Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Μολις πηρα τα αποτελεσματα της δευτερης καμπυλης! Μονο στα 60 λεπτα ειμαι πανω απο το οριο αλλα μονο 5 μοναδες! Ολες οι αλλες μετρησεις ειναι σουπερ! Η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι οκ! Τωρα περιμενω να μιλησω και με το γιατρο μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μολις πηρα τα αποτελεσματα της δευτερης καμπυλης! Μονο στα 60 λεπτα ειμαι πανω απο το οριο αλλα μονο 5 μοναδες! Ολες οι αλλες μετρησεις ειναι σουπερ! Η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι οκ! Τωρα περιμενω να μιλησω και με το γιατρο μου!

Μπραααβο ρε κοριιιτσι. Ειδες??? Ολα καλα. Ετσι να ανεβαινουμε!! Αυτα δεν ειναι τιποτα, ρυθμιζονται!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

5 ώρες πρίν, Katerinaki... 11 είπε:

@Cath3rine @ΒαλεντιναΧρηστος ειναι πολυ γλυκοοο φανταστείτε εγω που ειμαι και γλυκατζουυυ δεν μπορουσα...!! Πρεπει να το πιεις σε 5 λεπτά το πολυ.... Εγω μετα απο κανα μισαωρο ανακατευτηκα...!!! 

Κοριτσια μ τελείωσα με την καμπύλη παρασκευή θα βγουν! Λοιπον ηπια αυτο με το λεμονι..ηταν ενα μπουκαλακι(εγω δεν μπορώ καθόλου τα γλυκά μονο ξινά κ αλμύρα) το ηπια σχεδον μονοκοπανια γτ διψουσα κ ηταν κ πολυ καλο.. Σαν λεμοναδα λιγο πιο γλυκο..ουτε ζαλίστηκα ουτε ανακατευτηκα ουτε τπτ... μια χαρα ηταν κ δεν με άφησαν να περπατήσω... Εμενα το θέμα μ ηταν οι φλέβες γτ δεν με βρίσκουν... 

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΜΑΣΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ   

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 24/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΥ!!!:wub: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!

5 ώρες πρίν, Katerinaki... 11 είπε:

@Cath3rine @ΒαλεντιναΧρηστος ειναι πολυ γλυκοοο φανταστείτε εγω που ειμαι και γλυκατζουυυ δεν μπορουσα...!! Πρεπει να το πιεις σε 5 λεπτά το πολυ.... Εγω μετα απο κανα μισαωρο ανακατευτηκα...!!! 

Λοιπον προειδοποιω θα ειναι σεντονι αυτο το μνμ!!! Ευχομαι να μην ανακατευτω γιατι εγω δεν ειμαι γλυκατζου!!!

2 ώρες πρίν, sunshine83 είπε:

Καλημέρα! Είμαι καινούργια στην παρέα σας. Περιμένω αγοράκι με Π.Η.Τ 23/12. Έκανα την καμπύλη ζαχάρου την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε λίγο πάνω από το όριο στα 60'. Έτσι πήγα σε διαβητολόγο χθες που με έβαλε σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα και καθημερινές μετρήσεις. Ελπίζω να τα καταφέρω να το ρυθμίσω με την διατροφή. Έχω στενοχωρηθεί...Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά, αλλά αυτό προφανώς δεν παίζει ρόλο.:sad:

Καλωσηρθες καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι με το καλο το αγορακι σουυ!! Σε προσθεσα στο πινακακι μας!

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια. Εγω εκανα την καλλιεργεια κ θα περιμενω τα αποτελεσματα. Τα utrogestan μου γραψε των 200mg κ μου πε να τα παιρνω κολπικα. Εν τω μεταξυ να μαι μια ωρα στο φαρμακειο κ να μου λεει η φαρμακοποιος οτι αυτα τα παιρνεις απο το στομα, ειναι καψουλες! Κ να της λεω αποκλειεται. Ξερω οτι τα παιρνουν και κολπικα κ ο γιατρος μου ειπε να τα παιρνω κολπικα. Και να επιμενει. :-x εν τελει διαβασε τις οδηγιες κ ελεγαν οτι μπορεις να τα παιρνεις και με τους 2 τροπους!! 

Καλαααα αποτελεσματα ευχομαι κοπελα μ οσο αφορα τους φαρμακοποιους καποιοι δεν ξερουν την τυφλα τους! Πραγματικαα!!!

