Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Ναι ναι, πηρα και γαντακια. Απλα να πω λιγο τη χαζομαρα μου δεν ξερω μεχρι ποιο σημειο κανει να μπαινουν. Συγνωμη κιολας βρε κοριτσια αλλα εσεις ξερετε. Εμενα απο περιπου 4 ο τραχηλος εχει παει 2,8!!!!! Μεσα σε 2 βδομαδες αυτο! Κοπελα μου μην αγχωνεσαι. Κανουμε κακο και καλο δεν κανουμε. Φυσικα κ εγω ανησυχω και περιμενω να δω πως θα παει, αλλα με το αγχος μονο κακο μπορω να κανω. Κ συ το ιδιο. Αποφευγω τις ασχημες σκεψεις, ειμαι περισσοτερο ξαπλα, χαζευω τηλεοραση, κανενα περιοδικο, διαβαζω κ λιγο και απλα περιμενω να περασουν οι μερες να δω τι θα γινει. Το μωρακι μου το νιωθω, κλωτσαει, οποτε ολα καλα! Μην πανικοβαλλεσαι. Κ μου ειπε επισης τερμα τα χαδια στην κοιλια. Ας του μιλαω αλλα οχι χαδια. Το υπομενω κ αυτο. Ας ειναι καλα και εμεις ηρεμες και ολα θα μας πανε τελεια! Η επιστημη εχει προχωρησει, μην αγχωνεσαι για τιποτα!

Α καλα αυτο να μη χαιδευω τη κοιλια μου τι πε κ μενα κ σκεφτηκα τι βλακειες λεει!!λεω θα μου το πε για να μη πιανω τα πετρωματα κ ανχωνομαι αλλα τελικα εχουν το λογο τους.Λοιπον τα utrogestαn τα σπρωχνεις οσο πανε καποια στιγμη συναντας μια αντισταση κ δε παει αλλο μη το ζορισεις εγω ετσι το ενιωθα τουλαχιστον

7We5p3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dimitra K είπε:

Α καλα αυτο να μη χαιδευω τη κοιλια μου τι πε κ μενα κ σκεφτηκα τι βλακειες λεει!!λεω θα μου το πε για να μη πιανω τα πετρωματα κ ανχωνομαι αλλα τελικα εχουν το λογο τους.Λοιπον τα utrogestαn τα σπρωχνεις οσο πανε καποια στιγμη συναντας μια αντισταση κ δε παει αλλο μη το ζορισεις εγω ετσι το ενιωθα τουλαχιστον

Σε ευχαριστω πολυ!!! Τωρα το καταλαβα γιατι δεν ειχα ιδεα. Να σαι καλα. Εμενα για τα χαδια μου πε οτι η μητρα ειναι ενας μυς και πως οταν συσπαται με τα χαδια αντιδραει περισσοτερο και επιδεινωνω τις συσπασεις. Οποτε τα χαδακια κομμενα. Μου το χε ξαναπει την πρωτη φορα που του ανεφερα τις συσπασεις αλλα κ γω δεν ειχα δωσει και πολληη βαση. Ε μετα απο αυτο που παθαμε, το κοψα τελειως. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

3 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Σκατα...τωρα μιλησα με το γιατρο μου και μου ειπε οτι δε θελει ουτε μιση μοναδα πανω απο το οριο και να παω σε ενδοκρινολογο...πανω που χαρηκα...

Είναι λίγο βασιλικούλα.διατροφη και μετρήσεις και μπορεί να είσαι μια χαρά. Θα δεις με τις μετρήσεις τι σου ανεβάζει ζάχαρο και τι όχι. Πάντως μπορεί να σου πε να πας ενδοκρινολογο προληπτικά λόγω εγκυμοσύνης δεν είναι να παίζουμε.

21 ώρες πρίν, sunshine83 είπε:

Καλημέρα! Είμαι καινούργια στην παρέα σας. Περιμένω αγοράκι με Π.Η.Τ 23/12. Έκανα την καμπύλη ζαχάρου την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε λίγο πάνω από το όριο στα 60'. Έτσι πήγα σε διαβητολόγο χθες που με έβαλε σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα και καθημερινές μετρήσεις. Ελπίζω να τα καταφέρω να το ρυθμίσω με την διατροφή. Έχω στενοχωρηθεί...Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά, αλλά αυτό προφανώς δεν παίζει ρόλο.:sad:

