Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , loyloy είπε:

Όλη τη μέρα με πονάει.προσπαθω να χρησιμοποιώ κυρίως το αριστερό. Κατάλαβα υπομονή και αν χειροτερέψει θα πάρω περικαρπιο.

Ευχομαι να ναι κατι παροδικο κ να πιαστηκε απλα το νευρο καπου. Ειναι βασανο να μην μπορεις να κανεις τπτ. 

Κ γω ηθελα να σε ρωτησω κατι. Η αδερφη σου στην συρταριερα του ΙΚΕΑ πως αλλαζε την μπεμπα? Επειδη δεν εχει αυτην την ξυλινη επενδυση απο πανω που εχουν τα επιπλα αλλαξιερες, εβαζε το στρωματακι? Κ το αλλαζε απ το πλαι?? Γιατι σκεφτομαι πως απο μπροστα δεν θα χωραει, η οχι?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Ευχομαι να ναι κατι παροδικο κ να πιαστηκε απλα το νευρο καπου. Ειναι βασανο να μην μπορεις να κανεις τπτ. 

Κ γω ηθελα να σε ρωτησω κατι. Η αδερφη σου στην συρταριερα του ΙΚΕΑ πως αλλαζε την μπεμπα? Επειδη δεν εχει αυτην την ξυλινη επενδυση απο πανω που εχουν τα επιπλα αλλαξιερες, εβαζε το στρωματακι? Κ το αλλαζε απ το πλαι?? Γιατι σκεφτομαι πως απο μπροστα δεν θα χωραει, η οχι?

Η κολλητή μου την είχε.ειχε βάλει το χοντρό το στρωματακι απο πανω και αλλάζει εκεί τον μικρό.τωρα η αδερφή μου μου έδωσε μια άλλη ιδέα.ειχε πάει στα orchestra και είχε ξύλινη βάση που μπαίνει στην κούνια για αλλαξιερα και είναι σταθερό.το σκέφτομαι κι αυτό να το δω από κοντά.με τη κάρτα μέλους 35 ευρώ βγαίνει.Παντως αν θυμάμαι καλά στο πλάι τον αλλαζε.

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Η κολλητή μου την είχε.ειχε βάλει το χοντρό το στρωματακι απο πανω και αλλάζει εκεί τον μικρό.τωρα η αδερφή μου μου έδωσε μια άλλη ιδέα.ειχε πάει στα orchestra και είχε ξύλινη βάση που μπαίνει στην κούνια για αλλαξιερα και είναι σταθερό.το σκέφτομαι κι αυτό να το δω από κοντά.με τη κάρτα μέλους 35 ευρώ βγαίνει.Παντως αν θυμάμαι καλά στο πλάι τον αλλαζε.

Α, συγνωμη νομιζα η αδερφη σου. Γιατι κ γω σκεφτομαι τωρα πως θα βολευει το δωματιο για να τον αλλαζω. Ναι ξερω τι λες, την εχω δει την βαση που βαζουν στην κουνια απο πανω. Το τελευταιο απο τα επιπλακια ειναι αυτο που μου χει μεινει

0qR2p2.png3Ow1p2.png

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Α, συγνωμη νομιζα η αδερφη σου. Γιατι κ γω σκεφτομαι τωρα πως θα βολευει το δωματιο για να τον αλλαζω. Ναι ξερω τι λες, την εχω δει την βαση που βαζουν στην κουνια απο πανω. Το τελευταιο απο τα επιπλακια ειναι αυτο που μου χει μεινει

Εμένα προσωπικά οι κλασσικές συσρταριερες με αλλαξιερα απο πανω δεν μου αρέσουν  γτ είναι μπεμπέ.θελω ένα επιπλακι να το κρατήσω και μετά.

Just now, loyloy είπε:

Εμένα προσωπικά οι κλασσικές συσρταριερες με αλλαξιερα απο πανω δεν μου αρέσουν  γτ είναι μπεμπέ.θελω ένα επιπλακι να το κρατήσω και μετά.

