Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Παντως οι νεες οδηγιες που χουν βγει απο το 2011 δεν συνιστουν παντες, αρκουδακια, ουτε παπλωματα κ κουβερτες για τα βρεφη. Ουτε σφηνες επισης. Το αναφερουν κ καποιες κοπελες εδω στο parents. Και επισης οτι πρεπει να κοιμαται ανασκελα, στο δωματιο των γονιων για τουλαχιστον ενα εξαμηνο, ιδανικα εναν χρονο. Τωρα βεβαια, οι γνωμες διιστανται, εγω απλα το διαβασα και το αναφερω, η καθε μανουλα θα παρει οτι θεωρει χρησιμο.

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα εγκυουλες μου!! Ολα καλα με την Β' επιπεδου, μια χαρα ο μπεμπαρος, χασμουριοταν κιολας!! Επισης κοριτσια η κοιλια μου κανει τοπικες συσπασεις, πετρωνει και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο, ειναι μικρες προετοιμασιας της κοιλιας για τον τοκετο:shock: Κι ομως απο τωρα! Μου φανηκε πολυ περιεργο που εχουν ξεκινησει απο τωρα βρε κοριτσια. Τελος παντων, αφου τα ειδαμε ολα καλα, δεν ανησυχω. 

Επισης μου δωσανε φευγοντας ενα κουτι με δωρακια, και πραγματικα εβαλα τα κλαματα. Συγκινηθηκα. Ειχε μεσα πιπιλες και μπιμπερο κ διαφορα μωρουδιακα, σαλιαρα και κοριτσια με πηρανε τα ζουμια. Λεω ειναι για μενα αυτα?? Αλλο να το σκεφτεσαι κ αλλο να τα εχεις στα χερια σου. Αφηστε τα, μιλαμε για κλαμα!

Μπραβο ωραια τα νεακια σας μια χαρα ο μπεμπακοςς! 

Οντως ειναι συγκινητικο αυτο με τις πιπιλιτσες τις σαλιαριτσες τα μπιμπερο μονο τα νινακια μας λειπουν!.... ποια αλλη κοπελα εμεινε για β; 

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Παντως οι νεες οδηγιες που χουν βγει απο το 2011 δεν συνιστουν παντες, αρκουδακια, ουτε παπλωματα κ κουβερτες για τα βρεφη. Ουτε σφηνες επισης. Το αναφερουν κ καποιες κοπελες εδω στο parents. Και επισης οτι πρεπει να κοιμαται ανασκελα, στο δωματιο των γονιων για τουλαχιστον ενα εξαμηνο, ιδανικα εναν χρονο. Τωρα βεβαια, οι γνωμες διιστανται, εγω απλα το διαβασα και το αναφερω, η καθε μανουλα θα παρει οτι θεωρει χρησιμο.

Δεν το εχω διαβάσει οποτε δν ξέρω τι να σε πω ..δλδ χειμωνα που θα γεννηθούν τα παιδιά μας πως να τα ζεστάνουμε χωρίς κουβέρτα;;;;;  χμμ

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Και με τι να το σκεπαζω που θα ειναι μεσα στο χειμωνα?

πρίν από 7 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Και με τι να το σκεπαζω που θα ειναι μεσα στο χειμωνα?

Ακριβως το ιδιο ρωτήσαμε... Τώρα να πω κ το άλλο .δλδ εμείς που μεγαλώσαμε ετσι τι πάθαμε;;;; πρώτη φορά το ακούω για κουβέρτες κ πάπλωμα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ελα ντε. Ενταξει μωρε, νομιζω πως δεν θα παθει τπτ με μια κουβερτουλα, ειπαμε, μην υπερβαλλουμε κιολας. Κ γω που το χα εννοια χωρις να τα χω διαβασει αυτα, υπερβολη ειναι. Καλο ειναι να προσεχουμε αλλα ειπαμε. Δεν θα ζει κ σε φουσκα το μωρο. Οπως επισης εγω δεν ειμαι κ της αποψης να μαστε ολοι αποστειρωμενοι κ μην αγγιξει τπτ το μωρο. Ενταξει, ολα με μετρο. Απλα το διαβασα κ εδω μεσα στο φορουμ που ρωταγε μια κοπελα για παντες κ της απαντησανε αλλα κοριτσια οτι απαγορευονται. Σας παραθετω κατι απ αυτα. Αλλα κ το ιδιο το σαιτ της αμερικανικης ακαδημιας ιατρικης θα τα λεει. Εμενα παντως η μανα μου με φασκιωνε κοριτσια. Χαχαχα. 

