Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Καλα ημουν χθες σε εναν γαμο. Κ μου λεγε ενα ζευγαρι που εχει ενα αγορακι κ ενα κοριτσακι: Κοιτα ειναι διαφορετικα το αγορακι με το κοριτσακι, αλλα το αγορι ειναι το κατι αλλο, λεει η μαμα.

Μετα απο λιγο μιλουσε ο αντρας μου με τον αντρα της. Κ του λεγε του δικου μου εκεινος: Με τον μικρο συννενοουμαι καλυτερα, αλλα σαν την κορη δεν εχει. Ειναι το κατι αλλο.:lol::lol:Οποτε καταλαβαινεις

Χαχαχαχα δεν πηραζει ας εχει ερωτα με τον μπαμπα της τι να κανουμε...θα περιμενουμε το γιο με το καλο!!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , loyloy είπε:

Όλες απ'οτι βλέπω θέλουμε και 2ο.και Εγώ έτσι.λιγο να ξεπεταχτει ο μικρός θα θελα και 2ο.

Εεε φυσικα πρωτα ο Θεος να μας αξιωσει!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 37 λεπτά , loyloy είπε:

Όλες απ'οτι βλέπω θέλουμε και 2ο.και Εγώ έτσι.λιγο να ξεπεταχτει ο μικρός θα θελα και 2ο.

Εννοειται!! Να ρθει πρωτα με το καλο το πρωτο κ μετα παμε στο δευτερο χαχα. Εγω εχω πχ αδερφο και δεν διανοουμαι πως θα μπορουσα να μουν μοναχοπαιδι. Ο αντρας μου ειναι μοναχοπαιδι κ μου λεει οτι παντα ηθελε εναν αδερφο. Κ γενικα επειδη σκεφτομαι κ πολυυυ μακρια, θα ηθελα οταν γινω γιαγιακα πρωτα ο Θεος, να χει το ενα το αλλο για στηριγμα. Ετσι το σκεφτομαι. 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?? Εγω ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου, αλλα λογω του οτι ειμαι τελη διαβαζω κ εσας!!! Χεχε! Να σας ρωτησω? Εσεις απο ζιπουνακια θα παρετε μακρυμανικα η κοντομανικα?? Εχετε σκεφτει?? 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?? Εγω ειμαι απο τις μανουλες Νοεμβριου, αλλα λογω του οτι ειμαι τελη διαβαζω κ εσας!!! Χεχε! Να σας ρωτησω? Εσεις απο ζιπουνακια θα παρετε μακρυμανικα η κοντομανικα?? Εχετε σκεφτει?? 

Γειαα σου. Κ γω μπαινω κ σας διαβαζω για να βλεπω τι με περιμενει χεχεχε. Εγω δεν θα παρω κοντομανικα καθολου. Αφου μακρυμανικο θα του βαζω, θα μαστε και καταχειμωνο. Οταν ζεστανει λιγο ο καιρος, αναλογα κ με το μποϊ του θα βγω και θα του παρω κ κοντομανικα.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 57 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Εγω κοπελα μ πηρα κοντομανικα κορμακια και μακρυμανικα φορμακια θα εχω φυσικα 3-4 μακρυμανικα κορμακια για παν ενδεχομενο λογω κρυου αλλα οποιον ρωτησα μ ειπε κοντομανικα κ απο πανω φορμακια ολοσωμα!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια εγώ με διαβήτη κύησης κ ινσουλίνΗ, 24 βδομαδων κ κάτι ψιλά κ από κιλά +1..... βέβαια λένε από εδώ κ πέρα τα βάζεις..... για να δούμε που θα φτάσουμε..

@Κελυ 32 εγώ είμαι τέλη Δεκεμβρίου κ θα πάρω μόνο μακρυμάνικα. εξαρτάται κ που μένεις αν κάνει κρύο η έχει υγρασία... εμας στο νησί έχει πολύ υγρασία και φυσικά το σπίτι δεν έχει θέρμανση όπως όλα τα  νησίωτικα σπίτια στις Κυκλαδες, όποτε το κοντομάνικο φανελάκι Γενάρη μήνα το αποκλείω.... μακρυμάνικο κ απ έξω φορμάκι κ κουβερτάκια, και σπίτι θερμοπομποί με θερμοστάτη. Κ εγώ μακρυμάνικο φοράω από μέσα το χειμώνα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσια εγώ με διαβήτη κύησης κ ινσουλίνΗ, 24 βδομαδων κ κάτι ψιλά κ από κιλά +1..... βέβαια λένε από εδώ κ πέρα τα βάζεις..... για να δούμε που θα φτάσουμε..

@Κελυ 32 εγώ είμαι τέλη Δεκεμβρίου κ θα πάρω μόνο μακρυμάνικα. εξαρτάται κ που μένεις αν κάνει κρύο η έχει υγρασία... εμας στο νησί έχει πολύ υγρασία και φυσικά το σπίτι δεν έχει θέρμανση όπως όλα τα  νησίωτικα σπίτια στις Κυκλαδες, όποτε το κοντομάνικο φανελάκι Γενάρη μήνα το αποκλείω.... μακρυμάνικο κ απ έξω φορμάκι κ κουβερτάκια, και σπίτι θερμοπομποί με θερμοστάτη. Κ εγώ μακρυμάνικο φοράω από μέσα το χειμώνα! 

