Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυουλες!Πρωινη πρωινή κι εγώ σήμερα!Μακρυμανικα ζιπουνακια κι εγώ για το μπεμπε,ετσι είχα και την πρώτη μου,μακρυμάνικο μέσα και ολόσωμο μακρυμάνικο έξω.Μολις αρχίσει να ζεστάνει ο καιρός θα πάρω και κοντομάνικα.Θερμοκρασια θυμάμαι μου είχε πει τότε η γιατρός να έχουμε μέσα στο σπίτι 25-26 βαθμούς,ούτε πάνω ούτε κάτω,για να είναι εντάξει και το μπεμπε.Παντως αυτό που θυμάμαι ήταν με τον θηλασμό,εγώ κυκλοφορούσα με ραντακι,γτ ζεστενομουν υπερβολικά,και σε κάθε γεύμα του μωρού,έπινα ένα μπουκάλι 1,5αρι νερό!Δεν ξέρω τι λένε που παχαίνουν με τον θηλασμό,εγώ πάντως έχασα τα κιλά και με το παραπάνω.Μετα βέβαια που πήγε το μωρο 5-6 μηνών και έκοψα τον θηλασμό,μου έφυγε και το πολύ το άγχος και μπήκαμε σε ένα προγραμμα,τα πήρα 2πλα!!!!!Χαχαχαχχα

Ρωρα έχω πάρει 5,από εδώ και πέρα να δούμε τι γίνεται!:tongue:

• Χαχα 1

gCo4p3.png

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Δεν εχεις παρει ουτε εσυ??? Πες μου το μυστικο σου. Τι γινεται? Δεν πεινας συνεχεια?? Μονο εμενα αγαπανε τα κιλακια?? :oops:

Χαχαχαχα και εμενα το ιδιο...!! Σου κανω συμπαρασταση...!! 11 κιλα εχω παρει κ ειμαι 26η εβδομάδα..!! Αλλα ημουν πολυ αδυνατη 52 κιλα 1.67 ύψος....  Μου λενε βέβαια όλοι που τα εχω βάλει οτι δεν μου φαίνονται... Ελπιζω να μου λενε αλήθεια...!! 

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Αν και εσυ εισαι σε ξεχωριστη κατηγορια σαν διδυμομανουλα και εχεις να τρεφεις και 3 ατομα ταυτοχρονα, ενταξει ομως θα σε κανουμε παρεα. Σε λιγο το γκρουπ δεν θα λεγεται μανουλες Δεκεμβριου, θα το μετονομασουμε, σε χοντρουλες Δεκεμβριου χαχαχαχχα. Εννοειται κανουμε πλακα, αυτα ειναι ολα μικρης σημασιας.

Χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

17 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Χαχαχαχαχα ε ας κάνουμε και λίγη πλάκα!!!! Εννοείται, σου είπα δεν κάθομαι να σκάω, κιλά είναι θα φύγουν, μετά το θηλασμό εντατική δίαιτα!!! Άσε που με το τρέξιμο που θα ρίχνουμε δε θα δυσκολευτούμε και πολύ νομίζω!!! 

Σίγουραααα...  Αυτο λεω και εγω με τοσο τρέξιμο και κουραση...  Ειδικά οταν επιστρέψουμε με το καλο δουλειά....!! Δεν ξερω για εσας αλλα εγω που ειμαι νοσηλευτρια εχω  πολυ τρεξιμο στη δουλειά μου οποτε το αδυματισμα το χω στο τσεπακι χαχαχα!! 

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αχ κορίτσια σταματήστε με τα κιλά ααα και έφαγα παστίτσιο σήμερα!!!!!!!! 

Χαχαχα καλη χωνεψη....!!! Καλα θα φαει το μπεμπε σήμερα...!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Katerinaki... 11 είπε:

Χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σίγουραααα...  Αυτο λεω και εγω με τοσο τρέξιμο και κουραση...  Ειδικά οταν επιστρέψουμε με το καλο δουλειά....!! Δεν ξερω για εσας αλλα εγω που ειμαι νοσηλευτρια εχω  πολυ τρεξιμο στη δουλειά μου οποτε το αδυματισμα το χω στο τσεπακι χαχαχα!! 

Χαχαχα καλη χωνεψη....!!! Καλα θα φαει το μπεμπε σήμερα...!!! 

