Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοπελα μου κ εγω τελειωσα με τις δουλειες μολις εβαλα το φαγακι στο φουρνο καλα ειναι το κοριτσακι μου κλωτσαει μαλλον πεινασε τωρα θα φαω το κρουσανακι μουυ!!!:wub: εσυ ο μπεμπης;;; ποτε θα τελειωσει αυτο το βασανηστηριο που λεγετςι διαβασμα;;;

Χαχαχα. Ελα μου ντε! Εφιαλτης μου χει γινει. Λογικα μεχρι τελος του μηνα που ληγει κ η διορια μου. Κ μετα μπορω επιτελους να απολαυσω τον μπεμπη μου κ την εγκυμοσυνη μου με την ησυχια μου, να χαζεψω πραγματακια που θα του παρω και ολα αυτα που δεν εχω προλαβει να κανω γκρρρ. Εμενα ειναι ησυχος εδω κ δυο μερες, οχι απλα δεν κλωτσαει, αλλα τον νιωθω μονο 3-4 φορες τη μερα και αυτο πολυ ετσι ηρεμα. Μαλλον εχει αλλαξει θεση κ εχει βολευτει σε καποια που δεν τον νιωθω κ πολυ. Με αγχωνει βεβαια, αλλα προσπαθω να σκεφτομαι ηρεμα και οτι ειναι μια χαρα. Αλλα αυτο το αγχος όποτε δεν τον νιωθω πολυ, πραγματικα ξεπερναει καθε αλλο.

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Γεια σας κορίτσια Πως είστε?έτοιμες και Και μένα οι δουλίτσες μου.το πλυντήριο περιμένω να τελειώσει και έτσι ασχολούμαι με μένα.κανω λίγο τα ποδαράκια μου.εχω Ότι χρειάζεται άλατα κρεμουλες σπάτουλες και τα περιποιούμαι. Φοβάμαι λόγω εγκυμοσύνης να πάω έξω αν δεν έχουν αποστειρωσει τα εργαλεία.

Αν δεν εχεις ατομο που εμπιστευεσαι να τα κανει, ειναι λογικο λουλου μου. Εγω σε αυτα ειμαι πιο χαλαρη γιατι η κοπελα που μου τα φτιαχνει την ξερω πολλα χρονια κ ξερω οτι αποστειρωνει τα παντα. Οποτε την εμπιστευομαι. Απο την αλλη ειναι ωραιο να κανεις την περιποιηση μονη σου, τα beauté σου, απλα λιγο με το σκυψιμο κ με την κοιλια εγω δυσκολευομαι οταν τα κανω μονη μου. Σαν να πασχιζω να φτασω τα δαχτυλα μου χαχα

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Ελα μου ντε! Εφιαλτης μου χει γινει. Λογικα μεχρι τελος του μηνα που ληγει κ η διορια μου. Κ μετα μπορω επιτελους να απολαυσω τον μπεμπη μου κ την εγκυμοσυνη μου με την ησυχια μου, να χαζεψω πραγματακια που θα του παρω και ολα αυτα που δεν εχω προλαβει να κανω γκρρρ. Εμενα ειναι ησυχος εδω κ δυο μερες, οχι απλα δεν κλωτσαει, αλλα τον νιωθω μονο 3-4 φορες τη μερα και αυτο πολυ ετσι ηρεμα. Μαλλον εχει αλλαξει θεση κ εχει βολευτει σε καποια που δεν τον νιωθω κ πολυ. Με αγχωνει βεβαια, αλλα προσπαθω να σκεφτομαι ηρεμα και οτι ειναι μια χαρα. Αλλα αυτο το αγχος όποτε δεν τον νιωθω πολυ, πραγματικα ξεπερναει καθε αλλο.

Αν δεν εχεις ατομο που εμπιστευεσαι να τα κανει, ειναι λογικο λουλου μου. Εγω σε αυτα ειμαι πιο χαλαρη γιατι η κοπελα που μου τα φτιαχνει την ξερω πολλα χρονια κ ξερω οτι αποστειρωνει τα παντα. Οποτε την εμπιστευομαι. Απο την αλλη ειναι ωραιο να κανεις την περιποιηση μονη σου, τα beauté σου, απλα λιγο με το σκυψιμο κ με την κοιλια εγω δυσκολευομαι οταν τα κανω μονη μου. Σαν να πασχιζω να φτασω τα δαχτυλα μου χαχα

