Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Στον 5ο ποτε μπαινουμε? Η γιατρος μου λεει τωρα απο εδω κ περα εχω μπει στον πεμπτο.... μετραει διαφορετικα απο εσας... 

17κ 6 εισαι ακομα στον 4ο 18τον κλεινεις και 18κ 1 εισαι ηδη στον 5ο!

πρίν από 30 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες. @noni90 αναμενουμε νεα σου!!

Εγω εχω ακομα δρομο για τον 5ο, αλλα απο κοιλια καλα παω. Κ απο που το καταλαβα??? Για πρωτη φορα χθες σηκωθηκαν κ μου προσέφεραν θεση στο τρένο. Και μετα σε δημοσια υπηρεσια που πηγα δεν περιμενα με νουμερο, μου ειπε η κυρια στο γκισε να περασω μπροστα:lol: Λεω : "αμαν! Πρεπει να χω γινει σαν μπαλα, δεν εξηγειται!! Και οντως εχω κανει κοιλια, οχι κοιλιτσα, παρολο που εχω παρει 2,5 κιλα συνολο μεχρι τωρα.

Βεβαια οταν περασα μπροστα απο τους αλλους, δυο κυριες που περιμεναν με κοιταξανε ρε κοριτσια με εεενα βλεμμα.. Ειλικρινα, λες και με μισουσαν. Λυπαμαι που το αντικρυσα αυτο σε γυναικες μαλιστα!!! Απογοητευτηκα! 

Τεσπα. Εχω να δω τον μικρο μου 2 βδομαδες κ εχω ραντεβου στο γιατρο την αλλη εβδομαδα. Β επιπεδου δεν εχω κλεισει ακομα. Αλλα κοριτσια, εγω δεν εχω καθολου αγχος. Μα καθολου. Ξερω οτι ειναι καλα το μωρο μου, το νιωθω.. και οτι θα ναι τελεια κ η β επιπεδου κ ολα. Ειμαι παρα πολυ χαλαρη.

Οταν ομως περνανε στα μουλοχτα μπροστα οι θειες τοτε ειναι καλα; κ εγω παραπονο δεν εχω στο δημαρχειο για τον πολιτικο με περασαν μπροστα γιατι με ειδαν οτι ημουν εγκυος αρα φαινομαι και ειναι η ιδεα μ οτι ακομα δεν φαινεται κ τοσο!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

17κ 6 εισαι ακομα στον 4ο 18τον κλεινεις και 18κ 1 εισαι ηδη στον 5ο!

Αχ εμενα η γιατρος γιατι μου τα μετραει αλλιως κ με μπερδευει... θα τη ξαναρωτησω σημερα παλι.... 

Παντως εγω κοριτσια κοιλιτσα ελαχιστη. πιο πολυ σαν να ειμαι χοντρουλα με νομιζουν..... δεν εχω παρει κ κιλα ειμαι ακομα μειον απ τα κιλα που ξεκινησα.... 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Αχ εμενα η γιατρος γιατι μου τα μετραει αλλιως κ με μπερδευει... θα τη ξαναρωτησω σημερα παλι.... 

Εε οι γιατροι τα κανουν αυτα! Εγω τον ειπα να μετραω με βαση την πητ κ μ ειπε οχι αυτο ειναι για εμας για να ξερουμε ποτε μπαινεις στον μηνα σου εσυ να μετρας με εβδομαδες!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εε οι γιατροι τα κανουν αυτα! Εγω τον ειπα να μετραω με βαση την πητ κ μ ειπε οχι αυτο ειναι για εμας για να ξερουμε ποτε μπαινεις στον μηνα σου εσυ να μετρας με εβδομαδες!

κ εμενα ολο με μπερδευει. εγω θα πηγαινω με βδομαδες κ οταν με ρωτανε λεω 4 μηνων κ ξεμπερδευω

πρίν από 10 λεπτά , noni90 είπε:

κ εμενα ολο με μπερδευει. εγω θα πηγαινω με βδομαδες κ οταν με ρωτανε λεω 4 μηνων κ ξεμπερδευω

Ετσι ακριβως ασε την γιατρο να λεει οτι και να τα υπολογιζει οπως θελει!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυουλες μου...