Χάχαχαχα άσε που κανονικά έπρεπε να φάω δύο κομμάτια γιατί είναι δύο τα μπέμπε!!!! Κρατήθηκα, όμως βλέπετε.... 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω τρομοκρατηθει. Εδω και μια ωρα εχω καταγραψει συνολο 7 συσπασεις. 7πετρωματα τα οποια ερχονται κ φευγουν κρατανε δευτερολεπτα χωρις πονο μονο τραβηγμα και ειναι τοπικα. Πηρα τον γιατρο μου κ μου πε να παρω μαγνησιο κ να ξαπλωσω. Αλλα ημουν ηδη ξαπλα οταν με πιασανε και δεν ειχα κανει τπτ σημερα κουραστικο. Πραγματικα εχω χεστει πανω μου, ειναι παρα πολλες οι συσπασεις

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσια εχω τρομοκρατηθει. Εδω και μια ωρα εχω καταγραψει συνολο 7 συσπασεις. 7πετρωματα τα οποια ερχονται κ φευγουν κρατανε δευτερολεπτα χωρις πονο μονο τραβηγμα και ειναι τοπικα. Πηρα τον γιατρο μου κ μου πε να παρω μαγνησιο κ να ξαπλωσω. Αλλα ημουν ηδη ξαπλα οταν με πιασανε και δεν ειχα κανει τπτ σημερα κουραστικο. Πραγματικα εχω χεστει πανω μου, ειναι παρα πολλες οι συσπασεις

Είσαι 100% σίγουρη ότι είναι συσπάσεις?? Κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός, μπορεί να ήσουν ξαπλωμένη αλλά τώρα το μαγνήσιο να μαλακώσει τη μητρα και να μην ξανασυμβεί... Δες πως θα πας την επόμενη ώρα με το μαγνήσιο και ξανά πάρε τον γιατρό σου... Μην αγχώνεσαι δε θα είναι τίποτα... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 31 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κάτσε ξάπλα.εμενα Όταν είναι πολλές μου λέει βα βάζω και ενα utrogestan κολπικα.μαγνησιο ήδη παίρνω αρκετό 3 την ημέρα. Μην ανησυχείς πάντως Αφού δεν έχεις πόνο.καπου τώρα είναι και οι Μπραξτον χιλς κάπως έτσι λέγονται. Τις παθαινουν πολλές γυναίκες άλλες το καταλαβαίνουν άλλες Όχι.μπορεο να είναι αυτό που ειναι απολύτως φυσιολογικό.

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Αχ κορίτσια σταματήστε με τα κιλά ααα και έφαγα παστίτσιο σήμερα!!!!!!!! 

Παστίτσιο Ε?σήμερα έλεγα στη μάνα μου ότι θέλω να μου κάνει καμία μέρα.θελω κι εγωωωωωωωω

πρίν από 10 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Είσαι 100% σίγουρη ότι είναι συσπάσεις?? Κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός, μπορεί να ήσουν ξαπλωμένη αλλά τώρα το μαγνήσιο να μαλακώσει τη μητρα και να μην ξανασυμβεί... Δες πως θα πας την επόμενη ώρα με το μαγνήσιο και ξανά πάρε τον γιατρό σου... Μην αγχώνεσαι δε θα είναι τίποτα... 

Ναι σιγουρα ειναι συσπασεις. Μου χουν αρχισει απο τον 5ο αλλα μεχρι τωρα ειναι 3 το πολυ 4 τη μερα διασπαρτες. Τωρα ειχα 7 μεσα σε μια ωρα και τρομαξα παρα πολυ. Σε ευχαριστω κοριτσι μου.

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Κάτσε ξάπλα.εμενα Όταν είναι πολλές μου λέει βα βάζω και ενα utrogestan κολπικα.μαγνησιο ήδη παίρνω αρκετό 3 την ημέρα. Μην ανησυχείς πάντως Αφού δεν έχεις πόνο.καπου τώρα είναι και οι Μπραξτον χιλς κάπως έτσι λέγονται. Τις παθαινουν πολλές γυναίκες άλλες το καταλαβαίνουν άλλες Όχι.μπορεο να είναι αυτό που ειναι απολύτως φυσιολογικό.

Πιθανον να ειναι αυτες τις εχω καιρο τωρα, αλλα οχι τοσο συχνες και μαζεμενες. Ο γιατρος μου δεν ανησυχησε επειδη ειναι τοπικες κ δεν ποναω, ωστοσο μου πε θα με δει αυριο και θα δουμε τι θα κανουμε κ προς το παρον να ξεκουραστω. Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου. Εχουν σταματησει προς το παρον, αλλα φοβηθηκα παρα πολυ. Ηταν σχεδον ανα ενα 10λεπτο για μια ωρα!! Κατι που σιγουρα δεν το βρισκω φυσιολογικο. Μου φαινονται παρα πολλες και κατατρομαξα, φοβηθηκα για το χειροτερο. Σας ευχαριστω πολυ.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Ναι σιγουρα ειναι συσπασεις. Μου χουν αρχισει απο τον 5ο αλλα μεχρι τωρα ειναι 3 το πολυ 4 τη μερα διασπαρτες. Τωρα ειχα 7 μεσα σε μια ωρα και τρομαξα παρα πολυ. Σε ευχαριστω κοριτσι μου.

