Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημεεεερααα. Τι κανετε κοριτσια?? Ξυπνησα με διαθεση χειμωνιατικη. Θελω να ρθει χειμωνας και κρυυυο. Να χουζουρευω κατω απ το παπλωμα χαιδευοντας την τεραστια κοιλιτσα μου κ μετα να φτιαχνω ζεστο καφεδακι κ να μοσχομυριζει ολο το σπιτι. Με καλτσακια χνουδωτα και ολα τα συναφη.

Πειτε με κουλή που εν μεσω καλοκαιριου ακομα εγω περιμενω πως κ πως τον χειμωνα. Χαχαχα

Κ γω εχω τη Δευτερα ραντεβου στο γιατρο. Να μου γραψει να κανω την καμπυλη. Να φυγει αυτο το αγχος. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααα κορίτσιαααα... Ελπιζω να πανε ολα καλα με την καμπυλη σας...  Εγω εχω 157 πιο πανω απο το οριο δλδ και με έστειλε ο γιατρος μου σε διαβητολογο... Τωρα να φανταστείτε περιμένω τη σειρά μου να μπω.....  Καλα και εγω το ειχα παρακανει δξε προσεχα καθόλου...  Τωρα κομμενα ψωμια μακαρόνια ρυζια γλυκα ολα και περπάτημα καθε μερααααα....  Αυταααααα απο μενα 

Just now, Katerinaki... 11 είπε:

Καλημέρααα κορίτσιαααα... Ελπιζω να πανε ολα καλα με την καμπυλη σας...  Εγω εχω 157 πιο πανω απο το οριο δλδ και με έστειλε ο γιατρος μου σε διαβητολογο... Τωρα να φανταστείτε περιμένω τη σειρά μου να μπω.....  Καλα και εγω το ειχα παρακανει δξε προσεχα καθόλου...  Τωρα κομμενα ψωμια μακαρόνια ρυζια γλυκα ολα και περπάτημα καθε μερααααα....  Αυταααααα απο μενα 

Ααααα και μετρηση ζαχάρου 3 φορες τη μερα.... Πφφφφ τι τραβαμε να γινουμε μανες...!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Katerinaki... 11 είπε:

Ααααα και μετρηση ζαχάρου 3 φορες τη μερα.... Πφφφφ τι τραβαμε να γινουμε μανες...!!! 

Καλημεραα Κατερινακι. Αν ειναι μονο θεμα διατροφης κοριτσι μου παλι καλα. Ειναι κατι που ρυθμιζεται καπως ευκολα με λιγη προσοχη. Να σε ρωτησω, τι σου απαγορευσαν? Περα απο τα γλυκα που οκ το θεωρω φυσιολογικο. Για τα ζυμαρικα ψωμια ρυζια που λες στα απαγορευσαν γενικως κ αοριστως?? Εννοω μονο τα ασπρα ή και τα ολικής?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

2 ώρες πρίν, Vagia1985 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αυτά τα πετρώματα που λέτε τα έχω και γω πολλές φορές μέσα στη μέρα. Και τα εχω απο πολυ νωρις απο τον 4 αν θυμάμαι καλά και δεν το έχω πει στον γιατρό μου γτ ξέρω τι ειναι.συνήθως συμβαίνει όταν είμαι ξάπλα, χαϊδεύω λίγο και μετά ηρεμεί. .. Την Δευτέρα έχω ραντεβού οπότε θα το δουμε τότε  ;-)

Μη ξεχάσεις να το πεις στο γιατρο σου..παντως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το πολυ πολυ να σου αυξησει το μαγνήσιο. 

Η αδερφη μου είχε ζάχαρο 

Ολικής έτρωγε κανονικά απλα με τος μετρήσεις μετά βλέπεις ποιες τροφές σου ανεβάζουν πολύ ποιες λίγο και αναλόγως στη πορεία ρυθμιζεις τη διατροφη.

Εγώ σήμερα έκλεισα το εισιτήριο για Αθήνα.μεσα Οκτώβρη κατεβαίνω και θα επιστρέψω Σπιτακι μου με τον μπέμπη μου με το Καλό!! !!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Μη ξεχάσεις να το πεις στο γιατρο σου..παντως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το πολυ πολυ να σου αυξησει το μαγνήσιο. 

Η αδερφη μου είχε ζάχαρο 

Ολικής έτρωγε κανονικά απλα με τος μετρήσεις μετά βλέπεις ποιες τροφές σου ανεβάζουν πολύ ποιες λίγο και αναλόγως στη πορεία ρυθμιζεις τη διατροφη.

Εγώ σήμερα έκλεισα το εισιτήριο για Αθήνα.μεσα Οκτώβρη κατεβαίνω και θα επιστρέψω Σπιτακι μου με τον μπέμπη μου με το Καλό!! !!!!!!

