Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μπαίνω κ σας διαβάζω. Εύχομαι σε όλες να πάνε καλά τα πράγματα κ να ηρεμήσετε με τις συσπάσεις.

Εγώ δυστυχώς από την Παρασκευή είχα αιμορραγία λόγω του επιπωματικου πλακούντα. Ακόμη δεν έχει σταματήσει. Εχει μειωθεί αλλά έχω ακόμη λίγο-λίγο. Εκεί που λέω σταμάτησε αυτό ήταν να το πάλι λίγο. Είμαι ξάπλα κ σηκώνομαι για τουαλέτα κ φαγητό. Πανικοβλήθηκα παρά πολύ... είμαι πολύ απογοητευμένη... δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! Το μόνο θετικό είναι ότι προς το παρόν ο γιατρος μου είπε δε χρειάζεται νοσοκομείο. Εγώ ακόμη δεν έχω κλείσει τον έκτο... αλλά λόγω του  επιπωματικου αν καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το Δεκέμβριο θα είναι πολύ καλά τα πράγματα!

Εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι λογω πονακια στη μητρα για να χαλαρωνει κ να μην ποναω απο την 10η εβδομαδα ετσι τα περνω!!

Οχι λογω συσπασεων δεν μ ειπε για μαγνησιο αλλα πιστευω βοηθαει κ εκει!!! 

Τελικα την καμπυλη την εκλεισα τεταρτη 8η ωρα το πρωι και υπερηχο 10κ μιση!! Αντε να δω την ζουζουνα μου!!!

Καλημερα κοριτσι μου... Εσενα για την καμπύλη σε είπαν να εισαι νηστική κανα 12ωρο;;;  εγω αυριο θα κανω! Επιτελους βρηκα με γεύση κ χωρις επιπλέον χρέωση....

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα κοριτσι μου... Εσενα για την καμπύλη σε είπαν να εισαι νηστική κανα 12ωρο;;;  εγω αυριο θα κανω! Επιτελους βρηκα με γεύση κ χωρις επιπλέον χρέωση....

Οχι μ ειπαν απλα να μην φαω το πρωι αρα το βραδυ οπως θα φαω το βραδυνο μ δεν θα ξαναφαω! 

Εγω δεν ασχοληθηκα με γευσεις ουτε καν ρωτησα δεν πηραζει θα το υποστω πιστευω!!! Τι γευση βρηκες αληθεια;;

πρίν από 18 λεπτά , sun38 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Έχω πολύ καιρό να γράψω αλλά μπαίνω κ σας διαβάζω. Εύχομαι σε όλες να πάνε καλά τα πράγματα κ να ηρεμήσετε με τις συσπάσεις.

Εγώ δυστυχώς από την Παρασκευή είχα αιμορραγία λόγω του επιπωματικου πλακούντα. Ακόμη δεν έχει σταματήσει. Εχει μειωθεί αλλά έχω ακόμη λίγο-λίγο. Εκεί που λέω σταμάτησε αυτό ήταν να το πάλι λίγο. Είμαι ξάπλα κ σηκώνομαι για τουαλέτα κ φαγητό. Πανικοβλήθηκα παρά πολύ... είμαι πολύ απογοητευμένη... δεν ξέρω τι άλλο να κάνω! Το μόνο θετικό είναι ότι προς το παρόν ο γιατρος μου είπε δε χρειάζεται νοσοκομείο. Εγώ ακόμη δεν έχω κλείσει τον έκτο... αλλά λόγω του  επιπωματικου αν καταφέρουμε να φτάσουμε μέχρι το Δεκέμβριο θα είναι πολύ καλά τα πράγματα!

Κοριτσι μ υπομονη και ολα θα πανε καλα η ψυχολογια παιζει πολλη σημαντικο ρολο....και αυτο π ειπες για τον Δεκεμβριο ολες αν φτασουμε μεχρι εκει θα ειμαστε τελειαα....εγω 24νοεμβριου μπαινω στο μηνα μ την επομενη μερα αν γεννησω θα ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη!!!

Οποτε αν μπεις στο μηνα σ μην ανχωνεσαι!!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 19 λεπτά , sun38 είπε:

Καλημερα κοπελα μου. Οποτε εσενα τι σου εχει συστησει ο γιατρος? Ξαπλα απλα? Ειναι πολυ σημαντικο παντως πως ειναι καθησυχαστικος. Οποτε προσπαθησε να σαι ηρεμη και να τον ενημερωνεις για τα παντα. Ειμαι σιγουρη πως θα φτασεις μεχρι το τελος, μπορει να μας ταλαιπωρουν λιγο τα μικρα μας αλλα ειμαι αισιοδοξη για ολες μας οτι θα ρθουν την ωρα που πρεπει. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 13 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι μ ειπαν απλα να μην φαω το πρωι αρα το βραδυ οπως θα φαω το βραδυνο μ δεν θα ξαναφαω! 

Εγω δεν ασχοληθηκα με γευσεις ουτε καν ρωτησα δεν πηραζει θα το υποστω πιστευω!!! Τι γευση βρηκες αληθεια;;

Κοριτσι μ υπομονη και ολα θα πανε καλα η ψυχολογια παιζει πολλη σημαντικο ρολο....και αυτο π ειπες για τον Δεκεμβριο ολες αν φτασουμε μεχρι εκει θα ειμαστε τελειαα....εγω 24νοεμβριου μπαινω στο μηνα μ την επομενη μερα αν γεννησω θα ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη!!!

