Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κοριτσια μολις γυρισα απ τον γιατρο. Ειχα δικιο τελικα που ανησυχησα χθες. Ο τραχηλος εχει μικρυνει. Απο 4 πριν 2 βδομαδες στην β επιπεδου, στα 2,8 σημερα. Παω αυριο για καλλιεργεια κολπικου υγρου, μηπως φταιει καποιο μικροβιο και ξεκιναω utrogestan και αντιβιωση. Εχω αγχωθει παρα πολυ. Και ο γιατρος μου το ιδιο, τον καταλαβα, με ρωτησε χιλιες φορες αν κουραστηκα, ηθελα να τσιριξω ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ!!! Μου πε να προσεχω, να ακουω το μωρο, και να παρατηρω τυχον υγρα, και τα υπολοιπα θα τα πουμε κ αυριο που θα παω στο μαιευτηριο για την καλλιεργεια. 

Καλησπέρα. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε μικρύνει κάπου τόσο ο τράχηλος από 3,5 στο 2-2 κ κάτι κ πήρα utrogestan κ μετά είχε ξαναπάει στο 3,5. Απλά τα συνέχισα μέχρι τέλους τα φάρμακα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να ξεκουράζεσαι. Εμένα ο γιατρος κ τώρα με τις αιμορραγιες μου είπε η ξάπλα είναι η μόνη θεραπεία, γιατί δεν πιέζεται ο τράχηλος από το βάρος της μήτρας.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , sun38 είπε:

Καλησπέρα. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε μικρύνει κάπου τόσο ο τράχηλος από 3,5 στο 2-2 κ κάτι κ πήρα utrogestan κ μετά είχε ξαναπάει στο 3,5. Απλά τα συνέχισα μέχρι τέλους τα φάρμακα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να ξεκουράζεσαι. Εμένα ο γιατρος κ τώρα με τις αιμορραγιες μου είπε η ξάπλα είναι η μόνη θεραπεία, γιατί δεν πιέζεται ο τράχηλος από το βάρος της μήτρας.

Κολπικα τα επαιρνες? Ενα την ημερα??? Αχ κοριτσακι μου γλυκο να σαι καλα. Εχω ηρεμησει, ειμαι γενικα αισιοδοξο ατομο κ ολα τα βλεπω καλα, αλλα οσο να ναι για αυτες τις λιγες ωρες λυγισα, τρομαξα. Να στε καλα γιατι με τις εμπειριες σας πραγματικα ανακουφιζομαι!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Δε ξερω...εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα! Τα χειροτερα περιμενω και αυριο απο την καμπυλη....και γενικα δε ξερω πλεον περιμενω τα χειροτερα...με πηρε πολυ απο κατω...

@nanoula90 χαιρομαι πολυ να βλεπω αισιοδοξους ανθρωπους! Ετσι να εισαι!

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Δε ξερω...εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα! Τα χειροτερα περιμενω και αυριο απο την καμπυλη....και γενικα δε ξερω πλεον περιμενω τα χειροτερα...με πηρε πολυ απο κατω...

Εεεεεεεε ανέβα.δεν κάνει να στρεσαρεσαι.το ξέρεις ότι και το στρες ανεβάζει το ζάχαρο?ηρέμησε.προσπαθησε σε παρακαλώ!!!!!

Just now, Diavolitsa είπε:

Μην πεφτεις!!! Γιατι να πεφτεις?? Το σακχαρο το εχουν τοσες πολλες εγκυουλες!! Θα προσεχεις λιγο την διατροφουλα σου αρα και το κορμακι σου και θα σαι μια χαρα. Οσο για τα κονδυλωματα, αν ειναι εξωτερικα δεν ειναι τιποτα. Τις καυτηριαζουν και ουτε γατα ουτε ζημια. Λογικα θα δει αν εχεις κ εσωτερικα. Κ το πολυ πολυ να προχωρησετε σε καισαρικη αν εχεις κ ειναι ενεργος ο ιος. Οποτε δεν εχεις λογο να πεφτεις, ειναι και τα δυο πολυ συνηθισμενα!!!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλησπέρα και από μένα. Γύρισα και γω από τον γιατρό που πήγα σήμερα. .. Λοιπόν μου βρήκε στο όριο το σάκχαρο και μου πρότεινε να επισκεφτώ ενδοκρινολογο. Όσο για τα πετρώματα στην κοιλιά δεν μου είπε τίποτα για μαγνήσιο απλά να ξεκουράζομαι. Το μωρό το βρίσκει 2 εβδομάδες μεγαλύτερο λόγου σακχάρου και εμένα με 5 κιλά σε 40 μέρες!!! Μέχρι τον 4°μήνα που πήγα τον Ιούλιο ήμουν σταθερή 60 κιλά και τώρα +5.... Θέλω να κλάψω. ..