Κοντευουν κ εδω οι β επιπεδου βλεπω!Αντε με το καλο να γινει κ αυτο κ να αποτρελαθητε εντελως...οπως εμεις σημερα!Ολα παρα πολυ καλα η mini me μου μας εδειξε το πιπι της φατσα καρτα!409 γραμμαρια 23 ποντους!Κοριτσια νομιζω οτι μετα απο αυτο μου εφυγε ενα βαρος...τωρα ειμαι πολυ πολυ αισιοδοξη!Κ πριν ημουν αλλα τωρα ποιος με πιανει!Οταν βγηκα απο την γιατρο βεβαια κοιτουσα τον αντρα μου κ του ελεγα αυτο το ανθρωπακι ειναι το παιδι μας το πιστευεις?Κ δωστου κλαμα μεσα στο δρομο!

Οσο για τις κοιλιτσες εγω πλεον φαινομαι κανονικα ειτε φοραω στενα ειτε φαρδια...αν κ φαρδια δεν εχω κ οτι ψιλοηταν φαρδυ τωρα εγινε στενο!Στα ταμεια μονο αν με δουν οι πωλειτες μου λενε περαστε μπροστα αλλιως στην ουρα με κοιτανε κ γυριζουν το βλεμμα αλλου!Κ εγω δεν κανω τον κοπο να προσπερασω γιατι δεν μαρεσουν καθολου αυτα τα "βλεμματα" Ποσο ομως θελω να τους πω ντροπη σας...

Λοιπον εγκυουλες μου με το καλο κ σε σας οι β επιπεδου κ τα μωρουδοψωνια....

Σας φιλωωωωω....

• Μου αρέσει 1

L3k5p2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Κοντευουν κ εδω οι β επιπεδου βλεπω!Αντε με το καλο να γινει κ αυτο κ να αποτρελαθητε εντελως...οπως εμεις σημερα!Ολα παρα πολυ καλα η mini me μου μας εδειξε το πιπι της φατσα καρτα!409 γραμμαρια 23 ποντους!Κοριτσια νομιζω οτι μετα απο αυτο μου εφυγε ενα βαρος...τωρα ειμαι πολυ πολυ αισιοδοξη!Κ πριν ημουν αλλα τωρα ποιος με πιανει!Οταν βγηκα απο την γιατρο βεβαια κοιτουσα τον αντρα μου κ του ελεγα αυτο το ανθρωπακι ειναι το παιδι μας το πιστευεις?Κ δωστου κλαμα μεσα στο δρομο!

Οσο για τις κοιλιτσες εγω πλεον φαινομαι κανονικα ειτε φοραω στενα ειτε φαρδια...αν κ φαρδια δεν εχω κ οτι ψιλοηταν φαρδυ τωρα εγινε στενο!Στα ταμεια μονο αν με δουν οι πωλειτες μου λενε περαστε μπροστα αλλιως στην ουρα με κοιτανε κ γυριζουν το βλεμμα αλλου!Κ εγω δεν κανω τον κοπο να προσπερασω γιατι δεν μαρεσουν καθολου αυτα τα "βλεμματα" Ποσο ομως θελω να τους πω ντροπη σας...

Σας φιλωωωωω....

Ευχομαι τα καλυτερα κ σε εσενα με το καλο να την κρατησετε αγγαλια την μπουμπου...οντως κ εγω πιστευω μετα απο αυτο θα ηρεμησω θα μ φυγει το πολλη αγχος....ποτε αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα σ γιατι λενε καποια στιγμη ξεπεταγεται αποτομα!; οσο για την σειρα αστο καλυτερα δεν εχουν ιερο οταν παιρνουν την δικια μας την σειρα ειναι ωραια με την δικαιολογια δεν μπορω με ποναει η μεση κ τα ποδια παιδι μ! Οτι να ναι!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ευχομαι τα καλυτερα κ σε εσενα με το καλο να την κρατησετε αγγαλια την μπουμπου...οντως κ εγω πιστευω μετα απο αυτο θα ηρεμησω θα μ φυγει το πολλη αγχος....ποτε αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα σ γιατι λενε καποια στιγμη ξεπεταγεται αποτομα!; οσο για την σειρα αστο καλυτερα δεν εχουν ιερο οταν παιρνουν την δικια μας την σειρα ειναι ωραια με την δικαιολογια δεν μπορω με ποναει η μεση κ τα ποδια παιδι μ! Οτι να ναι!

