Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Eleutheria2012 είπε:

Καλημέρα καλημέρα στις όμορφες μανούλες εγκυουλες!!!!!Κοριτσακια τι κάνετε;Σας διάβασα λίγο,αλλά είχα τόσο καιρό να μπω,που δεν τα θυμάμαι όλα!Χαχα!Ειναι και λίγο η άνοια της εγκυμοσύνης!Χαχα!

@ΒαλεντιναΧρηστοςμε το καλό ο γάμος σας!:wub:

Και με το καλό σε όλες η β´επιπεδου!!!!Γερα μωράκια να έχουμε!

Εγω αυτές τις μέρες δεν προλάβαινα να σας γραψω,ήμουν πολύ κουρασμένη από την δουλειά,και το βράδυ ξέρενομουν στον ύπνο από τις 9!Επιτελους βγήκα σε άδεια,2 εβδομάδες καλοκαιρινή,και μετά θα πάρω αναρρωτική,γιατί δεν την παλεύω άλλο με τα ωράρια,την ορθοστασία και την απόσταση!Αγχωνομαι λίγο με το τρεξιμο του ΙΚΑ και την καθυστέρηση στις επιτροπές,αλλά τι  να κάνουμε,θα το παλέψουμε!Κατα τα αλλά όλα καλά!Η μεγάλη μου κόρη έχει τρελαθεί που θα είναι συνεχώς με την μαμά,κι η μικρή κάνει πάρτυ μέσα στην κοιλια!Χαχαχαχα

Καπου διάβασα που λέγατε για το ξύρισμα!Τι μου θυμίσατε!!!!Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη έβαζα τον άντρα μου να κρατάει καθρεφτάκι για να ξυριστικη,και του έδινα οδηγίες,πιο δεξιά,πιο αριστερά!Για παρκάρισμα ήταν Χαχα!Κι αν έκανε και κανένα λαθος του έβαζα και χέρι!:mrgreen:

Καλημερααα σε ευχαριστω πολλη γλυκια μου.....αντε να ξεκουραστεις ασε αυτες οι δημοσιες υπηρεσιες με την χαρτουρα ειναι οτι να ναι!! Ποδια για τρεξιμο να εχεις!!

Ο δικος μ ο αντρας καλα καλα τα δικα του μουτρα δεν μπορει να ξυρισει καλα φωναζει εμενα να δω αν εμεινε καμια τριχουλα...θα ξυρισει εμενα αχαχαχα δεν νομιζω!! Θα την παλεψουμε:mrgreen: ποτε εκλεισες β επιπεδου; ειματε κοντα κοντα ολες!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Δεν με ξυρίζει,μου κράταγε το καθρεφτάκι!Χαχα κι εγώ έδινα οδηγίες!χαχα!

3 Αυγούστου έχω κλείσει να επιπέδου!Πωπω πως περνάει ο καιρός,ποτέ μάθαμε ότι είμαστε έγκυος,ποτέ φτάσαμε στον 5ο!Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 5ο!Νομιζω έχουμε μαζί Πητ;

gCo4p3.png

πρίν από 52 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Δεν με ξυρίζει,μου κράταγε το καθρεφτάκι!Χαχα κι εγώ έδινα οδηγίες!χαχα!

3 Αυγούστου έχω κλείσει να επιπέδου!Πωπω πως περνάει ο καιρός,ποτέ μάθαμε ότι είμαστε έγκυος,ποτέ φτάσαμε στον 5ο!Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 5ο!Νομιζω έχουμε μαζί Πητ;

21/12 μ βγηκε στην αυχενικη....αλλα εγω παω με την τελευταια περιοδο ακομα 24/12.... εσυ ποτε εισαι; και εγω στον 5ο μπαινω βασει γιατρου την παρασκευη δικης μου βασης την κυριακη!!! Χαχαχαχαχα αλλο καταλαβα για το ξυρισμαα:P 20&1 θα εισαι στη β επιπεδου; και εγω νομιζα θα ειμαι η ποιο μικρη ηλικια κυησης κ ειχα αγχος αν θα φαινοντουσαν ολα καλα εμεις κλεισαμε 20&6!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 26 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

21/12 μ βγηκε στην αυχενικη....αλλα εγω παω με την τελευταια περιοδο ακομα 24/12.... εσυ ποτε εισαι; και εγω στον 5ο μπαινω βασει γιατρου την παρασκευη δικης μου βασης την κυριακη!!! Χαχαχαχαχα αλλο καταλαβα για το ξυρισμαα:P 20&1 θα εισαι στη β επιπεδου; και εγω νομιζα θα ειμαι η ποιο μικρη ηλικια κυησης κ ειχα αγχος αν θα φαινοντουσαν ολα καλα εμεις κλεισαμε 20&6!!!