Τοποθετήστε το μωρό σας να κοιμάται στην πλάτη του κάθε φορά που κοιμάται. Τα μωρά μέχρι την ηλικία των 12 μηνών θα πρέπει πάντα να τοποθετούνται ανάσκελα για να κοιμηθούν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας. Ωστόσο, εάν το μωρό σας γυρίσει από μόνο μπρουμυτα και κοιμάται στο στομάχι του, μπορεί να παραμείνει στη θέση αυτή. Αν το μωρό σας κοιμάται σε ένα κάθισμα ασφαλείας αυτοκινήτου, καροτσάκι ή οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο των βρεφών τότε θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια ύπνου το συντομότερο δυνατό.
• Τοποθετήστε το μωρό σας να κοιμάται πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια ύπνου. Το κρεβατάκι, η κούνια, το φορητό παιδικό κρεβατάκι και ο χώρος παιχνιδιού των βρεφών (πάρκο) θα πρέπει να πληρούν τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν έχει ανακληθεί. Μην χρησιμοποιείτε παιδικό κρεβατάκι που έχει σπασμένα ή ελλείποντα τμήματα. Καλύψτε το στρώμα με ένα σεντόνι το οποίο να εφαρμόζει πάρα πολύ καλά σε αυτό. Μην τοποθετείτε κουβέρτες ή μαξιλάρια μεταξύ του στρώματος και του σεντονιού. Ποτέ μην τοποθετείτε το μωρό σας να κοιμάται σε μια καρέκλα, καναπέ, κρεβάτι με στρώμα νερού, μαξιλάρι, ή φλοκάτη.
• Μην τοποθετείτε στο κρεβατάκι του μωρού μαλακά αντικείμενα, ή οποιαδήποτε αντικείμενα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εγκλωβισμού, ασφυξίας ή στραγγαλισμού του. Μαξιλάρια, παπλώματα, και παραγεμισμένα παιχνίδια μπορεί να προκαλέσουν στο μωρό σας ασφυξία. Σημείωση: Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι μετά την ηλικία των 12 μηνών τα αντικείμενα αυτά αποτελούν ελάχιστο κίνδυνο για υγιή μωρά.
• Τοποθετήστε το μωρό σας να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο όπου κοιμάστε, αλλά όχι το ίδιο κρεβάτι. Τοποθετήστε το κρεβατάκι του δίπλα από το δικό σας έτσι ώστε να μπορείτε να το φτάνετε με το χέρι σας όταν ξαπλώνετε. Έτσι μπορείτε εύκολα να το παρακολουθείτε συνεχώς. Τα μωρά που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονεις τους βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο (SIDS), ασφυξία ή στραγγαλισμό.
• Θηλάστε το μωρό σας για όσο περισσότερο διάστημα μπορείτε. Οι μελέτες δείχνουν ότι ο θηλασμός του μωρού σας μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος του SIDS.
• Να παίρνετε το παιδί σας σε όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις του παιδιάτρου και να κάνετε όλα τα συνιστώμενα εμβόλια. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι οι εμβολιασμοί μπορεί να έχουν προστατευτική επίδραση έναντι SIDS.