Τα δικα μου νεα λοιπον σημερα τρεχαμε με τον αντρα μ να μ γραψει ο γιατρος την καμπυλη αλλα δυστηχως ειχε πεσει το συστημα δεν πιστευω στην γκαντεμια μουυ......πηγαμε 3φορες μεχρι εκει ωσπου τελικα αφησα το αμκα μ κ εφυγα κουραστηκα πολληηη!!! Εν τελει κατι μ λεει οτι θα την πληρωσουμε δεν πηραζει αλλη μια,τοσες καναμε χωρις ασφαλεια σε αυτην θα κωλοσουμεεε:P....

πρίν από 20 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσια μ τελείωσα με την καμπύλη παρασκευή θα βγουν! Λοιπον ηπια αυτο με το λεμονι..ηταν ενα μπουκαλακι(εγω δεν μπορώ καθόλου τα γλυκά μονο ξινά κ αλμύρα) το ηπια σχεδον μονοκοπανια γτ διψουσα κ ηταν κ πολυ καλο.. Σαν λεμοναδα λιγο πιο γλυκο..ουτε ζαλίστηκα ουτε ανακατευτηκα ουτε τπτ... μια χαρα ηταν κ δεν με άφησαν να περπατήσω... Εμενα το θέμα μ ηταν οι φλέβες γτ δεν με βρίσκουν... 

Ευχομαι αυριο να πανε ολα καλα κ να μην εχουμε τπτ απροοπτα μεσα στο μικροβιολογικο χαχαχα κ γινω κ ρεζιλι μακαρι να το πιω οσο ευχαριστα και εσυ και να εχουμε καλα αποτελεσματα ολες μας!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα, μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!! Δεν παιζουν ρολο τα κιλα κοριτσι μου, ειναι θεμα οργανισμου, μην ανησυχεις καθολου ομως. Το οτι φτιαχνεται με διατροφη ειναι πολυ μεγαλο πραγμα! Θα προσεχεις, θα κανεις τις μετρησεις σου, και ολα θα πανε καλα!

Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια. Εγω εκανα την καλλιεργεια κ θα περιμενω τα αποτελεσματα. Τα utrogestan μου γραψε των 200mg κ μου πε να τα παιρνω κολπικα. Εν τω μεταξυ να μαι μια ωρα στο φαρμακειο κ να μου λεει η φαρμακοποιος οτι αυτα τα παιρνεις απο το στομα, ειναι καψουλες! Κ να της λεω αποκλειεται. Ξερω οτι τα παιρνουν και κολπικα κ ο γιατρος μου ειπε να τα παιρνω κολπικα. Και να επιμενει. :-x εν τελει διαβασε τις οδηγιες κ ελεγαν οτι μπορεις να τα παιρνεις και με τους 2 τροπους!! 

Εσεις που παιρνετε πως τα παιρνετε? Σου δημιουργουν καποιο θεμα η ολα κομπλε? Νομιζω λουλου μου εσυ παιρνεις, αν μπορεις πες μου 2 πραγματα, αν δω κατι περιεργο να μην τρομαξω δλδ @loyloy

Και Εγώ των 200 παίρνω.το 1ο τρίμηνο τα έπαιρνα από το στόμα και είχα φουλ ζαλάδες.τωρα τα βαζω κολπικα και παρενέργειες μηδέν.τα ίδια χάπια ακριβώς και με τους 2 τρόπους.

Διαφημίσεις

Μανούλες Καλησπέρα,

Τι κάνετε?ζαχαρο βλέπω κ με εχει πιάσει πανικός..την αλλη βδομάδα θα κάνω κ εγω την καμπύλη.

Έκανα την β επιπέδου όλα καλά.Μια χαρά ο μπέμπης,όμως ο πλακούντας είναι χαμηλά.Συγκεκριμένα αναγράφει στα αποτελεσματα της β επιπέδου ''παραχείλιος''..Εχω αγχωθεί...

Εύχομαι μέχρι τον 8ομήνα να ανέβει..ειδάλλως πάμε με καισαρική..

Απο κιλά 4 έχω παρει...τέλη του μήνα έχω ξανά ραντεβού.

Ο μπεμπάκος κλωτσάει αρκετά κ έτσι ηρεμό..βέβαια πολλές φορές με τόσο τρέξιμο που έχω ξεχνάω την εγκυμοσύνη..

