Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσαρες! Καλη κυριακη. 

Ανυπομονω εγω να ερθει το αυριο, εχω την β επιπεδου. Επιτελους ηρθε κ η σειρα μας!!! Να κλεισουμε κ με αυτο το θεμα.

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Γλυκιες μου εγκυουλες ευχαριστω ολες μια προς μια για τις ευχες σας!! 

πρίν από 31 λεπτά , loyloy είπε:

@nanoula90 όλα καλα θα είναι Αύριο!!!!!!!Τι ώρα έχεις ραντεβού?

Σε ευχαριστω Λουλου μου. 10 το πρωι. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Γλυκιες μου εγκυουλες ευχαριστω ολες μια προς μια για τις ευχες σας!! 

Σε ευχαριστω Λουλου μου. 10 το πρωι. 

Μη μας ξεχάσεις.εγω το βραδάκι θα πάω να δω τον μπέμπη μου.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, loyloy είπε:

Εμεις εχουμε ακομα λιγο παραπανω απο 2μιση εβδομαδες μαζι με την καμπυλη θα κανουμε κ υπερηχο με το καλο να δεις τον μπεμπη σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Α, εχουμε και οι δυο ραντεβου με τα μωρα μας αυριο, ωραια. Οποτε περιμενουμε κ απο σενα νεα για το μικρο σου μπουμπουκι!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

Α, εχουμε και οι δυο ραντεβου με τα μωρα μας αυριο, ωραια. Οποτε περιμενουμε κ απο σενα νεα για το μικρο σου μπουμπουκι!

Ναι ναι .ασε μου Μου ρίχνει και κάτι κλωτσιές τώρα ο άτιμος.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κοριτσια!! Με το καλό σε ολες!!! Ηθελα να ρωτήσω κάτι όποια ξέρει η έχει κατι παρόμοιο Γιατί απο το ενα άγχος παω στο αλλο!! 22/8 εκανα τη β επιπέδου..ολα καλα με το μικρό μας ολα φυσιολογικά.. στον κολπικό ομως για τον τράχηλο μου ειπε ο γιατρός οτι στην ηλικία κύησης που ειμαι ο τράχηλος θα έπρεπε να ειναι απο 25 χιλιοστά και πάνω κι εγω εχω οριακά 24.. μου συνέστησε ξεκούραση και μια κολπική αλοιφή την vasclor (προγεστερόνη) αλλα ανησυχώ πολυ μπορώ να πω αν και με καθησύχασε και η προσωπική μου γιατρός..ειχε κάποια κοπέλα κατι παρόμοιο και γέννησε στην ώρα της;;γνωριζει καποια κατι πάνω στο θεμα;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Περιμένω τα νέα απ τις κοπέλες που είχαν ραντεβού με τα μωράκια τους σήμερα!! 

Εμεις κορίτσια μπήκαμε στον 6ο, κ μετά από 5 μήνες διατροφή κ 6 μετρήσεις τη μέρα, κρίθηκε ότι χρειάζομαι λίγη ινσουλίνη γιατί δεν ελέγχεται πλέον μόνο με διατροφή το σάκχαρο... τα καλά νέα είναι ότι ακόμα είμαι στα κιλά που έμεινα έγκυος λόγω της διατροφής, η οποία θα συνεχιστεί κ παρά την ινσουλίνη... τα δύσκολα είναι ότι πρέπει να έχω περισσότερο το νου μου και να μετριέμαι πιο αυστηρά.. καθώς κ να τρώω όταν κάνω ινσουλίνη... χαλαλι όμως όλα για το μωράκι μου!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα!! Περιμένω τα νέα απ τις κοπέλες που είχαν ραντεβού με τα μωράκια τους σήμερα!! 

Εμεις κορίτσια μπήκαμε στον 6ο, κ μετά από 5 μήνες διατροφή κ 6 μετρήσεις τη μέρα, κρίθηκε ότι χρειάζομαι λίγη ινσουλίνη γιατί δεν ελέγχεται πλέον μόνο με διατροφή το σάκχαρο... τα καλά νέα είναι ότι ακόμα είμαι στα κιλά που έμεινα έγκυος λόγω της διατροφής, η οποία θα συνεχιστεί κ παρά την ινσουλίνη... τα δύσκολα είναι ότι πρέπει να έχω περισσότερο το νου μου και να μετριέμαι πιο αυστηρά.. καθώς κ να τρώω όταν κάνω ινσουλίνη... χαλαλι όμως όλα για το μωράκι μου!

Καλημεραααα!!!! Ολα για τα νινακια μας εε;; διαβαζω αυτα π λες κ δεν ξερω πως θα ηταν να μην μπορω να φαω οτι θελω οτι ωρα θελω να δουμε στην καμπυλη τι θα γινει φυσικα αν βγει κατι εκτος οριων θα το κανω και θα το παρακανω....ολα.καλα να πανε ευχομαι για ολεςς!!