Αυτο το απο πανω δεν μενει. Στις περισσοτερες βγαινει οταν δεν σου χρειαζεται πια και μενει μια απλη συρταριερα την οποια την εχει το παιδι στο δωματιο για οσο θες. Απλα βοηθαει αυτο το ξυλο απο πανω ωστε να το αλλαζεις απο μπροστα. Θα βρω τι πατεντα θα κανω, γιατι απο το πλαι δεν θα με βολευει με τπτ με τοσο λιγο χωρο που εχω.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αυτο το απο πανω δεν μενει. Στις περισσοτερες βγαινει οταν δεν σου χρειαζεται πια και μενει μια απλη συρταριερα την οποια την εχει το παιδι στο δωματιο για οσο θες. Απλα βοηθαει αυτο το ξυλο απο πανω ωστε να το αλλαζεις απο μπροστα. Θα βρω τι πατεντα θα κανω, γιατι απο το πλαι δεν θα με βολευει με τπτ με τοσο λιγο χωρο που εχω.

Και Εγώ 100% σίγουρη δεν είμαι.τον άλλο μήνα πάω Αθήνα.να πάω στα μαγαζιά να ψάξω σιγά σιγά

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!Πως είστε?

@nanoula90 μου όπως πήγα να σηκωθώ έβαλα δύναμη στο χέρι και πετάχτηκα τελικά από το πόνο.εσενα σε πονάει τόσο?ούτε το πιάτο μου δεν μπορώ να σηκώσω. 

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!Πως είστε?

@nanoula90 μου όπως πήγα να σηκωθώ έβαλα δύναμη στο χέρι και πετάχτηκα τελικά από το πόνο.εσενα σε πονάει τόσο?ούτε το πιάτο μου δεν μπορώ να σηκώσω. 

Στην αρχη ναι. Δεν μπορουσα να πιασω τιποτα το πρωι για κανα 2ωρο. Ουτε να το λυγισω το χερι μου ουτε τα δαχτυλα μου γιατι ο πονος απο το νευρο εκτος απο τον καρπο χτυπουσε κ στα δαχτυλα, να φανταστεις ουτε τα χαπια μου δεν μπορουσα να παρω το πρωι γιατι δεν μπορουσαν τα δαχτυλα να κλεισουν ωστε να πιασω το ποτηρι με το νερο. Τοσο τραγικα. Θυμαμαι εβαζα τα κλαματα γιατι ενιωθα εντελως ανημπορη. Μετα απο κανα 2ωρο μου περνουσε. Τωρα τελευταια εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση και δεν ξυπναω με τοσο πονο, μονο με μουδιασμα. Κ ο καρπος μου λυγιζει ξανα. Αχ ρε λουλουκο ευχομαι να τη γλυτωσεις. Οπως σηκωνεσαι το πρωι τιναζε λιγο τα χερακια σου και κανε ενα μασαζ στην περιοχη του καρπου σου και ελαφρες μαλαξεις. Αν θες μπορεις να βαλεις κ λιγο παγο στην περιοχη, βοηθαει να ξεπρηστει λιγο το υγρο που μαζευει κ να ανακουφιστεις. Σε καταλαβαινω απολυτα τι περνάς.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Στην αρχη ναι. Δεν μπορουσα να πιασω τιποτα το πρωι για κανα 2ωρο. Ουτε να το λυγισω το χερι μου ουτε τα δαχτυλα μου γιατι ο πονος απο το νευρο εκτος απο τον καρπο χτυπουσε κ στα δαχτυλα, να φανταστεις ουτε τα χαπια μου δεν μπορουσα να παρω το πρωι γιατι δεν μπορουσαν τα δαχτυλα να κλεισουν ωστε να πιασω το ποτηρι με το νερο. Τοσο τραγικα. Θυμαμαι εβαζα τα κλαματα γιατι ενιωθα εντελως ανημπορη. Μετα απο κανα 2ωρο μου περνουσε. Τωρα τελευταια εχει βελτιωθει πολυ η κατασταση και δεν ξυπναω με τοσο πονο, μονο με μουδιασμα. Κ ο καρπος μου λυγιζει ξανα. Αχ ρε λουλουκο ευχομαι να τη γλυτωσεις. Οπως σηκωνεσαι το πρωι τιναζε λιγο τα χερακια σου και κανε ενα μασαζ στην περιοχη του καρπου σου και ελαφρες μαλαξεις. Αν θες μπορεις να βαλεις κ λιγο παγο στην περιοχη, βοηθαει να ξεπρηστει λιγο το υγρο που μαζευει κ να ανακουφιστεις. Σε καταλαβαινω απολυτα τι περνάς.