Έχω φίλη που πήγαινα Χρόνια.αλλα Τώρα που μετακόμισα είναι απόσταση μιας ώρας να ρθει.ειναξ μακριά.εδω μένω λίγους μήνες και στο καπάκι με την εγκυμοσύνη Δεν εχω πρόλαβα να βρω τη σειρά μου εδώ.τουλαχιστον βρήκα Καλή κομμώτρια 

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Αντε να τελειωνει κ αυτο....εμεις παραγγειλαμε κ τα υπολοιπα πραγματα της μικρης κ μας μεινανε μονο τα πραγματα απο φαρμακειο(παμπερς μωρομαντηλα αποστειρωμενες γαζες οινοπνευμα επιθεματα στηθους πανες ακρατειας..)και το σαμπουαν αφρολουτρο μαλακτικτικο απορρυπαντικο απο σουπερ μαρκετ....και τελος! Καροτσι ειπαμε αν δεν μας δωσουν π ειπαν... θα παρουμε μετα την γεννα εκεινο π ειχαμε δει....και μενει για μενα τα πραγματα μ απο πυτζαμες πετσετες π θα τα παρω στο τελος!  Οσο αφορα τις κλωτσιες και εμενα η μικρουλα μ εχθες αλλαξε θεση φαινεται και δεν την νιωθω τοσο εντονα και κλωτσαει απο την αντιθετη μερια καθε φορα π κανει αισθητη την παρουσια της αρα βολευτηκαν καλυτερα τα νινακια μας απο οτι φαινεται!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 23 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αντε να τελειωνει κ αυτο....εμεις παραγγειλαμε κ τα υπολοιπα πραγματα της μικρης κ μας μεινανε μονο τα πραγματα απο φαρμακειο(παμπερς μωρομαντηλα αποστειρωμενες γαζες οινοπνευμα επιθεματα στηθους πανες ακρατειας..)και το σαμπουαν αφρολουτρο μαλακτικτικο απορρυπαντικο απο σουπερ μαρκετ....και τελος! Καροτσι ειπαμε αν δεν μας δωσουν π ειπαν... θα παρουμε μετα την γεννα εκεινο π ειχαμε δει....και μενει για μενα τα πραγματα μ απο πυτζαμες πετσετες π θα τα παρω στο τελος!  Οσο αφορα τις κλωτσιες και εμενα η μικρουλα μ εχθες αλλαξε θεση φαινεται και δεν την νιωθω τοσο εντονα και κλωτσαει απο την αντιθετη μερια καθε φορα π κανει αισθητη την παρουσια της αρα βολευτηκαν καλυτερα τα νινακια μας απο οτι φαινεται!!

Πω πω εσυ εσπασες καθε ρεκορ προετοιμασιας! Μηπως το χω παρει πολυ χαλαρα εγω? :) εγω σημερα παρηγγειλα τη ντουλαπα για το παιδικο! Τελος του μηνα θα μας τη φερει! Μετα ενα βαψιμο και ειμαστε οκ! Αλλα απο ψωνια μονο καροτσι και κουνια πηρα τπτ αλλο ακομα...

• Μου αρέσει 1

Just now, Diavolitsa είπε:

Πω πω εσυ εσπασες καθε ρεκορ προετοιμασιας! Μηπως το χω παρει πολυ χαλαρα εγω? :) εγω σημερα παρηγγειλα τη ντουλαπα για το παιδικο! Τελος του μηνα θα μας τη φερει! Μετα ενα βαψιμο και ειμαστε οκ! Αλλα απο ψωνια μονο καροτσι και κουνια πηρα τπτ αλλο ακομα...

Μπα νομιζω μια χαρα το πηρες εσυ εγω μαλλον τρεχω αλλα τι να κανω χαιρομαι με τα ψωνια της μικρουλαςς! Εμεις ετοιμη την εχουμε και την ντουλαπα και την συρταριερα της!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπα νομιζω μια χαρα το πηρες εσυ εγω μαλλον τρεχω αλλα τι να κανω χαιρομαι με τα ψωνια της μικρουλαςς! Εμεις ετοιμη την εχουμε και την ντουλαπα και την συρταριερα της!

Εγω αφου θα φτιαξω τη ντουλαπα δε βρησκω λογο για να παρω και συρταριερα! Να σας ρωτησω κατι...αποστειρωτη θα παρετε απο τωρα η θα περιμενετε να δειτε πως θα παει με θηλασμο?

