Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ σπορακια! Τι κάνετε;

σημερα είμαι 5κ 3 κ θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο το απόγευμα... τι να περιμένω;;; Είμαι τόσο ανυπόμονη να δω την τρελίτσα μας!!!! 

Φιλάκια σε όλες!!!

κοριτσι εμεινες εγκυος??? πολλα συγχαρητηρια!!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

ακόμα είναι νωρίς αλλά μάλλον έχουμε μια μικρή απόκλιση.Για αυτό δεν έχουμε πυτ ακόμα. Ακριβώς θα ξέρουμε στην αυχενική.

πρίν από 21 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ σπορακια! Τι κάνετε;

σημερα είμαι 5κ 3 κ θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο το απόγευμα... τι να περιμένω;;; Είμαι τόσο ανυπόμονη να δω την τρελίτσα μας!!!! 

Φιλάκια σε όλες!!!

Συγχαρητήρια και εμείς τότε είδαμε το σάκο και ότι είναι ενδομήτριο!!!μια εικόνα τόσο όμορφη!!!Μία μικρή κουκιδίτσα όλη μας η ζωή!!!!

πρίν από 15 λεπτά , ada32 είπε:

κοριτσι εμεινες εγκυος??? πολλα συγχαρητηρια!!!!

Ναιιιιιι γιουπιιι!!! Βέβαια με ξέρεις κ απ το άλλο θέμα ότι πεθαίνω απ το άγχος μου αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη κ να μη προτρέχω.. πως πας εσυ;; Τι κάνει το μπεμπακι εκεί μέσα;

πρίν από 3 λεπτά , Koukis είπε:

ακόμα είναι νωρίς αλλά μάλλον έχουμε μια μικρή απόκλιση.Για αυτό δεν έχουμε πυτ ακόμα. Ακριβώς θα ξέρουμε στην αυχενική.

Συγχαρητήρια και εμείς τότε είδαμε το σάκο και ότι είναι ενδομήτριο!!!μια εικόνα τόσο όμορφη!!!Μία μικρή κουκιδίτσα όλη μας η ζωή!!!!

Αυτό περιμένω κ εγώ, να δω μια μικρή κουκίδα να χαρώ. Έχω κάνει μόνο μια χοριακη, ούτε καν επανάληψη... πως κ πως την περίμενα αυτή την επίσκεψη!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Ναιιιιιι γιουπιιι!!! Βέβαια με ξέρεις κ απ το άλλο θέμα ότι πεθαίνω απ το άγχος μου αλλά προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη κ να μη προτρέχω.. πως πας εσυ;; Τι κάνει το μπεμπακι εκεί μέσα;

Αυτό περιμένω κ εγώ, να δω μια μικρή κουκίδα να χαρώ. Έχω κάνει μόνο μια χοριακη, ούτε καν επανάληψη... πως κ πως την περίμενα αυτή την επίσκεψη!

Θα τη δεις να είσαι σίγουρη!!Σκεφτόμαστε μόνο θετικά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , noni90 είπε:

Αρα περιμένω να δω σάκο κ ότι είναι ενδομήτριο... τέλεια!! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα πάω στο γιατρο! 

Εν τω μεταξύ εμείς πάμε μαζί κ από συμπτώματα χαχαχα

Χαχαχαχα ναι ναι... Μαζι...! Κι έχουμε ακομα ταξίδι μπροστα μας!!!! 

Εμεις με το που το είδαμε ειχαμε ενα χαμόγελο τουλάχιστον για δύο μέρες... Το κοίταζα το ξανακοιταζα χαχααχαα

Θα περιμένω να με πεις οταν γυρίσεις,!!! 

πρίν από 11 λεπτά , noni90 είπε:

Εννοείται πως θα την δεις.... Θετική σκέψη κοριτσι μου!!!!! Μονο..... 

Ολα θα πάνε καλα.. Να είσαι σίγουρη!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα το πω όσο πιο απλά μπορώ.εχω χεστει απ'το φόβο μου.δεν έχω κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά , Αλλά φοβάμαι. Το απόγευμα έχω δεύτερο ραντεβού.Στον προηγούμενο την είδαμε στον υπερυχο ότι είχε καρδιακή λειτουργία , χτύπαγε απλά Δεν έπιανε το μηχάνημα τον ήχο.σημερα θα την ακούσουμε μας είπε.