Καλως ηρθεεεες στη παρεα μας κορίτσι μουυυ... Μη στεναχωριεσαι και εγω ειχα πιο πάνω απο το οριο και κανω μετρήσεις 3 φορες τη μερα.... Απλα.προσεχε μη συνδυάζεις σε ενα γευμα πολλους υδατάνθρακες και προσπαθησε να κάνεις μικρα γευματα ανα 3 ωρες...!! Εεε σιγαααα,  ενα  τριμηνο μας εμεινε ακομα να προσέχουμε...!! Πες πως έρχεται καλοκαιρι και πρεπει να κάνουμε κορμι για τις παραλίες...!!!! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα! Και εγώ καινούρια είμαι με Π.Η.Τ. 25/12, αγοράκι το πρώτο μου! 

Πριν δύο βδομάδες έκανα την β επιπέδου και μου βρήκε ο γιατρός μου τον τράχηλο 2,6 χαμηλός αλλά εντός ορίων. Μου έδωσε ουτροτζεσταν κολπικά και χθες πήγα να τον ξαναμετρησει και τον βρήκε 2,5. Εντάξει μου είπε ένα χιλιοστό κάτω δεν είναι μείωση συνεχίζω με ουτροτζεσταν και ξεκούραση όχι εντελώς ξάπλα απλά όχι πολλά πολλά. Εν τω μεταξύ έχει καιρό που δεν δουλεύω οπότε γενικά ξεκουράζομαι... Τι να πω... Απλά έχω αγχωθει λίγο με όλο αυτό. Συσπάσεις δεν έχω πολλές ούτε πέντε την μέρα (και όχι κάθε μέρα)) και μακριά η μία από την αλλη... Καμία άλλη με παρόμοιο πρόβλημα?

Και με το άγχος μου δεν μπορώ να ευχαριστηθω την εγκυμοσύνη τώρα που είμαι καλά και δεν έχω ζαλάδες και αναγουλες...:(

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Πηρα να κλεισω ραντεβου σε ενδοκρινολογο και το πιο συντομο που βρηκα ειναι την Τριτη! Μεχρι τοτε δεν εχω ιδεα τι πρεπει να τρωω και τι οχι...

Καλημέρα. Μπορείς να τρως προς το παρόν ψητά με λαχανικά. Πχ κοτοπουλο με βραστά λαχανικά ή κρέας με λαχανικά. Όχι γλυκά ψωμιά μακαρονια πατάτες .... κ όχι γλυκά φρούτα πχ σταφύλια, μπανάνες! Μπορείς να φας νεκταρίνια, πράσινα μήλα. Επίσης γιαούρτι κ γάλα με χαμηλά λιπαρά. Μια φίλη μου το πρωι έκανε ομελέτα κ έτρωγε!!!  Της το είχε πει ο γιατρος, με ένα κρόκο κ 3 ασπράδια, τυρί κ λίγο ζαμπόν!! Ελάχιστο λάδι!Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!! Αν πας στο γιατρό την Τρίτη να μας πεις τι σου είπε να τρως!!!

πρίν από 4 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημέρα και από μένα! Και εγώ καινούρια είμαι με Π.Η.Τ. 25/12, αγοράκι το πρώτο μου! 

Πριν δύο βδομάδες έκανα την β επιπέδου και μου βρήκε ο γιατρός μου τον τράχηλο 2,6 χαμηλός αλλά εντός ορίων. Μου έδωσε ουτροτζεσταν κολπικά και χθες πήγα να τον ξαναμετρησει και τον βρήκε 2,5. Εντάξει μου είπε ένα χιλιοστό κάτω δεν είναι μείωση συνεχίζω με ουτροτζεσταν και ξεκούραση όχι εντελώς ξάπλα απλά όχι πολλά πολλά. Εν τω μεταξύ έχει καιρό που δεν δουλεύω οπότε γενικά ξεκουράζομαι... Τι να πω... Απλά έχω αγχωθει λίγο με όλο αυτό. Συσπάσεις δεν έχω πολλές ούτε πέντε την μέρα (και όχι κάθε μέρα)) και μακριά η μία από την αλλη... Καμία άλλη με παρόμοιο πρόβλημα?

Και με το άγχος μου δεν μπορώ να ευχαριστηθω την εγκυμοσύνη τώρα που είμαι καλά και δεν έχω ζαλάδες και αναγουλες...:(

Καλημέρα κ καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! Μην αγχώνεσαι θα φτιάξει σιγά σιγά!! Πολλές κοπέλες εδώ έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Κ εγώ βάζω 3 utrogestan τη μέρα λόγω αιμορραγιων κ είμαι συνέχεια ξάπλα. Μην αγχώνεσαι, θα διορθωθεί. Όσο μπορείς να είσαι ξαπλωμένη για να μην πιέζεται ο τράχηλος με το βάρος της μήτρας. 

