Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια.να σας πω τι έπαθα.ποναγε η κοιλιά μου έτσι όπως κοιμόμουν από το δεξί πλευρό.εριχνε και ο μικρός ξύλο από μέσα.βεβαια πλέον έχω πετάξει κοιλιά για τα καλά και είμαι δυσκινητη γενικότερα και όπως γύρναγα σιγά σιγά με πήρε ο ύπνος.φανταστειτε σα τη χελώνα πρέπει να το κάνα.

Χαχαχαχα κι εγω δυσκολεύομαι τα βραδια.. Αλλαγη πλευρου.. Σήκωμα για τουαλέτα ..άσε....! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!! Πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη το απόγευμα, όλα είναι μια χαρά ευτυχώς, μόνο ο αιματοκριτης μου είναι στα ταρταρα παρόλο που παίρνω δύο φορές την ημέρα σιδηρο... Έχει καμία άλλη θέμα με τον αιματοκρίτη??? Τι άλλο να κάνω εκτός από τα χάπια, η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι μεγάλη αδυναμία.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 12 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!! Πήρα τα αποτελέσματα από την καμπύλη το απόγευμα, όλα είναι μια χαρά ευτυχώς, μόνο ο αιματοκριτης μου είναι στα ταρταρα παρόλο που παίρνω δύο φορές την ημέρα σιδηρο... Έχει καμία άλλη θέμα με τον αιματοκρίτη??? Τι άλλο να κάνω εκτός από τα χάπια, η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι μεγάλη αδυναμία.... 

Μπραβο βρε αγαπη για την καμπυλη!!! Ενα αγχος λιγοτερο. Ευτυχως.

Για τον αιματοκριτη δεν ξερω, μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα, μιλησες με τον γιατρο σου?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Μπραβο βρε αγαπη για την καμπυλη!!! Ενα αγχος λιγοτερο. Ευτυχως.

Για τον αιματοκριτη δεν ξερω, μεχρι τωρα δεν ειχα θεμα, μιλησες με τον γιατρο σου?? 

Από χθες που πήγα μου είχε πει ότι θα δει τα αποτελέσματα από κοντά τη Δευτέρα, οπότε δεν την ενόχλησα... Άσε που τι παραπάνω να μου δώσει πια... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Από χθες που πήγα μου είχε πει ότι θα δει τα αποτελέσματα από κοντά τη Δευτέρα, οπότε δεν την ενόχλησα... Άσε που τι παραπάνω να μου δώσει πια... 

Ισως σου αυξησει τη δοση κ αλλο ή αλλαξετε σκευασμα. Παντα ειχες θεμα με τον αιματοκριτη? Η τωρα στην εγκυμοσυνη?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ισως σου αυξησει τη δοση κ αλλο ή αλλαξετε σκευασμα. Παντα ειχες θεμα με τον αιματοκριτη? Η τωρα στην εγκυμοσυνη?

Γενικά ήταν σε χαμηλο επίπεδο αλλά μέσα στο φυσιολογικό όριο πάντα... Εσείς παίρνετε σκέτο σιδηρο??? Εμένα μου δίνει αυτό που είναι σίδηρος και φυλλικο μαζί.... Λέτε να παίζει ρόλο?? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Μπραβο για την καμπυλη εγω εχω θεμα με τον αιματοκριτη παντα χαμηλο λογω στιγμα μεσογειακης αναιμιας! Ποσο τον ειχες τον αιματοκριτη εγω απο την αρχη μεχρι τωρα τον κραταω στασιμο 34 με 2 σιδηρους την ημερα και φιλισιν...

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπραβο για την καμπυλη εγω εχω θεμα με τον αιματοκριτη παντα χαμηλο λογω στιγμα μεσογειακης αναιμιας! Ποσο τον ειχες τον αιματοκριτη εγω απο την αρχη μεχρι τωρα τον κραταω στασιμο 34 με 2 σιδηρους την ημερα και φιλισιν...

Είναι αρκετά χαμηλό, στο 30....

