Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπραβο με το καλο οτι και να ειναι!εκλεισες για β επιπεδου τελικα; εμεις 5 τ μηνος ειμασταν 152γρ 10 ειμασταν 189γρ..πολλη γρηγορα βαζει βαρος!;)

Ναι πολύ γρήγορα!! Β επιπέδου μου είπε τελευταία βδομάδα του Αυγούστου όποτε θα πάρω από Δευτέρα να ρωτησω αν πρέπει να κλείσω από τώρα.... 

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Τέλειαααααααααααααα!! Μπραβο κοριτσι μου. Εννοειται πως ας ειναι οτι θελει, μονο να ειναι γερό και υγιές!! 

Εμεις εχουμε ερθει για μπανάκι να δροσιστουμεεεε.

Καλά αν ήσασταν από μια μεριά θα γελάγατε.. ρώταγα τη γιατρο δηλαδή θα τα πάρω όλα unisex? Ωραίο το μπανάκι εμας εδώ φυσάει σήμερα.... θα πάμε όμως το απόγευμα για καφεδάκι!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , noni90 είπε:

Ναι πολύ γρήγορα!! Β επιπέδου μου είπε τελευταία βδομάδα του Αυγούστου όποτε θα πάρω από Δευτέρα να ρωτησω αν πρέπει να κλείσω από τώρα.... 

Καλά αν ήσασταν από μια μεριά θα γελάγατε.. ρώταγα τη γιατρο δηλαδή θα τα πάρω όλα unisex? Ωραίο το μπανάκι εμας εδώ φυσάει σήμερα.... θα πάμε όμως το απόγευμα για καφεδάκι!

Ωραια περνατε εσεις εγω κοιμαμαι ορθια σημερα! Περιμενω το αντρα μ να ρθει αλλα δεν μπορω να κρατησω το ματι μ ανοιχτο!!! Καλα ειναι κ τα unisex αλλα επισης μπορεις να περιμενεις την β δεν αργει σε ενα μηνα ειναι!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Βρε κορίτσια από ψυχολογία Πως πατε?δλδ σας πιάνουν τα κλάματα χωρίς λόγο καμια φορα?Έτσι είμαι Σήμερα.πεσμενη τελείως χωρίς να έχει συμβεί κάτι.και πριν έκλαιγα σα τη χαζή.

πρίν από 21 λεπτά , loyloy είπε:

Βρε κορίτσια από ψυχολογία Πως πατε?δλδ σας πιάνουν τα κλάματα χωρίς λόγο καμια φορα?Έτσι είμαι Σήμερα.πεσμενη τελείως χωρίς να έχει συμβεί κάτι.και πριν έκλαιγα σα τη χαζή.

Εγω δεν μπορω να πω οτι το χω παθει αυτο τωρα με την εγκυμοσυνη επειδη παντα ο χαρακτηρας μου ειναι λιγο κυκλοθυμικος. Κ πριν την εγκυμοσυνη μπορει να με εβλεπες το πρωι μεσα στην τρελη χαρα κ το απογευμα να κλαιγα χωρις λογο κ αιτια. Δεν ξερω αν κ συ ησουν ετσι απο πριν. Αν οχι, τοτε σιγουρα ειναι επειδη οι ορμονες σου κανουν παρτυ κοριτσι μου. Ετσι χωρις λογο να σε πιανουν οι μαυρες σου, ειναι ορμονολογικης αιτιας οι μεταπτωσεις στη διαθεση, μη σε ανησυχει.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 40 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω δεν μπορω να πω οτι το χω παθει αυτο τωρα με την εγκυμοσυνη επειδη παντα ο χαρακτηρας μου ειναι λιγο κυκλοθυμικος. Κ πριν την εγκυμοσυνη μπορει να με εβλεπες το πρωι μεσα στην τρελη χαρα κ το απογευμα να κλαιγα χωρις λογο κ αιτια. Δεν ξερω αν κ συ ησουν ετσι απο πριν. Αν οχι, τοτε σιγουρα ειναι επειδη οι ορμονες σου κανουν παρτυ κοριτσι μου. Ετσι χωρις λογο να σε πιανουν οι μαυρες σου, ειναι ορμονολογικης αιτιας οι μεταπτωσεις στη διαθεση, μη σε ανησυχει.

