τώρα με έναν παιδίατρο που είναι και σύμβουλος θηλασμού, να σε καθοδηγήσει για τις πρώτες μέρες. Εμένα με είχε βοηθήσει να απαλαγώ από το άγχος, όταν μου είπε ότι και να χρειαστεί συμπλήρωμα στην κλινική μετά μπορούμε να το φτιάξουμε. 

Σε ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα αυτό. Για το θηλασμό κ εγώ το σκέφτομαι γιατί θέλω να θηλάζω.  Κ με αγχώνει πως θα γίνει αφού θα είναι πρόωρο.Όλοι οι παιδίατροι ξέρουν γι αυτά τα θέματα ή υπάρχουν εξειδικευμένοι; 

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα κοριτσια μου.. Σε ολες μονο θετική σκεψη... Υπομονη.... Φτασαμε μεχρι εδω... Ολα θα πανε καλα... Εμενα που δεν είναι επιπωματικος αλλα προσθιος πολυ χαμηλός 2 γιατροι που με είδαν(ενας ιδιώτης κ ενας μεσα στο νοσοκομείο που θα γεννήσω ) μου είπαν το ιδιο πραγμα.. Να ξεκουράζομαι κι αν δω αίμα να πάω νοσοκομείο... Παρε κ άλλη γνωμη κι απο νοσοκομείο γτ το χω ξαναπεί εχουν δει πολλα κ συναντανε κάθε μερα τόσα πολλα.... Εχω πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία! 

Οσο για την γυναικα που καθαρίζει θα συμφωνήσω απολυτα με την φιλη @nanoula90κι εγω νομιζω έπρεπε να μην έρθει.. Εγκυος είσαι.. Δλδ εντάξει... Κλειδαμπαρωσου κ μην το κουνάς ρούπι απο μεσα.... 

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Μέσα καθομαι όσο πιο γρήγορα τελειώσει θα τη διώξω.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , sun38 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα αυτό. Για το θηλασμό κ εγώ το σκέφτομαι γιατί θέλω να θηλάζω.  Κ με αγχώνει πως θα γίνει αφού θα είναι πρόωρο.Όλοι οι παιδίατροι ξέρουν γι αυτά τα θέματα ή υπάρχουν εξειδικευμένοι; 

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!! Μέσα καθομαι όσο πιο γρήγορα τελειώσει θα τη διώξω.

Εχουμε μπει στην τελικη ευθεία... Μονο θετικά σκέφτομαι 

.κι οτι είναι να γίνει ας γίνει για το καλο του παιδιού.. Εγω επειδη εχω κ ενα θεμα υγείας αμα σε πω πιο πολύ με αγχώνει αυτό παρα οτιδηποτε αλλο.... 

Κοριτσια να ρωτησω.. Εσεις βάζετε μουσική να ακούνε;;  η τους μιλάτε;; εγω στην αρχή κατι εκανα τώρα πια επειδή είναι πολυ εντονη η κινηση μεσα στην κοιλιά δεν κανω πολλά πράγματα.. 

πρίν από 4 λεπτά , Cath3rine είπε:

.κι οτι είναι να γίνει ας γίνει για το καλο του παιδιού.. Εγω επειδη εχω κ ενα θεμα υγείας αμα σε πω πιο πολύ με αγχώνει αυτό παρα οτιδηποτε αλλο.... 

Κοριτσια να ρωτησω.. Εσεις βάζετε μουσική να ακούνε;;  η τους μιλάτε;; εγω στην αρχή κατι εκανα τώρα πια επειδή είναι πολυ εντονη η κινηση μεσα στην κοιλιά δεν κανω πολλά πράγματα.. 

Εγώ η αλήθεια επειδή έχω κ το μικρό δεν κάνω πολλά πράγματα. Γιατί έχουμε κ ζηλειες.... Αλλά έχω διαπιστώσει ότι όταν μιλάω κλωτσάει. Χθες που με πήγαινε ο άντρας μου στο γιατρό κ μιλούσαμε κ οι δυο μέσα στο αμάξι έδινε κάτι κλωτσιές. Λες κ καταλάβαινε κ μας άκουγε. 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , sun38 είπε:

Εγώ η αλήθεια επειδή έχω κ το μικρό δεν κάνω πολλά πράγματα. Γιατί έχουμε κ ζηλειες.... Αλλά έχω διαπιστώσει ότι όταν μιλάω κλωτσάει. Χθες που με πήγαινε ο άντρας μου στο γιατρό κ μιλούσαμε κ οι δυο μέσα στο αμάξι έδινε κάτι κλωτσιές. Λες κ καταλάβαινε κ μας άκουγε. 