• Κρατήστε το μωρό σας μακριά από τους καπνιστές και τους τόπους όπου οι άνθρωποι καπνίζουν. Εάν καπνίζετε, προσπαθήστε να το κόψετε. Ωστόσο, έως ότου μπορείτε να το κόψετε, κρατήσετε το αυτοκίνητό και το σπίτι σας ελεύθερα καπνού. Μην καπνίζετε μέσα στο σπίτι ή το αυτοκίνητό σας και μην καπνίζετε πουθενά κοντά στο μωρό σας, ακόμα και αν είστε στη ύπαιθρο.
• Μην αφήνετε το μωρό σας να ζεσταθεί υπερβολικά. Κρατήστε το δωμάτιο όπου το μωρό σας κοιμάται σε μια άνετη θερμοκρασία. Σε γενικές γραμμές, να θυμάστε ότι το μωρό σας πρέπει να ντύνεται ή να σκεπάζεται με ακόμα ένα επιπλέον ρούχο από αυτά που εσείς φοράτε ή ντύνεστε. Αν ανησυχείτε ότι το μωρό σας κρυώνει κατά τη διάρκεια του ύπνου και δεν ξέρετε πώς να το σκεπάσετε τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά ρούχα ύπνου τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τα μωρά ζεστά, χωρίς τον κίνδυνο να καλύψουν το κεφάλι τους.
• Προσφέρετε μια πιπίλα στο μωρό την ώρα του ύπνου. Αυτό βοηθά να μειωθεί ο κίνδυνος του SIDS. Εάν θηλάζετε, περιμένετε μέχρι ο θηλασμός να αρχίσει να πηγαίνει καλά πριν να του προσφέρετε πιπίλα. Αυτό συνήθως διαρκεί 3 με 4 εβδομάδες. Δεν πειράζει αν το μωρό σας δεν θέλει πιπίλα. Εάν το μωρό σας παίρνει την πιπίλα αλλά του πέφτει μόλις αποκοιμηθεί, δεν χρειάζεται να του την ξαναδώσετε.
• Μην χρησιμοποιείτε μηχανήματα παρακολούθησης του μωρού για να μειώσετε το κίνδυνο του SIDS. Αυτά είναι χρήσιμα μόνο για μωρά με αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα, αλλά δεν έχουν βρεθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο του SIDS.
• Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που ισχυρίζονται ότι μειώνουν τον κίνδυνο του SIDS. Προϊόντα όπως σφήνες, σφηνάκια ή εξειδικευμένες επιφάνειες ύπνου δεν έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο του SIDS. Αντίθετα, μερικά βρέφη έχουν πεθάνει από ασφυξία κατά τη χρήση αυτών των προϊόντων.
• Όταν τω μωρό σας είναι ξύπνιο βάλτε το όσο περισσότερο μπορείτε να ξαπλώνει προύμυτα. Αυτό θα βοηθήσει να ενισχύσει τους μυς του λαιμού και να αποφευχθούν επίπεδα σημεία στο κεφάλι (Πλαγιοκεφαλία). Να είστε πάντα μαζί με το μωρό και να το επιτηρείτε ενόσω είναι ξαπλωμένο προύμυτα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Ελα ντε. Ενταξει μωρε, νομιζω πως δεν θα παθει τπτ με μια κουβερτουλα, ειπαμε, μην υπερβαλλουμε κιολας. Κ γω που το χα εννοια χωρις να τα χω διαβασει αυτα, υπερβολη ειναι. Καλο ειναι να προσεχουμε αλλα ειπαμε. Δεν θα ζει κ σε φουσκα το μωρο. Οπως επισης εγω δεν ειμαι κ της αποψης να μαστε ολοι αποστειρωμενοι κ μην αγγιξει τπτ το μωρο. Ενταξει, ολα με μετρο. Απλα το διαβασα κ εδω μεσα στο φορουμ που ρωταγε μια κοπελα για παντες κ της απαντησανε αλλα κοριτσια οτι απαγορευονται. Σας παραθετω κατι απ αυτα. Αλλα κ το ιδιο το σαιτ της αμερικανικης ακαδημιας ιατρικης θα τα λεει. Εμενα παντως η μανα μου με φασκιωνε κοριτσια. Χαχαχα. 