Στην παλλινδρομη πέρισυ πάλι την είχαμε ακούσει πρώτα και μετά το χάσαμε.επομενως καταλαβαίνετε. Από την άλλη λέω κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και αυτή τη φορά θα πάνε ολ α σούπερ.

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια θα το πω όσο πιο απλά μπορώ.εχω χεστει απ'το φόβο μου.δεν έχω κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά , Αλλά φοβάμαι. Το απόγευμα έχω δεύτερο ραντεβού.Στον προηγούμενο την είδαμε στον υπερυχο ότι είχε καρδιακή λειτουργία , χτύπαγε απλά Δεν έπιανε το μηχάνημα τον ήχο.σημερα θα την ακούσουμε μας είπε.

Στην παλλινδρομη πέρισυ πάλι την είχαμε ακούσει πρώτα και μετά το χάσαμε.επομενως καταλαβαίνετε. Από την άλλη λέω κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και αυτή τη φορά θα πάνε ολ α σούπερ.

ολα θα πανε καλα μην φοβασε καθολου!!! περιμενουνε τα ευχαριστα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Σας ευχαριστώ με βοηθάτε πολύ.ειλικρινά!!!!!!το βραδάκι θα πάω αμέσως μετά θα σας ενημερώσω !!!!!

Καλέ γιατί σκέφτεσαι άσχημα;όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!περιμένουμε νέα σου,  τι ώρα έχεις ραντεβού;

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , loyloy είπε:

Θετική σκέψη!!! Μονο.... Φυσικά κ ολα θα πάνε τελεια..... Φυσικα κ θα "χεστεις" απο χαρά σήμερα!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , elep είπε:

Καλέ γιατί σκέφτεσαι άσχημα;όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς!!!περιμένουμε νέα σου,  τι ώρα έχεις ραντεβού;

Στις 7 έχω ραντεβού.ελπιζω να με πάρει στην ώρα μου γτ συνήθως Έχει κόσμο.

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

ολες εχουμε αγχος αλλα να χαλαρωσεις οσο μπορεις γτ δεν κανω κανω για το μωρακι κ εσενα.. εω προσπαθω.. ακομα δν με εχουν αφησει εντελως οι εμετοι αλλα ειμαι καπως καλυτερα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@loyloy Σου στέλνω πολύ θετική ενέργεια να ακούσετε δυνατά την καρδιά του! 

Να θυμάσαι ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι ξεχωριστή και να μην κάνεις συνειρμούς με την προηγούμενη. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Κοριτσι είναι λογικό να έχεις άγχος μετά από όλα αυτά που έχεις περάσει. Όμως να σκέφτεσαι αισιόδοξα. Δε γίνεται κάθε φορά να μη πηγαίνει κάτι καλά. Έτυχε μια φορά κ δεν πήγαν τ πράγματα όπως τα θέλαμε. Θα αγχωνόμαστε, θα φοβόμαστε αλλά δε θα προδικαζουμε καταστάσεις. Τούτο το σποράκι έχει δείξει ότι ξεκινάει με τις καλύτερες των προδιαγραφών.αισιοδοξια λοιπόν κ να απολαύσεις τους χτύπους της καρδούλας.... 

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

ολες εχουμε αγχος αλλα να χαλαρωσεις οσο μπορεις γτ δεν κανω κανω για το μωρακι κ εσενα.. εω προσπαθω.. ακομα δν με εχουν αφησει εντελως οι εμετοι αλλα ειμαι καπως καλυτερα..

Ζόρικο αυτό με τους εμετούς αν θυμάμαι είχες απ την 6η βδομάδα; Ποσό είσαι τώρα; Κανείς πολλούς τη μέρα; Δες τα θετικά, το σπορι θέλει μαμά μανεκέν κ δε σ αφήνει να πάρεις κιλά χαχαχα

ναι γενικά προσπαθώ να χαλαρώσω, πήρα κ κάποιες μέρες άδεια από τη δουλειά ώστε να κατεβάσω λίγο ρυθμούς... κ αισιοδοξώ για το καλύτερο!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...