Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; Τα μπεμπακια σας;;; Εγω χθες πηγα στον γιατρο με εκτακτο γιατι απο προχθες ειχα κατι πονακια στην κοιλια οχι ολη την ωρα εσφιγγε η κοιλια 4δαχτυλα κατω απο τον αφαλο πονουσα και περνουσε σε 5δευτερα το επαθα 4-5φορες προχθες το απογευμα ειπα θα περασει κ εχθες το μεσημερι με ξαναεπιασε αλλες 3-4φορες μ αυξησε απο το τηλ το μαγνησιο κ το απογευμα πηγα να με δει νομιζαμε συσπασεις..... με εβαλε στο καρδιοτοκογραφο να δει τις συσπασεις κ ενω εσφιγγε η κοιλια συσπαση δεν κατεγραφε εφτανε μεχρι 11 π τοσο φτανει κ οταν κουνιεται η μικρη μ....καταληξαμε σε ενα πραγμα επειδη εκει χαμηλα π νιωθω το σφιξιμο ειναι το κεφαλι της καθε φορα π κουνιεται κ τεντωνεται σφιγγει το σημειο κ με πιανει πυελικος πονος επειδη ακουμπαει τα κοκαλα της λεκανης κ τα νευρα με το κεφαλι της....Σημερα ειμαι καλυτερα....αυτα τα νεα μας..!! Μια λαφταρα την πηρα η αληθεια ειναι!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;; Τα μπεμπακια σας;;; Εγω χθες πηγα στον γιατρο με εκτακτο γιατι απο προχθες ειχα κατι πονακια στην κοιλια οχι ολη την ωρα εσφιγγε η κοιλια 4δαχτυλα κατω απο τον αφαλο πονουσα και περνουσε σε 5δευτερα το επαθα 4-5φορες προχθες το απογευμα ειπα θα περασει κ εχθες το μεσημερι με ξαναεπιασε αλλες 3-4φορες μ αυξησε απο το τηλ το μαγνησιο κ το απογευμα πηγα να με δει νομιζαμε συσπασεις..... με εβαλε στο καρδιοτοκογραφο να δει τις συσπασεις κ ενω εσφιγγε η κοιλια συσπαση δεν κατεγραφε εφτανε μεχρι 11 π τοσο φτανει κ οταν κουνιεται η μικρη μ....καταληξαμε σε ενα πραγμα επειδη εκει χαμηλα π νιωθω το σφιξιμο ειναι το κεφαλι της καθε φορα π κουνιεται κ τεντωνεται σφιγγει το σημειο κ με πιανει πυελικος πονος επειδη ακουμπαει τα κοκαλα της λεκανης κ τα νευρα με το κεφαλι της....Σημερα ειμαι καλυτερα....αυτα τα νεα μας..!! Μια λαφταρα την πηρα η αληθεια ειναι!!!

Όλα καλα αυτό έχει σημασία.αντε χαλάρωσε τώρα.εμεις εδω Καλά.κλωτσιες αρκετές.τον κούρασα όμως σήμερα.εβαλα 2 πλυντήρια και μετά για ψώνια κρεοπωλείο και στο μάρκετ και τον ταλαιπώρησα.ξεκουραστηκα μετά λίγο και έτσι έβαλα πριν λίγο το φαγητό να γίνεται.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Όλα καλα αυτό έχει σημασία.αντε χαλάρωσε τώρα.εμεις εδω Καλά.κλωτσιες αρκετές.τον κούρασα όμως σήμερα.εβαλα 2 πλυντήρια και μετά για ψώνια κρεοπωλείο και στο μάρκετ και τον ταλαιπώρησα.ξεκουραστηκα μετά λίγο και έτσι έβαλα πριν λίγο το φαγητό να γίνεται.

Αυτο κανω χαλαρωνω μ ειπε να συμπεριφερομαι λες και εχω χτυπα ξυλο συσπασεις να ξαπλωνω με την πρωτη ευκαιρια να ξεκουραζομαι κ να μην κανω πολλες δουλειες και αυτες π κανω να τις κανω σιγα σαν κοτα.....μολις εφαγα ειχα βαλει μπουτακια κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο κ ξαπλωσα μπας κ κανω λιγο νανι! 

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 21 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αυτο κανω χαλαρωνω μ ειπε να συμπεριφερομαι λες και εχω χτυπα ξυλο συσπασεις να ξαπλωνω με την πρωτη ευκαιρια να ξεκουραζομαι κ να μην κανω πολλες δουλειες και αυτες π κανω να τις κανω σιγα σαν κοτα.....μολις εφαγα ειχα βαλει μπουτακια κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο κ ξαπλωσα μπας κ κανω λιγο νανι! 

Καλή ξεκούραση!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ... θα κοιτάξω κ εκεί που μου είπες..