πρίν από 14 λεπτά , loyloy είπε:

Και Εγώ των 200 παίρνω.το 1ο τρίμηνο τα έπαιρνα από το στόμα και είχα φουλ ζαλάδες.τωρα τα βαζω κολπικα και παρενέργειες μηδέν.τα ίδια χάπια ακριβώς και με τους 2 τρόπους.

Σε ευχαριστω πολυυυ!! Απλα ηθελα να ξερω αν δω κατι περιεργο η αν σογ προκαλουν κατι, ωστε να το χω στον νου μου. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Απο πραγματάκια που λέτε τα έχω όλα απο τον μπομπιράκο μου θα αγοράσω λίγα για  το καλό στον μπεμπούλη.

Κ απο φάρμακα μοόο φιλισιν,ασβέστιο κ σίδηρο παίρνω.

Α να σας ρωτήσω...έχετε πετρώματα;Εχω λίγες μέρες ου έχω λίγα..

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Σε ευχαριστω πολυυυ!! Απλα ηθελα να ξερω αν δω κατι περιεργο η αν σογ προκαλουν κατι, ωστε να το χω στον νου μου. 

Νανουλα, εγω τα σταμάτησα τον 4ομηνα τα ουτρο..ειχα τρομερή υπνηλία...

Στο πρώτο μου παιδάκι τα έβαζα (κολπικά πάντα)μέχρι κ τον 8ομήνα κ είχα συν αναγούλες..

πρίν από 6 λεπτά , zamia είπε:

Μανούλες Καλησπέρα,

Τι κάνετε?ζαχαρο βλέπω κ με εχει πιάσει πανικός..την αλλη βδομάδα θα κάνω κ εγω την καμπύλη.

Έκανα την β επιπέδου όλα καλά.Μια χαρά ο μπέμπης,όμως ο πλακούντας είναι χαμηλά.Συγκεκριμένα αναγράφει στα αποτελεσματα της β επιπέδου ''παραχείλιος''..Εχω αγχωθεί...

Εύχομαι μέχρι τον 8ομήνα να ανέβει..ειδάλλως πάμε με καισαρική..

Απο κιλά 4 έχω παρει...τέλη του μήνα έχω ξανά ραντεβού.

Ο μπεμπάκος κλωτσάει αρκετά κ έτσι ηρεμό..βέβαια πολλές φορές με τόσο τρέξιμο που έχω ξεχνάω την εγκυμοσύνη..

Μην αγχωνεσαι για τον πλακουντα. Εχεις ακομα χρονο, και υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ανεβει. Κ μενα ηταν χαμηλος στην αρχη αλλα ανεβηκε. Τωρα εχω θεμα με τον τραχηλο. Η καθε μια εχει και απο κατι, ειτε μικρο ειτε πιο μεγαλο, μην αγχωνεσαι. Ολα καλα θα πανε για ολες μας!

πρίν από 5 λεπτά , zamia είπε:

Απο πραγματάκια που λέτε τα έχω όλα απο τον μπομπιράκο μου θα αγοράσω λίγα για  το καλό στον μπεμπούλη.

Κ απο φάρμακα μοόο φιλισιν,ασβέστιο κ σίδηρο παίρνω.

Α να σας ρωτήσω...έχετε πετρώματα;Εχω λίγες μέρες ου έχω λίγα..

Νανουλα, εγω τα σταμάτησα τον 4ομηνα τα ουτρο..ειχα τρομερή υπνηλία...

Στο πρώτο μου παιδάκι τα έβαζα (κολπικά πάντα)μέχρι κ τον 8ομήνα κ είχα συν αναγούλες..

Λογω των συσπασεων το ξεκινησα!!! Εκανα τις προαλλες συσπασεις, αλλα εσυ μην αγχωνεσαι, η δικη μου περιπτωση ηταν 7 συσπασεις σε μια ωρα και μετα αλλες 4 στο επομενο διωρο. Αυτο μαλλον επηρεασε τον τραχηλο και τον μικρυνε, και τωρα κανω καποιες εξετασεις να δουμε αν φταιει κατι αλλο και μου ξεκινησε τα ουτρο κολπικα για να προφυλαξουμε τον τραχηλο. 

