Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Πηγαιντε τώρα εκεί και μπορεί ωστόσο να βρείτε σπίτι πριν γεννήσεις.παντως να λες πάλι καλα που υπάρχει και αυτή η λύση.καλυτερα παρά να μπεις σε ένα σπίτι που πάλι μετα απο κανα χρόνο πάλι θα ψάχνεις.

Έτσι θα κάνουμε, καλά ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ αυτό που είπες!! Κάθε χρόνο μετακόμιση έτσι για το καλό!!! Έχει βρεθεί ένα σπίτι κοντά στο πατρικό μου κιόλας, αλλά δεν μπορώ να μπω να το δω μέχρι τέλη Οκτώβρη λόγω κολλήματος του τώρα ενοικιαστή.... Αν μας βολέψει σωθήκαμε, αλλιώς θα κάνουμε υπομονή, δεν γίνεται κι αλλιώς.  

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Πικρή ιστορία φιλενάδα, δεν βρήκαμε ακόμα σπίτι... Αναγκαστικά θα πάμε στους δικούς μου... Ότι κι αν είδαμε η δε θα βόλευαν οι χωροι(θα είμαστε και 5 εμείς μη το ξεχνάμε) η ήταν χωρίς θέρμανση κλπ... Με βλέπω να γενναω στο πατρικό μου, απελπισία σκέτη.... Βοήθεια υπάρχει απλά εγώ πάω τα ζώα μου αργά και νευριαζω, θέλω να τελειώνω!!!!! 

Πφφφ, καταλαβα. Ενταξει μη σε πιανει πανικος. Προσπαθηστε εντατικα να ψαχνετε, δεν μπορει κατι θα βρειτε. Ευτυχως που υπαρχει εστω προσωρινη λυση. Κ με τα επιπλα του σπιτιου? Τα εχετε ακομα στο διαμερισμα μεχρι τελος του μηνα? Ευτυχως εχεις βοηθεια βρε κοπελα μου, γιατι εχεις κ 3 μωρα να προσεχεις. Μην πανικοβαλλεσαι, θα βρεθει κατι.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Πφφφ, καταλαβα. Ενταξει μη σε πιανει πανικος. Προσπαθηστε εντατικα να ψαχνετε, δεν μπορει κατι θα βρειτε. Ευτυχως που υπαρχει εστω προσωρινη λυση. Κ με τα επιπλα του σπιτιου? Τα εχετε ακομα στο διαμερισμα μεχρι τελος του μηνα? Ευτυχως εχεις βοηθεια βρε κοπελα μου, γιατι εχεις κ 3 μωρα να προσεχεις. Μην πανικοβαλλεσαι, θα βρεθει κατι.

Και στο θέμα των επίπλων ήμουν πολύ τυχερή, μια γειτόνισσα και φίλη της μαμας μου έχει ένα άδειο χώρο σαν αποθήκη στο σπίτι της και μας είπε από μόνη της να τα βάλουμε όλα εκεί για όσο χρειαστεί!!!! Θα ξεμονταριστουν εννοείται όλα και μετά φτου κι απ την αρχή... Αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί, τις βαριές δουλειές τις ανέλαβαν άλλοι, αναγκαστικα!!!! Τώρα μαζεύω πρώτα απ όλα τα πράγματα του παιδιου, να πάει στην μαμά μου να μπορώ να μαζεύω εγώ εδώ την ημέρα με την ησυχία μου, και να πηγαίνω στο μωράκι μου να κοιμόμαστε το βράδυ αγκαλίτσα!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Και στο θέμα των επίπλων ήμουν πολύ τυχερή, μια γειτόνισσα και φίλη της μαμας μου έχει ένα άδειο χώρο σαν αποθήκη στο σπίτι της και μας είπε από μόνη της να τα βάλουμε όλα εκεί για όσο χρειαστεί!!!! Θα ξεμονταριστουν εννοείται όλα και μετά φτου κι απ την αρχή... Αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί, τις βαριές δουλειές τις ανέλαβαν άλλοι, αναγκαστικα!!!! Τώρα μαζεύω πρώτα απ όλα τα πράγματα του παιδιου, να πάει στην μαμά μου να μπορώ να μαζεύω εγώ εδώ την ημέρα με την ησυχία μου, και να πηγαίνω στο μωράκι μου να κοιμόμαστε το βράδυ αγκαλίτσα!!!! 

Πάντως ναι τα έπιπλα θα μείνουν εδώ μέχρι τελευταίες μέρες μήπως και βρεθεί κάτι και γλιτώσουμε τη διπλή μετακόμιση.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Αααα, ενταξει τοτε αφου βολεψατε κ τα επιπλα, τοτε να σαι ηρεμη αγαπη. Ειναι λιγο ζορι, αλλα ευτυχως δεν σας πιεζει κιολας ο χρονος να χετε βρει κατι μεχρι τελος του μηνα. Ηρεμα και θα τα βρειτε ολα. Ο ενοικιαστης δεν μπορει εστω να σας στειλει φωτογραφιες του σπιτιου?? Να δειτε εστω τους χωρους? Με μια πρωτη ματια ισως φανει αν απορριπτεται κατηγορηματικα ή αν παιζει σαν ενδεχομενο να πατε.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αααα, ενταξει τοτε αφου βολεψατε κ τα επιπλα, τοτε να σαι ηρεμη αγαπη. Ειναι λιγο ζορι, αλλα ευτυχως δεν σας πιεζει κιολας ο χρονος να χετε βρει κατι μεχρι τελος του μηνα. Ηρεμα και θα τα βρειτε ολα. Ο ενοικιαστης δεν μπορει εστω να σας στειλει φωτογραφιες του σπιτιου?? Να δειτε εστω τους χωρους? Με μια πρωτη ματια ισως φανει αν απορριπτεται κατηγορηματικα ή αν παιζει σαν ενδεχομενο να πατε.