Πιθανον να ειναι αυτες τις εχω καιρο τωρα, αλλα οχι τοσο συχνες και μαζεμενες. Ο γιατρος μου δεν ανησυχησε επειδη ειναι τοπικες κ δεν ποναω, ωστοσο μου πε θα με δει αυριο και θα δουμε τι θα κανουμε κ προς το παρον να ξεκουραστω. Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου. Εχουν σταματησει προς το παρον, αλλα φοβηθηκα παρα πολυ. Ηταν σχεδον ανα ενα 10λεπτο για μια ωρα!! Κατι που σιγουρα δεν το βρισκω φυσιολογικο. Μου φαινονται παρα πολλες και κατατρομαξα, φοβηθηκα για το χειροτερο. Σας ευχαριστω πολυ.

Μείνε ξαπλωμένη για σήμερα μην κάνεις κάτι και πήγαινε να σε δει αύριο.... Εγώ θυμάμαι τις braxton hicks τις είχα προς το τέλος, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.... Εφοσον δεν πονάς ούτε στο ελάχιστο δεν είναι κανονικές συσπάσεις πίστεψε με όταν έρθει η ώρα για τις πραγματικες θα καταλάβεις τι λεω!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ηρέμησε.οσο φοβάσαι θα χειροτερέψει.τωρα και με το μαγνήσιο θα είσαι κομπλέ.αφου δεν ανησυχεί και ο γιατρός τότε όλα καλά.

Just now, Anastasia_paris είπε:

Μείνε ξαπλωμένη για σήμερα μην κάνεις κάτι και πήγαινε να σε δει αύριο.... Εγώ θυμάμαι τις braxton hicks τις είχα προς το τέλος, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.... Εφοσον δεν πονάς ούτε στο ελάχιστο δεν είναι κανονικές συσπάσεις πίστεψε με όταν έρθει η ώρα για τις πραγματικες θα καταλάβεις τι λεω!!!!! 

Οχι δεν ποναω. Μονο τσιτωνει η κοιλια και ειναι ενα αισθημα σφιξιματος. Σε μια απ τις συσπασεις εκανα κ ενα εξογκωμα σαν πετρα που πεταγόταν. Δεν ποναω απλα ειναι ενα ενοχλητικο αισθημα οτι καποιος μου τραβαει το δερμα. Δεν μου χει ξανασυμβει τοσες πολλες σε τοσο λιγο χρονο για αυτο τρομαξα. 

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Ηρέμησε.οσο φοβάσαι θα χειροτερέψει.τωρα και με το μαγνήσιο θα είσαι κομπλέ.αφου δεν ανησυχεί και ο γιατρός τότε όλα καλά.

Ναι δεν ανησυχησε. Απλα φοβηθηκα πολυ. Ηταν παρα πολλες. Θα δουμε αυριο τι θα μου πει.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Χάχαχαχα άσε που κανονικά έπρεπε να φάω δύο κομμάτια γιατί είναι δύο τα μπέμπε!!!! Κρατήθηκα, όμως βλέπετε.... 

Ρεεε τι τυχερη με τα διδυμα....  Μια εγκυμοσυνη και ξεμπερδευεις...!! Και εγω στις αρχές ειχα ανεβασμενη χοριακη και μου ειπε ο γυναικολογος οτι μπορει να ηταν και δίδυμα και ειχα χαρει γτ η πεθερά μου είναι διδυμη...!!! Αλλα τλκ εναααα...!! 

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Οχι δεν ποναω. Μονο τσιτωνει η κοιλια και ειναι ενα αισθημα σφιξιματος. Σε μια απ τις συσπασεις εκανα κ ενα εξογκωμα σαν πετρα που πεταγόταν. Δεν ποναω απλα ειναι ενα ενοχλητικο αισθημα οτι καποιος μου τραβαει το δερμα. Δεν μου χει ξανασυμβει τοσες πολλες σε τοσο λιγο χρονο για αυτο τρομαξα. 

Ναι δεν ανησυχησε. Απλα φοβηθηκα πολυ. Ηταν παρα πολλες. Θα δουμε αυριο τι θα μου πει.

Κορίτσι γράφω εδώ να δουν και οι υπόλοιπες, πως είσαι????? Είχες άλλες συσπάσεις????

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσι γράφω εδώ να δουν και οι υπόλοιπες, πως είσαι????? Είχες άλλες συσπάσεις????

Μετα απο κεινην την ωρα ειχα αλλες 4 αγαπη και μετα τιποτα. Ευτυχως δηλαδη. Εκεινη την ωρα ειχα τρομαξει αγαπη, δεν το χα ξαναπαθει, και θα δω αυριο τι θα μου πει ο γιατρος. Συνολο δηλαδη σημερα 11 συσπασεις. Μου φαινονται αρκετες, αλλα ευτυχως ηρεμησα κοριτσι μου.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...