Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι κλωτσιες ριχνει συνηθως κατω απο το στηθος αλλα εχθες τοοοοοοση κινηση και χτυπουσε παντου σημερα με ποναει η περιοχη εκει γυρω γυρω! Χαλαλι τι να κανουμεε!!!:wub: Ευτυχως ο αντρας μ κοιμαται σαν πουλακι!!! Κυριολεκτικα μερικες φορες νομιζω δεν ανασαινει!

Μακάρι να κοιμόταν και ο δικός μου σα πουλάκι.βεβαια κάθε μέρα είναι ψωφιος. Φεύγει το πρωί και γυρνα ει το βράδυ.υπομονη σε 2 μήνες δουλειά τελος.να ξεκουραστεί για να βοηθάει μετά με το μωρό

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Μακάρι να κοιμόταν και ο δικός μου σα πουλάκι.βεβαια κάθε μέρα είναι ψωφιος. Φεύγει το πρωί και γυρνα ει το βράδυ.υπομονη σε 2 μήνες δουλειά τελος.να ξεκουραστεί για να βοηθάει μετά με το μωρό

Και εμενα ιδιες ωρες ερχεται αλλα ειναι μαθημενος να κοιμαται αθορυβος τι να πω π ξερω! Ναι να σε βοηθησει εμενα π δεν καθεται τι θα κανω!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

13 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλησπέρα.εγω την επόμενη βδομάδα Έχω.παρε ενα τηλ το γιατρό σου να του πεις Αύριο γτ λογικά θα χρειαστείς διαβητολογο για να σου βγάλει διατροφή .μη φοβάσαι.εζω ακούσει περιπτώσει με 200 και και όλα πήγαν καλά.

Μακαρι θα δούμε τι θα γίνει...!!! 

12 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Την επόμενη βδομάδα εγω θα κάνω! Να σε ρωτήσω... Πριν που έκανες καθε μήνα εξετάσεις αίματος ειχες ζάχαρο ανεβασμένο;; 

Οχιιιιι δεν ήταν καθόλου...  Ηταν φυσιολογικες οι τιμές.... 

Καλημερα κοριτσια μου!! Εγω παλι κοιμαμαι σαν μοσχαρα χαχαχαχα. Δεν καταλαβαινω τπτ. Ειναι βεβαια κ ηρεμο μωρο, οι κλωτσιες του ειναι πολυ απαλες κ ακομα κ αν κλωτσαει ενω ξαπλωνω, δεν με ενοχλει, μια χαρα κοιμαμαι η αναισθητη χαχαχαχα. Ευτυχως απο υπνο μια χαρα παω ακομα. Αργοτερα με την κοιλουμπα δεν ξερω. 

Σημερα πηγα να φτιαξω νυχακια κ πηγα πρωτα να παρω καφε και μου λεει το παιδι που ειναι στην πορτα: - τριων??? Οχι απανταω, εξι! Και εμειναν τα παιδια. Μου ειπαν οτι ειμαι μοντελακι για εκτο μηνα και πηγαινα σε ολο το δρομο καμαρωτη καμαρωτη το ψωνιο χαχαχα

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!! Εγω παλι κοιμαμαι σαν μοσχαρα χαχαχαχα. Δεν καταλαβαινω τπτ. Ειναι βεβαια κ ηρεμο μωρο, οι κλωτσιες του ειναι πολυ απαλες κ ακομα κ αν κλωτσαει ενω ξαπλωνω, δεν με ενοχλει, μια χαρα κοιμαμαι η αναισθητη χαχαχαχα. Ευτυχως απο υπνο μια χαρα παω ακομα. Αργοτερα με την κοιλουμπα δεν ξερω. 

Σημερα πηγα να φτιαξω νυχακια κ πηγα πρωτα να παρω καφε και μου λεει το παιδι που ειναι στην πορτα: - τριων??? Οχι απανταω, εξι! Και εμειναν τα παιδια. Μου ειπαν οτι ειμαι μοντελακι για εκτο μηνα και πηγαινα σε ολο το δρομο καμαρωτη καμαρωτη το ψωνιο χαχαχα