:shock:+1 ????????? :o κοριτσι μου εσυ εισαι για βραβειο!!!! Μπραβο σου!!!!! Ενταξει καταλαβαινω οτι λογω διαβητη προσεχεις, αλλα και παλι, ΟΥΑΟΥ!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

:shock:+1 ????????? :o κοριτσι μου εσυ εισαι για βραβειο!!!! Μπραβο σου!!!!! Ενταξει καταλαβαινω οτι λογω διαβητη προσεχεις, αλλα και παλι, ΟΥΑΟΥ!! 

Αμ δεν είναι απ το διαβήτη νομίζω!!! Μέχρι τον 4ο είχα φουλ ναυτίες κ εμετούς, ξεκίνησα 73- 74 κιλά κ έφτασα 68.... είμαι +1 από τα αρχικά μου δηλαδή 74.200. Το πρώτο τρίμηνο με το ζόρι έπινα νερό σκέψου.... τώρα έχει ανοίξει η όρεξη μου αλλά ευτυχώς γλυκά κ πολλοί υδατάνθρακες είναι Απαγορευτικοί λόγω διαβήτη κ ελπίζω να μη βάλω πάνω από 10 ως το τέλος.... ξεκίνησα κ με πολλά κιλά.....

Διαφημίσεις

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Γειαα σου. Κ γω μπαινω κ σας διαβαζω για να βλεπω τι με περιμενει χεχεχε. Εγω δεν θα παρω κοντομανικα καθολου. Αφου μακρυμανικο θα του βαζω, θα μαστε και καταχειμωνο. Οταν ζεστανει λιγο ο καιρος, αναλογα κ με το μποϊ του θα βγω και θα του παρω κ κοντομανικα.

Εγω λεω να παρω και κοντομανικα και μακρυμανικα μιας κ μενω Κρητη και εδω εχει γενικα ζεστη...Αλλα πιστευω θα δουμε και στην πορεια τι θα βολεψει!!!

πρίν από 33 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω κοπελα μ πηρα κοντομανικα κορμακια και μακρυμανικα φορμακια θα εχω φυσικα 3-4 μακρυμανικα κορμακια για παν ενδεχομενο λογω κρυου αλλα οποιον ρωτησα μ ειπε κοντομανικα κ απο πανω φορμακια ολοσωμα!

Ναι κ εγω και απο τα δυο λεω να εχω! Εμας εδω στην Κρητη εχει γενικα ζεστο κλιμα αλλα θα δουμε και στην πραξη τι θα βολεψει!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Εγω λεω να παρω και κοντομανικα και μακρυμανικα μιας κ μενω Κρητη και εδω εχει γενικα ζεστη...Αλλα πιστευω θα δουμε και στην πορεια τι θα βολεψει!!!

Και πηγα να στο γράψω ότι η ξαδέρφη μου στη Κρήτη του φόραγε του μπέμπη κοντομάνικα περισυ τονΦλεβαρη κ μια χαρά ήταν το μωρό δε φαινόταν να κρυώνει... του ειχε κ ένα ζακέτακι τόσο δα μικρούλι κ αν έκρινε ότι κρύωνε του το φορούσε..

• Μου αρέσει 1

Τελικα μου φαινεται θα παρουμε κ απ τα δυο. Εγω ρε κοριτσια αθηνα μενω κ οχι κοντα σε θαλασσα αλλα τον χειμωνα ειναι κρυο το σπιτι. Ενω εχουμε θερμανση, σαν να μην το ζεσταινει καλα ολο το σπιτι κ ειμαι με 2 μακρυμανικα. Τωρα δεν ξερω, τι να πω. 

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

Αμ δεν είναι απ το διαβήτη νομίζω!!! Μέχρι τον 4ο είχα φουλ ναυτίες κ εμετούς, ξεκίνησα 73- 74 κιλά κ έφτασα 68.... είμαι +1 από τα αρχικά μου δηλαδή 74.200. Το πρώτο τρίμηνο με το ζόρι έπινα νερό σκέψου.... τώρα έχει ανοίξει η όρεξη μου αλλά ευτυχώς γλυκά κ πολλοί υδατάνθρακες είναι Απαγορευτικοί λόγω διαβήτη κ ελπίζω να μη βάλω πάνω από 10 ως το τέλος.... ξεκίνησα κ με πολλά κιλά.....

Αχ ναι βρε αγαπη το ξεχασα, ειχες θεματα στην αρχη. Εισαι σε πολυ καλο δρομο παντως, μπραβο σου. Γιατι σε ολες μας εχει ανοιξει η ορεξη και τα παιρνουμε 2 -2 τα κιλακια.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...