Σε Ευχαριστώ για τις Συμβουλές!! !!!!!!ευτυχώς δεν έχω φτάσει το στάδιο σου αλλά μέρα με τη μέρα πονάει και περισσότερο.ελπιζω να τη γλιτώσω.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπερα κ παλι!ειμαι στην 25 εβδομαδα κ ενω ειχα μεχρι προχθες μια πολυ καλη εγκυμοσυνη ,δουλευω κινουμα ανετα εκανα βασικες δουλειες στο σπιτι χωρις να σηκωνω βαρη βεβαια ξαφνικα προχθες ξαπλωμενη νιωθω το πρωτο ΠΕΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ!χωρις πονο μονο σαν πιεση στην κυστη κ ολη η κοιλια να μαζευεται προς ενα σημειο για δευτερολεπτα.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Ηρεμω μετα απο λιγο ξανα το ιδιο ,μη τα πολυλογω μεσα στη μερα συνολο 8 φορες το επαθα.φευγω για γιατρο την επομενη μερα με βαζει μια ωρα στο καρδιοτοκογραφο κ καταγραφει 3 συσπασεις οποτε πετρωνε δηλαδη που εγω νομιζα οτι αυτο ειναι το κεφαλι της μπεμπας κ χαιρομουνα η χαζη!!μου ειπε οτι δεν θελουμε απο τον 6 μηνα συσπασεις αλλα επειδη ο τραχηλος ειναι κλειστος δεν φοβωμαστε για προωρο τοκετο.Εχω φοβηθει πολυ μπορω να πω δεν μου εγραψε καποιο φαρμακο τιποτα ειπε απλα ξεκουραση κ στη δουλεια καθιστη.αλλα οχι ακινησια τι να πω....το εχει παθει καμια κοπελα??

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κοριτσια καλησπερα κ παλι!ειμαι στην 25 εβδομαδα κ ενω ειχα μεχρι προχθες μια πολυ καλη εγκυμοσυνη ,δουλευω κινουμα ανετα εκανα βασικες δουλειες στο σπιτι χωρις να σηκωνω βαρη βεβαια ξαφνικα προχθες ξαπλωμενη νιωθω το πρωτο ΠΕΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ!χωρις πονο μονο σαν πιεση στην κυστη κ ολη η κοιλια να μαζευεται προς ενα σημειο για δευτερολεπτα.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Ηρεμω μετα απο λιγο ξανα το ιδιο ,μη τα πολυλογω μεσα στη μερα συνολο 8 φορες το επαθα.φευγω για γιατρο την επομενη μερα με βαζει μια ωρα στο καρδιοτοκογραφο κ καταγραφει 3 συσπασεις οποτε πετρωνε δηλαδη που εγω νομιζα οτι αυτο ειναι το κεφαλι της μπεμπας κ χαιρομουνα η χαζη!!μου ειπε οτι δεν θελουμε απο τον 6 μηνα συσπασεις αλλα επειδη ο τραχηλος ειναι κλειστος δεν φοβωμαστε για προωρο τοκετο.Εχω φοβηθει πολυ μπορω να πω δεν μου εγραψε καποιο φαρμακο τιποτα ειπε απλα ξεκουραση κ στη δουλεια καθιστη.αλλα οχι ακινησια τι να πω....το εχει παθει καμια κοπελα??

Από τον 4ο παθαίνω. Μην ανησυχείς.εμενα μου αύξησε το μαγνήσιο και utrogestan κολπικα.εμενα βέβαια μια μέρα από το πόνο της συσπασης έκλαιγα.τωρα έκοψα το utrogestan εδώ και λίγες μέρες.συνεχιζω με το μαγνήσιο.ξεκουρασγ Όσο μπορείς και Καλή ψυχολογία.

