Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Just now, loyloy είπε:

Ρε συ απορώ γτ σου κανε με 50 τη πρώτη.κι εγώ έκανα 2 φορές μια στο 4ο και μια τώρα και τις 2 φορές 75  Μου βάλε.εμενα ζάλη με έπιασε την 1η ώρα.μετα συνήλθα.ασε που εκείνη τη μέρα Μου έκανε και υποτονικό το μωρό.δεν τον άκουσα καθόλου.

Και εμενα κατευθειαν την 75μου εβαλε!

Δεν υπαρχει λογος για μικροτερη πως λεοτουργει ο καθε γιατρος ειναι μαλλον!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Τι να σας πω...παντως οσο ημουν εκει ημουν μια χαρα! Οταν βγηκα εξω να φυγω σχεδον κατερευσα! Ζαλιστηκα παρα πολυ...ετρεμαν χερια ποδια...παλι καλα που ηρθε ο αντρας μου να με παρει γιατι δεν επαιζε να οδηγησω...αφου εφαγα συνηλθα!

Καμπυλη κ γω 75 αρα εκανα κ μου ειχε πει 12 ωρες νυστικη!Πολυ πεινα το πρωι μιλαμε!αλλα η γλυκοζη δεν ηταν πια κ τοοοσο τρομερη κατασταση οπως την περιγραφουν!κλεινεις τη μυτη κ σε 3 δοσεις το καταπινεις παλευεται απλα προλαβεται να πειτε στο μικροβιολογικο να την αραιωσει με οσο λιγοτερο νερο γινεται κ ειναι σαν σφινακι

7We5p3.png

Κοριτσια μολις γυρισα απ τον γιατρο. Ειχα δικιο τελικα που ανησυχησα χθες. Ο τραχηλος εχει μικρυνει. Απο 4 πριν 2 βδομαδες στην β επιπεδου, στα 2,8 σημερα. Παω αυριο για καλλιεργεια κολπικου υγρου, μηπως φταιει καποιο μικροβιο και ξεκιναω utrogestan και αντιβιωση. Εχω αγχωθει παρα πολυ. Και ο γιατρος μου το ιδιο, τον καταλαβα, με ρωτησε χιλιες φορες αν κουραστηκα, ηθελα να τσιριξω ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ!!! Μου πε να προσεχω, να ακουω το μωρο, και να παρατηρω τυχον υγρα, και τα υπολοιπα θα τα πουμε κ αυριο που θα παω στο μαιευτηριο για την καλλιεργεια. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσια μολις γυρισα απ τον γιατρο. Ειχα δικιο τελικα που ανησυχησα χθες. Ο τραχηλος εχει μικρυνει. Απο 4 πριν 2 βδομαδες στην β επιπεδου, στα 2,8 σημερα. Παω αυριο για καλλιεργεια κολπικου υγρου, μηπως φταιει καποιο μικροβιο και ξεκιναω utrogestan και αντιβιωση. Εχω αγχωθει παρα πολυ. Και ο γιατρος μου το ιδιο, τον καταλαβα, με ρωτησε χιλιες φορες αν κουραστηκα, ηθελα να τσιριξω ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ!!! Μου πε να προσεχω, να ακουω το μωρο, και να παρατηρω τυχον υγρα, και τα υπολοιπα θα τα πουμε κ αυριο που θα παω στο μαιευτηριο για την καλλιεργεια. 

Τι λες ρε κορίτσι μου.... Πολύ στενάχωρηθηκα....και τι ακριβώς σημαίνει ότι μίκρυνε ο τράχηλος?? Σορρυ που ρωτάω αλλά δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω, τι μπορεί δηλαδή να συμβεί αν μικρύνει κι άλλο?? Εύχομαι. Καλά αποτελέσματα αύριο στην καλλιέργεια, δεν πειράζει για τα χάπια και την αντιβίωση, αυτό είναι το τελευταίο.... Σου είπε να μεινεις στο κρεβάτι ή δεν παίζει ρόλο??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Τι λες ρε κορίτσι μου.... Πολύ στενάχωρηθηκα....και τι ακριβώς σημαίνει ότι μίκρυνε ο τράχηλος?? Σορρυ που ρωτάω αλλά δεν μου έχει τύχει και δεν ξέρω, τι μπορεί δηλαδή να συμβεί αν μικρύνει κι άλλο?? Εύχομαι. Καλά αποτελέσματα αύριο στην καλλιέργεια, δεν πειράζει για τα χάπια και την αντιβίωση, αυτό είναι το τελευταίο.... Σου είπε να μεινεις στο κρεβάτι ή δεν παίζει ρόλο??? 