Κι εγώ 21/12 Πητ.Ναι 20+1θα είμαι,την έκλεισα τότε που έκανα την αυχενικη!Για να μου την έκλεισε η έμβρυολογος,δεν αγχώνομαι.Με το καλό κι αυτή η εξέταση!Και η επόμενη είναι το ντομπλερ!Α και η καμπύλη ζαχαρου!Αηδια αυτή η εξέταση αλλά είναι αναγκαστική!

gCo4p3.png

πρίν από 1 λεπτό , Eleutheria2012 είπε:

Κι εγώ 21/12 Πητ.Ναι 20+1θα είμαι,την έκλεισα τότε που έκανα την αυχενικη!Για να μου την έκλεισε η έμβρυολογος,δεν αγχώνομαι.Με το καλό κι αυτή η εξέταση!Και η επόμενη είναι το ντομπλερ!Α και η καμπύλη ζαχαρου!Αηδια αυτή η εξέταση αλλά είναι αναγκαστική!

Ενταξει τοτε δεν ανχωνομαι....το ντομπλερ τι ειναι ακριβως σορρυ ασχετη ουτε η καμπυλη ζαχαρου ξερω τι ειναι ποτε την κανουμε αυτην την εξεταση;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Μαρουλακι είπε:

Για το σύμφωνο δε χρειάζεται τίποτα. Μόνο οι ταυτότητες σας κ η φυσική σας παρουσία σ ένα συμβολαιογράφο. Νομίζω στοιχίζει γύρω στα 100 ευρώ.. Κάπου εκεί. Από άποψη χαρτιών κ τρεξίματος γλυτώνεις πολύ. Η ώρα η καλή! 

Τόσο απλο? Έτσι μας βλέπω μάλλον. Τώρα και με τις ζέστες που να τρέχω μόνη μου για τα χαρτιά.το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.εξαλλου θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο μετά μαζί με την βάφτιση.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

@Eleutheria2012 Εγώ αν του πω να κρατάει καθρεφτάκι για να βλέπω σιγά μη κάτσει.δεν Έχει υπομονή για κάτι τέτοια.μια χαρά τον έχεις εκπαιδευσει.χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

@Eleutheria2012 Εγώ αν του πω να κρατάει καθρεφτάκι για να βλέπω σιγά μη κάτσει.δεν Έχει υπομονή για κάτι τέτοια.μια χαρά τον έχεις εκπαιδευσει.χαχαχαχαχα 

Oυτε εμενα θα κατσει δεν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη τον χρειαζομαι να μ κραταει καθρευτακι για να βαφτω και δεν αντεχει ουτε μισο λεπτο!!:P

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@loyloyκαλημέρα κοριτσάκι.Κι εσείς ετοιμάζεστε για γάμο;Με το καλό κοριτσάκι μου!

@ΒαλεντιναΧρηστοςΤο ντομπλερ γίνεται αν θυμάμαι καλά στον 7 με 8 μήνα,και είναι υπέρηχος όπως Α και η β επιπέδου.Κατι μετρήσεις είναι και αυτές!Η καμπύλη ζαχαρου,πίνεις γλυκόζη,πρωί,νηστική και ξαπλωμένη για να μην κανείς καύσεις,για να φανεί εάν υπάρχει ζάχαρο κύησης!

• Μου αρέσει 1

gCo4p3.png

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ενταξει τοτε δεν ανχωνομαι....το ντομπλερ τι ειναι ακριβως σορρυ ασχετη ουτε η καμπυλη ζαχαρου ξερω τι ειναι ποτε την κανουμε αυτην την εξεταση;;;

Στο ντοπλερ βλέπει καλύτερα την αιμάτωση του πλακούντα δηλαδή βλέπει καλύτερα την ροή του αίματος σε διάφορα αγγεία..

Όσο για την καμπύλη σακχάρου γίνεται συνήθως από την 23η ως 26η βδομάδα κύησης νομίζω, εγώ την έκανα στην 26η.. πηγαίνεις στο μικροβιολογικο νηστικη σου παίρνει αίμα.. σου δίνει ένα μπουκαλάκι γλυκόζης 75γρ πχ.. σου ξαναπαίρνει αίμα και μετά από μια ώρα ξανα αίμα.. Αυτό ισχύει για την μικρή καμπύλη υπάρχει και πιο μεγάλη με μια ακόμα μέτρηση..

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

1 hour ago, Eleutheria2012 είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστοςΤο ντομπλερ γίνεται αν θυμάμαι καλά στον 7 με 8 μήνα,και είναι υπέρηχος όπως Α και η β επιπέδου.Κατι μετρήσεις είναι και αυτές!Η καμπύλη ζαχαρου,πίνεις γλυκόζη,πρωί,νηστική και ξαπλωμένη για να μην κανείς καύσεις,για να φανεί εάν υπάρχει ζάχαρο κύησης!

πρίν από 30 λεπτά , Sofaki91 είπε:

Στο ντοπλερ βλέπει καλύτερα την αιμάτωση του πλακούντα δηλαδή βλέπει καλύτερα την ροή του αίματος σε διάφορα αγγεία..