Πρώτη φορά με την εγκυμοσύνη έχω πάθει αυτά τα αποτομα.αντε να δούμε για Πόσο θα κρατήσει 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Δεν εχω φτασει σε σημειο να κλαιω αλλα μπορει να πρωι να ειμαι χαρουμενη αργοτερα να εχω νευρα ετσι χωρις λογο και πιο μετα να μην εχω ορεξη να κανω τπτ....οι ορμονες κανουν παρτυ!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλε κοριτσια τι ηταν αυτο π επαθα μπηκα για μπανακι διοτι πηγαμε για θαλασσα εν τελει σημερα καλα τελειοοοο το νερο...τεσπα συνεχιζωω μπηκα για μπανιο λεω να ξυριστω(χαμηλα):mrgreen: τι το θελα δεν εβλεπα τπτ εμποδιζε η κοιλια πραγματικα δεν εβλεπα απολυτως τπτ τι εγινε φουσκωσα αποτομα; κ δεν ημουν κ φαγωμενη να πω οτι ημουν πρησμενη.... βγαινω απο το μπανιο κ πριν προλαβω να πω οτιδηποτε μ λεει ο αντρας μ καλα τι κοιλια εκανες βρε αρα δεν μ φαινεται! Μ το ειπε κ στη θαλασσα αλλα δεν εδωσα σημασια αλλα πραγματικα τι ηταν αυτο το αποτομο;;) μαρεσει δεν λεω αλλα τι θα γινει μεχρι το τελος αξυριστη θα μεινω;:oops:

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλε κοριτσια τι ηταν αυτο π επαθα μπηκα για μπανακι διοτι πηγαμε για θαλασσα εν τελει σημερα καλα τελειοοοο το νερο...τεσπα συνεχιζωω μπηκα για μπανιο λεω να ξυριστω(χαμηλα):mrgreen: τι το θελα δεν εβλεπα τπτ εμποδιζε η κοιλια πραγματικα δεν εβλεπα απολυτως τπτ τι εγινε φουσκωσα αποτομα; κ δεν ημουν κ φαγωμενη να πω οτι ημουν πρησμενη.... βγαινω απο το μπανιο κ πριν προλαβω να πω οτιδηποτε μ λεει ο αντρας μ καλα τι κοιλια εκανες βρε αρα δεν μ φαινεται! Μ το ειπε κ στη θαλασσα αλλα δεν εδωσα σημασια αλλα πραγματικα τι ηταν αυτο το αποτομο;;) μαρεσει δεν λεω αλλα τι θα γινει μεχρι το τελος αξυριστη θα μεινω;:oops:

Χαχαχαχαχα.εμενα μου θυμίζεις.εμενα μου είπε τη περασμένη βδομάδα τουμπανιασες.πεταγεται απότομα η κοιλίτσα πλέον.το ξύρισμα άλλο προβλημα κι αυτό.λιγο λίγο θα τα καταφέρεις.μην ανησυχείς.

• Χαχα 1

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Χαχαχαχαχα.εμενα μου θυμίζεις.εμενα μου είπε τη περασμένη βδομάδα τουμπανιασες.πεταγεται απότομα η κοιλίτσα πλέον.το ξύρισμα άλλο προβλημα κι αυτό.λιγο λίγο θα τα καταφέρεις.μην ανησυχείς.

Aστα να πανεεε χαιρομαι παρα πολλη για την κοιλιτσα στο δρομο ολοι την κοιτανε δεν το περιμενα νομιζω εγινε αποτομα! Το φορεμα του γαμου το δοκιμασα εχθες κ ενω το εχω αγορασει απο τις αρχες του τριτου μηνα κ τ ειχα ξαναδοκιμασει τωρα φαινεται κ η κοιλιτσα ενα μπαλονακι! :D με το ξυρισμα θα την παλεψουμε π θα παει!!:P Τα μπεμπακια μας ειναι καλα να δωσει ο Θεουλης να γεννησουμε γερα δυνατα μωρα ολες μας!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Aστα να πανεεε χαιρομαι παρα πολλη για την κοιλιτσα στο δρομο ολοι την κοιτανε δεν το περιμενα νομιζω εγινε αποτομα! Το φορεμα του γαμου το δοκιμασα εχθες κ ενω το εχω αγορασει απο τις αρχες του τριτου μηνα κ τ ειχα ξαναδοκιμασει τωρα φαινεται κ η κοιλιτσα ενα μπαλονακι! :D με το ξυρισμα θα την παλεψουμε π θα παει!!:P Τα μπεμπακια μας ειναι καλα να δωσει ο Θεουλης να γεννησουμε γερα δυνατα μωρα ολες μας!!

Άντε άντε.η ώρα η καλή.εμεις ειπ Αμε τον Αύγουστο να καν ουμε ή πολιτικό ή σύμφωνο.να σε ρωτήσω για τα χαρτιά στο δημαρχείο έπρεπε να ρθει και ο άντρας σου?με εξουσιοδότηση μπορείς να τα κάνεις κι Εσύ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Άντε άντε.η ώρα η καλή.εμεις ειπ Αμε τον Αύγουστο να καν ουμε ή πολιτικό ή σύμφωνο.να σε ρωτήσω για τα χαρτιά στο δημαρχείο έπρεπε να ρθει και ο άντρας σου?με εξουσιοδότηση μπορείς να τα κάνεις κι Εσύ?