Τοποθετήστε το μωρό σας να κοιμάται στην πλάτη του κάθε φορά που κοιμάται. Τα μωρά μέχρι την ηλικία των 12 μηνών θα πρέπει πάντα να τοποθετούνται ανάσκελα για να κοιμηθούν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας. Ωστόσο, εάν το μωρό σας γυρίσει από μόνο μπρουμυτα και κοιμάται στο στομάχι του, μπορεί να παραμείνει στη θέση αυτή. Αν το μωρό σας κοιμάται σε ένα κάθισμα ασφαλείας αυτοκινήτου, καροτσάκι ή οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο των βρεφών τότε θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια ύπνου το συντομότερο δυνατό.
• Τοποθετήστε το μωρό σας να κοιμάται πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια ύπνου. Το κρεβατάκι, η κούνια, το φορητό παιδικό κρεβατάκι και ο χώρος παιχνιδιού των βρεφών (πάρκο) θα πρέπει να πληρούν τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν δεν έχει ανακληθεί. Μην χρησιμοποιείτε παιδικό κρεβατάκι που έχει σπασμένα ή ελλείποντα τμήματα. Καλύψτε το στρώμα με ένα σεντόνι το οποίο να εφαρμόζει πάρα πολύ καλά σε αυτό. Μην τοποθετείτε κουβέρτες ή μαξιλάρια μεταξύ του στρώματος και του σεντονιού. Ποτέ μην τοποθετείτε το μωρό σας να κοιμάται σε μια καρέκλα, καναπέ, κρεβάτι με στρώμα νερού, μαξιλάρι, ή φλοκάτη.
• Μην τοποθετείτε στο κρεβατάκι του μωρού μαλακά αντικείμενα, ή οποιαδήποτε αντικείμενα που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εγκλωβισμού, ασφυξίας ή στραγγαλισμού του. Μαξιλάρια, παπλώματα, και παραγεμισμένα παιχνίδια μπορεί να προκαλέσουν στο μωρό σας ασφυξία. Σημείωση: Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι μετά την ηλικία των 12 μηνών τα αντικείμενα αυτά αποτελούν ελάχιστο κίνδυνο για υγιή μωρά.
• Τοποθετήστε το μωρό σας να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο όπου κοιμάστε, αλλά όχι το ίδιο κρεβάτι. Τοποθετήστε το κρεβατάκι του δίπλα από το δικό σας έτσι ώστε να μπορείτε να το φτάνετε με το χέρι σας όταν ξαπλώνετε. Έτσι μπορείτε εύκολα να το παρακολουθείτε συνεχώς. Τα μωρά που κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με τους γονεις τους βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο (SIDS), ασφυξία ή στραγγαλισμό.
• Θηλάστε το μωρό σας για όσο περισσότερο διάστημα μπορείτε. Οι μελέτες δείχνουν ότι ο θηλασμός του μωρού σας μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί ο κίνδυνος του SIDS.
• Να παίρνετε το παιδί σας σε όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις του παιδιάτρου και να κάνετε όλα τα συνιστώμενα εμβόλια. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι οι εμβολιασμοί μπορεί να έχουν προστατευτική επίδραση έναντι SIDS.