Ναι εννοείται πως θα το πω.. Και γω παντως που έκανα την καμπύλη οι μετρήσεις που είχα είναι 0'=75 60'=151 120'=151 :roll: τώρα το πόσο καλή είναι η εξέταση θα το δω και αυτό τη Δευτέρα..μαγνήσιο δεν παίρνω τη ακριβώς είναι?  Σίδηρο και ασβέστιο μόνο μου είχε πει.:???:. Με το καλό loyloy κοντεύει ο καιρός ε ,από που θα μας έρθεις?  

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημεραα Κατερινακι. Αν ειναι μονο θεμα διατροφης κοριτσι μου παλι καλα. Ειναι κατι που ρυθμιζεται καπως ευκολα με λιγη προσοχη. Να σε ρωτησω, τι σου απαγορευσαν? Περα απο τα γλυκα που οκ το θεωρω φυσιολογικο. Για τα ζυμαρικα ψωμια ρυζια που λες στα απαγορευσαν γενικως κ αοριστως?? Εννοω μονο τα ασπρα ή και τα ολικής?? 

Μου ειπε γλυκα αναψυκτικά μπισκοτα και βλακιουλες εννοείται τελος απλα υδατάνθρακες οπως πατατες ρυζια μακαρονια ψωμι οτι γενικα εχει αμυλο να αποφευγω σε μεγαλες ποσοτητες σε ενα γεύμα..... οχι τελειως κομμενα απλα θα το δω και εγω αναλογα με τις μετρησεις μου.... Πχ δεν θα φαω μακαρόνια και ψωμι η' γεμιστα και πατατες.....  Αυτο...  3 φορες μετρησεις τη μερα.. Η Πρωτη νυστικη πριν το πρωινο η δεύτερη 2 ωρες μετά το μεσημεριανό καινη τριτη μια ωρα μετα το βραδινο... Ααα και βραδινο μέχρι τις 9 το πολυυυ... Σου δινει φωτοτυπία αναλυτικά ποσο πρέπει να ειναι το οριο  και στις 3 μετρήσεις της μερας.... 

• Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια μου!!! Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @nanoula90 για τον χειμωνα.. Κ εγω ακριβως το ίδιο περιμενω..!!!! Χουχούλιασμα... Ζεστο καφε. (Αν με τραβάει γτ τόσο καιρο ειμαι χωρις καφεινη.. Ποια;;;εγω;;; )να ξυπνας κ να μυρίζει το σπιτι γαλλικό.. Αντε κ κανα κεικ χαχαχαχα 

Εμενα ο γιατρός μ εχει γράψει την καμπύλη αλλα δεν πηγα ακομα.. Περιμενω να δω αν θα φερουν γεύση στο μικροβιολογικό.. Νομιζω μεχρι 28η εβδομάδα εχουμε περιθώριο;!?!?

On 5/9/2018 at 11:51 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Αυτο το απο πανω δεν μενει. Στις περισσοτερες βγαινει οταν δεν σου χρειαζεται πια και μενει μια απλη συρταριερα την οποια την εχει το παιδι στο δωματιο για οσο θες. Απλα βοηθαει αυτο το ξυλο απο πανω ωστε να το αλλαζεις απο μπροστα. Θα βρω τι πατεντα θα κανω, γιατι απο το πλαι δεν θα με βολευει με τπτ με τοσο λιγο χωρο που εχω.

Κι εγω εχω μια συρταριερα απλη δικια μου που σκέφτηκα να βαλω απο πανω στρωματακι (ειχα δει στο ικεα)  κ επισης εχω να μ δώσουν μια αλλαξιερα που είναι κ μπανακι... Αυτο για πανω στο κρεβάτι δεν ξέρω από που μπορω να τκ πάρω κ αν θα βολεύει γτ κ εγω δεν εχω χώρο... 

4 ώρες πρίν, Katerinaki... 11 είπε:

Και γω εκανα τη μικρη καμπυλη με τα 50μλ και μου βγηκε στη μια ωρα 180! Τη Δευτερα μου ειπε ο γιατρος να παω να κανω τη μεγαλυτερη με τα 100μλ και μετα ενδοκρινολογο! 

πρίν από 10 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!!! Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @nanoula90 για τον χειμωνα.. Κ εγω ακριβως το ίδιο περιμενω..!!!! Χουχούλιασμα... Ζεστο καφε. (Αν με τραβάει γτ τόσο καιρο ειμαι χωρις καφεινη.. Ποια;;;εγω;;; )να ξυπνας κ να μυρίζει το σπιτι γαλλικό.. Αντε κ κανα κεικ χαχαχαχα 

Εμενα ο γιατρός μ εχει γράψει την καμπύλη αλλα δεν πηγα ακομα.. Περιμενω να δω αν θα φερουν γεύση στο μικροβιολογικό.. Νομιζω μεχρι 28η εβδομάδα εχουμε περιθώριο;!?!?