Αχ ευχαριστω πολυ βρε αγαπη...κ σε σας με το καλο ο γαμος σας κ μετα το μπεμπακι σας στην αγκαλια σας να συμπληρωσει την ευτυχια σας!Οσο για την κοιλια εγω ειμαι πολυ περιεργη εγκυος μαλλον γιατι εμενα ξεπεταχτηκε απο τον 3ο!Σε οσες το εχω πει μου ελεγαν εγω εχω ενα βουναλακι μικρο κ εγω τι να πω που κοντευει να γινει ο Ολυμπος πλεον?Εχω παρει 4-5 κιλα μεχρι τωρα κ ολα πηγαν στην κοιλια γιατι παντελονια μου κανει ακομα το σμολ αλλα κουμπωνει πολυ χαμηλα!

Α κ για την αλλαγη του μηνα που λεγατε ρωτησα σημερα την γιατρο αυριο που μπαινω στην 22 εβδομαδα μπαινω κ στον 6ο?κ μου ειπε οτι πιο σωστο ειναι να το μετρας συμφωνα με την ΠΗΤ οποτε εγω ας πουμε δεν μπαινω αυριο στο 6ο αλλα στις 17 μιας κ ΠΗΤ εχω 17 Νοεμβρη!

L3k5p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Αχ ευχαριστω πολυ βρε αγαπη...κ σε σας με το καλο ο γαμος σας κ μετα το μπεμπακι σας στην αγκαλια σας να συμπληρωσει την ευτυχια σας!Οσο για την κοιλια εγω ειμαι πολυ περιεργη εγκυος μαλλον γιατι εμενα ξεπεταχτηκε απο τον 3ο!Σε οσες το εχω πει μου ελεγαν εγω εχω ενα βουναλακι μικρο κ εγω τι να πω που κοντευει να γινει ο Ολυμπος πλεον?Εχω παρει 4-5 κιλα μεχρι τωρα κ ολα πηγαν στην κοιλια γιατι παντελονια μου κανει ακομα το σμολ αλλα κουμπωνει πολυ χαμηλα!

Α κ για την αλλαγη του μηνα που λεγατε ρωτησα σημερα την γιατρο αυριο που μπαινω στην 22 εβδομαδα μπαινω κ στον 6ο?κ μου ειπε οτι πιο σωστο ειναι να το μετρας συμφωνα με την ΠΗΤ οποτε εγω ας πουμε δεν μπαινω αυριο στο 6ο αλλα στις 17 μιας κ ΠΗΤ εχω 17 Νοεμβρη!

Ναι το ιδιο κανει ειναι 2 μερες πανω δυο κατω! Ετσι κ αλλιως απαξ κ μπουμε στο μηνα μας μετραν ολα αντιστροφα! 

Σε ευχαριστω πολλη εισαι πολλη γλυκια....κ εγω πριν μεινω εγκυος ειχα πλακα κοιλια και ομολογω απο τον 3ο εκανα κοιλιτσα αλλα οχι να μοιαζω και για εγκυος απλα οσους ρωτησα κοντινους μ π γεννησαν προσφατα δεν θυμουνται ακριβως αλλα μ λενε μεσα στο 5ο ολες σιγουρα εκανε μπαμ! Οποτε περιμενω κ ανυπομονω!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 46 λεπτά , Nektaritsaki είπε:

Σας φιλωωωωω....

Ωωωω συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Με το καλο η πριγκιπισουλα σου !!! Να πανε ολα τελεια. Τωρα εννοειται χαλαρωνεις και μπορεις κ να κανεις τα ψωνια σου! Εχει εκπτωσεις, και γω που κοιταξα χθες μπορεις να γλυτωσεις μεχρι και 150 ευρω στο καροτσι. 

Σμολ?? Εγω δεν εχω βαλει ποτε σμολ στη ζωη μου.χαχαχα. απο μιντιουμ τωρα μπαινω μονο σε λαρτζ. Αυτο με τους ανθρωπους στην ουρα με προβληματισε λιγο, γιατι εγω παντα δινω τη σειρα μου κ σε ηλικιωμενους κ σε μητερες με παιδια η εγκυουλες. Τι να πω. Δυστυχως υπαρχουν κ αυτα.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ωωωω συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Με το καλο η πριγκιπισουλα σου !!! Να πανε ολα τελεια. Τωρα εννοειται χαλαρωνεις και μπορεις κ να κανεις τα ψωνια σου! Εχει εκπτωσεις, και γω που κοιταξα χθες μπορεις να γλυτωσεις μεχρι και 150 ευρω στο καροτσι. 

Σμολ?? Εγω δεν εχω βαλει ποτε σμολ στη ζωη μου.χαχαχα. απο μιντιουμ τωρα μπαινω μονο σε λαρτζ. Αυτο με τους ανθρωπους στην ουρα με προβληματισε λιγο, γιατι εγω παντα δινω τη σειρα μου κ σε ηλικιωμενους κ σε μητερες με παιδια η εγκυουλες. Τι να πω. Δυστυχως υπαρχουν κ αυτα.

