Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι? Σας εχει πει ο γιατρος να κανετε την εξεταση για την κυστικη ινωση?

πριν την εγκυμοσυνη οπως κ την μεσογειακη τωρα δεν εχει νοημα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

πριν την εγκυμοσυνη οπως κ την μεσογειακη τωρα δεν εχει νοημα. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Για την μεσογειακη εμενα κ του αντρα μου μας τις εγραψε απ την αρχη τις εξετασεις. Αλλα για κυστικη δεν μου εχει αναφερει κατι κ επειδη διαβαζω κοπελες που τους τη ζητανε την εξεταση παραξενευτηκα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Για την μεσογειακη εμενα κ του αντρα μου μας τις εγραψε απ την αρχη τις εξετασεις. Αλλα για κυστικη δεν μου εχει αναφερει κατι κ επειδη διαβαζω κοπελες που τους τη ζητανε την εξεταση παραξενευτηκα. 

ε τωρα τα τελευταια χρονια την ζητανε ειδικα οι νεοι γιατροι στον προγεννετικο ειναι κ αυτη συχνη κληρονομικη ασθενεια κ πρεπει να ειναι κ οι δυο φορεις οπως στην μεσογειακη. επειδη ειναι ακριβουτσικη να τις κανεις ολες τις μεταλαξεις γραφετε μονο η πιο συχνη τον τελευταιο χρονο. τωρα πλεον ομως δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει λογος να την κανεις σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη. 

• Ευχαριστώ 1

Λοιπον μιλησα με την γυναικολογο και της λεω οτι θελω να κανω καλλιεργια κολπικου υγρου μου λεει γιατι τωρα δεν την εκανες στην αρχη κ λεω οχι αυτο ειναι το θεμα....μου λεει ελα δευτερα να σου παρω δειγμα απλα ειχα κ αλλο θεμα επειδη υπαρχει προβλημμα με την ληξιαρχικη πραξη γαμου αρα κ με την ασφαλεια θα βγει 16τ μηνα....την ρωτησα αν γινεται να γραφτει σε αλλη ασφαλεια κ απλα να την κανω εγω κ μ ειπε η γυναικα ναι εγω μπορω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχτει το μικροβιολογικο πηρα τηλ εκει π κανω τις εξετασεις κ μ ειπε δεν δεχεται....πηρα κανα δυο τπτ τελικα βρηκα εκει π ειχα κανει τον προγγενητικο και δεχεται επειδη με ξερει...θα παω την δευτερα....τωρα αλλο με τρωει....κατα ποσο κανει στην εβδομαδα π ειμαι η χρηση του κολποδιαστολεα!;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 16 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Λοιπον μιλησα με την γυναικολογο και της λεω οτι θελω να κανω καλλιεργια κολπικου υγρου μου λεει γιατι τωρα δεν την εκανες στην αρχη κ λεω οχι αυτο ειναι το θεμα....μου λεει ελα δευτερα να σου παρω δειγμα απλα ειχα κ αλλο θεμα επειδη υπαρχει προβλημμα με την ληξιαρχικη πραξη γαμου αρα κ με την ασφαλεια θα βγει 16τ μηνα....την ρωτησα αν γινεται να γραφτει σε αλλη ασφαλεια κ απλα να την κανω εγω κ μ ειπε η γυναικα ναι εγω μπορω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχτει το μικροβιολογικο πηρα τηλ εκει π κανω τις εξετασεις κ μ ειπε δεν δεχεται....πηρα κανα δυο τπτ τελικα βρηκα εκει π ειχα κανει τον προγγενητικο και δεχεται επειδη με ξερει...θα παω την δευτερα....τωρα αλλο με τρωει....κατα ποσο κανει στην εβδομαδα π ειμαι η χρηση του κολποδιαστολεα!;;;

Για να σου πε εντάξει η γιατρός τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.χαλαρωσε.μην αγχώνεις κι άλλο τον εαυτό σου.

@nanoula90 Εγώ ειχα κάνει λίγο μετά την Αυχενική τον έναν τύπο κυστικής.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

On 2/8/2018 at 10:07 ΠΜ, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα....ναι ρωτα τον γιατρο σου αυτος ξερει!! Εννοειται δυναμωνουν τα μπεμπακια μας!:wub: εγω τα πονακια τα εχω ποια συνηθισει δεν παραπονιεμαι δοξα τον Θεο λεω π εχω μονο αυτο υπαρχουν κ χειροτερα!

