Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια.το θέμα είναι ότι έχουμε μια ωραιότατη εικονα.για Αυχενική Μου πε 7 ή 11 Ιουνίου.θα ρθω κάνα Αθήνα να με δει στις 25 Μαΐου και θα κάτσω και για την Αυχενική.

Μπραβο κορίτσι μου.. Ειδες θετική σκεψη είπαμε κι ολα πήγαν καλα...! Μπραβο μπραβο έτσι να συνεχίσεις σου εύχομαι!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Κορίτσια γύρισα απ τη γιατρο μου!!! Κάναμε υπέρηχο είδαμε σάκο, λεκιθικο ασκό και ένα μικρό σημαδακι που μας είπε ότι είναι το σποράκι!! 

Ειδε μια σκιά λίγο πιο πάνω, μου είπε ίσως έχω κάποια καφέ κ μου αύξησε τα utrogestan. Ραντεβού πάλι σε δέκα μέρες, πιστεύει τότε θα ακούσουμε καρδούλα... έβαλε κ ήχο αλλά δεν ακούσαμε κάτι, ούτε είδαμε κάτι να πάλλεται που λένε κΑποια κορίτσια αλλά μάλλον επειδή είμαι πολύ νωρίς. ΕιμΙ πολύ χαρούμενη, όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω να έχουμε όλες ανέφελες κ τέλειο μήνες εγκυμοσύνες!!!

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! @loyloy συγχαρητήρια πιστεύω τώρα που τακουσες θα σου φύγει ένα άγχος κι εμείς δεν την ακούσαμε μόνο την είδαμε γιατί είχε χαλάσει ο ήχος πρέπει να την ακούσουμε να μετρήσουμε και παλμούς? Εγώ έχω ραντεβού μετά τις 24 Μαίου μετά την αυχενική σε δημόσιο νοσοκομείο πηγαίνω! 

• Μου αρέσει 1

boS9p3.png

πρίν από 33 λεπτά , loyloy είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια.το θέμα είναι ότι έχουμε μια ωραιότατη εικονα.για Αυχενική Μου πε 7 ή 11 Ιουνίου.θα ρθω κάνα Αθήνα να με δει στις 25 Μαΐου και θα κάτσω και για την Αυχενική.

Τι τέλεια τα νέα σου!!! Μπράβο κοριτσάκι μου χάρηκα παρ πολύ... όλα θα πάνε τέλεια, είμαι σίγουρη για αυτό! 

πρίν από 27 λεπτά , Σεβη93 είπε:

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! @loyloy συγχαρητήρια πιστεύω τώρα που τακουσες θα σου φύγει ένα άγχος κι εμείς δεν την ακούσαμε μόνο την είδαμε γιατί είχε χαλάσει ο ήχος πρέπει να την ακούσουμε να μετρήσουμε και παλμούς? Εγώ έχω ραντεβού μετά τις 24 Μαίου μετά την αυχενική σε δημόσιο νοσοκομείο πηγαίνω! 

Εγώ τον Τον ρώτησα ποσους παλμούς έχει.τωρα απο τη στιγμή που το δατε μην ανησυχεις.καινεγω ξανά ραντεβού στις 25.εγω πάω ιδιωτικά λόγω του γιατρού.τον εμπιστεύομαι απόλυτα 

Σας ευχαριστώ ολες για τα καλά σας λόγια!!!!!!

• Μου αρέσει 2

20 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Εγώ τον Τον ρώτησα ποσους παλμούς έχει.τωρα απο τη στιγμή που το δατε μην ανησυχεις.καινεγω ξανά ραντεβού στις 25.εγω πάω ιδιωτικά λόγω του γιατρού.τον εμπιστεύομαι απόλυτα 

Σας ευχαριστώ ολες για τα καλά σας λόγια!!!!!!

Τέλεια ! Κι εγώ στις 24 ! Κορίτσια εσάς ο γιατρός τι σας είπε για τεστ Παπανικολάου και καλλιέργεια κολπικού υγρού?κανατε?

boS9p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Σεβη93 είπε:

Τέλεια ! Κι εγώ στις 24 ! Κορίτσια εσάς ο γιατρός τι σας είπε για τεστ Παπανικολάου και καλλιέργεια κολπικού υγρού?κανατε?

αν εχεις κανει τεστ παπανικολαου τον τελευταιο 1 χρονο δεν χρειαζετε να ξανακανεις. καλλιεργεια εμενα μου εδωσε στις αρχες αλλα προσοχη λες στο μικροβιολογικο οτι εισαι εγκυος να μην σου βαλουν κολποδιαστολεα κ σε τραυματισουν...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Σεβη93 είπε:

Εγω πριν 4 μήνες είχα κάνει παπ και Κολποσκόπηση. Μου πε Δεν χρειάζεται να κανω Κάτι αλλο τώρα.παρεουλα πάμε.ωραια!!!!!!

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Εγω πριν 4 μήνες είχα κάνει παπ και Κολποσκόπηση. Μου πε Δεν χρειάζεται να κανω Κάτι αλλο τώρα.παρεουλα πάμε.ωραια!!!!!!