Κι εγω εχω μια συρταριερα απλη δικια μου που σκέφτηκα να βαλω απο πανω στρωματακι (ειχα δει στο ικεα)  κ επισης εχω να μ δώσουν μια αλλαξιερα που είναι κ μπανακι... Αυτο για πανω στο κρεβάτι δεν ξέρω από που μπορω να τκ πάρω κ αν θα βολεύει γτ κ εγω δεν εχω χώρο... 

Αχ ετσι ετσι. Εννοειται κ κεικ. Αναμεικτο. Πωπω μου ανοιξες την ορεξη βρε κοπελα μου χαχαχα. Εμενα παλι ο καφες ειναι στο καθημερινο μου προγραμμα. Δεν μπορω χωρις καφε. Για τη συρταριερα εχει κολλησει το μυαλο μου. Αυτο το στρωμα που μπαινει απο πανω θα παρω κ γω μαλλον, αλλα πως το αλλαζεις? Απ το πλαι? Εχω φαει σκαλωμα με αυτο, δεν μπορω να καταλαβω αν βολευει η οχι. Θα δω κανα βιντεο στο yutube να μου φυγει η απορια γιατι εχω κολλησει χαχα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 58 λεπτά , Vagia1985 είπε:

Ναι εννοείται πως θα το πω.. Και γω παντως που έκανα την καμπύλη οι μετρήσεις που είχα είναι 0'=75 60'=151 120'=151 :roll: τώρα το πόσο καλή είναι η εξέταση θα το δω και αυτό τη Δευτέρα..μαγνήσιο δεν παίρνω τη ακριβώς είναι?  Σίδηρο και ασβέστιο μόνο μου είχε πει.:???:. Με το καλό loyloy κοντεύει ο καιρός ε ,από που θα μας έρθεις?  

Από Κέρκυρα.μενω στο νησάκι τη τελευταία 5ετια.αλλα τώρα αθη να γεννητούρια γτ εκεί έχω το γιατρό μου.γεννηθηκα μεγάλωσα Αθήνα. Το μαγνήσιο μαλακώνει τη μήτρα και δεν πονάς και μειώνει τις συσπάσεις.πυτε Εγώ έπαιρνα αλλά μετά τις συσπάσεις ξεκίνησα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ετσι ετσι. Εννοειται κ κεικ. Αναμεικτο. Πωπω μου ανοιξες την ορεξη βρε κοπελα μου χαχαχα. Εμενα παλι ο καφες ειναι στο καθημερινο μου προγραμμα. Δεν μπορω χωρις καφε. Για τη συρταριερα εχει κολλησει το μυαλο μου. Αυτο το στρωμα που μπαινει απο πανω θα παρω κ γω μαλλον, αλλα πως το αλλαζεις? Απ το πλαι? Εχω φαει σκαλωμα με αυτο, δεν μπορω να καταλαβω αν βολευει η οχι. Θα δω κανα βιντεο στο yutube να μου φυγει η απορια γιατι εχω κολλησει χαχα.

Χμμμ σωστά....!απο το πλάϊ θα θέλει... εσύ εχεις ψηλό κρεβάτι;; γτ αλλη μια λύση ειναι να πάρουμε το στρωματακι κ να το αλλάζουμε πανω στο κρεβάτι... 

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσάκια μου γειά κι από μενα!!!! Απ ότι βλέπω είμαι η μόνη που θα τρέχει τελευταία στιγμή για όλα, δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα.... Αλλά τι να κάνω είμαι σε φάση μετακόμισης μετά την αναποδιά που μας έτυχε αποφασίσαμε να το αφήσουμε το σπίτι, τέλη Σεπτέμβρη παραδίδω κλειδιά και επικρατεί ένας πανικουλης γενικότερα!!! Αυτό με την αλαξιερα πάνω στο κρεβατάκι του μωρου είναι αρκετά βολικό για να μην σκύβεις καθόλου και πονάει η μέση, το είχε μια φίλη μου απλά είναι για τους πρώτους μήνες μόνο, μετα το παιδι αρχίζει να γυρνάει και είναι επικίνδυνο....

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Cath3rine είπε:

Χμμμ σωστά....!απο το πλάϊ θα θέλει... εσύ εχεις ψηλό κρεβάτι;; γτ αλλη μια λύση ειναι να πάρουμε το στρωματακι κ να το αλλάζουμε πανω στο κρεβάτι... 

