Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Παντως γενικά είναι ύπουλο πράγμα η κυκλοφορία... γιατί μερικες φορές παραβλέπουμε τα συμπτώματα, για αυτό λέω αν σε πονάει να το δεις για σιγουριά. Το πολύ να σου πουν να βάλεις μετά τον τοκετό αυτές τις κάλτσες τις άσπρες τις ψηλές ξέρεις...... μην αγχώνεσαι δε θα είναι κάτι! 

κ εγώ νομίζω φυσιολογικό είναι στο στήθος αλλά έχει πλάκα φαίνεται σαν να τις έχεις πατήσει με μαρκαδόρο! 

Δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό τώρα, απλά πονάω αυτό είναι το πρόβλημα.... Εεεε όπως όλα τα άλλα ήταν να έρθει κι αυτό, θα το ξεπερασουμε τι  να κάνουμε!!!!  

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Δεν αγχώνομαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό τώρα, απλά πονάω αυτό είναι το πρόβλημα.... Εεεε όπως όλα τα άλλα ήταν να έρθει κι αυτό, θα το ξεπερασουμε τι  να κάνουμε!!!!  

Μπορεί να σου πει κάτι να κανείς να μη πονάς πχ να βάζεις πόδια ψηλά.. δε ξέρω λέω απλά καμία ιδέα. Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείς!

Μπορεί να σου πει κάτι να κανείς να μη πονάς πχ να βάζεις πόδια ψηλά.. δε ξέρω λέω απλά καμία ιδέα. Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείς!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, πάντως μου κάνει εντύπωση, μέσα σε δύο μέρες δημιουργήθηκε όλο αυτό, δεν είχα θέμα πριν.... Στα καλά καθούμενα που λενε!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, πάντως μου κάνει εντύπωση, μέσα σε δύο μέρες δημιουργήθηκε όλο αυτό, δεν είχα θέμα πριν.... Στα καλά καθούμενα που λενε!!!! 

Είναι η εγκυμοσύνη μάλλον παθαίνει λαλα ο οργανισμός μας... έχεις βάλει κιλά; Μήπως επηρέασε αυτό;

Just now, noni90 είπε:

Είναι η εγκυμοσύνη μάλλον παθαίνει λαλα ο οργανισμός μας... έχεις βάλει κιλά; Μήπως επηρέασε αυτό;

Οχι δεν έχω βάλει πολλά... 6-7 έχω βάλει... Ήτανε να γίνει, παίζει και η κληρομονικοτητα ρόλο, έχει και η μαμά μου από μικρή ηλικία... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Οχι δεν έχω βάλει πολλά... 6-7 έχω βάλει... Ήτανε να γίνει, παίζει και η κληρομονικοτητα ρόλο, έχει και η μαμά μου από μικρή ηλικία... 

Τουλάχιστον να μη πονάς! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχ Κατερινιω μου κ δεν μ αρεσουν καθολου οι πολυτελειες!! Αν μπορουσα να χω μονο τον αντρα μου, το παιδι μου, τους γονεις μας, τους κουμπαρους κ φιλους, θα κανα ενα παρτυ σε παραλια κ γαμο σε ξωκλησι κοντα στην παραλια. Με λιτο νυφικο κ μαλιστα χωρις να το αγορασω, δεν με νοιαζει να το εχω καν. Απλα να περασω καλα κ να το γιορτασουμε σαν παρτυ μονο οι δικοι μας!! Beach party με ωραια μουσικη κ cocktails. Αυτο θα ηθελα. Αλλα εχω τεραστιο σοι κ ξερεις. Η μανα μου θελει να καλεσει τα αδερφια της, ο μπαμπας το ιδιο και μονο αυτοι οι κοντινοι ειναι γυρω στα 90 ατομα. Κ θα υπαρχουν παρεξηγησεις κ δεν τα μπορω καθολου αυτα. Μα καθολου. Οποτε, θα συμβιβαστω να κανω εναν γαμο για ολους. Ξερεις πως ειναι αυτα, κ δυσκολη η θεση μου να πατησω ποδι σε τοσα ατομα. Αλλα και παλι κατι απλο θελω. Αληθεια. Δεν με νοιαζουν οι πολυτελειες. Τις μπομπονιερες πχ κ την διακοσμηση της εκκλησιας θελω να τα αναλαβω μονη μου. Ο αντρας μου ειναι ανθοπαραγωγος. 