Είναι πολύ παράξενος αυτός που μένει μέσα  και ο ιδιοκτήτης τωρα που λήγει το συμβόλαιο τους δε θέλει να τους ανανεώσει, έχουν να πληρώσουν νοίκι και κάτι μήνες απ ότι μας είπαν.... Και δεν παίζει να λέει ψέματα ο ιδιοκτήτης γιατί είναι οικογενειακοι φίλοι μιας πολύ καλής μου φίλης, οπότε πάω μέσω γνωστού κι έτσι... Να καταλάβεις τους έχει πει ότι θα το κάνει ανακαίνιση για να το κρατήσει, δεν ξέρουν αυτοί ότι θα το ξανανοικιασει.... Μπερδεμένη κατάσταση άστο.... 

Γενικότερα πως τα πάτε??!? Εγώ σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω ΗΔΗ την κοιλιά που είχα ετοιμογεννη στο πρώτο!!!!!!!! άσε που πήρα απότομα μαζεμένα κιλά, έχω φτάσει στα 8, 9 κάπου εκεί... Χριστέ μου, πως θα γινω μέχρι τον ένατο???!!!!! Χαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Είναι πολύ παράξενος αυτός που μένει μέσα  και ο ιδιοκτήτης τωρα που λήγει το συμβόλαιο τους δε θέλει να τους ανανεώσει, έχουν να πληρώσουν νοίκι και κάτι μήνες απ ότι μας είπαν.... Και δεν παίζει να λέει ψέματα ο ιδιοκτήτης γιατί είναι οικογενειακοι φίλοι μιας πολύ καλής μου φίλης, οπότε πάω μέσω γνωστού κι έτσι... Να καταλάβεις τους έχει πει ότι θα το κάνει ανακαίνιση για να το κρατήσει, δεν ξέρουν αυτοί ότι θα το ξανανοικιασει.... Μπερδεμένη κατάσταση άστο.... 

Γενικότερα πως τα πάτε??!? Εγώ σήμερα συνειδητοποίησα ότι έχω ΗΔΗ την κοιλιά που είχα ετοιμογεννη στο πρώτο!!!!!!!! άσε που πήρα απότομα μαζεμένα κιλά, έχω φτάσει στα 8, 9 κάπου εκεί... Χριστέ μου, πως θα γινω μέχρι τον ένατο???!!!!! Χαχαχαχαχαχα

Βρήκατε λύσεις αυτό έχει σημασία και εχει ς και βοήθεια.ασε Και εγώ 9 κιλά Έχω πάρει ήδη Και ήθελα να πάρω μέχρι 10 για να γεννήσω.αλλα τα ατιμα τα παγωτά με κατέστρεψαν.

• Χαχα 2

Η αλήθεια είναι κι εγώ ήμουν σχετικά ήσυχη με τα κιλά, 10 είχα βάλει στην πρώτη όπως λες, τώρα ξαφνικά πως μπήκαν κιόλας ακόμη καλά καλά δεν κλείσαμε τον έκτο???? Πάντως, δε ξέρω για σας, αρνούμαι να στερηθω το οτιδήποτε με τραβάει!!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Αφηστε το αυτο το θεμα. Κ γω εχω παρει 6.5-7 κ ηθελα μεχρι 10. Δεν ξερω πειτε μου κ σεις. Εμενα ξαφνικα απο τα μεσα του 5ου κ μετα μου χει ανοιξει τρελα η ορεξη. Τρελά ομως. Δεν χορταινω με τπτ. Τρωω κατι και νιωθω οτι ΠΕΙΝΑΩ πριν καν καταπιω την τελευταια μπουκια!!!! Το χετε κ σεις η μονο εγω?? 

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αφηστε το αυτο το θεμα. Κ γω εχω παρει 6.5-7 κ ηθελα μεχρι 10. Δεν ξερω πειτε μου κ σεις. Εμενα ξαφνικα απο τα μεσα του 5ου κ μετα μου χει ανοιξει τρελα η ορεξη. Τρελά ομως. Δεν χορταινω με τπτ. Τρωω κατι και νιωθω οτι ΠΕΙΝΑΩ πριν καν καταπιω την τελευταια μπουκια!!!! Το χετε κ σεις η μονο εγω?? 

Έτσι ακριβώς είμαι κι εγώ!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Σε νιώθω!!!!!!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Μια απο τα ίδια...!!! 

πρίν από 24 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Να ειστε καλα και τα κιλα θα φυγουν! Και γω που πηρα μονο 5 οριστε παρε ενα διαβητη να εχεις!

Έλα μου ντε.εσυ Όταν γεννήσεις θα σαι μοντελάκι όμως.κοιτα με τη διατροφή ελέγχεται απλά όπως σου είπα και στο άλλο θεμα πρέπει να τρως κανονικά και μεσημέρι. Να παράγει ο οργανισμός σου ινσουλίνη. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...