Οχι λες... Ακουγε !!! Οντως ακουγε! 

Κοριτσια κ γω οταν του μιλαω κ του υψωνω φωνη κινειται πιο πολυ. Μα φυσικα κ ακουνε. Οπως κ οταν ερχεται ο αντρας μου κ του μιλαει στη κοιλια. Ακουνε μωρε τα σκατουλακια μας. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μεινει στην κοιλιτσα σου οσο ποιο πολυ μπορει! Και μενα ειναι λιγο χαμηλος αλλα μου ειπε θα ανεβει! Θα το δουμε την επομενη βδομαδα! Η αληθεια ειναι οτι και γω μουσικη δε βαζω...

• Μου αρέσει 1

Εγω ρε κοριτσια του βαζα απ το youtube κλασσικη μουσικη για εγκυους. Δεν τον εβλεπα ομως να συγκινειται. Τι μοτσαρντ, τι μπετοβεν τιποτα αυτος. Ε μετα του βαλα μια φουρειρα fuego και ηρθε κ ισιωσε. Ξεχαρβαλωσε χαχαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Οταν μιλαω με τον άντρα μου στο τηλέφωνο ειναι όντως λες κ καταλαβαινει κ κλωτσαει.. Μια φορά δλδ φάνηκε η κλωτσιά... Αλλες φορές βαζω το hands free μηπως ακούει την φωνή του να την μαθαίνει...! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, sun38 είπε:

Μην σε αγχωνει ο θηλασμός... Της αδερφής μου που γεννήθηκε οριακά πρόωρο και έκατσε νοσοκομείο καμία 20αρια μέρες αρχικά τις πρώτες μέρες δεν θήλαζε λόγω αντιβίωσης και μετά από μια βδομάδα που βγήκε η αδερφή μου από νοσοκομείο έβγαζε με το θηλαστρο και της έδινε με το μπουκάλι και μετά σιγά σιγά θήλαζε... Να μην τα πολυλογω ένα χρόνο σχεδόν μετά ακόμα θηλάζει!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Εγω ρε κοριτσια του βαζα απ το youtube κλασσικη μουσικη για εγκυους. Δεν τον εβλεπα ομως να συγκινειται. Τι μοτσαρντ, τι μπετοβεν τιποτα αυτος. Ε μετα του βαλα μια φουρειρα fuego και ηρθε κ ισιωσε. Ξεχαρβαλωσε χαχαχαχαχα. 

Και πολυ καλα εκανες... Εγω το χω χαζέψει το παιδί... Το πήγα σε ποσα πανηγύρια άκουγε κλαρίνα.. Μετα έντεχνα... Μετα νανουρίσματα.. Οτι να ναι... 

Παρεπιπτόντως ψαχνω νανουρισματα η τραγουδια ετσι γλυκα κ βρε παιδιά κανένα δεν με συγκινεί! Εσείς; 

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

Και πολυ καλα εκανες... Εγω το χω χαζέψει το παιδί... Το πήγα σε ποσα πανηγύρια άκουγε κλαρίνα.. Μετα έντεχνα... Μετα νανουρίσματα.. Οτι να ναι... 

Παρεπιπτόντως ψαχνω νανουρισματα η τραγουδια ετσι γλυκα κ βρε παιδιά κανένα δεν με συγκινεί! Εσείς; 

Ουτε εμενα. Με βλεπω να τα βαζω για να κοιμαται το παιδι αργοτερα και στο τελος θα κοιμαμαι εγω κ αυτο θα τριγυρναει χαχαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ουτε εμενα. Με βλεπω να τα βαζω για να κοιμαται το παιδι αργοτερα και στο τελος θα κοιμαμαι εγω κ αυτο θα τριγυρναει χαχαχαχα

Ανεετααααα.... Ειπα θα βαζω τον άντρα μου να τον προσεχει αμα ξενυχτάει σε υπολογιστή η τηλεόραση χαχαχα το καθένα έχει το τίμημα του.. να ερθουν κ πιο κοντα οι άντρες της οικογένειας! Σκέφτομαι κανενα τραγουδάκι γλυκό.. Που θα πάει κατι, θα βρούμε...! 