Οχι δεν χρειαζεται να ειναι σ δινουν αιτησεις τις οποιες συμπληρωνεις στο σπιτι σου εκει π θα χρειαστει τουλαχιστον σε εμας χρειαζομασταν κ οι δυο μονο για μια αιτηση π πηραμε γνησιο υπογραφης απο τα κεπ πουθενα αλλου! Ευχαριστω πολλη!!;)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 25 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι δεν χρειαζεται να ειναι σ δινουν αιτησεις τις οποιες συμπληρωνεις στο σπιτι σου εκει π θα χρειαστει τουλαχιστον σε εμας χρειαζομασταν κ οι δυο μονο για μια αιτηση π πηραμε γνησιο υπογραφης απο τα κεπ πουθενα αλλου! Ευχαριστω πολλη!!;)

Α ωραία.εμας το δημαρχείο είναι 40χλμ μακριά επομένως καταλαβαίνεις. Δουλεύει και με σεζόν ο άντρας μου και ενα πρωί να λείψει Επειδή δουλεύει μόνος του είναι αρκετά χρήματα.αν.μπορεσω να κανω μον η τα χαρτιά αναγκαστικά ειπ Αμε άλλο ς σύμφωνο που δεν έχει τρέξιμο τώρα και αρραβώνα για να μαι πιο επίσημο 

πρίν από 35 λεπτά , loyloy είπε:

Α ωραία.εμας το δημαρχείο είναι 40χλμ μακριά επομένως καταλαβαίνεις. Δουλεύει και με σεζόν ο άντρας μου και ενα πρωί να λείψει Επειδή δουλεύει μόνος του είναι αρκετά χρήματα.αν.μπορεσω να κανω μον η τα χαρτιά αναγκαστικά ειπ Αμε άλλο ς σύμφωνο που δεν έχει τρέξιμο τώρα και αρραβώνα για να μαι πιο επίσημο 

Ναι δεν χανεις να ρωτησεις για την εξουσιοδοτηση....με το καλο ευχομαι εμεις τον καναμε τον αρραβωνα 27μαιου τωρα παμε για τον γαμο κ ειμαστε ενταξει!!:D Για το συμφωνω δεν ετυχε να ακουσω η να μαθω για τα χαρτια οτι σας βολευει φυσικα! Εχει λιγο τρεξιμο με τα χαρτια ο πολιτικος κ εσυ με την κοιλιτσς καλα θα ηταν να μην κουραζεσαι πολλη! Εσυ ξερεις!;)

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

6 hours ago, loyloy said:

Για το σύμφωνο δε χρειάζεται τίποτα. Μόνο οι ταυτότητες σας κ η φυσική σας παρουσία σ ένα συμβολαιογράφο. Νομίζω στοιχίζει γύρω στα 100 ευρώ.. Κάπου εκεί. Από άποψη χαρτιών κ τρεξίματος γλυτώνεις πολύ. Η ώρα η καλή! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα καλημέρα στις όμορφες μανούλες εγκυουλες!!!!!Κοριτσακια τι κάνετε;Σας διάβασα λίγο,αλλά είχα τόσο καιρό να μπω,που δεν τα θυμάμαι όλα!Χαχα!Ειναι και λίγο η άνοια της εγκυμοσύνης!Χαχα!

@ΒαλεντιναΧρηστοςμε το καλό ο γάμος σας!:wub:

Και με το καλό σε όλες η β´επιπεδου!!!!Γερα μωράκια να έχουμε!

Εγω αυτές τις μέρες δεν προλάβαινα να σας γραψω,ήμουν πολύ κουρασμένη από την δουλειά,και το βράδυ ξέρενομουν στον ύπνο από τις 9!Επιτελους βγήκα σε άδεια,2 εβδομάδες καλοκαιρινή,και μετά θα πάρω αναρρωτική,γιατί δεν την παλεύω άλλο με τα ωράρια,την ορθοστασία και την απόσταση!Αγχωνομαι λίγο με το τρεξιμο του ΙΚΑ και την καθυστέρηση στις επιτροπές,αλλά τι  να κάνουμε,θα το παλέψουμε!Κατα τα αλλά όλα καλά!Η μεγάλη μου κόρη έχει τρελαθεί που θα είναι συνεχώς με την μαμά,κι η μικρή κάνει πάρτυ μέσα στην κοιλια!Χαχαχαχα

Καπου διάβασα που λέγατε για το ξύρισμα!Τι μου θυμίσατε!!!!Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη έβαζα τον άντρα μου να κρατάει καθρεφτάκι για να ξυριστικη,και του έδινα οδηγίες,πιο δεξιά,πιο αριστερά!Για παρκάρισμα ήταν Χαχα!Κι αν έκανε και κανένα λαθος του έβαζα και χέρι!:mrgreen:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

gCo4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...