Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , noni90 είπε:

Εν τω μεταξύ από πίσω με βλέπουν κ δε καταλαβαίνουν ότι είμαι έγκυος..  γυρνάω στο πλάι κ έχω ίσα ίσα μια μικρή κοιλιτσα στρογγυλή κ πεταχτή.... αλλά μικρή... 

Αχ κ εγω καπως ετσι ειμαι! Ολοι με ρωτανε σε ποιο μηνα ειμαι. Και οταν τους λεω στον εβδομο με κοιτανε με απορια.. γιατι μοιαζω σαν να ειμαι τριων τεσσαρων...πφφφφ!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Αχ κ εγω καπως ετσι ειμαι! Ολοι με ρωτανε σε ποιο μηνα ειμαι. Και οταν τους λεω στον εβδομο με κοιτανε με απορια.. γιατι μοιαζω σαν να ειμαι τριων τεσσαρων...πφφφφ!!!!

Έχει πολύ πλακα η σπιτονοικοκυρά μου με ρώτησε, της είπα είμαι 5.5 μηνών κ με σταυρώνε και μου έλεγε φτου φτου έτσι να μείνεις χαχΑχα

ασε που έχω αρχίσει κ ψάχνω για κουρτίνες κ τέτοια γτ πρέπει να τα παραγγείλω να μου έρθει το ύφασμα κ να της δώσω να μου τις ράψουν... πριν μπω στο μήνα μου κ φύγω για Αθήνα.. και μου λένε οι μαγαζάτορες έχεις χρόνο ακόμα μωρε 3 μηνών δεν είσαι; 

Βεβαια χαίρομαι που δεν έχω μεγάλη κοιλιά ακόμα γιατί δεν είμαι πολύ δυσκίνητη μόνο στο κρεβάτι δε βολεύομαι....

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τελικα μου φαινεται θα παρουμε κ απ τα δυο. Εγω ρε κοριτσια αθηνα μενω κ οχι κοντα σε θαλασσα αλλα τον χειμωνα ειναι κρυο το σπιτι. Ενω εχουμε θερμανση, σαν να μην το ζεσταινει καλα ολο το σπιτι κ ειμαι με 2 μακρυμανικα. Τωρα δεν ξερω, τι να πω. 

Αχ ναι βρε αγαπη το ξεχασα, ειχες θεματα στην αρχη. Εισαι σε πολυ καλο δρομο παντως, μπραβο σου. Γιατι σε ολες μας εχει ανοιξει η ορεξη και τα παιρνουμε 2 -2 τα κιλακια.

Κ εμείς αφυγραντηρα κ 2 μακρυμανικα... αλλά θα του πάρω μόνο μακρυμανικα γιατί κ τα φορμάκια που έχω αγοράσει ως τώρα είναι όλα βαμβακερά κ όχι πολύ χοντρά. Δε μ αρέσουν τα τύπου βελουτε φοβάμαι για αλλεργίες εγώ είχα πολλές όταν ήμουν μωρό. 

Εγω φοβάμαι μην αρχίσω να παίρνω 5 -5!!!! Προς το παρόν καλά τα πάω αλλά λένε απ τον 6ο κ μετά παίρνεις πολύ εύκολα... κ λογικό γιατί παίρνει κ το παιδί αυξάνονται κ τα υγρά.... 

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Έχει πολύ πλακα η σπιτονοικοκυρά μου με ρώτησε, της είπα είμαι 5.5 μηνών κ με σταυρώνε και μου έλεγε φτου φτου έτσι να μείνεις χαχΑχα

ασε που έχω αρχίσει κ ψάχνω για κουρτίνες κ τέτοια γτ πρέπει να τα παραγγείλω να μου έρθει το ύφασμα κ να της δώσω να μου τις ράψουν... πριν μπω στο μήνα μου κ φύγω για Αθήνα.. και μου λένε οι μαγαζάτορες έχεις χρόνο ακόμα μωρε 3 μηνών δεν είσαι; 

Βεβαια χαίρομαι που δεν έχω μεγάλη κοιλιά ακόμα γιατί δεν είμαι πολύ δυσκίνητη μόνο στο κρεβάτι δε βολεύομαι....

Κ εμείς αφυγραντηρα κ 2 μακρυμανικα... αλλά θα του πάρω μόνο μακρυμανικα γιατί κ τα φορμάκια που έχω αγοράσει ως τώρα είναι όλα βαμβακερά κ όχι πολύ χοντρά. Δε μ αρέσουν τα τύπου βελουτε φοβάμαι για αλλεργίες εγώ είχα πολλές όταν ήμουν μωρό. 

Εγω φοβάμαι μην αρχίσω να παίρνω 5 -5!!!! Προς το παρόν καλά τα πάω αλλά λένε απ τον 6ο κ μετά παίρνεις πολύ εύκολα... κ λογικό γιατί παίρνει κ το παιδί αυξάνονται κ τα υγρά.... 