Αν μικρυνει κ αλλο υπαρχει κινδυνος προωρου τοκετου κοριτσι μου. Κ ειναι πολυ νωρις ακομα, πολυ νωρις. Μου ειπε οχι επαφες εννοειται, οχι σφιξιμο της κοιλιας, οχι βαρη, και γενικα να μην κουραζομαι. Μπορω να περπαταω κ να σηκωνομαι αλλα να μην κανω δουλειες στο σπιτι βαριες. Ασε με εχω στεναχωρηθει παρα πολυ. Προσπαθω να καταλαβω τι εφταιξε. Γιατι δεν κουραζομαι. Το μονο που κανω ειναι να διαβαζω για τη διπλωματικη μου. Κ οι δουλειες του σπιτιου που προσεχα ετσι κ αλλιως. Ποτε δεν με καταπονησα. Εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ, δεν καταλαβαινω τι φταιει, γιατι μου συνεβη. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αν μικρυνει κ αλλο υπαρχει κινδυνος προωρου τοκετου κοριτσι μου. Κ ειναι πολυ νωρις ακομα, πολυ νωρις. Μου ειπε οχι επαφες εννοειται, οχι σφιξιμο της κοιλιας, οχι βαρη, και γενικα να μην κουραζομαι. Μπορω να περπαταω κ να σηκωνομαι αλλα να μην κανω δουλειες στο σπιτι βαριες. Ασε με εχω στεναχωρηθει παρα πολυ. Προσπαθω να καταλαβω τι εφταιξε. Γιατι δεν κουραζομαι. Το μονο που κανω ειναι να διαβαζω για τη διπλωματικη μου. Κ οι δουλειες του σπιτιου που προσεχα ετσι κ αλλιως. Ποτε δεν με καταπονησα. Εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ, δεν καταλαβαινω τι φταιει, γιατι μου συνεβη. 

Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Δεν καν ει καλό σε σένα Ούτε στο μωρό να στρεσαριστεις Κάνε τις εξετάσεις και ότι χρειαστεί και τα φάρμακα και συνέχισε ξάπλα.

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

κοριτσακι μου μην ανχωνεσε. καταρχας στην β επιπεδου ειχατε μετρησει τον τραχηλο κολπικα η κοιλιακα γιατι εχει διαφορα. παντως να ξερεις οτι κ εμενα ο τραχηλος απο 4,9 στην β επιπεδου πηγε 2,8 κ εκει εμεινε μεχρι κ που γεννησα. να ξερεις δεν εκανες κατι εσυ ειναι θεμα απλα οργανικο καθε γυναικα με το βαρος του μωρου αντιδρα διαφορετικα ο τραχηλος. 

πρίν από 26 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πω βρε κοριτσακι μ τι να πω για 10-12 συσπασεις μικρυνε ετσι αποτομα;; χαλαρωσε κ ηρεμησε εχει ο Θεος κανε την καλλιεργια κ οτι αλλο χρειαστει και ολα θα πανε καλα κοπελα μου!!! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

κοριτσακι μου μην ανχωνεσε. καταρχας στην β επιπεδου ειχατε μετρησει τον τραχηλο κολπικα η κοιλιακα γιατι εχει διαφορα. παντως να ξερεις οτι κ εμενα ο τραχηλος απο 4,9 στην β επιπεδου πηγε 2,8 κ εκει εμεινε μεχρι κ που γεννησα. να ξερεις δεν εκανες κατι εσυ ειναι θεμα απλα οργανικο καθε γυναικα με το βαρος του μωρου αντιδρα διαφορετικα ο τραχηλος. 

Κοριτσι μου να σαι καλα. Να σου ζησει το μωρακι σου να ναι παντα καλοτυχο. Εσενα τι σου προτεινε ο γιατρος? Τι κανατε? Κοιλιακα τον ειχαμε μετρησει στη β επιπεδου. Κ ειχε βγει 4 εκατοστα. Ξερω οτι εχει μια αποκλιση. Σημερα κολπικα ο γιατρος τον μετρησε κολπικα κ βγηκε 2,8. Εσενα σου χε πει κατι ο γιατρος?

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη. Δεν καν ει καλό σε σένα Ούτε στο μωρό να στρεσαριστεις Κάνε τις εξετάσεις και ότι χρειαστεί και τα φάρμακα και συνέχισε ξάπλα.

Προσπαθω, απλα ηταν το σοκ, γιατι καθομαι κ σκεφτομαι τι φταιει. 

πρίν από 6 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πω βρε κοριτσακι μ τι να πω για 10-12 συσπασεις μικρυνε ετσι αποτομα;; χαλαρωσε κ ηρεμησε εχει ο Θεος κανε την καλλιεργια κ οτι αλλο χρειαστει και ολα θα πανε καλα κοπελα μου!!! 