Συσπασεις εχω βεβαια εννοειται καθε μερα, αλλα ειναι συνολο 3-4 , οχι πολλες

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μην αγχωνεσαι για τον πλακουντα. Εχεις ακομα χρονο, και υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να ανεβει. Κ μενα ηταν χαμηλος στην αρχη αλλα ανεβηκε. Τωρα εχω θεμα με τον τραχηλο. Η καθε μια εχει και απο κατι, ειτε μικρο ειτε πιο μεγαλο, μην αγχωνεσαι. Ολα καλα θα πανε για ολες μας!

Λογω των συσπασεων το ξεκινησα!!! Εκανα τις προαλλες συσπασεις, αλλα εσυ μην αγχωνεσαι, η δικη μου περιπτωση ηταν 7 συσπασεις σε μια ωρα και μετα αλλες 4 στο επομενο διωρο. Αυτο μαλλον επηρεασε τον τραχηλο και τον μικρυνε, και τωρα κανω καποιες εξετασεις να δουμε αν φταιει κατι αλλο και μου ξεκινησε τα ουτρο κολπικα για να προφυλαξουμε τον τραχηλο. 

Συσπασεις εχω βεβαια εννοειται καθε μερα, αλλα ειναι συνολο 3-4 , οχι πολλες

Κ εγω στο πρώτο μου παιδάκι επειδή είχα συσπάσεις έβαζα ουτρο..φαντάσου είχα απο τον 4ομήνα..

Σου είπε για περίδεση;;;

Έτσι είναι η κάθεμια έχει τα δικά της....να πάνε όλα καλά σε όλες!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , zamia είπε:

Κ εγω στο πρώτο μου παιδάκι επειδή είχα συσπάσεις έβαζα ουτρο..φαντάσου είχα απο τον 4ομήνα..

Σου είπε για περίδεση;;;

Έτσι είναι η κάθεμια έχει τα δικά της....να πάνε όλα καλά σε όλες!

Οχι, δεν μου πε κατι. Δεν εχει μικρυνει τοσο ωστε να προχωρησουμε σε περιδεση. Απλα ανησυχει μηπως φταιει καποιο μικροβιο κ μου δωσε προληπτικα αντιβιωση μεχρι να βγει η καλλιεργεια που εκανα κ τα ουτρο. Απ οτι καταλαβα πολλες κοπελες το παθαινουν. Απο τον 4ο ε? Εμενα απ τον 5ο ξεκινησαν. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Οχι, δεν μου πε κατι. Δεν εχει μικρυνει τοσο ωστε να προχωρησουμε σε περιδεση. Απλα ανησυχει μηπως φταιει καποιο μικροβιο κ μου δωσε προληπτικα αντιβιωση μεχρι να βγει η καλλιεργεια που εκανα κ τα ουτρο. Απ οτι καταλαβα πολλες κοπελες το παθαινουν. Απο τον 4ο ε? Εμενα απ τον 5ο ξεκινησαν. 

Α οκ.Μια χαρά.Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Εγω έιχα μικρόβιο(εντεροκοκκο)κ χρειάστηκε να πάρω 2 αντιβιώσεις για να φύγει.

πρίν από 5 λεπτά , zamia είπε:

Α οκ.Μια χαρά.Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Εγω έιχα μικρόβιο(εντεροκοκκο)κ χρειάστηκε να πάρω 2 αντιβιώσεις για να φύγει.

Σε ευχαριστω πολυ!! Ελπιζω να μην εχω κατι, αλλα την αντιβιωση την ξεκινησα ετσι κ αλλιως για 1 εβδομαδα μεχρι να βγουν κ τα αποτελεσματα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Νανουλα μου ρε κοριτσι τωρα μπηκα παλι κ ειδα τα νεα σου!σε θαυμαζω και χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη κ δεν φερνεις το πανικο γιατι εγω δεν τα καταφερνω τοσο καλα...παντως το πιστευω οτι ολα θα πανε καλα κ θα βγει στην ωρα του ο μπεμπης γιατι η ηρεμια βοηθαει εμενα μ πε οτι απο το τοσο ανχος μπορει να προκαλεσα κ καποιες απο τις συσπασεις..τωρα κ γω ξαπλα ολη μερα γιατι ο τραχηλος ειναι 3.7 αλλα δεν θελει να μικρυνει αλλο.Παντως λογικα δεν εισαι κ εσυ σε επικυνδινα σημεια γιατι στις ακραιες περιπτωσεις δινουν χαπια για καταστολη συσπασεων οχι τα utrogestan κατι αλλα ειδικα γι αυτο η ακομη κ ενεσεις.Μια φιλη πριν λιγο καιρο στον ιδιο μηνα με μας ειχε συσπασεις σε σημειο γεννας κ την κρατησαν στο νοσοκομειο με ενεσεις για να σταματησουν κ τωρα ειναι ακομη με χαπια κ δεν εχει γεννησει προωρα δηλαδη ειναι αντιμετωπισιμο απο τι βλεπω