Εγω παντως που μπηκα στον εβδομο δεν εχω παρει ακομα κιλα...πιστευω ομως το μεγεθος της κοιλιας εχει να κανει με τον σωματοτυπο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Εγω παντως που μπηκα στον εβδομο δεν εχω παρει ακομα κιλα...πιστευω ομως το μεγεθος της κοιλιας εχει να κανει με τον σωματοτυπο...

Δεν εχεις παρει ουτε εσυ??? Πες μου το μυστικο σου. Τι γινεται? Δεν πεινας συνεχεια?? Μονο εμενα αγαπανε τα κιλακια?? :oops:

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Και εμένα @nanoula90 με αγαπάνε τα κιλακια.δεν Είσαι μόνη.

Όταν έκανε η αδερφή μου τη μικρή η παιδίατρος είχε πει για το χειμώνα ότι φοράμε Εμείς  +1 να υπολογίζει το μωρό.δλδ αν φοράμε φανελάκι και απο πανω μακρυμανικο να της βάζει μακρυμανικο μέσα έξω.Παντως Εγώ θα πάρω κι από τα 2.αλλα κυρίως μακρυμανικα.μενω και Κέρκυρα και Έχουμε πολύ υγρασία.τωρα θα αλλάξουμε τα κουφώματα θα πάρουμε και αφυφραντηρα και πετρέλαιο θέρμανση.ελπιζω να μαστε εντάξει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν εχεις παρει ουτε εσυ??? Πες μου το μυστικο σου. Τι γινεται? Δεν πεινας συνεχεια?? Μονο εμενα αγαπανε τα κιλακια?? :oops:

Εγω αρχικα το πρωτο τριμηνο εκανα εμετους οποτε δεν πηρα καθολου κιλα...Μετα και μεχρι τωρα εχω καουρες και γενικα δεν εχω καθολου ορεξη για φαγητο...Απλα τρωω γιατι πρεπει...εχω παρει εναμιση κιλο!!! Πριν την εγκυμοσυνη πεινουσα πιο πολυ!!

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Όταν έκανε η αδερφή μου τη μικρή η παιδίατρος είχε πει για το χειμώνα ότι φοράμε Εμείς  +1 να υπολογίζει το μωρό.δλδ αν φοράμε φανελάκι και απο πανω μακρυμανικο να της βάζει μακρυμανικο μέσα έξω.Παντως Εγώ θα πάρω κι από τα 2.αλλα κυρίως μακρυμανικα.μενω και Κέρκυρα και Έχουμε πολύ υγρασία.τωρα θα αλλάξουμε τα κουφώματα θα πάρουμε και αφυφραντηρα και πετρέλαιο θέρμανση.ελπιζω να μαστε εντάξει.

Χμμμ.. καταλαβα. Αυτο ισχυει γενικα να υποθεσω ε? Το +1? Εσεις εχετε κ μια δικαιολογια. Σε νησι ειναι λογικο εχετε πολλη υγρασια. Εγω εδω αθηνα και ειμαι παντα με μακρυμανικο και απο πανω ζακετα το χειμωνα. Ειναι κρυο το σπιτι, ισως επειδη ειμαστε κ ψηλα και δεν εχουμε τριγυρω αλλα σπιτια, το καλοκαιρι γινεται θερμοκηπιο και τον χειμωνα ιγκλου. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Κ εμενα με αγαπανε αλλα δεν εχω θεμα πρεπει να ειμαι συν 8 απο την αρχη αρα πρεπει να επιασα τα 50 να φανταστω ειμαι η μονη π θελω να μ μεινουν κιλα κ μετα την γεννα καμια 5αρια δεν θα λεγα οχι!!!

Στο δικο μας το σπιτι ρε κοριτσια εχουμε πολλη ζεστη κ το κλιμα μας ειναι αρκετα καλο κ να φανταστειτε καιμε μονο ξυλοσομπα υπαρχει μια θαλπωρη γενικα και καθολου υγρασια αλλα γιατι η ξυλοσομπα θελει να την κρατας το βραδυ αναμμενη για να μην πεφτει η θερμοκρασια φετος θα καψουμε κ τα καλοριφερ για το βραδυ για να κραταει σταθερη θερμοκρασια για το νινι!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χμμμ.. καταλαβα. Αυτο ισχυει γενικα να υποθεσω ε? Το +1? Εσεις εχετε κ μια δικαιολογια. Σε νησι ειναι λογικο εχετε πολλη υγρασια. Εγω εδω αθηνα και ειμαι παντα με μακρυμανικο και απο πανω ζακετα το χειμωνα. Ειναι κρυο το σπιτι, ισως επειδη ειμαστε κ ψηλα και δεν εχουμε τριγυρω αλλα σπιτια, το καλοκαιρι γινεται θερμοκηπιο και τον χειμωνα ιγκλου. 