Έχω πάνω απο χρόνο να κάνω τεστ Παπ! Μου είπε μετά την εγκυμοσύνη και καλλιέργεια μετά τις 24!! Παρεούλα όντως!! Χαχα για αυχενική κι εσύ τότε ε?

Κορίτσια επίσης είδα ότι κάποιες κάνατε εξεταση οιστραδιόλη νομίζω και κάτι άλλο στην αρχη της κύησης,κάνατε ολες, γιατί εμένα δεν μου έκανε!!!

boS9p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Σεβη93 είπε:

Έχω πάνω απο χρόνο να κάνω τεστ Παπ! Μου είπε μετά την εγκυμοσύνη και καλλιέργεια μετά τις 24!! Παρεούλα όντως!! Χαχα για αυχενική κι εσύ τότε ε?

Κορίτσια επίσης είδα ότι κάποιες κάνατε εξεταση οιστραδιόλη νομίζω και κάτι άλλο στην αρχη της κύησης,κάνατε ολες, γιατί εμένα δεν μου έκανε!!!

οιστραδιολη δεν ειναι απαραιτητη την κανουν πιο πολυ στις εξωσωματικες επειδη περνουν φαρμακα κτλ. προγεστερονη αν εννοεις αυτη την εξεταση μπορεις να την κανεις αν εχεις πονακια κ βλεπουν αν χρειαστει να παρεις utrogestan. 

4 ώρες πρίν, Σεβη93 είπε:

Νομιζω τεστ παπ εχω να κανω πανω απο χρόνο γτ περσι έτρεχα με τον γάμο.... Τωρα για ολα αυτά δεν εχω ιδέα αν πρέπει να το κάνουμε η οχι απαραίτητα! 

Κοριτσια να ρωτησω κατι αλλο... Εχεις πως κοιμάστε το βράδυ;; πως σας βολεύει;;; γτ εγω μπρούμυτα δεν μπορώ.. Κ στο, πλάϊ αρχίζω κ πιανομαι

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Σεβη93 είπε:

Καλλιέργεια μου έκανε στο πρώτο ραντεβού. Το τεστ Παπ δεν το σχολίασε- ούτε εγώ ρώτησα. 

8 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Νομιζω τεστ παπ εχω να κανω πανω απο χρόνο γτ περσι έτρεχα με τον γάμο.... Τωρα για ολα αυτά δεν εχω ιδέα αν πρέπει να το κάνουμε η οχι απαραίτητα! 

Κοριτσια να ρωτησω κατι αλλο... Εχεις πως κοιμάστε το βράδυ;; πως σας βολεύει;;; γτ εγω μπρούμυτα δεν μπορώ.. Κ στο, πλάϊ αρχίζω κ πιανομαι

Εγώ ή πλάι ή ανάσκελα. Το ανάσκελα δεν το προτείνω, γιατί νομίζω δεν βοηθάει στη σωστή αιμάτωση του εμβρύου- δεν θυμάμαι από ποια βδομάδα και μετά απαγορεύεται.

2 ώρες πρίν, Ioio είπε:

Καλλιέργεια μου έκανε στο πρώτο ραντεβού. Το τεστ Παπ δεν το σχολίασε- ούτε εγώ ρώτησα. 

Εγώ ή πλάι ή ανάσκελα. Το ανάσκελα δεν το προτείνω, γιατί νομίζω δεν βοηθάει στη σωστή αιμάτωση του εμβρύου- δεν θυμάμαι από ποια βδομάδα και μετά απαγορεύεται.

Νομίζω και να βρεθεί κάποιο μικρόβιο στη καλλιέργεια δεν δίνει θεραπεία ο γιατρός αν δεν ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο!!

boS9p3.png

πρίν από 4 λεπτά , Σεβη93 είπε:

Νομίζω και να βρεθεί κάποιο μικρόβιο στη καλλιέργεια δεν δίνει θεραπεία ο γιατρός αν δεν ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο!!

Αυτό δεν το ξέρω, είμαι από τις τυχερές, που δεν χρειάστηκε ☺️

13 ώρες πρίν, Σεβη93 είπε:

Αυχενική 7ή 11 Ιουνίου.θα με ξαναδεί κατά τις 25 πάλι και θα το κανονίσουμε.εμενα μου έκανε οιστραδιολη και προγεστερόνη γιατί ειχα μια παλλινδρομη και τυχαίνει να πηγαίνει στον ίδιο γιατρό και η ξαδέρφη μου η οποία είχε χαμηλή οιστραδιολη και είχε ιστορικό με παλλινδρομες.προληπτικα την έκανα Εγώ και ευτυχώς.την έχω πολύ χαμηλή και παίρνω  αγωγή για να έχω φυσιολογικές τιμές.

12 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Στο πλάι.κοιτα θα σου προτείνω κάτι που το χα βρει στο ίντερνετ και με βολεύει.κοιμαμαι στο πλάι και παίρνω ενα μαξιλάρι ανάμεσα από τα πόδια αλλά η άκρη του να φτάνει στο ύψος της κοιλιάς για να το βάζεις και λίγο κάτω από τη κοιλιά σε περίπτωση που πονάει και η μέση σου.εμενα με ανακουφίζει.διαβασα οτι για το μωρό βολεύει να κοιμόμαστε πλάι από την αριστερή πλευρά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...