Κοριτσι μου δυστυχως κ μενα ο δικος μου γιατρος ειναι σε ιδιωτικο. Μηπως να παρεις τηλ να κλεισεις ραντεβου στο αλεξανδρα πχ με οποιον γιατρο ειναι διαθεσιμος πιο συντομα? Λογικα επειδη εκει βλεπουν παρα πολλα περιστατικα, και συνηθως στο δημοσιο πανε ολα τα σοβαρα, δεν θα υπαρχει καποιος "ανιδεος". Και αναλογως απο κοντα θα δεις και τον γιατρο τι θα σου πει κ αν σου γεμιζει το ματι. Μακαρι να ξερα καποιον σε δημοσιο να σε βοηθησω, αλλα κ μια φιλη μου που γεννησε προσφατα στο αλεξανδρα τον γιατρο της τον γνωρισε στον 8ο μηνα, μεχρι τοτε ακομα εψαχνε γιατι δεν εβρισκε σε δημοσιο καποιον που να την γεμιζει. Αν θες να ρωτησω ποιος τη ξεγεννησε να σου πω. Αλλα δεν ηταν δυσκολη εγκυμοσυνη. Απλα ειχε ενα θεματακι την τελευταια στιγμη και αντι για φυσιολογικο της εκανε καισαρικη, ομως ηταν μια χαρα. Δεν πονουσε καθολου.

8 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αχ τι τραβαμε με τα μωρακια μας. Ολες απο κατι θα παθαινουμε, ας ειναι ομως ολα περαστικα και ας ταλαιπωρουμαστε κ λιγο. Να ξεκουραζεσαι μικρακι, μην κανεις πολλα πολλα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου δυστυχως κ μενα ο δικος μου γιατρος ειναι σε ιδιωτικο. Μηπως να παρεις τηλ να κλεισεις ραντεβου στο αλεξανδρα πχ με οποιον γιατρο ειναι διαθεσιμος πιο συντομα? Λογικα επειδη εκει βλεπουν παρα πολλα περιστατικα, και συνηθως στο δημοσιο πανε ολα τα σοβαρα, δεν θα υπαρχει καποιος "ανιδεος". Και αναλογως απο κοντα θα δεις και τον γιατρο τι θα σου πει κ αν σου γεμιζει το ματι. Μακαρι να ξερα καποιον σε δημοσιο να σε βοηθησω, αλλα κ μια φιλη μου που γεννησε προσφατα στο αλεξανδρα τον γιατρο της τον γνωρισε στον 8ο μηνα, μεχρι τοτε ακομα εψαχνε γιατι δεν εβρισκε σε δημοσιο καποιον που να την γεμιζει. Αν θες να ρωτησω ποιος τη ξεγεννησε να σου πω. Αλλα δεν ηταν δυσκολη εγκυμοσυνη. Απλα ειχε ενα θεματακι την τελευταια στιγμη και αντι για φυσιολογικο της εκανε καισαρικη, ομως ηταν μια χαρα. Δεν πονουσε καθολου.

Αχ τι τραβαμε με τα μωρακια μας. Ολες απο κατι θα παθαινουμε, ας ειναι ομως ολα περαστικα και ας ταλαιπωρουμαστε κ λιγο. Να ξεκουραζεσαι μικρακι, μην κανεις πολλα πολλα.

Nanoula επειδή κ εγώ για το Αλεξάνδρας ψάχνω γιατρό εάν μπορείς κ σου είναι εύκολο να ρωτήσεις τη φίλη σου, στείλε μου μήνυμα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Κ εγώ ξεκούραση λέω να κανείς Βαλεντίνα. Είναι η καλύτερη θεραπεία μάλλον.... ευτυχώς που δεν είναι κάτι σοβαρό..

Καλησπερα κοριτσια μ ευτυχως εχω τον αντρα μ με βοηθαει σε ολα σημερα εκανε μονος του οτι δουλεια υπηρχε πληντυριο απλωμα πλυσιμο πιατων μαζεμα χαλιων σκουπισμα σφουγγαρισμα και τωρα μαγειρευει!!! Εγω επιτηρω και ξεκουραζομαι...δεν μπορω να μην κανω τπτ μ ειναι πολλη δυσκολο αλλα τι να κανω!!!!:roll:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 23 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλησπερα κοριτσια μ ευτυχως εχω τον αντρα μ με βοηθαει σε ολα σημερα εκανε μονος του οτι δουλεια υπηρχε πληντυριο απλωμα πλυσιμο πιατων μαζεμα χαλιων σκουπισμα σφουγγαρισμα και τωρα μαγειρευει!!! Εγω επιτηρω και ξεκουραζομαι...δεν μπορω να μην κανω τπτ μ ειναι πολλη δυσκολο αλλα τι να κανω!!!!:roll:

Μια χσρα τον έχεις στρώσει από ότι το βλέπω ;)

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Μια χσρα τον έχεις στρώσει από ότι το βλέπω ;)

Χαχαχαχ θελει κ τα κανει γενικα το εχει με τις δουλειες δεν πιεζεται για κατι!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κοριτσια! Καλη εβδομαδα! Γεια σου βρε Βαλεντινα, τυχερουλα. Εμενα δεν ξερει η μαλλον δεν θελει να μαθει τιποτα. Αντε να πλυνει κανενα πιατο και να παει κ ενα σουπερ μαρκετ. Τα υπολοιπα τα κανω εγω, εκτος απο την τελευταια βδομαδα, που ημουν ξαπλα. 