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω αφου θα φτιαξω τη ντουλαπα δε βρησκω λογο για να παρω και συρταριερα! Να σας ρωτησω κατι...αποστειρωτη θα παρετε απο τωρα η θα περιμενετε να δειτε πως θα παει με θηλασμο?

Θα σου πρότεινα να δεις πως θα πάει μετα.μπορει να μη σου χρειαστεί.και μη ξεχνάς τα δωρα.οι πιο στενοί φίλοι θα σε ρωτήσουν τι θες.ειδικα όσοι είναι γονείς.αρα άστο.στη τελική για λίγες φορές αν σου χρειαστεί τα βραζεις στη κατσαρόλα τα.μπιμπερο.

Φουλ ψώνια βλέπω.εμεις θέλουμε συρταριερα μπανακι λίκνο.το λίκνο το πήραμε Σήμερα!! !!!!!!μπανακι θα μου το πάρει η κολλητή μου άρα Εγώ συρταριερα και ότι χρειαστώ από λευκά ήδη και ρούχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Θα σου πρότεινα να δεις πως θα πάει μετα.μπορει να μη σου χρειαστεί.και μη ξεχνάς τα δωρα.οι πιο στενοί φίλοι θα σε ρωτήσουν τι θες.ειδικα όσοι είναι γονείς.αρα άστο.στη τελική για λίγες φορές αν σου χρειαστεί τα βραζεις στη κατσαρόλα τα.μπιμπερο.

Φουλ ψώνια βλέπω.εμεις θέλουμε συρταριερα μπανακι λίκνο.το λίκνο το πήραμε Σήμερα!! !!!!!!μπανακι θα μου το πάρει η κολλητή μου άρα Εγώ συρταριερα και ότι χρειαστώ από λευκά ήδη και ρούχα 

Και γω ετσι λεω να κανω απλα χτες μιλουσα με ενα ζευγαρι και με αγχωσαν! Και γω θελω μπανακι και γενικα την προικα του...και φυσικα αυτα που θα χρειαστω εγω! Δλδ πολλα ακομα :) που θα παει καποια στιγμη θα το παρω ζεστα και θα τα κανω :)

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εμενα εχει η ξαδερφη μου ευτυχως και  θα μου τον δανεισει αν το χρειαστω. Αλλα μου ειπε οτι εκεινη τελικα δεν τον πολυχρειαστηκε γιατι θηλαζε και οτι τζαμπα τα λεφτα γιατι το χρυσοπληρωσε. Ολα αυτα βεβαια με την προϋποθεση οτι θα θηλασουμε κοριτσι. Εγω θα σου προτεινα να το δεις μετα τη γεννα πως θα πατε. Αν χρειαστεις μπιμπερο μεχρι τοτε παραδοσιακα με βρασμο κ ξιδι μεχρι να παρεις. Αλλα γνωμη μου ειναι μην παρεις απο τωρα κ τελικα δεν σου χρειαστει.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κοριτσιαααα γύρισα από τη β επιπέδου!!! Όλα καλά ευτυχώς τα σκατουλια μεγαλώνουν 667γρ το κοριτσάκι 637γρ το αγοράκι, η μικρή μας βγήκε ζωηρη με το ζόρι μπόρεσε ο γιατρός να κάνει τις μετρήσεις!!! Είχα ένα μικρό επεισόδιο την ώρα της εξέτασης, το λέω αν τυχόν το πάθει καμία να ξέρει τι να κάνει!!! Πάνω στην εξέταση, μετά από ένα 10λεπτο περίπου άρχισε απότομα να με πιάνει δυσφορία, μου κόπηκε η αναπνοή, κρύος ιδρώτας και ζαλάδα... Δεν μπορούσα να αντίδρασω για κάποιο λόγο, ευτυχώς με κατάλαβε κατευθείαν ο γιατρός και με γύρισε στο πλάι από την αριστερή πλευρά... Άρχισα να συνερχομαι σιγά σιγά μέχρι που 2-3λπετα μετά ήμουν τελείως καλά... Ο λόγος???? Η μήτρα είχε φραξει την κεντρική φλέβα που στέλνει αίμα στην καρδιά! Αυτή η φλέβα βρίσκεται στα δεξιά μας γι αυτό και με γύρισε αριστερά, μου είπε ότι θα το παθαίνω συχνά λόγω μεγάλης μήτρας.... Τα είδα όλα αλλά ευτυχώς πέρασε γρήγορα! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Και γω ετσι λεω να κανω απλα χτες μιλουσα με ενα ζευγαρι και με αγχωσαν! Και γω θελω μπανακι και γενικα την προικα του...και φυσικα αυτα που θα χρειαστω εγω! Δλδ πολλα ακομα :) που θα παει καποια στιγμη θα το παρω ζεστα και θα τα κανω :)

Κάτσε να δροσίσει και ο καιρός.και σιγά σιγά.