Καλά Όταν γεννησουμε με το καλο θα μας πουν και οι παιδίατροι για τα ρούχα,  αλλά το πρώτο καιρό είναι πολύ νινακια μωρέ.θα χρειάζεται να είναι καλά ντυμένα.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι από μέναααα!!!! Αυτό το ότι φοραμε εμείς +1 ισχύει για τα λεχουδακια γενικά, κι εμείς εδώ Θεσσαλονίκη που δεν έχει και τόση υγρασία όσο στην Κέρκυρα έτσι κάναμε και στο πρωτο που το γέννησα τον Οκτώβρη..... Πιο μετά πάντως δεν πρέπει να το πολύ φορτώνουμε με ρούχα το μωρό, γιατί η θερμοκρασία του είναι πιο υψηλή γενικότερα από την δική μας, οπότε όπως αισθανόμαστε εμείς έτσι πρέπει να τα ντυνουμε κι αυτά!!! Κορίτσια @loyloy @nanoula90 μην ξεχνάτε κι εμένα τη χοντρούλα διδυμομανουλα!!!!! Χιχιχιχιχι

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλησπέρα κι από μέναααα!!!! Αυτό το ότι φοραμε εμείς +1 ισχύει για τα λεχουδακια γενικά, κι εμείς εδώ Θεσσαλονίκη που δεν έχει και τόση υγρασία όσο στην Κέρκυρα έτσι κάναμε και στο πρωτο που το γέννησα τον Οκτώβρη..... Πιο μετά πάντως δεν πρέπει να το πολύ φορτώνουμε με ρούχα το μωρό, γιατί η θερμοκρασία του είναι πιο υψηλή γενικότερα από την δική μας, οπότε όπως αισθανόμαστε εμείς έτσι πρέπει να τα ντυνουμε κι αυτά!!! Κορίτσια @loyloy @nanoula90 μην ξεχνάτε κι εμένα τη χοντρούλα διδυμομανουλα!!!!! Χιχιχιχιχι

Χαχαχα. Αν και εσυ εισαι σε ξεχωριστη κατηγορια σαν διδυμομανουλα και εχεις να τρεφεις και 3 ατομα ταυτοχρονα, ενταξει ομως θα σε κανουμε παρεα. Σε λιγο το γκρουπ δεν θα λεγεται μανουλες Δεκεμβριου, θα το μετονομασουμε, σε χοντρουλες Δεκεμβριου χαχαχαχχα. Εννοειται κανουμε πλακα, αυτα ειναι ολα μικρης σημασιας.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Εσύ έχεις 2.παχυνε κορίτσι μου εχει ς 2 μωρά να μεγαλώσεις μέσα σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Αν και εσυ εισαι σε ξεχωριστη κατηγορια σαν διδυμομανουλα και εχεις να τρεφεις και 3 ατομα ταυτοχρονα, ενταξει ομως θα σε κανουμε παρεα. Σε λιγο το γκρουπ δεν θα λεγεται μανουλες Δεκεμβριου, θα το μετονομασουμε, σε χοντρουλες Δεκεμβριου χαχαχαχχα. Εννοειται κανουμε πλακα, αυτα ειναι ολα μικρης σημασιας.

Χαχαχαχαχα ε ας κάνουμε και λίγη πλάκα!!!! Εννοείται, σου είπα δεν κάθομαι να σκάω, κιλά είναι θα φύγουν, μετά το θηλασμό εντατική δίαιτα!!! Άσε που με το τρέξιμο που θα ρίχνουμε δε θα δυσκολευτούμε και πολύ νομίζω!!! 

• Μου αρέσει 3

zeCJp2.pngwKC1p2.png

On 7/9/2018 at 11:14 ΜΜ, loyloy είπε:

Μη φοβάσαι γι αυτό.στη χειρότερη διατροφή. Καταπιεστικό μεν να μη μπορείς να φας τπτ αλλά είναι κάτι ελεγχόμενο.

Εχω ακουσει κ για ινσουλίνη...στα καλα καθούμενα....!! Βρε αμα είναι μονο διατροφή μια χαρα...!!!! 

Αντε να την κανω να τελειώνει..! Κ μετα θα περιμενω το dopler !!!

1 ώρα πρίν, Anastasia_paris είπε:

Χαχαχαχαχα ε ας κάνουμε και λίγη πλάκα!!!! Εννοείται, σου είπα δεν κάθομαι να σκάω, κιλά είναι θα φύγουν, μετά το θηλασμό εντατική δίαιτα!!! Άσε που με το τρέξιμο που θα ρίχνουμε δε θα δυσκολευτούμε και πολύ νομίζω!!! 

Αυτο σκέφτομαι κι εγω.. Μετα με το τρέξιμο κ το αγχος μια χαρά θα φύγουν τα κιλά...! Ποσο δυσκολο να ναι..! 

πρίν από 48 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εχω ακουσει κ για ινσουλίνη...στα καλα καθούμενα....!! Βρε αμα είναι μονο διατροφή μια χαρα...!!!! 

Αντε να την κανω να τελειώνει..! Κ μετα θα περιμενω το dopler !!!

Αυτο σκέφτομαι κι εγω.. Μετα με το τρέξιμο κ το αγχος μια χαρά θα φύγουν τα κιλά...! Ποσο δυσκολο να ναι..! 

Αν δεν πειθαρχισεις με τη διατροφή μετά ινσουλίνη. Βέβαια παίζει ρόλο και ο γιατρός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...