Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Με νερό το παίρνω βασικά, πότε δεν το πήρα με χυμό.... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα ότι είναι λόγω των διδύμων γι αυτό και δεν πολύ αγχώθηκα και δεν την πήρα τηλέφωνο.... Το μόνο που μου έλειπε τώρα είναι και ενέσεις σιδήρου!!!! Αχ τι τραβάμε εμείς οι μάνες!!!!! 

Παιζει ρολο φυσικα τα διδυμακιααα! Ο σιδηρος ανεβαινει με το σωστο σκευασμα και με την σωστη διατροφη φυσικα τροφες πλουσιες σε σιδηρο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Παιζει ρολο φυσικα τα διδυμακιααα! Ο σιδηρος ανεβαινει με το σωστο σκευασμα και με την σωστη διατροφη φυσικα τροφες πλουσιες σε σιδηρο!

Άσε κι έχω τρελαθεί στον αρακα και στο κόκκινο κρέας, το οποίο κρέας γενικά δεν συμπαθώ... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κοριτσάρα, θα ξανακοιτάξω αύριο το πρωί γιατί μόλις τα συμμαζεψα!!!! Θα την πάρω κι ένα τηλέφωνο αυριο για καλό και για κακό.... 

Παρακαλω κοπελα μου....ναι ενημερωσε την!!!

Άσε κι έχω τρελαθεί στον αρακα και στο κόκκινο κρέας, το οποίο κρέας γενικά δεν συμπαθώ... 

Ναι και φακουλες τυροκομικα τι να κανουμε το ιδιο κανω κ εγω!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Με νερό το παίρνω βασικά, πότε δεν το πήρα με χυμό.... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα ότι είναι λόγω των διδύμων γι αυτό και δεν πολύ αγχώθηκα και δεν την πήρα τηλέφωνο.... Το μόνο που μου έλειπε τώρα είναι και ενέσεις σιδήρου!!!! Αχ τι τραβάμε εμείς οι μάνες!!!!! 

Δοκιμασε οποτε παιρνεις τον σιδηρο αντι για νερο να τον παιρνεις με χυμο πορτοκαλι φυσικο. Θα δεις διαφορα. Κ καλο ειναι να τρως κ λιγο κοκκινο κρεατακι παραπανω αν δεν τρως. Θα σου πει κ η γιατρος σου τη Δευτερα, ισως το σκευασμα αυτο να μην σε βοηθα κ να αλλαξετε.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κοριτσάρα, θα ξανακοιτάξω αύριο το πρωί γιατί μόλις τα συμμαζεψα!!!! Θα την πάρω κι ένα τηλέφωνο αυριο για καλό και για κακό.... 

37.5 ξεκίνησα Εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα 32.τωρα την Τρίτη θα πάω για εξετάσεις.μου πε ο γιατρός ότι πέφτει αλλά θα σταθεροποιηθεί τώρα σιγά σιγά και αν μπορώ να βάλω στη διατροφή μου σπανάκι.fysiofol παίρνω .Έχει και φιλισιν ναι παίρνω και έξτρα βιταμίνες που έχουν κι αυτές σίδηρο και φιλισιν.

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Δοκιμασε οποτε παιρνεις τον σιδηρο αντι για νερο να τον παιρνεις με χυμο πορτοκαλι φυσικο. Θα δεις διαφορα. Κ καλο ειναι να τρως κ λιγο κοκκινο κρεατακι παραπανω αν δεν τρως. Θα σου πει κ η γιατρος σου τη Δευτερα, ισως το σκευασμα αυτο να μην σε βοηθα κ να αλλαξετε.

Ναι πολύ πιθανό, τι να πω.... Απο αύριο θα αρχίσω να το παιρνω με χυμό όπως λες να δω αν θα αλλάξει κάτι... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Ναι πολύ πιθανό, τι να πω.... Απο αύριο θα αρχίσω να το παιρνω με χυμό όπως λες να δω αν θα αλλάξει κάτι... 