Και εγω σε αυτη τη φαση ειμαι αρχιζω να τα συνηθιζω γιατι απ οτι φαίνεται θα τα εχω πιο συχνα τώρα...!!!! Αυτο Τουλάχιστον σημαίνει οτι ολα πανε καλα και μεγαλώνει η μητρα μας...!!!

πρίν από 1 λεπτό , Katerinaki... 11 είπε:

Και εγω σε αυτη τη φαση ειμαι αρχιζω να τα συνηθιζω γιατι απ οτι φαίνεται θα τα εχω πιο συχνα τώρα...!!!! Αυτο Τουλάχιστον σημαίνει οτι ολα πανε καλα και μεγαλώνει η μητρα μας...!!!

Ετσι ειναι....!!!! Εγω παντως τα εχω καθε μεραα!!! Αλλωτε πιο λιγα και αλλωτε πια πολλα!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσιαααα μουυυυ τι κανετε?!!!!πως παει η κοιλιτσα σας...?!!  Εγω τις τελευταίες μερες εχω πεσει...  Εχω πιο συχνα πονακια, η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυ απ τη προηγούμενη εβδομάδα, δεν αντεχω πια το πολυ περπατημα, μονο αργα βηματακια.  Γενικα τωρα αρχιζω να μπαίνω για τα καλα στην εγκυμοσυνη.... Κλωτσαει και το μωρακι μου συνέχεια οταν ξαπλωσω.... Την Δευτέρα εχω τη Β επιπέδου να μαθω και το φυλο επιτέλους..!! Στην ομαδα ειμαι η μονη που δεν ξερω...!!! Αυταααααα τα νεα μουυυ..!!! 

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ετσι ειναι....!!!! Εγω παντως τα εχω καθε μεραα!!! Αλλωτε πιο λιγα και αλλωτε πια πολλα!!!

Να λες του αντρα σου να σε βοηθάει...!! Εγω σημερα αναγκαστικά το εβαλα και καθάρισε τις γωνίες στη ντουζιερα.... Ουτε το πολυ σκυψιμο πλεον αντεχω

πρίν από 3 λεπτά , Katerinaki... 11 είπε:

Κορίτσιαααα μουυυυ τι κανετε?!!!!πως παει η κοιλιτσα σας...?!!  Εγω τις τελευταίες μερες εχω πεσει...  Εχω πιο συχνα πονακια, η κοιλια μου εχει μεγαλωσει πολυ απ τη προηγούμενη εβδομάδα, δεν αντεχω πια το πολυ περπατημα, μονο αργα βηματακια.  Γενικα τωρα αρχιζω να μπαίνω για τα καλα στην εγκυμοσυνη.... Κλωτσαει και το μωρακι μου συνέχεια οταν ξαπλωσω.... Την Δευτέρα εχω τη Β επιπέδου να μαθω και το φυλο επιτέλους..!! Στην ομαδα ειμαι η μονη που δεν ξερω...!!! Αυταααααα τα νεα μουυυ..!!! 

Να λες του αντρα σου να σε βοηθάει...!! Εγω σημερα αναγκαστικά το εβαλα και καθάρισε τις γωνίες στη ντουζιερα.... Ουτε το πολυ σκυψιμο πλεον αντεχω

Με το περπατημα και εγω το ιδιο θεμα εχω σιγα σιγα σαν χελωνιτσα παω.....εγω την πεμπτη εχω β ανυπομονω...ευτυχως ολα τα κανει ο αντρας μου μονο πιατα πλενω κανα φαγακι κανω και κανα πληντυριο βαζω αλλα περιμενω να ερθει για να τα απλωσω....βοηθαειιι πραγματικα παραπανω απο οσο μπορει!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 51 λεπτά , loyloy είπε:

Για να σου πε εντάξει η γιατρός τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.χαλαρωσε.μην αγχώνεις κι άλλο τον εαυτό σου.