Αλλα ολα αυτα ακομα κ λιτα, θελουβ προετοιμασια και σιγουρα κ μια καβαντζα. Δεν εχω ιδεα ποσα βεβαια, αλλα κ μονο το τραπεζι θα χει στο νερο 150 ισως κ παραπανω ατομα κ αυτοι ειναι οι κοντινοι αλλιως θα μασταν 400. Κ γω δεν δουλευω οποτε ειναι λιγο δυσκολα ολα μαζι. Μονο να χαρω τη μερα θελω οχι πολυτελειες.

Αυτο ακριβως να είσαι ευτυχισμένη εκεινη την μερα... Εγω δεν σταματούσα να χαμογελάω!!! Αφου δεν τον χόρτασα το γαμο μου...Λεω ότι θελω καθε χρόνο να κανω γαμο.. Τοσο πολυ το ευχαριστήθηκα στις προετοιμασίες..τις μπομπονιέρες μονη μ τις έκανα κι εγω!!!να βαλεις το λιτό νυφικό σου... Να κάνεις όσα ονειρευεσε κ ας είναι με λιγα ατομα παραπάνω! Ναι ξέρω πως πάνε αυτα με καλεσμένους...!!αλλα πίστεψε με παλι μόνο εκείνοι που πραγματικά σ εκτιμούν κ σ αγαπάνε θα ερθουν.. Αμα βρεις κ ενα μαγαζι με καλη τιμή θα είσαι καλα σε budget!!!! Και είμαι σίγουρη οτι θα εχεις κ την καλύτερη ανθοδέσμη και τα συναφι με στολισμό γτ κ αυτα λεφτα θέλουν!!!! Εγω έκανα Οκτωβριο γαμο..ηταν νομίζω πιο low season τιμες..! Κι ισχύει νομιζω για τον χειμωνιάτικο γάμο.. Είναι πιο λίγα λεφτα...:x

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια.να σας πω τι έπαθα.ποναγε η κοιλιά μου έτσι όπως κοιμόμουν από το δεξί πλευρό.εριχνε και ο μικρός ξύλο από μέσα.βεβαια πλέον έχω πετάξει κοιλιά για τα καλά και είμαι δυσκινητη γενικότερα και όπως γύρναγα σιγά σιγά με πήρε ο ύπνος.φανταστειτε σα τη χελώνα πρέπει να το κάνα.

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια.να σας πω τι έπαθα.ποναγε η κοιλιά μου έτσι όπως κοιμόμουν από το δεξί πλευρό.εριχνε και ο μικρός ξύλο από μέσα.βεβαια πλέον έχω πετάξει κοιλιά για τα καλά και είμαι δυσκινητη γενικότερα και όπως γύρναγα σιγά σιγά με πήρε ο ύπνος.φανταστειτε σα τη χελώνα πρέπει να το κάνα.

Καλημεραααα χαχαχαχα. Πωπω ρε κοριτσια. Μας φανταζομαι ηδη απο τωρα, τον χειμωνα που θα μαστε σαν μπαλες κανονικες να λεμε στους αντρες μας, τσούλησε με λιγο να αλλαξω πλευρο. Κ να σπρωχνει εκεινος. Εεεεεειιιι οοοοοπ. Εεεειι οοοοοπ. :lol: 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Έχει δίκιο η @loyloy κ εγώ παρόλο που στα κιλά είμαι καλή έχω γίνει λίγο δυσκίνητη με την κοιλιτσα.... ζορίζομαι όταν ειμα8 ξάπλα να σηκωθώ.... αλλά ακόμα γυρνάω άνετα πλευρό...

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεραααα χαχαχαχα. Πωπω ρε κοριτσια. Μας φανταζομαι ηδη απο τωρα, τον χειμωνα που θα μαστε σαν μπαλες κανονικες να λεμε στους αντρες μας, τσούλησε με λιγο να αλλαξω πλευρο. Κ να σπρωχνει εκεινος. Εεεεεειιιι οοοοοπ. Εεεειι οοοοοπ. :lol: 

Χαχαχα δε θέλω να το σκέφτομαι λείπει κ ο άντρας μου συνέχεια γιατί δουλεύει αρκετές ώρες.... να θέλω να αλλάξω πλευρά κ να μην έχω κάποιον να με τσουλήσει;;;;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Έχει δίκιο η @loyloy κ εγώ παρόλο που στα κιλά είμαι καλή έχω γίνει λίγο δυσκίνητη με την κοιλιτσα.... ζορίζομαι όταν ειμα8 ξάπλα να σηκωθώ.... αλλά ακόμα γυρνάω άνετα πλευρό...