Γι αυτό που λες ότι δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη έχεις δίκιο. Κ εγώ το νιώθω αυτό από την αρχή που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη, αλλά το έχω ξεπεράσει πια. Είμαι κλεισμένη στο σπίτι από την αρχή.... Είμαι κ από εξωσωματική..Δεν πειραζει αρκεί όλα να πάνε καλά κ χαλάλι... Όπως λένε ολα τα κορίτσια εδώ 3 μήνες έμειναν!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημερα καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας!! Αχ ειμαστε πολυυ κοντα. Χριστουγεννιατικο μωρε το μπεμπεδακι σου! Με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Κ μενα το πρωτο και αγορακι με ΠΗΤ 30/12. Εχω κ εγω ενα θεματακι με τον τραχηλο, μου μικρυνε λογω συσπασεων απο σχεδον 4 στο 2,8. Στην αρχη μου ειπε 2,6 αλλα μετα τον ξαναμετρησε κ τον εβγαλε 2,8. Μου δωσε αντιβιωση κ ουτροτζεσταν κ μενα. Μην αγχωνεσαι κοριτσι. Εσενα ο τραχηλος προφανως ειναι μικρος απο μονος του. Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα μειωθηκε αρκετα μεσα σε πολυ συντομο διαστημα. Μην αγχωνεσαι. Πολλες κοπελες το παθαινουν κ πολλες το περνανε και εχουν γεννησει μια χαρα στον μηνα τους ! Οποτε κουλ, ηρεμησε, να μην κουραζεσαι, προσπαθησε να σαι αρκετα ξαπλα, οχι μονιμως, αλλα πιο πολυ απο πριν σιγουρα, μην πολυχαιδευεις την κοιλιτσα και κανε φουλ ονειρα για το μωρακι, κανε λιστα με τα ψωνια, τι θα του παρεις, πως θα διακοσμησεις το βρεφικο και οοοολα θα ναι πολυ πιο ευκολα. Νεα σεζον, νεες εκπομπες στην τηλεοραση, παρεα με το τηλεκοντρολ κ το κινητο και μια χαρα θα μαστε!!! Εγω μιλαω στον δικο μου καθε μερα και μονο που τον νιωθω να κανει τουμπες τα ξεχναω οοολα! Ξερω οτι θα ρθει στην ωρα του, και πως ολα θα μας πανε καλα! Θετικη σκεψη και εσυ και ολες μας γιατι αυτα που αντιμετωπιζουμε ειναι πραγματικα τιποτα! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 22 λεπτά , sun38 είπε:

Καλημέρα. Μπορείς να τρως προς το παρόν ψητά με λαχανικά. Πχ κοτοπουλο με βραστά λαχανικά ή κρέας με λαχανικά. Όχι γλυκά ψωμιά μακαρονια πατάτες .... κ όχι γλυκά φρούτα πχ σταφύλια, μπανάνες! Μπορείς να φας νεκταρίνια, πράσινα μήλα. Επίσης γιαούρτι κ γάλα με χαμηλά λιπαρά. Μια φίλη μου το πρωι έκανε ομελέτα κ έτρωγε!!!  Της το είχε πει ο γιατρος, με ένα κρόκο κ 3 ασπράδια, τυρί κ λίγο ζαμπόν!! Ελάχιστο λάδι!Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!! Αν πας στο γιατρό την Τρίτη να μας πεις τι σου είπε να τρως!!!

Καλημέρα κ καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!! Μην αγχώνεσαι θα φτιάξει σιγά σιγά!! Πολλές κοπέλες εδώ έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Κ εγώ βάζω 3 utrogestan τη μέρα λόγω αιμορραγιων κ είμαι συνέχεια ξάπλα. Μην αγχώνεσαι, θα διορθωθεί. Όσο μπορείς να είσαι ξαπλωμένη για να μην πιέζεται ο τράχηλος με το βάρος της μήτρας. 

Γι αυτό που λες ότι δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη έχεις δίκιο. Κ εγώ το νιώθω αυτό από την αρχή που ξεκίνησε η εγκυμοσύνη, αλλά το έχω ξεπεράσει πια. Είμαι κλεισμένη στο σπίτι από την αρχή.... Είμαι κ από εξωσωματική..Δεν πειραζει αρκεί όλα να πάνε καλά κ χαλάλι... Όπως λένε ολα τα κορίτσια εδώ 3 μήνες έμειναν!!! 