Ναι λογω των συσπασεων!!! Μα κ γω χθες αγχωθηκα γιατι ηταν πολλες, και οντως ειχα δικιο! Να σαι καλα μικρακι μου

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου να σαι καλα. Να σου ζησει το μωρακι σου να ναι παντα καλοτυχο. Εσενα τι σου προτεινε ο γιατρος? Τι κανατε? Κοιλιακα τον ειχαμε μετρησει στη β επιπεδου. Κ ειχε βγει 4 εκατοστα. Ξερω οτι εχει μια αποκλιση. Σημερα κολπικα ο γιατρος τον μετρησε κολπικα κ βγηκε 2,8. Εσενα σου χε πει κατι ο γιατρος?

Προσπαθω, απλα ηταν το σοκ, γιατι καθομαι κ σκεφτομαι τι φταιει. 

εχει αποκλιση κοιλιακα μπορει να ηταν οντως κ τοτε κοντα στο 3 . εμενα απλα μου ειχε πει οχι πολυ περπατημα γιατι το 2,8 θεωρητε μεσα στα φυσιολογικα φαρμακα δεν πηρα. εσενα φοβατε ισως επειδη ποναγες κιολας... 

Just now, linaa είπε:

εχει αποκλιση κοιλιακα μπορει να ηταν οντως κ τοτε κοντα στο 3 . εμενα απλα μου ειχε πει οχι πολυ περπατημα γιατι το 2,8 θεωρητε μεσα στα φυσιολογικα φαρμακα δεν πηρα. εσενα φοβατε ισως επειδη ποναγες κιολας... 

Δεν ποναγα, αλλα διαπιστωσαμε πως οι συσπασεις που ειχα δεν ηταν τοπικες οπως νομιζα αλλα σε ολη τη μητρα και εκανα 7 μεσα σε μια ωρα χθες ενω ημουν ξαπλωμενη. Μαλλον αυτο τον αγχωσε κ που ειδε πως μικρυνε ο τραχηλος οντως και δεν ηταν απλα οι αφοβες συσπασεις που αφηνουν ανεπαφο τον τραχηλο οπως ειχα μεχρι τωρα. Θελει να δει μηπως φταιει κ καποιο μικροβιο. Με καθησυχασες ομως αρκετα μιας κ ειχες κ συ κατι σχεδον παρομοιο. Να σαι καλα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Να μαι παλι και γω! Ενω μεχρι τωρα ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη ξαφνικα αρχισαν να στραβωνουν ολα! Εκτος απο το ζαχαρο πηγα να πλυθω και κατι ψιλαφησα απο κατω! Πηρα τηλ το γιατρο και πηγα απο κει! Μου ειπε οτι αυτο ειναι κατι σαν σπυρακι το οποιο θα πρεπει να το αφαιρεσουμε αλλα να μη με ανησυχει αλλα παρα διπλα λεει βλεπει κατι σαν κονδυλωματα! Ειμαι να σκασω! Καθε χρονο κανω τεστ παπ και ηταν παντα καθαρο και εκτος αυτου την ερωτικη μου ζωη μονο πολυταραχη και απροσεχτη δε τη λες! Την Παρασκευη που εχω το κανονικο μου ραντεβου θα κανουμε μου ειπε κολποσκοπηση και βλεπουμε! 

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Να μαι παλι και γω! Ενω μεχρι τωρα ειχα μια υπεροχη εγκυμοσυνη ξαφνικα αρχισαν να στραβωνουν ολα! Εκτος απο το ζαχαρο πηγα να πλυθω και κατι ψιλαφησα απο κατω! Πηρα τηλ το γιατρο και πηγα απο κει! Μου ειπε οτι αυτο ειναι κατι σαν σπυρακι το οποιο θα πρεπει να το αφαιρεσουμε αλλα να μη με ανησυχει αλλα παρα διπλα λεει βλεπει κατι σαν κονδυλωματα! Ειμαι να σκασω! Καθε χρονο κανω τεστ παπ και ηταν παντα καθαρο και εκτος αυτου την ερωτικη μου ζωη μονο πολυταραχη και απροσεχτη δε τη λες! Την Παρασκευη που εχω το κανονικο μου ραντεβου θα κανουμε μου ειπε κολποσκοπηση και βλεπουμε! 

Αχ βρε βασιλική.απο την αρχή της εγκυμοσύνης έχετε φάει μούτζα οικογενειακώς.αφου λέει ο γιατρός να μην ανησυχείς τότε όλα καλά.

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

Ενα ενα σου σκανε κ σενα βρε κοπελα μου. Παντως μην αγχωνεσαι για κονδυλωματα αν ειναι μονο εξωτερικα. Θα το δειτε τι θα κανετε. Εγω πηρα τις βαθιες μου ανασες, και επαναφερω τον αισιοδοξο και χαζοχαρουμενο εαυτο μου. Ολα θα πανε καλα, ολα θα τα ξεπερασουμε, ας ειναι καλα τα μωρακια μας και εμεις θα τα υποστουμε ολα. Να σαι αισιοδοξη και ολα αυτα ειναι περαστικά!!! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...