• Κρατήστε το μωρό σας μακριά από τους καπνιστές και τους τόπους όπου οι άνθρωποι καπνίζουν. Εάν καπνίζετε, προσπαθήστε να το κόψετε. Ωστόσο, έως ότου μπορείτε να το κόψετε, κρατήσετε το αυτοκίνητό και το σπίτι σας ελεύθερα καπνού. Μην καπνίζετε μέσα στο σπίτι ή το αυτοκίνητό σας και μην καπνίζετε πουθενά κοντά στο μωρό σας, ακόμα και αν είστε στη ύπαιθρο.
• Μην αφήνετε το μωρό σας να ζεσταθεί υπερβολικά. Κρατήστε το δωμάτιο όπου το μωρό σας κοιμάται σε μια άνετη θερμοκρασία. Σε γενικές γραμμές, να θυμάστε ότι το μωρό σας πρέπει να ντύνεται ή να σκεπάζεται με ακόμα ένα επιπλέον ρούχο από αυτά που εσείς φοράτε ή ντύνεστε. Αν ανησυχείτε ότι το μωρό σας κρυώνει κατά τη διάρκεια του ύπνου και δεν ξέρετε πώς να το σκεπάσετε τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά ρούχα ύπνου τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τα μωρά ζεστά, χωρίς τον κίνδυνο να καλύψουν το κεφάλι τους.
• Προσφέρετε μια πιπίλα στο μωρό την ώρα του ύπνου. Αυτό βοηθά να μειωθεί ο κίνδυνος του SIDS. Εάν θηλάζετε, περιμένετε μέχρι ο θηλασμός να αρχίσει να πηγαίνει καλά πριν να του προσφέρετε πιπίλα. Αυτό συνήθως διαρκεί 3 με 4 εβδομάδες. Δεν πειράζει αν το μωρό σας δεν θέλει πιπίλα. Εάν το μωρό σας παίρνει την πιπίλα αλλά του πέφτει μόλις αποκοιμηθεί, δεν χρειάζεται να του την ξαναδώσετε.
• Μην χρησιμοποιείτε μηχανήματα παρακολούθησης του μωρού για να μειώσετε το κίνδυνο του SIDS. Αυτά είναι χρήσιμα μόνο για μωρά με αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα, αλλά δεν έχουν βρεθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο του SIDS.
• Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που ισχυρίζονται ότι μειώνουν τον κίνδυνο του SIDS. Προϊόντα όπως σφήνες, σφηνάκια ή εξειδικευμένες επιφάνειες ύπνου δεν έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο του SIDS. Αντίθετα, μερικά βρέφη έχουν πεθάνει από ασφυξία κατά τη χρήση αυτών των προϊόντων.
• Όταν τω μωρό σας είναι ξύπνιο βάλτε το όσο περισσότερο μπορείτε να ξαπλώνει προύμυτα. Αυτό θα βοηθήσει να ενισχύσει τους μυς του λαιμού και να αποφευχθούν επίπεδα σημεία στο κεφάλι (Πλαγιοκεφαλία). Να είστε πάντα μαζί με το μωρό και να το επιτηρείτε ενόσω είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Και μενα με φασκιωνε :) εγω παντως αποφασισα να μη παρω παπλωμα γιατι θεωρω πως θα ειναι πολυ μικρο φετος το μπεμπακι για να το χρησιμοποιησουμε αλλα βρηκα μια υπεροχη κουβερτουλα της κεντια και θα παω αυριο να την παρω! Δε γινεται με κατι πρεπει να το σκεπαζω το ψυχακι :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Diavolitsa είπε:

Και μενα με φασκιωνε :) εγω παντως αποφασισα να μη παρω παπλωμα γιατι θεωρω πως θα ειναι πολυ μικρο φετος για να το χρησιμοποιησουμε αλλα βρηκα μια υπεροχη κουβερτουλα της κεντια και θα παω αυριο να την παρω! Δε γινεται με κατι πρεπει να το σκεπαζω το ψυχακι :)

Τελικα κατι ξερανε οι παλιες χαχαχα. Οταν μου το χε πει, την ειχα περασει για βασανιστη. Χαχαχα. Με γεια τα πραγματακια σου !!! Με το καλο να τα χαρεις

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@nanoula90 μπράβο κορίτσι μου.μια χαρά το μπεμπακι.α εμένα δεν μου εδωσαν δωράκι. Ζηλεύω...........

Σκέψου κλάμα που θα πέσει Όταν τα Πρώτοαντικρυσουμε.

@Diavolitsa ακόμα δεν ξέρω αν θα πάρω το σετ ή ξεχωριστά.κανω υπομονή από Οκτώβρη που θα είμαι Αθήνα να πάω για τα ψώνια μου.στη Κέρκυρα λίγα μαγαζιά ρε παιδί μου και είναι φαρμακείο.

3 ώρες πρίν, Irini123 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! Με το καλό σε ολες!!! Ηθελα να ρωτήσω κάτι όποια ξέρει η έχει κατι παρόμοιο Γιατί απο το ενα άγχος παω στο αλλο!! 22/8 εκανα τη β επιπέδου..ολα καλα με το μικρό μας ολα φυσιολογικά.. στον κολπικό ομως για τον τράχηλο μου ειπε ο γιατρός οτι στην ηλικία κύησης που ειμαι ο τράχηλος θα έπρεπε να ειναι απο 25 χιλιοστά και πάνω κι εγω εχω οριακά 24.. μου συνέστησε ξεκούραση και μια κολπική αλοιφή την vasclor (προγεστερόνη) αλλα ανησυχώ πολυ μπορώ να πω αν και με καθησύχασε και η προσωπική μου γιατρός..ειχε κάποια κοπέλα κατι παρόμοιο και γέννησε στην ώρα της;;γνωριζει καποια κατι πάνω στο θεμα;

Δεν Ρωτάς σε ομάδα που ήδη έχουν γεννήσει?κάτι παραπάνω θα ξέρουν.παντως δεν πιστεύω να είναι ανησυχητικό.ισως χρειαστείς απλά πιο συχνή παρακολούθηση 

@noni90 μου λένε ότι χρειάζεται για το μωράκι.αν χρειάζεται ινσουλίνη τότε ότι πρέπει.

Στις 8 Έχω ραντεβού θα ενημερωσω μετα.βεβαια πάω πιο πολύ για να μου γράψει εξετάσεις και φάρμακα.δοξα το Θεό ο μικρός κλωτσαει συνέχεια και τώρα πάλι άρα πλέον πάω χαλαρή στα ραντεβού μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

@nanoula90 μπράβο κορίτσι μου.μια χαρά το μπεμπακι.α εμένα δεν μου εδωσαν δωράκι. Ζηλεύω...........

Σκέψου κλάμα που θα πέσει Όταν τα Πρώτοαντικρυσουμε.

@Diavolitsa ακόμα δεν ξέρω αν θα πάρω το σετ ή ξεχωριστά.κανω υπομονή από Οκτώβρη που θα είμαι Αθήνα να πάω για τα ψώνια μου.στη Κέρκυρα λίγα μαγαζιά ρε παιδί μου και είναι φαρμακείο.

Δεν Ρωτάς σε ομάδα που ήδη έχουν γεννήσει?κάτι παραπάνω θα ξέρουν.παντως δεν πιστεύω να είναι ανησυχητικό.ισως χρειαστείς απλά πιο συχνή παρακολούθηση 

@noni90 μου λένε ότι χρειάζεται για το μωράκι.αν χρειάζεται ινσουλίνη τότε ότι πρέπει.

Στις 8 Έχω ραντεβού θα ενημερωσω μετα.βεβαια πάω πιο πολύ για να μου γράψει εξετάσεις και φάρμακα.δοξα το Θεό ο μικρός κλωτσαει συνέχεια και τώρα πάλι άρα πλέον πάω χαλαρή στα ραντεβού μου.

Εσενα ειναι δραστηριος ο μπομπιρακος απο την αρχη! Εμενα ειναι οτι κ οποτε του καπνισει. Εκει που μπορει να ριξει μια, μετα τιποτα. Κανενα σημαδι!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

On 21/8/2018 at 4:08 ΜΜ, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΜΑΣΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleutheria2012    ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος   ΠΗΤ 24/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΥ!!!:wub: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!

κι εγω αγορακι εχω!! <3

• Μου αρέσει 1

boS9p3.png

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕΚΙΑ ΜΑΣΣ!!!

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12

@EHappy;-)         ΠΗΤ 11/12

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Koukis              ΠΗΤ 15/12

@Irini123            ΠΗΤ 18-21/12?

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleutheria2012    ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος   ΠΗΤ 24/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 26/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@dimitra86        ΠΗΤ 30/12

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Μαρία Βαρωτσου ΠΗΤ 31/12?