Καλημέρα κορίτσι!!! Ααα παίρνεις και τα κοπλιμέντα σου!!! Ευγε.....  Μια χαρα σε βρίσκω! Κι εμενα μπορω να πω είναι ήρεμος... Κλωτσάει αλλα ήπια δεν μ ενοχλεί τοσο, πολυ.... Το, θεμα μ το βραδυ ειναι η τουαλέτα... Που σηκώνομαι συνέχεια κι οχι, ο, μικρός! Χαχααχααχα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!! Ααα παίρνεις και τα κοπλιμέντα σου!!! Ευγε.....  Μια χαρα σε βρίσκω! Κι εμενα μπορω να πω είναι ήρεμος... Κλωτσάει αλλα ήπια δεν μ ενοχλεί τοσο, πολυ.... Το, θεμα μ το βραδυ ειναι η τουαλέτα... Που σηκώνομαι συνέχεια κι οχι, ο, μικρός! Χαχααχααχα 

Α γεια σου!!!! Χαχαχα. Κ μενα πιο πολυ με ενοχλει η συχνοουρια παρα το μωρο! Να φανταστεις σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν ετοιμη να γεννησω και πονουσα πολυ χαμηλα!! Αλλα το νιωθα και στον υπνο μου τον πονο, αλλα στο ονειρο και καλα ηταν το κεφαλι που κατεβαινε. Ξυπναω απο την πιεση που λες, και τελικα ηταν η κυστη μου που χε τουμπανιασει κ παραλιγο να τα κανω πανω μου κ ετρεξα στην τουαλετα!!! Λιγο ακομα κ θα σπρωχνα για να βγει το μωρο οπως ονειρευομουν και αντι για το μωρο, θα ξυπνουσα μεσα στα μην πω!!!! Χαχαχα! Οτι να ναι!!

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , nanoula90 είπε:

Α γεια σου!!!! Χαχαχα. Κ μενα πιο πολυ με ενοχλει η συχνοουρια παρα το μωρο! Να φανταστεις σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι ημουν ετοιμη να γεννησω και πονουσα πολυ χαμηλα!! Αλλα το νιωθα και στον υπνο μου τον πονο, αλλα στο ονειρο και καλα ηταν το κεφαλι που κατεβαινε. Ξυπναω απο την πιεση που λες, και τελικα ηταν η κυστη μου που χε τουμπανιασει κ παραλιγο να τα κανω πανω μου κ ετρεξα στην τουαλετα!!! Λιγο ακομα κ θα σπρωχνα για να βγει το μωρο οπως ονειρευομουν και αντι για το μωρο, θα ξυπνουσα μεσα στα μην πω!!!! Χαχαχα! Οτι να ναι!!

Χαχαχχαχα τι, τραβάς κ εσύ! Ζωντανό όνειρο!!! Παλι καλα που πρόλαβες...! Μπα ακομα δεν εχω ονειρευτεί τετοια.. Ονειρεύτηκα όμως οτι ξαναπαντρευομουν (ευτυχώς με τον ιδιο αντρα)...!!!!

• Χαχα 2

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Αυτή η τουαλέτα ταλαιπωρεια.εχουμε μπει από τώρα σε πρόγραμμα για μετά νομίζω.

Ναι κ ακουωα που με λεγαν στον 8ο θα χεις θέμα με την τουαλέτα! Αμ δεεε..... Νωρις νωρις ήρθε... 

Ασχετο. Εμεις τωρα λεγαμε με τον αντρα μου, την γαμοβαφτιση πως θα την προλαβουμε? Ποτε θα το οργανωσουμε που θα μαι με μωρο κ ο αντρας ολη μερα δουλεια? Γτ λεγαμε κ καλα να το κανουμε του χρονου τον Σεπτεμβρη. Αρα πρεπει να αρχισω ετοιμασιες απο τωρα? Αφου δεν εχουμε φραγκο ακομα γτ τα υπολογιζουμε για τη γεννα κ τα συναφη.:huh:

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ασχετο. Εμεις τωρα λεγαμε με τον αντρα μου, την γαμοβαφτιση πως θα την προλαβουμε? Ποτε θα το οργανωσουμε που θα μαι με μωρο κ ο αντρας ολη μερα δουλεια? Γτ λεγαμε κ καλα να το κανουμε του χρονου τον Σεπτεμβρη. Αρα πρεπει να αρχισω ετοιμασιες απο τωρα? Αφου δεν εχουμε φραγκο ακομα γτ τα υπολογιζουμε για τη γεννα κ τα συναφη.:huh:

Εμείς λεμε μετά το Πάσχα το 2020.16 μηνών θα είναι ο μικρός.πριν πολύ δύσκολο.οτι Έχουμε θα φύγουν στο σπίτι στο μωρό και δουλεύουμε με σεζόν.αρα καλύτερα το 2020 και με το που σταματήσει τη δουλειά να κάνουμε μαζί τις ετοιμασίες γτ μόνη με το μωρό δεν παίζει.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εμείς λεμε μετά το Πάσχα το 2020.16 μηνών θα είναι ο μικρός.πριν πολύ δύσκολο.οτι Έχουμε θα φύγουν στο σπίτι στο μωρό και δουλεύουμε με σεζόν.αρα καλύτερα το 2020 και με το που σταματήσει τη δουλειά να κάνουμε μαζί τις ετοιμασίες γτ μόνη με το μωρό δεν παίζει.