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου...κ σε σενα με το καλο το μωρουλινι σου!Το καροτσι το πηραμε την προηγουμενη βδομαδα κ ευτυχως γιατι ειχαν μια πολυ καλη προσφορα στο συγκεκριμενο που θελαμε -25% κ τωρα το εβαλαν -15!Ξερεις αυτες τις προσφορες που κανουν πριν τις εκπτωσεις για πυροτεχνιμα!

Κ εγω ειμαι απο αυτες που παντα δινω την σειρα μου κ την θεση μου σε ανθρωπους που βλεπω οτι το χρειαζοντε!Αλλα δυστυχως καταλαβαινω οτι στην χωρα μας οι πλειοψηφια ειναι γαιδουρια να το πω ευγενικα!

L3k5p2.png

Καλημέρα κοριτσιαααα!!! Update απ τη χθεσινή φωτογράφιση.... είμαστε 196 γραμμάρια γιουπι!!! Όμως δε Μάς  επιβεβαίωσε το φύλο η γιατρός της μοιάζει λέει για αγόρι!!!! Εκπληξηηηηηηη!! Μάλλον στη β επιπέδου θα ξεκαθαρίσουν όλα.... εκτός κ αν πάω σε μια εδώ που έχει σούπερ υπέρηχο κάπου στο ενδιάμεσο, έτσι για να μου φύγει.... ότι κ να είναι βέβαια εμείς πετάμε στα σύννεφα κ ευχόμαστε να είναι γερό!!! 

Όσο αναφορά το να δίνουμε τη σειρά μας κ εγώ δίνω τη σειρά μου πάντα όταν διαπιστώσω αναγκη, όμως τώρα που είμαι έγκυος μου έχουν κλέψει κ σειρά 2 3 φορές!! Ίσως επειδή δε φαίνομαι πολύ απλά νόμιζαν είμαι τσουπωτη... με τα κολλητά κ εμένα φαίνεται η κοιλιτσα αλλά σχεδόν πάντα φορούσα λίγο αεράτα ρούχα, φορέματα μακρυά κ τέτοια.... δεν έχω κολλητά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα!!! Update απ τη χθεσινή φωτογράφιση.... είμαστε 196 γραμμάρια γιουπι!!! Όμως δε Μάς  επιβεβαίωσε το φύλο η γιατρός της μοιάζει λέει για αγόρι!!!! Εκπληξηηηηηηη!! Μάλλον στη β επιπέδου θα ξεκαθαρίσουν όλα.... εκτός κ αν πάω σε μια εδώ που έχει σούπερ υπέρηχο κάπου στο ενδιάμεσο, έτσι για να μου φύγει.... ότι κ να είναι βέβαια εμείς πετάμε στα σύννεφα κ ευχόμαστε να είναι γερό!!! 

Όσο αναφορά το να δίνουμε τη σειρά μας κ εγώ δίνω τη σειρά μου πάντα όταν διαπιστώσω αναγκη, όμως τώρα που είμαι έγκυος μου έχουν κλέψει κ σειρά 2 3 φορές!! Ίσως επειδή δε φαίνομαι πολύ απλά νόμιζαν είμαι τσουπωτη... με τα κολλητά κ εμένα φαίνεται η κοιλιτσα αλλά σχεδόν πάντα φορούσα λίγο αεράτα ρούχα, φορέματα μακρυά κ τέτοια.... δεν έχω κολλητά! 

Μπραβο με το καλο οτι και να ειναι!εκλεισες για β επιπεδου τελικα; εμεις 5 τ μηνος ειμασταν 152γρ 10 ειμασταν 189γρ..πολλη γρηγορα βαζει βαρος!;)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 47 λεπτά , noni90 είπε:

Τέλειαααααααααααααα!! Μπραβο κοριτσι μου. Εννοειται πως ας ειναι οτι θελει, μονο να ειναι γερό και υγιές!! 

Εμεις εχουμε ερθει για μπανάκι να δροσιστουμεεεε.

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

22 ώρες πρίν, Nektaritsaki είπε:

Σας φιλωωωωω....

Σε ευχαριστούμε!!!!!!!με το καλό να πάρεις τη μπουμπου σου αγκαλιά  και Έτσι Μόνο χαρούμενη!!!!!!!Εμείς αναμένουμε,  που θα πάει θα περάσει ο καιρός.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...