Α οσο για τα utrogestan που ρωταγες κ γω τα επερνα μεχρι το τριτο κ τιποτα δεν καταλαβαινα. η υπνηλια πιστευω ηταν συμπτωμα των πρωτων μηνων κ οχι παρενεργεια.Ακου η αλλη φαρμακοποιος κ να μη ξερει οτι μπαινουν κ κολπικα!!(να βαζεις γαντια ιατρικα μιας χρησης αποστυρωμενα για να αποφυγεις μολυνση)

7We5p3.png

πρίν από 26 λεπτά , Dimitra K είπε:

Νανουλα μου ρε κοριτσι τωρα μπηκα παλι κ ειδα τα νεα σου!σε θαυμαζω και χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη κ δεν φερνεις το πανικο γιατι εγω δεν τα καταφερνω τοσο καλα...παντως το πιστευω οτι ολα θα πανε καλα κ θα βγει στην ωρα του ο μπεμπης γιατι η ηρεμια βοηθαει εμενα μ πε οτι απο το τοσο ανχος μπορει να προκαλεσα κ καποιες απο τις συσπασεις..τωρα κ γω ξαπλα ολη μερα γιατι ο τραχηλος ειναι 3.7 αλλα δεν θελει να μικρυνει αλλο.Παντως λογικα δεν εισαι κ εσυ σε επικυνδινα σημεια γιατι στις ακραιες περιπτωσεις δινουν χαπια για καταστολη συσπασεων οχι τα utrogestan κατι αλλα ειδικα γι αυτο η ακομη κ ενεσεις.Μια φιλη πριν λιγο καιρο στον ιδιο μηνα με μας ειχε συσπασεις σε σημειο γεννας κ την κρατησαν στο νοσοκομειο με ενεσεις για να σταματησουν κ τωρα ειναι ακομη με χαπια κ δεν εχει γεννησει προωρα δηλαδη ειναι αντιμετωπισιμο απο τι βλεπω

Α οσο για τα utrogestan που ρωταγες κ γω τα επερνα μεχρι το τριτο κ τιποτα δεν καταλαβαινα. η υπνηλια πιστευω ηταν συμπτωμα των πρωτων μηνων κ οχι παρενεργεια.Ακου η αλλη φαρμακοποιος κ να μη ξερει οτι μπαινουν κ κολπικα!!(να βαζεις γαντια ιατρικα μιας χρησης αποστυρωμενα για να αποφυγεις μολυνση)

Ναι ναι, πηρα και γαντακια. Απλα να πω λιγο τη χαζομαρα μου δεν ξερω μεχρι ποιο σημειο κανει να μπαινουν. Συγνωμη κιολας βρε κοριτσια αλλα εσεις ξερετε. Εμενα απο περιπου 4 ο τραχηλος εχει παει 2,8!!!!! Μεσα σε 2 βδομαδες αυτο! Κοπελα μου μην αγχωνεσαι. Κανουμε κακο και καλο δεν κανουμε. Φυσικα κ εγω ανησυχω και περιμενω να δω πως θα παει, αλλα με το αγχος μονο κακο μπορω να κανω. Κ συ το ιδιο. Αποφευγω τις ασχημες σκεψεις, ειμαι περισσοτερο ξαπλα, χαζευω τηλεοραση, κανενα περιοδικο, διαβαζω κ λιγο και απλα περιμενω να περασουν οι μερες να δω τι θα γινει. Το μωρακι μου το νιωθω, κλωτσαει, οποτε ολα καλα! Μην πανικοβαλλεσαι. Κ μου ειπε επισης τερμα τα χαδια στην κοιλια. Ας του μιλαω αλλα οχι χαδια. Το υπομενω κ αυτο. Ας ειναι καλα και εμεις ηρεμες και ολα θα μας πανε τελεια! Η επιστημη εχει προχωρησει, μην αγχωνεσαι για τιποτα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...