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα καλως ηρθες στην τρελοπαρεα μας!! Αχ ειμαστε πολυυ κοντα. Χριστουγεννιατικο μωρε το μπεμπεδακι σου! Με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Κ μενα το πρωτο και αγορακι με ΠΗΤ 30/12. Εχω κ εγω ενα θεματακι με τον τραχηλο, μου μικρυνε λογω συσπασεων απο σχεδον 4 στο 2,8. Στην αρχη μου ειπε 2,6 αλλα μετα τον ξαναμετρησε κ τον εβγαλε 2,8. Μου δωσε αντιβιωση κ ουτροτζεσταν κ μενα. Μην αγχωνεσαι κοριτσι. Εσενα ο τραχηλος προφανως ειναι μικρος απο μονος του. Η διαφορα μας ειναι οτι εμενα μειωθηκε αρκετα μεσα σε πολυ συντομο διαστημα. Μην αγχωνεσαι. Πολλες κοπελες το παθαινουν κ πολλες το περνανε και εχουν γεννησει μια χαρα στον μηνα τους ! Οποτε κουλ, ηρεμησε, να μην κουραζεσαι, προσπαθησε να σαι αρκετα ξαπλα, οχι μονιμως, αλλα πιο πολυ απο πριν σιγουρα, μην πολυχαιδευεις την κοιλιτσα και κανε φουλ ονειρα για το μωρακι, κανε λιστα με τα ψωνια, τι θα του παρεις, πως θα διακοσμησεις το βρεφικο και οοοολα θα ναι πολυ πιο ευκολα. Νεα σεζον, νεες εκπομπες στην τηλεοραση, παρεα με το τηλεκοντρολ κ το κινητο και μια χαρα θα μαστε!!! Εγω μιλαω στον δικο μου καθε μερα και μονο που τον νιωθω να κανει τουμπες τα ξεχναω οοολα! Ξερω οτι θα ρθει στην ωρα του, και πως ολα θα μας πανε καλα! Θετικη σκεψη και εσυ και ολες μας γιατι αυτα που αντιμετωπιζουμε ειναι πραγματικα τιποτα! 

Προσπαθώ να μην αγχωνομαι καινά μην κουραζομαι αλλά είμαστε και μόνοι μας με τον άντρα μου γονείς και πεθερα είναι μακριά και τα χει φορτωθεί όλα ο καημενος...να ρωτήσω ρε κορίτσια εσάς που παίρνετε τα ουτροτζεσταν κολπικά έχετε προσέξει αύξηση στα υγρά σας; 

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Προσπαθώ να μην αγχωνομαι καινά μην κουραζομαι αλλά είμαστε και μόνοι μας με τον άντρα μου γονείς και πεθερα είναι μακριά και τα χει φορτωθεί όλα ο καημενος...να ρωτήσω ρε κορίτσια εσάς που παίρνετε τα ουτροτζεσταν κολπικά έχετε προσέξει αύξηση στα υγρά σας; 