Ααααααα δεν σε ειπα... Πηγα ψώνισα τελικα h&m... Υπεροχα τα τιραντακια θηλασμού... Πηρα κ ενα τζιν.. Υπέροχο επισης... Και μια φόρμα... Επισης ωραια.. Το ευχαριστήθηκα θα βαλω τα κολλητά μου, κ, θα παραλαβω τον άντρα μου μετα απο τόσους μήνες!!! 

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ανεετααααα.... Ειπα θα βαζω τον άντρα μου να τον προσεχει αμα ξενυχτάει σε υπολογιστή η τηλεόραση χαχαχα το καθένα έχει το τίμημα του.. να ερθουν κ πιο κοντα οι άντρες της οικογένειας! Σκέφτομαι κανενα τραγουδάκι γλυκό.. Που θα πάει κατι, θα βρούμε...! 

Ααααααα δεν σε ειπα... Πηγα ψώνισα τελικα h&m... Υπεροχα τα τιραντακια θηλασμού... Πηρα κ ενα τζιν.. Υπέροχο επισης... Και μια φόρμα... Επισης ωραια.. Το ευχαριστήθηκα θα βαλω τα κολλητά μου, κ, θα παραλαβω τον άντρα μου μετα απο τόσους μήνες!!! 

Εμενα πηγε η μανα μου χθες για σουτιεν αλλα ειχε μονο τα τιραντακια κ της ειπα να μην παρει. Ρε συ βολευουν? Εγω δεν φοραω τιραντακι. Θελω απλα ενα σουτιεν θηλασμου, απο πανω θα φοραω κανονικα τις ρομπες κ τα ρουχα μου με κουμπια. Κ τελικα πηγε στα marks&spencer που της ειπε μια εγκυουλα στα hm οτι εχει ωραια σουτιεν θηλασμου κ μου πηρε απο κει. Απο το hm ομως μου πηρε 2 κολαν. Ενα λεπτο λεει κ ενα πιο χοντρο. Οποτε νομιζω ειμαι καλυμενη. Δεν βγαινω κιολας απ το σπιτι, οποτε δεν θα χρειαστω παραπανω πιστευω. 

Λεω να παρω κ μια ζωνη κορσε για μετα μηπως μαζεψει την κοιλια πιο γρηγορα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμενα πηγε η μανα μου χθες για σουτιεν αλλα ειχε μονο τα τιραντακια κ της ειπα να μην παρει. Ρε συ βολευουν? Εγω δεν φοραω τιραντακι. Θελω απλα ενα σουτιεν θηλασμου, απο πανω θα φοραω κανονικα τις ρομπες κ τα ρουχα μου με κουμπια. Κ τελικα πηγε στα marks&spencer που της ειπε μια εγκυουλα στα hm οτι εχει ωραια σουτιεν θηλασμου κ μου πηρε απο κει. Απο το hm ομως μου πηρε 2 κολαν. Ενα λεπτο λεει κ ενα πιο χοντρο. Οποτε νομιζω ειμαι καλυμενη. Δεν βγαινω κιολας απ το σπιτι, οποτε δεν θα χρειαστω παραπανω πιστευω. 

Λεω να παρω κ μια ζωνη κορσε για μετα μηπως μαζεψει την κοιλια πιο γρηγορα. 

Απο τα h&m πηρα κ σουτιέν θηλασμού.. Τα πρώτα που  πηρα ηταν με φαρδιά τιραντα κ ηταν σαν τα κανονικά μας.... Ωραιο.. Τώρα που μεγάλωσε λίγο το στήθος μου ηθελα αλλο πιο ελαστικό κ πήρα παλι απο τα h&m σαν μπουστακι είναι με πιο λεπτή ραντα.. Μεγάλη ελαστικότητα κ κρατάει παρα πολυ καλα το στήθος γτ έχω κ αρκετο... Δεν βαζω κανένα αλλο μόνο αυτό! Κ είναι παρα πολυ μαλάκα.. Επισης ειχα πάρει κ εβγαλα ολο το καλοκαιρι με κολάν λεπτο οπως λες με 10€ που είχα πάρει απο κει..

Επισης αυτα τα τιραντακια εχουν απο μεσα σαν μπουστακι που κρατάει το στήθος παρά πολυ ωραια...και ψηλα... Και ειναι μαλάκα.. Κ ανοίγει για θηλασμό...! 

Για κορσε οι αποψεις διίστανται.. Εγω δεν θα πάρω... Δεν μ αρέσει γτ πρεπει να επανέλθουν πρώτα τα μεσα μας... Να μην ζοριζομαστε ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...