Οποτε αν μπεις στο μηνα σ μην ανχωνεσαι!!!:wub:

Εγω επειδη δεν τα πάω καθόλου καλα με τα γλυκα αλλα λατρεύω τα ξινά βρηκα με γευση λεμόνι... Απο το σκέτο το προτιμώ.. Αλλα με είπαν να μαι 12 ωρες νηστική...! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εγω επειδη δεν τα πάω καθόλου καλα με τα γλυκα αλλα λατρεύω τα ξινά βρηκα με γευση λεμόνι... Απο το σκέτο το προτιμώ.. Αλλα με είπαν να μαι 12 ωρες νηστική...! 

Ε ωραια αν υποθεσω οτι εχω την εξεταση 8το πρωι θα φαω τελευταια φορα 8το βραδυ....μια χαρουλα νορμαλ....εσυ τι ωρα την εχεις την εξεταση;;; κανονικα τι γευση εχει δεν εχω ιδεα!;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια. Εμένα μου σύστησε ξάπλα κ αύξησα την προγεστερονη κ το μαγνήσιο. Εντωμεταξύ εκκρεμεί ακόμη η β επιπέδου εξέταση. Θα την έκανα αυτή την εβδομάδα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να μετακινηθώ. Θα ξαναμιλήσω κ σήμερα με το γιατρό να δω τι θα μου πει. Είναι κ η καμπύλη σακχάρου που πρέπει να είσαι κανα τρίωρο στο μικροβιολογικό... δεν ξέρω κ με αυτή την εξέταση τι θα γίνει...

Καλα αποτελέσματα πάντως εύχομαι κ σε όλες μας να έρθουν όλα καλά.

Just now, sun38 είπε:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια. Εμένα μου σύστησε ξάπλα κ αύξησα την προγεστερονη κ το μαγνήσιο. Εντωμεταξύ εκκρεμεί ακόμη η β επιπέδου εξέταση. Θα την έκανα αυτή την εβδομάδα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να μετακινηθώ. Θα ξαναμιλήσω κ σήμερα με το γιατρό να δω τι θα μου πει. Είναι κ η καμπύλη σακχάρου που πρέπει να είσαι κανα τρίωρο στο μικροβιολογικό... δεν ξέρω κ με αυτή την εξέταση τι θα γίνει...

Καλα αποτελέσματα πάντως εύχομαι κ σε όλες μας να έρθουν όλα καλά.

Μακαρι κοπελα μου. Σε ποια εβδομαδα εισαι??

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, sun38 είπε:

Είμαι στην 21 εβδομάδα ακόμη....

Α, εχεις χρονο ακομα παντως για την β. Και την αλλη εβδομαδα να την κανεις, μια χαρα θα ειναι. Μην αγχωνεσαι δηλαδη. Οπως κ την καμπυλη. Ειδικα αυτην μπορεις κ σε εναν μηνα να την κανεις. Εχεις ακομα περιθωριο. Προσπαθησε να μην κουραζεσαι και θα δεις τι θα σου πει ο γιατρος σου για τις εξετασεις αυτες. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , sun38 είπε:

Ααα γιαυτο κοριτσι μ ειπες να φτασεις μεχρι Δεκεμβριο.....συγνωμη νομιζα ησουν κοντα με εμενα!:wub:

Εχεις ακομα για την β επιπεδου νομιζω γινεται μεχρι 24η;;; δεν περνω κ ορκο;)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , sun38 είπε:

Άκουσε τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα καλά.μη φοβάσαι.κοιτα η β το ιδανικό είναι να γίνει μέχρι 24η εβδομάδα.αρα Μην αγχώνεσαι.εχεις καιρό ακόμα.κατσε ξεκουράσου.και η καμπύλη 25η και μετά άρα είσαι άνετη.κοιτα να σταματήσει η αιμορραγία,  εχει ς χρόνο Όσο θες για τις εξετάσεις.

Σας ευχαριστώ όλες σας παρά πολύ για το κουράγιο που μου δίνεται. 

Μιλησα τώρα με το γιατρό μου είπε εφόσον είμαι με μειούμενη τάση να πάω να την κάνω την εξέταση για να δούμε κ τι γίνεται με τον πλακούντα. Αν αλλάξει βέβαια κάτι προς το χειρότερο κ χρειάζομαι νοσοκομείο τότε μόνο θα το ακυρώσουμε. Για την καμπύλη σακχάρου όπως λέτε θα το κάνουμε πιο μετά. Μου προς το παρόν δεν χρειάζεται νοσοκομείο πάντως... Τι να πω ο Θεός βοηθός.

Ελπιζω να πάνε όλα καλά βρε κορίτσια κ να μην χειροτέρεψω...

Γεια σας κοριτσια! Εγω σημερα ξανα εκανα την καμπυλη, τη μεγαλη αυτη τη φορα, και αυριο περιμενω αποτελεσματα! Την πρωτη φορα με τα 50μλ ημουν καλα, σημερα ομως με επιασε τρελη ζαλη οταν πηγα να φυγω!

πρίν από 18 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Γεια σας κοριτσια! Εγω σημερα ξανα εκανα την καμπυλη, τη μεγαλη αυτη τη φορα, και αυριο περιμενω αποτελεσματα! Την πρωτη φορα με τα 50μλ ημουν καλα, σημερα ομως με επιασε τρελη ζαλη οταν πηγα να φυγω!

Ρε συ απορώ γτ σου κανε με 50 τη πρώτη.κι εγώ έκανα 2 φορές μια στο 4ο και μια τώρα και τις 2 φορές 75  Μου βάλε.εμενα ζάλη με έπιασε την 1η ώρα.μετα συνήλθα.ασε που εκείνη τη μέρα Μου έκανε και υποτονικό το μωρό.δεν τον άκουσα καθόλου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...