Just now, Dimitra K είπε:

Γεια σου κοπελα μου. Εγω εχω συσπασεις εδω κ εναν μηνα. Ο γιατρος μου ειπε να μην σηκωνω βαρος και η μαια να μην πολυχαϊδευω την κοιλια γιατι μπορει να επιβαρυνει τις συσπασεις. Εχω γυρω στις 3-4 την ημερα. Οπως κ με σενα, πετρωνει η κοιλια σαν να ειναι ετοιμη να σκασει, σαν να μου τραβαει καποιος το δερμα της κοιλιας. Ωστοσο δεν ξερω γιατι σε αγχωσε ο γιατρος. Εμενα με καθησυχασε. Μου πε οτι ειναι φυσιολογικο, οτι αυτες τις συσπασεις δεν τις φοβομαστε, κανει εξασκηση η μητρα, και ποσο μαλλον αν ο τραχηλος ειναι ενταξει, που κ εμενα ηταν ενταξει. Μην αγχωνεσαι, ειναι φυσιλογικο κ πολλες κοπελες εχουν συσπασεις απο τον 6ο μηνα κ μετα. Μου ειπε πως αν συνοδευονται με πονο, ή εχουν διαρκεια, η συγκεκριμενο μοτιβο δηλαδη ερχονται κ ξαναφευγουν και ξαναερχονται για συγκεκριμενο διαστημα τοτε να τον παρω τηλ. Οσο ομως δεν ποναω και ειναι διασπαρτες μεσα στη μερα δεν υπαρχει προβλημα. Οποτε μην ανησυχεις. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 33 λεπτά , loyloy είπε:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω τοσο για τις αμεσες απαντησεις καπως με ξεανχωσατε γιατι το μυαλο μ ολο ετρεχε στα χειροτερα οπως προωρη γεννα η οτι θα παθω κατι εγω!nanoula90 μου ειπε ακριβως τα ιδια με τη διαφορα οτι του φανηκσν πολλες 3 συσπασεις σε μια ωρα κ μου ειπε δεν θελουμε τετοια στχνοτητα!εγω περιμενα να μου πει ακινησια η καποιο φαρμακο μια φιλη πχ που το επαθε στον ιδιο μηνα με μενα επερνε pre par που καταστελουν τις συσπασεις..ουφ ελπιζω να πανε ολα καλα ουτε που μ χε περασει απ το μυαλο μεχρι σημερα για προωρη γεννα τοσο ανετα που ενιωθα κ μου το λεγαν ολοι κ στη δουλεια κινιωμουν σαν να μην εχω κοιλια μηπως το παρακανα..τωρα οταν γυρναω απ τη δουλεια καθομαι ολη τη μερα δεν κανω τιποτα εχω τρομαξει

πρίν από 49 λεπτά , loyloy είπε:

Από τον 4ο παθαίνω. Μην ανησυχείς.εμενα μου αύξησε το μαγνήσιο και utrogestan κολπικα.εμενα βέβαια μια μέρα από το πόνο της συσπασης έκλαιγα.τωρα έκοψα το utrogestan εδώ και λίγες μέρες.συνεχιζω με το μαγνήσιο.ξεκουρασγ Όσο μπορείς και Καλή ψυχολογία.

Εμενα κοριτσι μ δεν συνοδευονται απο πονο αλλα απο μια ανατριχιαστικη αισθηση οτι η κοιλια θα σκασει ειναι τσιτα κ οτι το μωρο κατεβαινει...δευτερολεπτα κραταει.σημερα απο οταν ξυπνησα 9 εχω νιωσει 2 φορες για να δουμε τις μετραω

7We5p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitra K είπε:

Εμενα κοριτσι μ δεν συνοδευονται απο πονο αλλα απο μια ανατριχιαστικη αισθηση οτι η κοιλια θα σκασει ειναι τσιτα κ οτι το μωρο κατεβαινει...δευτερολεπτα κραταει.σημερα απο οταν ξυπνησα 9 εχω νιωσει 2 φορες για να δουμε τις μετραω

Έτσι είναι.πετρωνει η κοιλιά και γίνεται τσίτα.ευτυχως που δεν σε έχει πιάσει πόνος.εγω είχα τρομοκρατηθει. Πάντως μην ανησυχείς. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. 

Καλημέρα κορίτσια. Αυτά τα πετρώματα που λέτε τα έχω και γω πολλές φορές μέσα στη μέρα. Και τα εχω απο πολυ νωρις απο τον 4 αν θυμάμαι καλά και δεν το έχω πει στον γιατρό μου γτ ξέρω τι ειναι.συνήθως συμβαίνει όταν είμαι ξάπλα, χαϊδεύω λίγο και μετά ηρεμεί. .. Την Δευτέρα έχω ραντεβού οπότε θα το δουμε τότε  ;-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...