Εγω κοριτσι μου χθες τα ξεκινησα οποτε δεν ξερω ακομα.Κοιτα καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο χωρις βοηθεια, αλλα λιγη υπομονη ενα τριμηνο εμεινε. Εσυ να κανεις λιγα πραγματα. Πχ ενα πλυσιμο πιατων, η ενα σιδερο καθιστη. Τα ρουχα απο το πλυντηριο να τα σηκωνει ομως ο αντρας σου, εσυ απλα να τα απλωνεις πχ, τα ψωνια απο το σουπερμαρκετ να τα αναλαβει εκεινος, μαγειρεμα οχι κατι που να απαιτει ενα 3ωρο στην κουζινα, απλα πραγματακια, και κανα ντελιβερι δεν χαλασε κ ο κοσμος. Θελω να πω να κανεις ισα ισα τα πιο ελαφρυα. Σκουπα σφουγγαρισμα επειδη απαιτουν σκυψιμο να τα αποφευγεις. Δεν εγινε κ τπτ αμα το σπιτι δεν γυαλιζει για ενα τριμηνο. Να τα κανετε μαζι ωστε να σε βοηθαει ο αντρας σου τα σκ. Καπως ετσι κοριτσι μου. Κ γω ετσι τα κανω οποτε μην αγχωνεσαι, προτεραιοτητα εχουμε εμεις αρα κ τα μωρα μας.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω κοριτσι μου χθες τα ξεκινησα οποτε δεν ξερω ακομα.Κοιτα καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο χωρις βοηθεια, αλλα λιγη υπομονη ενα τριμηνο εμεινε. Εσυ να κανεις λιγα πραγματα. Πχ ενα πλυσιμο πιατων, η ενα σιδερο καθιστη. Τα ρουχα απο το πλυντηριο να τα σηκωνει ομως ο αντρας σου, εσυ απλα να τα απλωνεις πχ, τα ψωνια απο το σουπερμαρκετ να τα αναλαβει εκεινος, μαγειρεμα οχι κατι που να απαιτει ενα 3ωρο στην κουζινα, απλα πραγματακια, και κανα ντελιβερι δεν χαλασε κ ο κοσμος. Θελω να πω να κανεις ισα ισα τα πιο ελαφρυα. Σκουπα σφουγγαρισμα επειδη απαιτουν σκυψιμο να τα αποφευγεις. Δεν εγινε κ τπτ αμα το σπιτι δεν γυαλιζει για ενα τριμηνο. Να τα κανετε μαζι ωστε να σε βοηθαει ο αντρας σου τα σκ. Καπως ετσι κοριτσι μου. Κ γω ετσι τα κανω οποτε μην αγχωνεσαι, προτεραιοτητα εχουμε εμεις αρα κ τα μωρα μας.

Μόνο αυτά που είπες κάνω και σκέφτομαι να πάρω μια γυναίκα να έρχεται μια φορά στις δύο βδομάδες να μας ξεβρωμιζει!!!!  

30/12 έχεις εσύ ΠΗΤ αν είδα καλά; Εσένα θα είναι πρωτοχρονιάτικο το μωρό!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Natasoula85 είπε:

Μόνο αυτά που είπες κάνω και σκέφτομαι να πάρω μια γυναίκα να έρχεται μια φορά στις δύο βδομάδες να μας ξεβρωμιζει!!!!  

Αν εχετε τη δυνατοτητα για γυναικα να το κανεις ασυζητητί! Να κανει εκεινη τα βαριά και τα πολλά ωστε να μην το εχεις αγχος. Ναιαιαι. Να μαστε καλα και να ρθουν στην ωρα τους τα μπεμπακια μας και θα κανουμε τις καλυτερες γιορτες φετος!!!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε;; Τα νεα μας λοιπον!!

Καναμε την καμπυλη αυριο το πρωι θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα.....πηγαμε κ για υπερηχο η μπεμπα ειναι με το κεφαλι κατω μαλλον δεν θα ξαναγυρισει μ ειπε θα μεινει εκει μεχρι τελους ειναι σχεδον 1κιλο 900κατι γραμμαρια μου εκανε doopler κοιταξε την ροη του ομφαλιου λωρου τη γηρανση του πλακουντα και το αμνιακο υγρο αν ειναι στα φυσολογικα επιπεδα....ολα καλα μας εβαλε κ στον καρδιοτοκογραφο μιση ωρα παρακολουθησαμε την καρδια του μωρου και τις συσπασεις της μητρας ολα καλα κ εκει αυτα θα τα κανουμε σε καθε ραντεβου μ ειπε....ραντεβου παλι σε 6εβδομαδες π θα ειμαι 32εβδομαδων! Δοξα τον Θεο ολα καλα να βγει καλη και η καμπυλη! 

Εσεις τι κανετε;;;

Βρε κοριτσια αυτη η ζαχαρη πολλη ωραια γευση το ηπια πολλη ευχαριστα σαν να επινα χυμο κ δεν ειχα καμια παρενεργεια φοβερο και με γευση λεμονι!:-D

Ολο ξεχναω κατι να πω κ ολο συμπληρωνω!! Τελευταια φορα μετρηθηκα 9αυγουστου κ ημουν 47.200και σημερα ειμαι 50κιλα....απο την αρχη ειμαι +8 τελικα μπαινουν ευκολα και ωραια πολλη μαρεσει κοριτσια μου!!!

1 hour ago, Natasoula85 είπε:

Καλως μας ηρθες με το καλο κοπελα μου το μωρακι σου....μολις μπει η επομενη απαντηση απο καποια κοπελα θα σε βαλω κ εσενα στο πινακακι μας!!!:-D

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

6 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Ετσι ακριβως....!!!  3 μηνες μονο.....!!!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...