Οχι ειναι χαμηλο αλλα δεν θελω να τον αλλαζω στο κρεβατι μωρε γιατι θα χω τον αντρα μου που κοιμαται τα μεσημερια γιατι πιανει δουλεια 5 το πρωι ο καημενος κ μετα ξαναφευγει για δουλεια κ δεν θελω να τον ενοχλω. Ασε που προτιμω να τα εχω ολα τα πραγματα μαζεμενα κ να μην χρειαζεται να τα κουβαλαω καθε φορα. Το αλλο που μπορει να κανω ειναι να φτιαξω μια ξυλινη επενδυση και να την καρφιτσωσω στην συρτατιερα πανω με τροπο που να μην φαινεται κ να μην χαλασω την συρταριερα. Ωστε να ναι σταθερο κ να μπορω να τον αλλαζω απο μπροστα. Κ μετα οταν δεν μου χρειαστει το βγαζω. Κανω διαφορα σχεδια με το μυαλο μου θα δουμε πιο θα πιασει.

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κοριτσάκια μου γειά κι από μενα!!!! Απ ότι βλέπω είμαι η μόνη που θα τρέχει τελευταία στιγμή για όλα, δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα.... Αλλά τι να κάνω είμαι σε φάση μετακόμισης μετά την αναποδιά που μας έτυχε αποφασίσαμε να το αφήσουμε το σπίτι, τέλη Σεπτέμβρη παραδίδω κλειδιά και επικρατεί ένας πανικουλης γενικότερα!!! Αυτό με την αλαξιερα πάνω στο κρεβατάκι του μωρου είναι αρκετά βολικό για να μην σκύβεις καθόλου και πονάει η μέση, το είχε μια φίλη μου απλά είναι για τους πρώτους μήνες μόνο, μετα το παιδι αρχίζει να γυρνάει και είναι επικυνδινο....

Πωπω εχετε κ μετακομιση δηλαδη?? Το νεο σπιτι ειναι ενταξει?? Η θελει δουλεια?? Εχεις βοηθεια? Μην αγχωνεσαι για τα επιπλα εχεις ακομα χρονο. Το θεμα ειναι να βολευτειτε τωρα στο νεο σας σπιτι κ να μπειτε σε μια σειρα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Οχι ειναι χαμηλο αλλα δεν θελω να τον αλλαζω στο κρεβατι μωρε γιατι θα χω τον αντρα μου που κοιμαται τα μεσημερια γιατι πιανει δουλεια 5 το πρωι ο καημενος κ μετα ξαναφευγει για δουλεια κ δεν θελω να τον ενοχλω. Ασε που προτιμω να τα εχω ολα τα πραγματα μαζεμενα κ να μην χρειαζεται να τα κουβαλαω καθε φορα. Το αλλο που μπορει να κανω ειναι να φτιαξω μια ξυλινη επενδυση και να την καρφιτσωσω στην συρτατιερα πανω με τροπο που να μην φαινεται κ να μην χαλασω την συρταριερα. Ωστε να ναι σταθερο κ να μπορω να τον αλλαζω απο μπροστα. Κ μετα οταν δεν μου χρειαστει το βγαζω. Κανω διαφορα σχεδια με το μυαλο μου θα δουμε πιο θα πιασει.

Πωπω εχετε κ μετακομιση δηλαδη?? Το νεο σπιτι ειναι ενταξει?? Η θελει δουλεια?? Εχεις βοηθεια? Μην αγχωνεσαι για τα επιπλα εχεις ακομα χρονο. Το θεμα ειναι να βολευτειτε τωρα στο νεο σας σπιτι κ να μπειτε σε μια σειρα. 

Πικρή ιστορία φιλενάδα, δεν βρήκαμε ακόμα σπίτι... Αναγκαστικά θα πάμε στους δικούς μου... Ότι κι αν είδαμε η δε θα βόλευαν οι χωροι(θα είμαστε και 5 εμείς μη το ξεχνάμε) η ήταν χωρίς θέρμανση κλπ... Με βλέπω να γενναω στο πατρικό μου, απελπισία σκέτη.... Βοήθεια υπάρχει απλά εγώ πάω τα ζώα μου αργά και νευριαζω, θέλω να τελειώνω!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Πικρή ιστορία φιλενάδα, δεν βρήκαμε ακόμα σπίτι... Αναγκαστικά θα πάμε στους δικούς μου... Ότι κι αν είδαμε η δε θα βόλευαν οι χωροι(θα είμαστε και 5 εμείς μη το ξεχνάμε) η ήταν χωρίς θέρμανση κλπ... Με βλέπω να γενναω στο πατρικό μου, απελπισία σκέτη.... Βοήθεια υπάρχει απλά εγώ πάω τα ζώα μου αργά και νευριαζω, θέλω να τελειώνω!!!!! 

Πηγαιντε τώρα εκεί και μπορεί ωστόσο να βρείτε σπίτι πριν γεννήσεις.παντως να λες πάλι καλα που υπάρχει και αυτή η λύση.καλυτερα παρά να μπεις σε ένα σπίτι που πάλι μετα απο κανα χρόνο πάλι θα ψάχνεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...