Τι κανετε οι υπολοιπες? Πως ειστε? 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Καλη εβδομαδα! Γεια σου βρε Βαλεντινα, τυχερουλα. Εμενα δεν ξερει η μαλλον δεν θελει να μαθει τιποτα. Αντε να πλυνει κανενα πιατο και να παει κ ενα σουπερ μαρκετ. Τα υπολοιπα τα κανω εγω, εκτος απο την τελευταια βδομαδα, που ημουν ξαπλα. 

Τι κανετε οι υπολοιπες? Πως ειστε? 

Καλημερα κοριτσακια με τις κοιλιτσες τις φουσκωμενες.....οχιι φοβηθηκαμε πολλη με αυτο π εγινε κ προσπαθει να κανει οτι μπορει για να ειμαι ξεκουραστη....κοριτσια φοβηθηκα πολλη κ ειπα να σταματησω τις ετοιμασιες απο πραγματα-προικα και να τις συνεχισω μολις μπω στον 8ο....κανω την προσευχη μ στο Θεο να περασουν 9εβδομαδες και μετα ας γεννησω! :roll: εσεις τι κανετε;;.

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια με τις κοιλιτσες τις φουσκωμενες.....οχιι φοβηθηκαμε πολλη με αυτο π εγινε κ προσπαθει να κανει οτι μπορει για να ειμαι ξεκουραστη....κοριτσια φοβηθηκα πολλη κ ειπα να σταματησω τις ετοιμασιες απο πραγματα-προικα και να τις συνεχισω μολις μπω στον 8ο....κανω την προσευχη μ στο Θεο να περασουν 9εβδομαδες και μετα ας γεννησω! :roll: εσεις τι κανετε;;.

Κ γω ειχα φοβηθει πολυ την περασμενη εβδομαδα. Σημερα εχω παλι γιατρο να ξαναδουμε τραχηλο και τα αποτελεσματα της καλλιεργειας. Κ γω για αυτο δεν εχω παρει τπτ για το μωρο. Ημουν απ την αρχη λιγο επιφυλακτικη, οσα πηρα τα πηρα μονο κ μονο για να γλυτωσω κανα ευρω στις εκπτωσεις. Τα υπολοιπα κ γω στον 8ο. Δεν τα βιαζομαι, ας ειναι καλα τα μπεμπακια μας κ ολα θα γινουν.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 27 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κ γω ειχα φοβηθει πολυ την περασμενη εβδομαδα. Σημερα εχω παλι γιατρο να ξαναδουμε τραχηλο και τα αποτελεσματα της καλλιεργειας. Κ γω για αυτο δεν εχω παρει τπτ για το μωρο. Ημουν απ την αρχη λιγο επιφυλακτικη, οσα πηρα τα πηρα μονο κ μονο για να γλυτωσω κανα ευρω στις εκπτωσεις. Τα υπολοιπα κ γω στον 8ο. Δεν τα βιαζομαι, ας ειναι καλα τα μπεμπακια μας κ ολα θα γινουν.

Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας και απο το νεο ετος να κραταμε τα μπουμπουκια μας αγγαλιτσα!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Ολα Καλά θα πανε και θα πάρουμε τα μπεμπακι.α μας αγκαλιά!!!!!!εμένα κορίτσια μια φορά πήγε να βράσει αυγά και με πήρε τηλ να με ρωτήσει ποτε θα ξέρει ότι ειναι έτοιμα.αρα καταλαβαίνετε.και εγώ στον 8ο τα ψώνια.

• Χαχα 3

Κορίτσια μου τι κάνετε; Εγώ τελειώνω με τα ψώνια σιγά σιγά κ θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο... λίγο νωρίς αλλά πρέπει να τα παραγγέλνουμε τ πρΑγματα κ ειδικά κούνιες κτλ κάνουν κανένα μήνα να έρθουν.... έχουν αρχίσει κ οι συγγενείς κ με ρωτούν τι προτιμώ να μου πάρουν για τ μωράκι.... 

αλλα βρε κορίτσια... έχω έναν πόνο πολύ περίεργο, χαμηλά στο οστό... δε μπορώ να μπω στη μπανιέρα, να ανοίξω τα πόδια μου, να βάλω παντελόνι...... το έχει καμία άλλη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...