Ναι ναι. Εφοδιασου με πορτοκαλια κ παιρνε καθε φορα τον σιδηρο με χυμο. Βοηθαει παρα πολυ στο να απορροφηθει ο σιδηρος, θα δεις διαφορά πιστευω

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

37.5 ξεκίνησα Εγώ τον προηγούμενο μήνα είχα 32.τωρα την Τρίτη θα πάω για εξετάσεις.μου πε ο γιατρός ότι πέφτει αλλά θα σταθεροποιηθεί τώρα σιγά σιγά και αν μπορώ να βάλω στη διατροφή μου σπανάκι.fysiofol παίρνω .Έχει και φιλισιν ναι παίρνω και έξτρα βιταμίνες που έχουν κι αυτές σίδηρο και φιλισιν.

Αααα καλα είμαστε όλες βλέπω.... Τις βιταμίνες εκείνες που είναι αναβραζουσες λες???? Ε και να σταθεροποιηθει στο 30 και στο 32 είναι πολύ χαμηλό ρε συ.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Αααα καλα είμαστε όλες βλέπω.... Τις βιταμίνες εκείνες που είναι αναβραζουσες λες???? Ε και να σταθεροποιηθει στο 30 και στο 32 είναι πολύ χαμηλό ρε συ.... 

Iofolen χάπια είναι.καπου εκεί σταματάει.απο φίλες που ρώτησα μέχρι 28 τους έφτασε.μας ξεζουμίζουν τα μωράκια μας.τι να κάνουμε.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Iofolen χάπια είναι.καπου εκεί σταματάει.απο φίλες που ρώτησα μέχρι 28 τους έφτασε.μας ξεζουμίζουν τα μωράκια μας.τι να κάνουμε.

Πωπωωωω πρωτόγνωρα πράγματα για μένα, στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν λες και δεν ήμουν έγκυος ένα πράγμα.... Ολα φυσιολογικά... Τώρα τι δόντια πονάνε, τι φλεβιτες βγαλαμε, αιματοκριτης στα ταρταρα... Τι να πω βρε παιδί μου!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Εγω παντως ξεκινησα με 41 και στις τελευταιες εξετασεις πριν εναν μηνα ειχα 39 :huh: Αλλα παιρνω τον σιδηρο παντα με χυμο. 

Άμα πέφτει και ο δικός σου που είναι σε τοσο καλό επίπεδο τότε δεν ανησυχώ, είναι φυσιολογικό!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Πωπωωωω πρωτόγνωρα πράγματα για μένα, στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν λες και δεν ήμουν έγκυος ένα πράγμα.... Ολα φυσιολογικά... Τώρα τι δόντια πονάνε, τι φλεβιτες βγαλαμε, αιματοκριτης στα ταρταρα... Τι να πω βρε παιδί μου!!!! 

Άμα πέφτει και ο δικός σου που είναι σε τοσο καλό επίπεδο τότε δεν ανησυχώ, είναι φυσιολογικό!!!! 

Φυσιολογικοτατο. Αλλα εσενα ειναι και δυο μωρε τα γλυκουλια μου τα μπεμπακια. Το ενα λεει στο αλλο: εγω αναλαμβανω τα δοντια εσυ παρε τον αιματοκριτη χαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Φυσιολογικοτατο. Αλλα εσενα ειναι και δυο μωρε τα γλυκουλια μου τα μπεμπακια. Το ενα λεει στο αλλο: εγω αναλαμβανω τα δοντια εσυ παρε τον αιματοκριτη χαχαχα

Χάχαχαχα χάχα ας είναι, τα σκατουλια το αξιζουν!!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Καλησπέρα...ερώτηση... μου ήρθε περίοδο μετά από 6 μέρες καθυστέρηση ...,αλλά κράτησε περίπου μία μισή μέρα...και πολύ λίγο ..και δεν είχα κανένα πόνο..ενώ εγώ πονάω πολύ όταν έχω...ξέρετε τι μπορεί να είναι?

πρίν από 10 λεπτά , Gabrielle είπε:

Καλησπέρα...ερώτηση... μου ήρθε περίοδο μετά από 6 μέρες καθυστέρηση ...,αλλά κράτησε περίπου μία μισή μέρα...και πολύ λίγο ..και δεν είχα κανένα πόνο..ενώ εγώ πονάω πολύ όταν έχω...ξέρετε τι μπορεί να είναι?

Σου ήρθε τη μέρα που περίμενες?Μήπως να κάνεις ένα τεστ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...