Ναι νομιζω πως κ μεις δεν προλαβαινουμε για τον Σεπτεμβρη. Τι να πρωτοκανεις?? Θα το δουμε αλλα χλωμο το κοβω. Απλα δεν ηθελα να ειναι μεγαλος ο μπεμπης για να μην το θυμαται. Της ξαδερφης μου που τον βαφτισανε 1,5 ετους, μεχρι και σημερα φοβαται να μπει σε νερο. Ειτε λεγεται μπανιο ειτε θαλασσα και πλεον κοντευει τα 3. Εννοειται πως δεν μπαινει σε εκκλησια κ τσιριζει. Δεν το χω ξαναδει αυτο το πραγμα σε παιδι. Το αποκλειω να θυμαται την διαδικασια, αλλα του χει μεινει ο φοβος απο τοτε! Ειχε ριξει παρα πολυ κλαμα. Ουτε εγω ειμαι φαν να πω την αληθεια μου, αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αλλα μαλλον κ μεις τελικα μαλλον το 2020 μας βλεπω να το κανουμε.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Ναι νομιζω πως κ μεις δεν προλαβαινουμε για τον Σεπτεμβρη. Τι να πρωτοκανεις?? Θα το δουμε αλλα χλωμο το κοβω. Απλα δεν ηθελα να ειναι μεγαλος ο μπεμπης για να μην το θυμαται. Της ξαδερφης μου που τον βαφτισανε 1,5 ετους, μεχρι και σημερα φοβαται να μπει σε νερο. Ειτε λεγεται μπανιο ειτε θαλασσα και πλεον κοντευει τα 3. Εννοειται πως δεν μπαινει σε εκκλησια κ τσιριζει. Δεν το χω ξαναδει αυτο το πραγμα σε παιδι. Το αποκλειω να θυμαται την διαδικασια, αλλα του χει μεινει ο φοβος απο τοτε! Ειχε ριξει παρα πολυ κλαμα. Ουτε εγω ειμαι φαν να πω την αληθεια μου, αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα. Αλλα μαλλον κ μεις τελικα μαλλον το 2020 μας βλεπω να το κανουμε.

Η ανηψια μου 18 μηνών βαφτίστηκε.ηταν και παρανυφακι το ζουζουνι.εκλαψε πολύ αλλά δεν της έμεινε φοβία ευτυχώς.

• Μου αρέσει 1

Just now, loyloy είπε:

Η ανηψια μου 18 μηνών βαφτίστηκε.ηταν και παρανυφακι το ζουζουνι.εκλαψε πολύ αλλά δεν της έμεινε φοβία ευτυχώς.

Ειναι κ στο παιδακι. Εμας μαλλον ηταν δαιμονισμενο δεν εξηγειται αλλιως τετοιος φοβος χαχαχα 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Κοιτα να σε πω εγω... που λες για εξοδα κλπ... Εγω προσωπικά εκανα πέρσι το γαμο μου.. Δεν ηθελα υπερπαραγωγες... Εμενα μ αρεσουν τα απλα.. Εκανα εναν οικονομικό γαμο.. Με τα ολα του...κεντρο... Μητρόπολη.. Φωτογραφήσεις.. Καλεσμένους...ποσες μερες γιορταζαμε σπιτι μου..καναμε τα έθιμα...τπτ δεν ελλειψε κ μαλιστα αγόρασα κ νυφικό(κατω απο 800€)! Θελω να καταλήξω ότι δεν χρειάζονται πολλα λεφτα για να κάνεις όσα θες.. Με όσα εχει ο καθενας κανει κ αυτα που μπορεί! Κ επισης ολοι μέχρι κ σημερα λενε ποσο ωραίος γάμος ηταν κ ποσο ευτυχισμένοι ήμασταν ολοι... Δεν χρειάζεται ουτε άγχος.. Ουτε πλούτη!!!εξάλλου, για την βάφτιση αναλαμβάνει πολλά κ η κουμπάρα... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...