πρίν από 20 λεπτά , Vagia1985 είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα και από μένα. Γύρισα και γω από τον γιατρό που πήγα σήμερα. .. Λοιπόν μου βρήκε στο όριο το σάκχαρο και μου πρότεινε να επισκεφτώ ενδοκρινολογο. Όσο για τα πετρώματα στην κοιλιά δεν μου είπε τίποτα για μαγνήσιο απλά να ξεκουράζομαι. Το μωρό το βρίσκει 2 εβδομάδες μεγαλύτερο λόγου σακχάρου και εμένα με 5 κιλά σε 40 μέρες!!! Μέχρι τον 4°μήνα που πήγα τον Ιούλιο ήμουν σταθερή 60 κιλά και τώρα +5.... Θέλω να κλάψω. ..

Και εγώ απότομα τα πήρα.μεχρι μέσα Ιουνίου σταθερά 3 κιλά πάνω και τώρα έχω πάρει σύνολο 10.απο τη μια σκάω γτ λέω ποσά θα φτάσω δλδ.απο την άλλη λέω ας είναι γερό το μωράκι μου να πανε όλα καλα και μετά στο χέρι μου είναι να τα χάσω.αρα μη σκας.ασχολησου με το ζάχαρο και πειθαρχισε με τη διατροφή που θα σου δώσει ο γιατρός , μπορεί να το ρυθμίσεις και έτσι .

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Και εγώ απότομα τα πήρα.μεχρι μέσα Ιουνίου σταθερά 3 κιλά πάνω και τώρα έχω πάρει σύνολο 10.απο τη μια σκάω γτ λέω ποσά θα φτάσω δλδ.απο την άλλη λέω ας είναι γερό το μωράκι μου να πανε όλα καλα και μετά στο χέρι μου είναι να τα χάσω.αρα μη σκας.ασχολησου με το ζάχαρο και πειθαρχισε με τη διατροφή που θα σου δώσει ο γιατρός , μπορεί να το ρυθμίσεις και έτσι .

ποπο ναι να ειναι καλά τα παιδακια μας απλα αυτο το 2 εβδομάδες μεγαλύτερο μου ακουστικε: παψε να τρως Πολλά!!!:blink: δεν με πολυ νοιαζουν ποσα θα παρω γτ ξερω οτι θα τα χασω αλλα ετσι βλεπω οτι επηρέασε το νινι μου.

πρίν από 1 λεπτό , Vagia1985 είπε:

ποπο ναι να ειναι καλά τα παιδακια μας απλα αυτο το 2 εβδομάδες μεγαλύτερο μου ακουστικε: παψε να τρως Πολλά!!!:blink: δεν με πολυ νοιαζουν ποσα θα παρω γτ ξερω οτι θα τα χασω αλλα ετσι βλεπω οτι επηρέασε το νινι μου.

Θα σου δώσει διατροφή ο ενδοκρινολογος θα κάνεις και μετρήσεις και όλα θα πάνε καλά.ξερω κοπελα που προτιμούσε να μπει στη διαδικασία να κάνει ενέσεις ινσουλίνης παρά να στερηθεί το φαγητό.ευτθχως πήγαν όλα καλά αλλά το θεώρησα πολύ χαζό να παίξει στη κυριολεξία με την εγκυμοσύνη της.

Να σου πω είχε θέμα η αδερφή μου με το ζάχαρο.αυτο που τη βοήθησε ήταν πριν κάθε γεύμα να τρώει και.ενα πιάτο χόρτα , τη βοηθούσε και δεν της ανέβαζε πολύ ζάχαρο. Αλλά έτρωγε με ζυγαριά το φαγητό ολικής προϊόντα και τέτοια.ολα πήγαν καλά!

12 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ε ωραια αν υποθεσω οτι εχω την εξεταση 8το πρωι θα φαω τελευταια φορα 8το βραδυ....μια χαρουλα νορμαλ....εσυ τι ωρα την εχεις την εξεταση;;; κανονικα τι γευση εχει δεν εχω ιδεα!;

Νομιζω δεν εχει γευση... Δεν ξερω κιόλας καποιοι λενε είναι σαν πετιμεζι... Εγω δεν εκλεισα ραντεβού.. Πάω οτι ωρα σηκωθώ το πρωί.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , loyloy είπε:

Θα σου δώσει διατροφή ο ενδοκρινολογος θα κάνεις και μετρήσεις και όλα θα πάνε καλά.ξερω κοπελα που προτιμούσε να μπει στη διαδικασία να κάνει ενέσεις ινσουλίνης παρά να στερηθεί το φαγητό.ευτθχως πήγαν όλα καλά αλλά το θεώρησα πολύ χαζό να παίξει στη κυριολεξία με την εγκυμοσύνη της.

Να σου πω είχε θέμα η αδερφή μου με το ζάχαρο.αυτο που τη βοήθησε ήταν πριν κάθε γεύμα να τρώει και.ενα πιάτο χόρτα , τη βοηθούσε και δεν της ανέβαζε πολύ ζάχαρο. Αλλά έτρωγε με ζυγαριά το φαγητό ολικής προϊόντα και τέτοια.ολα πήγαν καλά!

αχ μακαρι να λυθει με διατροφή, ουτε να το σκέφτομαι δεν θελω τις ενεσεις. την αλλη Δευτέρα ειναι να παω να με δει ο γιατρος. Σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου :):)

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Νομιζω δεν εχει γευση... Δεν ξερω κιόλας καποιοι λενε είναι σαν πετιμεζι... Εγω δεν εκλεισα ραντεβού.. Πάω οτι ωρα σηκωθώ το πρωί.. 