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Γενικά ήταν σε χαμηλο επίπεδο αλλά μέσα στο φυσιολογικό όριο πάντα... Εσείς παίρνετε σκέτο σιδηρο??? Εμένα μου δίνει αυτό που είναι σίδηρος και φυλλικο μαζί.... Λέτε να παίζει ρόλο?? 

Το gyno tardyferon παιρνεις? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Τα βρήκα.... Ξεκίνησα 37,5 μετά από 2 μήνες είχε πέσει 35,9 και τώρα είναι 30,4

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Το gyno tardyferon παιρνεις? 

Ναι αυτό, από την αρχή της εγκυμοσύνης... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Ναι αυτό, από την αρχή της εγκυμοσύνης... 

Παιζει ρολο να ξερεις οτι εχεις κ διδυμακια. Συνηθως πεφτει πιο πολυ. Επειδη κ γω αυτο παιρνω, εχει πεσει μεν ο αιματοκριτης μου αλλα οχι σε τραγικο σημειο. Οποτε ισως δεν κανεις καλη απορροφηση. Προσπαθεις να το παρεις μαζι με βιταμινη C; πχ με φυσικο πορτοκαλι? Αν τα παιρνεις μαζι με βιταμινη C σχεδον διπλασιαζεις την απορροφηση του σιδηρου. 

Καπου διαβασα οτι αν δεν ανεβαινει με τπτ ο σιδηρος, στον χορηγουν ενδομυικα. Αλλα δεν ξερω ποτε επιλεγεται αυτη η μεθοδος. Πιστευω πως θα αυξησετε για αρχη και αλλο την δοση. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Δεν σκέφτηκα να κοιτάξω είδες..... Για κάτσε να δω

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κοιτα και την αιμοσφαιρινη σου αν πεφτει κ αυτη θελει αλλαγμα το σκευασμα εγω παιρνω χωριστα το tardyferon π ειναι σκετο σιδηρο και χωρια φιλισιν...με αυτα εμενα απο την αρχη μεχρι τωρα ειναι σταθερος 34....αλλα ειχα αιμοσφαορινη στην αρχη 9.6 και στις τελευταιες εξετασεις ειχα 10.4 αρα κανει χρηση το σκευασμα

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Παιζει ρολο να ξερεις οτι εχεις κ διδυμακια. Συνηθως πεφτει πιο πολυ. Επειδη κ γω αυτο παιρνω, εχει πεσει μεν ο αιματοκριτης μου αλλα οχι σε τραγικο σημειο. Οποτε ισως δεν κανεις καλη απορροφηση. Προσπαθεις να το παρεις μαζι με βιταμινη C; πχ με φυσικο πορτοκαλι? Αν τα παιρνεις μαζι με βιταμινη C σχεδον διπλασιαζεις την απορροφηση του σιδηρου. 

Καπου διαβασα οτι αν δεν ανεβαινει με τπτ ο σιδηρος, στον χορηγουν ενδομυικα. Αλλα δεν ξερω ποτε επιλεγεται αυτη η μεθοδος. Πιστευω πως θα αυξησετε για αρχη και αλλο την δοση. 

Με νερό το παίρνω βασικά, πότε δεν το πήρα με χυμό.... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα ότι είναι λόγω των διδύμων γι αυτό και δεν πολύ αγχώθηκα και δεν την πήρα τηλέφωνο.... Το μόνο που μου έλειπε τώρα είναι και ενέσεις σιδήρου!!!! Αχ τι τραβάμε εμείς οι μάνες!!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοιτα και την αιμοσφαιρινη σου αν πεφτει κ αυτη θελει αλλαγμα το σκευασμα εγω παιρνω χωριστα το tardyferon π ειναι σκετο σιδηρο και χωρια φιλισιν...με αυτα εμενα απο την αρχη μεχρι τωρα ειναι σταθερος 34....αλλα ειχα αιμοσφαορινη στην αρχη 9.6 και στις τελευταιες εξετασεις ειχα 10.4 αρα κανει χρηση το σκευασμα

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες κοριτσάρα, θα ξανακοιτάξω αύριο το πρωί γιατί μόλις τα συμμαζεψα!!!! Θα την πάρω κι ένα τηλέφωνο αυριο για καλό και για κακό.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...