@nanoula90 Εγώ ειχα κάνει λίγο μετά την Αυχενική τον έναν τύπο κυστικής.

Α ωραια. @ΒαλεντιναΧρηστος Οριστε δεν εισαι η μονη. Κ μενα δεν μου γραψε ο γιατρος να κανω την κυστικη ινωση. <_<

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Α ωραια. @ΒαλεντιναΧρηστος Οριστε δεν εισαι η μονη. Κ μενα δεν μου γραψε ο γιατρος να κανω την κυστικη ινωση. <_<

Ουτε εμενα μ εδωσε γιαυτην την εξεταση αλλα ας μην βαλω αλλα στο μυαλο μ γιατι θα τρελαθω ας αρκεστω στην καλλιεργια κολπικου υγρου....ο καθεις με τον πονο του π λεει!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 22 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Με το περπατημα και εγω το ιδιο θεμα εχω σιγα σιγα σαν χελωνιτσα παω.....εγω την πεμπτη εχω β ανυπομονω...ευτυχως ολα τα κανει ο αντρας μου μονο πιατα πλενω κανα φαγακι κανω και κανα πληντυριο βαζω αλλα περιμενω να ερθει για να τα απλωσω....βοηθαειιι πραγματικα παραπανω απο οσο μπορει!

Και σαν χελώνα...!!!  Για σκαλες ας μη τι συζητήσουμε...!!! 

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ουτε εμενα μ εδωσε γιαυτην την εξεταση αλλα ας μην βαλω αλλα στο μυαλο μ γιατι θα τρελαθω ας αρκεστω στην καλλιεργια κολπικου υγρου....ο καθεις με τον πονο του π λεει!!!!

@nanoula90 @ΒαλεντιναΧρηστος Αυτες τις 2 τις γράφει στην  αρχη ο γυναικολογος στον προγεννητικο ελεγχο.... Οσον αφορα στη κυστικη ινωση πρεπει να τη κάνει και ο αντρα σας....  Για τη κολπικη καλλιέργεια δεν ξερω αν μπορει να γίνει σε αυτο το σταδιο που ειμαστε.... Μονο αν ειναι εξω εξω αλλα και παλι δεν ξερω κατα ποσο αξιόπιστο θα είναι το αποτελεσμα γιατι θα ειναι κοντα στην ουρηθρα..... 

πρίν από 20 λεπτά , Katerinaki... 11 είπε:

Και σαν χελώνα...!!!  Για σκαλες ας μη τι συζητήσουμε...!!! 

@nanoula90 @ΒαλεντιναΧρηστος Αυτες τις 2 τις γράφει στην  αρχη ο γυναικολογος στον προγεννητικο ελεγχο.... Οσον αφορα στη κυστικη ινωση πρεπει να τη κάνει και ο αντρα σας....  Για τη κολπικη καλλιέργεια δεν ξερω αν μπορει να γίνει σε αυτο το σταδιο που ειμαστε.... Μονο αν ειναι εξω εξω αλλα και παλι δεν ξερω κατα ποσο αξιόπιστο θα είναι το αποτελεσμα γιατι θα ειναι κοντα στην ουρηθρα..... 

Για τη κυστικη εμένα μου χε πει πως αν βγει σε μένα θετική τότε να κάνει και ο άντρας μου.οπως και με το στίγμα αν έχει ο ένας Δεν πειράζει.

1 ώρα πρίν, Katerinaki... 11 είπε:

Μην σκας κορίτσι μου.. Ουτε εγω ξερω φύλο ακομα... Και θα μαθω κ μετα τον 15Αύγουστο  :/

2 ώρες πρίν, Katerinaki... 11 είπε:

Ελα μαζί θα πάμε τη Δευτέρα.καινεγω πλέον ζορίζομαι .η κοιλιά μεγάλωσε απότομα από μέρα σε μέρα πλέον είναι όλο και περισσότερο.τι ώρα έχεις ραντεβού?Εγώ στις 10 το πρωί.

Εμένα εδώ και δύο μέρες δεν με κλωτσαει πολύ.εχει αραιωσει τη παρουσία του.αγζωνομαο λιγάκι να σου που την αλήθεια.παντως θα φάω μες στη μέρα λίγες κλωτσιές και κάπως ηρεμώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...