Όσο για την καμπύλη σακχάρου γίνεται συνήθως από την 23η ως 26η βδομάδα κύησης νομίζω, εγώ την έκανα στην 26η.. πηγαίνεις στο μικροβιολογικο νηστικη σου παίρνει αίμα.. σου δίνει ένα μπουκαλάκι γλυκόζης 75γρ πχ.. σου ξαναπαίρνει αίμα και μετά από μια ώρα ξανα αίμα.. Αυτό ισχύει για την μικρή καμπύλη υπάρχει και πιο μεγάλη με μια ακόμα μέτρηση..

Σας ευχαριστω κοριτσια ολα θα τα μαθουμε τι θα κανουμε..... @Sofaki91 με το καλο το νινι σου αντε πλησιαζεις ωραια!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια ολα θα τα μαθουμε τι θα κανουμε..... @Sofaki91 με το καλο το νινι σου αντε πλησιαζεις ωραια!!!

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. Εγώ τώρα θα κάνω το ντοπλερ και μετά τελική ευθεία.. με το καλό ο γαμος και το μωράκι σας.

• Μου αρέσει 1

bzCDp2.png

SRQyp2.png

Έκανα καμπύλη στην 15η βδομάδα προληπτικά λογω ιστορικού διαβήτη στην οικογένεια και ήταν μια αηδια.κρατιομουν να μη κάνω εμετό.ευτυχως Όλα καλά.τωρα ξανα στη 23η μάλλον.και δεν θέλω.

1 ώρα πρίν, Eleutheria2012 είπε:

@loyloyκαλημέρα κοριτσάκι.Κι εσείς ετοιμάζεστε για γάμο;Με το καλό κοριτσάκι μου!

Σε ευχαριστώ πολυ.τωρα γάμο σύμφωνο θα δούμε.σιγουρα θρησκευτικό μετά όλα μαζί!!!!!!!!

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Oυτε εμενα θα κατσει δεν υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη τον χρειαζομαι να μ κραταει καθρευτακι για να βαφτω και δεν αντεχει ουτε μισο λεπτο!!:P

Άντρες.τι να πεις. Χιχιχιχιχ.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Sofaki91 είπε:

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. Εγώ τώρα θα κάνω το ντοπλερ και μετά τελική ευθεία.. με το καλό ο γαμος και το μωράκι σας.

Σε ευχαριστω πολλη κοπελα μου!!!

1 hour ago, loyloy είπε:

Έκανα καμπύλη στην 15η βδομάδα προληπτικά λογω ιστορικού διαβήτη στην οικογένεια και ήταν μια αηδια.κρατιομουν να μη κάνω εμετό.ευτυχως Όλα καλά.τωρα ξανα στη 23η μάλλον.και δεν θέλω.

Σε ευχαριστώ πολυ.τωρα γάμο σύμφωνο θα δούμε.σιγουρα θρησκευτικό μετά όλα μαζί!!!!!!!!

Άντρες.τι να πεις. Χιχιχιχιχ.

Αντρεςς αντρες μονο για τα καλα ειναι:P το πηρα το εγκεφαλικο κ σημερα απο τον αντρα μ πηγαμε να ψωνισουμε ρουχα και γιαυτον για τον γαμο και πηρε μαυρο τζιν αλλα π μοιαζει με υφασμα αντι να παρει υφασματινο τελειως θα τρελαθω....ευτυχως πηρε ασπρο πουκαμισο και κατι πολλη καλα παππουτσια κ καπως μπαλωθηκε το πραγμα κοντεψαμε να τρελαθουμε κ εγω κ η μπεμπα!!:wacko:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε ευχαριστω πολλη κοπελα μου!!!

Αντρεςς αντρες μονο για τα καλα ειναι:P το πηρα το εγκεφαλικο κ σημερα απο τον αντρα μ πηγαμε να ψωνισουμε ρουχα και γιαυτον για τον γαμο και πηρε μαυρο τζιν αλλα π μοιαζει με υφασμα αντι να παρει υφασματινο τελειως θα τρελαθω....ευτυχως πηρε ασπρο πουκαμισο και κατι πολλη καλα παππουτσια κ καπως μπαλωθηκε το πραγμα κοντεψαμε να τρελαθουμε κ εγω κ η μπεμπα!!:wacko:

Χαχαχααχαχαχ.θα κάνετε ανοιχτό γάμο ή οι οικογένειες και στενοί Φίλοι?κρίμα να πάρει ρούχα που θα μείνουν στη ντουλάπα.θα πάρει γαμπριατικο μετά στον θρησκευτικό

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Χαχαχααχαχαχ.θα κάνετε ανοιχτό γάμο ή οι οικογένειες και στενοί Φίλοι?κρίμα να πάρει ρούχα που θα μείνουν στη ντουλάπα.θα πάρει γαμπριατικο μετά στον θρησκευτικό

Οικογενειες κ λιγοι φιλοι ναι οντως κριμα να μεινουν γιαυτο και το δεχτηκα τουλαχιστον αυτο θα το βαλει κ εξω αν παμε καπου! Σιγουρα θα παρει κουστουμι δεν το συζηταει καν...αυτο ελειπε!:P

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...