@Cath3rine @ΒαλεντιναΧρηστος ειναι πολυ γλυκοοο φανταστείτε εγω που ειμαι και γλυκατζουυυ δεν μπορουσα...!! Πρεπει να το πιεις σε 5 λεπτά το πολυ.... Εγω μετα απο κανα μισαωρο ανακατευτηκα...!!! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλημέρα κορίτσια. Μην αγχώνεστε για το σάκχαρο. Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη το σάκχαρο η μια μέτρηση ήταν πάνω από το όριο, εννοω στην καμπύλη σακχάρου. Κ εμένα το μωρό φαινόταν πιο μεγάλο κατά 2 εβδομάδες. Τον γέννησα μάλιστα 4 κιλά!!!! στις 38 εβδομάδες με καισαρική βέβαια γιατί ήταν μεγάλος!!! Κ ξέρετε ποσά κιλά πήρα 24!!!! Τα έχασα σταδιακά μέσα σε ένα χρόνο αφού γέννησα όλα χωρίς καμμία προσπάθεια.

Τωρα έχω  πάρει 10 κιλά με την ακινησία κ την ξάπλα . Τι να κάνω ;;; Όσο κ να προσέχω αυτά μπαίνουν!! Όσο μπορείτε να προσέχετε κ όλα καλά θα πάνε!!!

Nanoula90 τα utrogestan τα έπαιρνα 3 τη μέρα κολπικά. Ανα 8ωρο. Το έβαζα κ καθόμουν ξάπλα ένα τέταρτα κι. Βέβαια έχεις κάποιες απώλειες αλλά δεν είναι τίποτα. Τη δουλειά τους την κάνουν. Τώρα παίρνω πάλι αλλά ανα 6 ώρα, δηλ 4 την ημέρα λόγω της αιμορραγίας που έχω. Δεν σταματάει ακόμη. Χθες εκεί που είδα ότι τελειωσε κ δεν είχα μέχρι το βράδι κ χάρηκα, σηκώθηκα σήμερα έκανα λίγα βήματα μέσα στο σπίτι κ ξανατρεξε πάλι. Τι να πω;;;; Κουράστηκα κ εγώ με αυτό το θέμα!!! 

Καλημέρα! Είμαι καινούργια στην παρέα σας. Περιμένω αγοράκι με Π.Η.Τ 23/12. Έκανα την καμπύλη ζαχάρου την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε λίγο πάνω από το όριο στα 60'. Έτσι πήγα σε διαβητολόγο χθες που με έβαλε σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα και καθημερινές μετρήσεις. Ελπίζω να τα καταφέρω να το ρυθμίσω με την διατροφή. Έχω στενοχωρηθεί...Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά, αλλά αυτό προφανώς δεν παίζει ρόλο.:sad:

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, sunshine83 είπε:

Καλημέρα! Είμαι καινούργια στην παρέα σας. Περιμένω αγοράκι με Π.Η.Τ 23/12. Έκανα την καμπύλη ζαχάρου την προηγούμενη εβδομάδα και βγήκε λίγο πάνω από το όριο στα 60'. Έτσι πήγα σε διαβητολόγο χθες που με έβαλε σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα και καθημερινές μετρήσεις. Ελπίζω να τα καταφέρω να το ρυθμίσω με την διατροφή. Έχω στενοχωρηθεί...Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο 2,5 κιλά, αλλά αυτό προφανώς δεν παίζει ρόλο.:sad:

Καλημερα, μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι!! Δεν παιζουν ρολο τα κιλα κοριτσι μου, ειναι θεμα οργανισμου, μην ανησυχεις καθολου ομως. Το οτι φτιαχνεται με διατροφη ειναι πολυ μεγαλο πραγμα! Θα προσεχεις, θα κανεις τις μετρησεις σου, και ολα θα πανε καλα!

Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια. Εγω εκανα την καλλιεργεια κ θα περιμενω τα αποτελεσματα. Τα utrogestan μου γραψε των 200mg κ μου πε να τα παιρνω κολπικα. Εν τω μεταξυ να μαι μια ωρα στο φαρμακειο κ να μου λεει η φαρμακοποιος οτι αυτα τα παιρνεις απο το στομα, ειναι καψουλες! Κ να της λεω αποκλειεται. Ξερω οτι τα παιρνουν και κολπικα κ ο γιατρος μου ειπε να τα παιρνω κολπικα. Και να επιμενει. :-x εν τελει διαβασε τις οδηγιες κ ελεγαν οτι μπορεις να τα παιρνεις και με τους 2 τροπους!! 

Εσεις που παιρνετε πως τα παιρνετε? Σου δημιουργουν καποιο θεμα η ολα κομπλε? Νομιζω λουλου μου εσυ παιρνεις, αν μπορεις πες μου 2 πραγματα, αν δω κατι περιεργο να μην τρομαξω δλδ @loyloy

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...