Χαχαχα δε θέλω να το σκέφτομαι λείπει κ ο άντρας μου συνέχεια γιατί δουλεύει αρκετές ώρες.... να θέλω να αλλάξω πλευρά κ να μην έχω κάποιον να με τσουλήσει;;;;

ΧΧαχαχαχα κλαιω. Το κανω εικονα κ γελαω μονη μου. Καμια γειτονισσα δεν υπαρχει?? Να τη φωναζεις? Εεει γειτονισσα χρειαζομαι τσουλημα! Ε και στην χειροτερη υπαρχει κ η πυροσβεστικη για απεγκλωβισμο αμα σφινωσουμε πουθενα χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 33 λεπτά , loyloy είπε:

Πω αλήθεια μετά πως θα γίνουμε?μπάλες κανονικές ε?θα γελάμε ή θα κλαίμε άραγε?

Γιατι να κλαιμε?? Εννοειται θα γελαμε!!! Αρχικα θα ταιριαζουμε γαντι με το πνευμα των χριστουγεννων. Δευτερον και μπαλιτσες μια χαρα θα μαστε. Τωρα ενταξει δυσκολιες στις κινησεις θα εχουμε, εγω θα συνεχισω να μαι δυσκοιλια μεχρι τον αιωνα τον απαντα οπως με κοβω, γονατα θα πονανε, μεση, πλατη, αλλα και τι εγινε??? Το καλο ειναι οτι θα χουμε χειμωνα κ δεν θα σκαμε κ απο τη ζεστη!! Θα κανουμε με την ησυχια μας τις ετοιμασιες μας, δεν θα πολυκουραζομαστε, θα στολισουμε τα σπιτακια μας με περισσοτερο κεφι απο καθε φορα, θα λαμπουμε απο ευτυχια και θα χουμε τους αντρουληδες μας αγκαλια κ θα αναμενουμε την ημερα που θα ναι η πιο ευτυχισμενη σε ολη μας τη ζωη!! 

Εμενα ο αντρουλης μου ο καλος, ολο κοπλιμεντα μου κανει τωρα που χω παρει κιλα κ εχω κ κοιλιτσα κ ολα. Οτι μου παει η εγκυμοσυνη κ οτι με ερωτευεται καθε μερα κ περισσοτερο. 

Ολα καλα θα ναι κοριτσι μου. Με λιγοοο ζορι αλλα αξιζει ολα τα ζορια του κοσμου το θαυματακι μας. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κ εμένα ο άντρας μου μου κάνει κομπλιμέντα... κ όταν του λέω πως έχω μόνο μια μικρή κοιλιτσα κ μοιάζω για χοντρή κ όχι έγκυο γελάει! Φέτος κορίτσια θα είναι οι πιο όμορφες γιορτές.... κ ας είμαστε ολοστρογγυλες! 

Παντως @nanoula90 αυτό με τη δυσκοιλιότητα κ εγώ το φοβάμαι κ έχω ακούσει πως μετά τη γεννά πρέπει να πας τουαλέτα για να σε αφήσουν να φας... νηστικές θα φύγουμε απ το μαιευτήριο....

• Μου αρέσει 2

Just now, noni90 είπε:

Κ εμένα ο άντρας μου μου κάνει κομπλιμέντα... κ όταν του λέω πως έχω μόνο μια μικρή κοιλιτσα κ μοιάζω για χοντρή κ όχι έγκυο γελάει! Φέτος κορίτσια θα είναι οι πιο όμορφες γιορτές.... κ ας είμαστε ολοστρογγυλες! 

Παντως @nanoula90 αυτό με τη δυσκοιλιότητα κ εγώ το φοβάμαι κ έχω ακούσει πως μετά τη γεννά πρέπει να πας τουαλέτα για να σε αφήσουν να φας... νηστικές θα φύγουμε απ το μαιευτήριο....

Καλε, θα χω ετοιμο το υποθετακι μου στην τσαντουλα μου. Σιγα που δεν θα φαω, τοσα λεφτα θα σκασουμε ε οχι κ νηστικες, χαχαχα. Τιποτα δεν θα αφησω, θα τα γλειψω ολα τα πιατα χαχαχαχα

Ετσι οι αντρες μας πρεπει να μας ανεβαζουν γιατι ως γυναικες εχουμε κ τις ανασφαλειες μας καποιες.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...