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κοριτσιαααα γύρισα από τη β επιπέδου!!! Όλα καλά ευτυχώς τα σκατουλια μεγαλώνουν 667γρ το κοριτσάκι 637γρ το αγοράκι, η μικρή μας βγήκε ζωηρη με το ζόρι μπόρεσε ο γιατρός να κάνει τις μετρήσεις!!! Είχα ένα μικρό επεισόδιο την ώρα της εξέτασης, το λέω αν τυχόν το πάθει καμία να ξέρει τι να κάνει!!! Πάνω στην εξέταση, μετά από ένα 10λεπτο περίπου άρχισε απότομα να με πιάνει δυσφορία, μου κόπηκε η αναπνοή, κρύος ιδρώτας και ζαλάδα... Δεν μπορούσα να αντίδρασω για κάποιο λόγο, ευτυχώς με κατάλαβε κατευθείαν ο γιατρός και με γύρισε στο πλάι από την αριστερή πλευρά... Άρχισα να συνερχομαι σιγά σιγά μέχρι που 2-3λπετα μετά ήμουν τελείως καλά... Ο λόγος???? Η μήτρα είχε φραξει την κεντρική φλέβα που στέλνει αίμα στην καρδιά! Αυτή η φλέβα βρίσκεται στα δεξιά μας γι αυτό και με γύρισε αριστερά, μου είπε ότι θα το παθαίνω συχνά λόγω μεγάλης μήτρας.... Τα είδα όλα αλλά ευτυχώς πέρασε γρήγορα! 

:shock: Πω πω βρε κοριτσι μου!! Ευτυχως που ηταν σπιρτο ο γιατρος κ το πιασε αμεσως! Αμα δηλαδη το παθαινουμε αυτο πρεπει απλα να γυρισουμε αριστερα?? Δεν εχω ξανακουσει οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο. Σημασια εχει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και φυσικα οτι τα μπεμπακια σου ειναι μια χαραααα. Μπραβο κοριτσι μου.Ειναι σε ξεχωριστους σακους ετσι?? Πωπω τρελαινομαι για διδυμακια. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 10 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Γερά να είναι τα μωράκια σου

Πω χαμός να βλέπεις 2 μωρά στον υπερυχο.παντου διαβάζω ότι πρέπει να κοιμόμαστε από την Αριστερά πλευρά αλλά δεν ήξερα γιατί.να που μάθαμε κι αυτό.

• Μου αρέσει 1

Just now, nanoula90 είπε:

:shock: Πω πω βρε κοριτσι μου!! Ευτυχως που ηταν σπιρτο ο γιατρος κ το πιασε αμεσως! Αμα δηλαδη το παθαινουμε αυτο πρεπει απλα να γυρισουμε αριστερα?? Δεν εχω ξανακουσει οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο. Σημασια εχει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και φυσικα οτι τα μπεμπακια σου ειναι μια χαραααα. Μπραβο κοριτσι μου.Ειναι σε ξεχωριστους σακους ετσι?? Πωπω τρελαινομαι για διδυμακια. 

Ναι ακριβώς, πρέπει να γυρίζουμε αριστερά, να "πέφτει" η μήτρα αριστερά ώστε να ελευθερώσει τη φλέβα... Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω, νόμιζα απλα ότι μου έπεσε η πίεση γιατί τα συμπτώματα είναι ίδια... Ναι είναι δύο διαφορετικοί σάκοι και πλακουντες, αυτό το ξέραμε απ την αρχή...!! Διχοριακα διαμνιακα!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 50 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Με την προικα και τα λευκα ειδη τελειωσα περιμενω την παραγγελια με τα τελετυταια.....το μπανακι μ εμεινε κ εμενα πηρα κ αποστειρωτη για καλο και κακκο αν μ χρειαστει μαζι με θερμο! Και ας μην τα χρησιμοποιησω δεν πηραζει θα τα κανω δωρακι αλλου!

πρίν από 14 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ολα καλα με τα διδυμακια σου λοιπον και μια χαρα τα γραμμαρια τους μπραβο!!! Αρα γιαυτο λενε απο τα αριστερα μαλιστα!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...