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥΥ!!!:wub: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@ΒαλεντιναΧρηστος η διατροφή μόνοι στην Αρχή είναι δύσκολη... μετά συνηθίζεις κ δε σε πειράζει.. απλά πρέπει να έχω το νου μου να μη ξεχνάω τις μετρήσεις κ να μη μένω νηστική μετά την ινσουλίνη, να τρώω... ελπίζω να τηρήσω τη διατροφή κ μετά τη γεννά γιατί πραγματικά είναι πολύ ισορροπημένη και τρώω αρκετά λαχανικά κτλ κ μου αρέσει...

@nanoula90 μπράβο κοριτσι μια χαρά το μωράκι σου!! Γερό κ δυνατό!! Τις συσπάσεις δε τις φοβόμαστε εκτός αν είναι επώδυνες η συχνές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κατά τα αλλά δείχνουν μια υγιή ενεργή μήτρα! 

ΑγορΑσαμε κ εμείς τελικά το καρότσι, δεν είναι κ τόσο γνωστό αλλά μας άρεσε πολυ... το είδα σε μια γνωστή κ τρελάθηκα.. άλλο θέλαμε κ τελικά σε άλλο καταλήξαμε! Είναι το q9 trio της baby merc... σε γκρι το διαλέξαμε.. 

Μου έδωσαν επίσης συγγενεις αποστείρωση, καρεκλάκι φαγητού και μαρσιπο! 

Ξεκιναμε την επιχείρηση παιδικό δωμάτιο σιγά σιγά!!

πρίν από 34 λεπτά , noni90 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος η διατροφή μόνοι στην Αρχή είναι δύσκολη... μετά συνηθίζεις κ δε σε πειράζει.. απλά πρέπει να έχω το νου μου να μη ξεχνάω τις μετρήσεις κ να μη μένω νηστική μετά την ινσουλίνη, να τρώω... ελπίζω να τηρήσω τη διατροφή κ μετά τη γεννά γιατί πραγματικά είναι πολύ ισορροπημένη και τρώω αρκετά λαχανικά κτλ κ μου αρέσει...

@nanoula90 μπράβο κοριτσι μια χαρά το μωράκι σου!! Γερό κ δυνατό!! Τις συσπάσεις δε τις φοβόμαστε εκτός αν είναι επώδυνες η συχνές σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κατά τα αλλά δείχνουν μια υγιή ενεργή μήτρα! 

ΑγορΑσαμε κ εμείς τελικά το καρότσι, δεν είναι κ τόσο γνωστό αλλά μας άρεσε πολυ... το είδα σε μια γνωστή κ τρελάθηκα.. άλλο θέλαμε κ τελικά σε άλλο καταλήξαμε! Είναι το q9 trio της baby merc... σε γκρι το διαλέξαμε.. 

Μου έδωσαν επίσης συγγενεις αποστείρωση, καρεκλάκι φαγητού και μαρσιπο! 

Ξεκιναμε την επιχείρηση παιδικό δωμάτιο σιγά σιγά!!

Ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο!! 

Πωπωπω, τετοια θελω να ακουω, τετοια!!! Παιδικα δωματιακια, βρεφικα πραγματακια, γενικα οτι μυριζει μωρουδιλα!!! Κ αμα εχεις ατομα κιολας κ σου δινουν τοσο το καλυτερο. Χαχα. Με γεια το καροτσακι να πανε ολα καλα κ να το χαρειτε για οσο θελετε!! 

Ναι μου ειπε οτι οι συσπασεις ειναι φυσιολογικες, αρκει να μην ειναι συχνες κ με διαρκεια. Απο τωρα ομως κανει προεργασιες ο οργανισμος. Δεν ηξερα καν εν τω μεταξυ οτι αυτα ηταν συσπασεις. Νιωθω χαμηλα την κοιλια να πετρωνει που κ που αλλα δεν ειχα δωσει σημασια, γιατι δεν ηξερα. Παντως τον ρωτησα αν πρεπει να αυξησω το μαγνησιο κ μου πε οχι κ οτι ειναι φυσιολογικο κ ο τραχηλος μια χαρα. Οποτε απο το πρωι ειμαι τραλαλα τραλαλο !! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...