Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Kristi00 είπε:

Κοριτσια να μπω και εγω στην ωραια  παρεα  σας? Γενναω 20 δεκεμβρη το αγορακι  μουυθ :)

Καλημέρα. Εννοείται να μπεις στη παρέα μας.εγω 15 Δεκέμβρη.παμε παρεούλα!! !!!!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! !!!!

Διαφημίσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΜΑΣΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012    ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος   ΠΗΤ 24/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΥ!!!:wub: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, Ioio είπε:

Νόνη μου, μην αγχώνεσαι, μετά το φυσιολογικό τοκετό, τρως αμέσως. Μετά την καισαρική, πρέπει να αεριστεις για να σου δώσουν να φας.

Καλό μήνα και από εμένα! 

Ελπίζω τότε να τα καταφέρουμε με φυσιολογικό... ε και εξαντλημένη κ νηστική δε λέει χιχιχιχι

• Χαχα 2

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια :)

Και γω περιμένω το 2 παιδάκι μου στης 19 Δεκεμβρίου πρώτα ο Θεός :).

Θα γεννήσω στο Αλεξάνδρας.

Με το καλό σε όλες σας εύχομαι ! :x

Παράθεση

• Μου αρέσει 3

πρίν από 46 λεπτά , Vagia1985 είπε:

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια :)

Και γω περιμένω το 2 παιδάκι μου στης 19 Δεκεμβρίου πρώτα ο Θεός :).

Θα γεννήσω στο Αλεξάνδρας.

Με το καλό σε όλες σας εύχομαι ! :x

Καλωσηρθες κοριτσι μου....τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι....αγορακι ή κοριτσακι να σε βαλω στο πινακακι μας;;;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημέρα. Εννοείται να μπεις στη παρέα μας.εγω 15 Δεκέμβρη.παμε παρεούλα!! !!!!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! !!!!

Ευχαριστώ πολυ και  σε σενα το ιδιο δεν εμεινε και  πολυ  συντομα θα τα κραταμε στα χερια μας:-)

18 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι, φυσικα κ να μπεις, σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Πες μας λιγα λογια για σενα. Ειναι το πρωτο σου παιδακι?? 

Ευχαριστω πολυ!! Ναι πρωτο παιδακι το αγορακι μου.Ειμαι 27 χρονων απο θεσσαλονικη αλλα ζω γερμανια τα τελευταια χρονια!

• Μου αρέσει 3

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΜΑΣΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012    ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 24/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΥ!!!:wub: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

6 ώρες πρίν, Vagia1985 είπε:

Αγοράκι έχω αυτή τη φορά το πρώτο είναι κοριτσάκι και είναι 8 χρ.;-);-)

Με το καλο το μπεμπεδακι σου!

5 ώρες πρίν, Kristi00 είπε:

Ευχαριστώ πολυ και  σε σενα το ιδιο δεν εμεινε και  πολυ  συντομα θα τα κραταμε στα χερια μας:-)

Ευχαριστω πολυ!! Ναι πρωτο παιδακι το αγορακι μου.Ειμαι 27 χρονων απο θεσσαλονικη αλλα ζω γερμανια τα τελευταια χρονια!

Ααα ωραια κοριτσι μας ξενιτεμενο. Ειμαστε κ συνομηλικες σχεδον. Εγω ειμαι 28. Με το καλο να περασει ο καιρος κ να ερθουν τα παιδακια μας.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Vagia1985 είπε:

Καλημέρα σας:) . nanoula90 ευχαριστώ πολύ,  σήμερα είμαι και στην αναμονή για άλλη μια λήψη αίματος κάνω την καμπύλη Σακχάρου :-)

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!! Ευχομαι να μην εχεις θεμα!

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Vagia1985 είπε:

Καλημέρα σας:) . nanoula90 ευχαριστώ πολύ,  σήμερα είμαι και στην αναμονή για άλλη μια λήψη αίματος κάνω την καμπύλη Σακχάρου :-)

Καλημερα κοριτσακια τι καντετε;; καλη και ευλογημενη εβδομαδα!!! Καλη επιτυχια με την καμπυλη καλα αποτελεσματα!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια τι καντετε;; καλη και ευλογημενη εβδομαδα!!! Καλη επιτυχια με την καμπυλη καλα αποτελεσματα!!!

Καλημερα κοριτσι. Εγω εκανα τις δουλειες μου πρωι πρωι, σκουπισμα σφουγγαρισμα, πλυντηρια, μαγειρεμα κ τωρα εχει διαβασματακι. Εσυ κοριτσι πως εισαι? Πως ειναι η μπεμπουλα σου?

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι. Εγω εκανα τις δουλειες μου πρωι πρωι, σκουπισμα σφουγγαρισμα, πλυντηρια, μαγειρεμα κ τωρα εχει διαβασματακι. Εσυ κοριτσι πως εισαι? Πως ειναι η μπεμπουλα σου?

Καλα κοπελα μου κ εγω τελειωσα με τις δουλειες μολις εβαλα το φαγακι στο φουρνο καλα ειναι το κοριτσακι μου κλωτσαει μαλλον πεινασε τωρα θα φαω το κρουσανακι μουυ!!!:wub: εσυ ο μπεμπης;;; ποτε θα τελειωσει αυτο το βασανηστηριο που λεγετςι διαβασμα;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Γεια σας κορίτσια Πως είστε?έτοιμες και Και μένα οι δουλίτσες μου.το πλυντήριο περιμένω να τελειώσει και έτσι ασχολούμαι με μένα.κανω λίγο τα ποδαράκια μου.εχω Ότι χρειάζεται άλατα κρεμουλες σπάτουλες και τα περιποιούμαι. Φοβάμαι λόγω εγκυμοσύνης να πάω έξω αν δεν έχουν αποστειρωσει τα εργαλεία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...