πρίν από 13 λεπτά , Irini123 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! Με το καλό σε ολες!!! Ηθελα να ρωτήσω κάτι όποια ξέρει η έχει κατι παρόμοιο Γιατί απο το ενα άγχος παω στο αλλο!! 22/8 εκανα τη β επιπέδου..ολα καλα με το μικρό μας ολα φυσιολογικά.. στον κολπικό ομως για τον τράχηλο μου ειπε ο γιατρός οτι στην ηλικία κύησης που ειμαι ο τράχηλος θα έπρεπε να ειναι απο 25 χιλιοστά και πάνω κι εγω εχω οριακά 24.. μου συνέστησε ξεκούραση και μια κολπική αλοιφή την vasclor (προγεστερόνη) αλλα ανησυχώ πολυ μπορώ να πω αν και με καθησύχασε και η προσωπική μου γιατρός..ειχε κάποια κοπέλα κατι παρόμοιο και γέννησε στην ώρα της;;γνωριζει καποια κατι πάνω στο θεμα;

Δεν εχω ιδεα κοπελα μου ισως αν ρωτησεις στις μανουλες σεπτεμβριου οκτωμβριου ξερουν να σε ενημερωσουν! 

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα σας! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Παραγγειλαμε σημερα το καροτσι της μπουμπους μου! Και ετσι για να το καλο της πηρα και ενα φορμακι να το εχω σπιτι να το χαζευω :) να σας ρωτησω σχετικα με την προικα...εσεις θα παρετε αυτα που βγαινουν ολα μαζι πακετο η κομματια? Λεω να παρω κομματια γιατι ας πουμε η κουνουπιερα και το παπλωμα θεωρω πως μου ειναι αχρηστα! 

• Μου αρέσει 2

Καλημερα εγκυουλες μου!! Ολα καλα με την Β' επιπεδου, μια χαρα ο μπεμπαρος, χασμουριοταν κιολας!! Επισης κοριτσια η κοιλια μου κανει τοπικες συσπασεις, πετρωνει και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο, ειναι μικρες προετοιμασιας της κοιλιας για τον τοκετο:shock: Κι ομως απο τωρα! Μου φανηκε πολυ περιεργο που εχουν ξεκινησει απο τωρα βρε κοριτσια. Τελος παντων, αφου τα ειδαμε ολα καλα, δεν ανησυχω. 

Επισης μου δωσανε φευγοντας ενα κουτι με δωρακια, και πραγματικα εβαλα τα κλαματα. Συγκινηθηκα. Ειχε μεσα πιπιλες και μπιμπερο κ διαφορα μωρουδιακα, σαλιαρα και κοριτσια με πηρανε τα ζουμια. Λεω ειναι για μενα αυτα?? Αλλο να το σκεφτεσαι κ αλλο να τα εχεις στα χερια σου. Αφηστε τα, μιλαμε για κλαμα!

• Μου αρέσει 5

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα εγκυουλες μου!! Ολα καλα με την Β' επιπεδου, μια χαρα ο μπεμπαρος, χασμουριοταν κιολας!! Επισης κοριτσια η κοιλια μου κανει τοπικες συσπασεις, πετρωνει και μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι φυσιολογικο, ειναι μικρες προετοιμασιας της κοιλιας για τον τοκετο:shock: Κι ομως απο τωρα! Μου φανηκε πολυ περιεργο που εχουν ξεκινησει απο τωρα βρε κοριτσια. Τελος παντων, αφου τα ειδαμε ολα καλα, δεν ανησυχω. 

Επισης μου δωσανε φευγοντας ενα κουτι με δωρακια, και πραγματικα εβαλα τα κλαματα. Συγκινηθηκα. Ειχε μεσα πιπιλες και μπιμπερο κ διαφορα μωρουδιακα, σαλιαρα και κοριτσια με πηρανε τα ζουμια. Λεω ειναι για μενα αυτα?? Αλλο να το σκεφτεσαι κ αλλο να τα εχεις στα χερια σου. Αφηστε τα, μιλαμε για κλαμα!

Μπραβο κορίτσι μου..!!! Αααα εσύ είχες πιο υπερπαραγωγή δωρακι... Εμενα μ ειχαν δώσει ένα παιχνιδάκι μονο....! 

πρίν από 30 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα σας! Ειμαι πολυ χαρουμενη! Παραγγειλαμε σημερα το καροτσι της μπουμπους μου! Και ετσι για να το καλο της πηρα και ενα φορμακι να το εχω σπιτι να το χαζευω :) να σας ρωτησω σχετικα με την προικα...εσεις θα παρετε αυτα που βγαινουν ολα μαζι πακετο η κομματια? Λεω να παρω κομματια γιατι ας πουμε η κουνουπιερα και το παπλωμα θεωρω πως μου ειναι αχρηστα! 

Αχ τέλεια.. Κλείνεις με τα μεγαλα ψώνια!!! Εμενα προσωπικά με τα πήρε ολα η πεθερά μ προίκα κ ολα τα συναφι ..δεν ξερω τι βγαινει σε πακέτο.. Εμενα το μονο που δεν πήρε είναι πάπλωμα γτ έχω το δικό μου απο μωρό οποτε πηρα μονο παπλωματοθηκη.. Κ σαμπουάν παιδικά κλπ.. Και πάντα έχω οποτε δνε χρειάζεται! 

Εσύ τι θες να πάρεις είναι το θέμα.. Τι νομίζεις θα σε χρησιμεύσει!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...