Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Μαλλον αυτο θα ειναι.... Εμας ειναι καλη αυτη εδω αλλα κ για μενα μεσα στον Αυγουστο ειναι πολυ δυσκολο να φυγω απ το νησι.... 

Ναι σιγουρα ειναι πολλη δυσκολο να φυγεις αρα πορευεσαι οπως εχει ειμασταν λιγο ατυχες σε αυτο το θεμα μεσα στον αυγουστο π τα πιο πολλα κλεινουν εστω κ για 10μερες για εμας ειναι πολλες!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι σιγουρα ειναι πολλη δυσκολο να φυγεις αρα πορευεσαι οπως εχει ειμασταν λιγο ατυχες σε αυτο το θεμα μεσα στον αυγουστο π τα πιο πολλα κλεινουν εστω κ για 10μερες για εμας ειναι πολλες!

κ εμας κλεινει τελικα απο 10-20 Αυγουστου πηρα τηλεφωνο! Αρα σιγουρα θα την κανω μετα τις 20... 

Just now, noni90 είπε:

κ εμας κλεινει τελικα απο 10-20 Αυγουστου πηρα τηλεφωνο! Αρα σιγουρα θα την κανω μετα τις 20... 

Ναι γιατι θελει μετα την 20η να γινει! Ενταξει μωρε θα περασει! 2 εβδομαδες παραπανω υπομονη απο εμενα!:P ολα καλα να ειναι κ περναει ο καιρος ετσι κ αλλιως!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι γιατι θελει μετα την 20η να γινει! Ενταξει μωρε θα περασει! 2 εβδομαδες παραπανω υπομονη απο εμενα!:P ολα καλα να ειναι κ περναει ο καιρος ετσι κ αλλιως!

Εχεις δικιο! περναει ο καιρος!

Καλημερα κορίτσια!! Ποτε ειχαμε θετικά τεστ.... Ποτε φτάσαμε στον β επιπέδου.. Κυλάει γρήγορα τελικά ο καιρος..... 

@ΒαλεντιναΧρηστος κορίτσι αυτο που έκλεισες που είναι Θεσσαλονίκη κεντρο;;; και σου ειπαν τιμη::;;

Ναι όντως.. Πεφτει Αύγουστο.. Δύσκολα.. Επίσης η γεννα κοντά στα χριστούγεννα... Τα παιδια μας ειναι εορταστικά!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , noni90 είπε:

Εχεις δικιο! περναει ο καιρος!

Αντε το απογευμα να μας πεις τα νεα σου απο τον γιατρο ευχομαι να πανε ολα καλα να δεις το μπεμπακι και να μαθεις και το φυλο!!!:wub:

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα κορίτσια!! Ποτε ειχαμε θετικά τεστ.... Ποτε φτάσαμε στον β επιπέδου.. Κυλάει γρήγορα τελικά ο καιρος..... 

@ΒαλεντιναΧρηστος κορίτσι αυτο που έκλεισες που είναι Θεσσαλονίκη κεντρο;;; και σου ειπαν τιμη::;;

Ναι όντως.. Πεφτει Αύγουστο.. Δύσκολα.. Επίσης η γεννα κοντά στα χριστούγεννα... Τα παιδια μας ειναι εορταστικά!!!! 

Μ ειπαν τιμη 140-150 με dvd αν θυμαμαι καλα αχ επειδη δεν ξερω απο κεντρο κλπ γιατι ειμαι απο κατερινη η διευθυνση ειναι αγιου βασιλειου 4 χαριλαου δεν εχουμε ιδεα μας ειπαν ειναι διπλα σε μια εκλησια Οσιας Ξενη! Περναει αρκετα καλα ο καιρος οντως τα νινακια μας ολα εορταστικα!!! Εσυ ποτε εχεις β επιπεδου;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 24 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αντε το απογευμα να μας πεις τα νεα σου απο τον γιατρο ευχομαι να πανε ολα καλα να δεις το μπεμπακι και να μαθεις και το φυλο!!!:wub:

Μ ειπαν τιμη 140-150 με dvd αν θυμαμαι καλα αχ επειδη δεν ξερω απο κεντρο κλπ γιατι ειμαι απο κατερινη η διευθυνση ειναι αγιου βασιλειου 4 χαριλαου δεν εχουμε ιδεα μας ειπαν ειναι διπλα σε μια εκλησια Οσιας Ξενη! Περναει αρκετα καλα ο καιρος οντως τα νινακια μας ολα εορταστικα!!! Εσυ ποτε εχεις β επιπεδου;

Μια χαρα.. Κατάλαβα που είναι.. Ειχα διαβάσει για τι γεννεσις οτι κανει μια καλη γιατρος κ ειναι στα 120-130€ αλλά δεν πηρα ακόμα τηλ.. Εγω η Παπαγεωργίου η εξω... Θα δω

πρίν από 16 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μια χαρα.. Κατάλαβα που είναι.. Ειχα διαβάσει για τι γεννεσις οτι κανει μια καλη γιατρος κ ειναι στα 120-130€ αλλά δεν πηρα ακόμα τηλ.. Εγω η Παπαγεωργίου η εξω... Θα δω

Αα δεν εκλεισες ακομα; η τιμη σχεδον παντου πανω κατω η ιδια ειναι! :P για ποτε ειναι να κλεισεις;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! !!!!!!!!πέρασε ο καιρός Τελικά.αυριο μπαίνω στον 5ο μην α και ακόμα δεν το χω πιστεψει!!!!!!!!

Άλλο άγχος η β επιπέδου.αντε να ηρεμήσουμε.και μετά να αρχίσουν τα ψώνια!!!!!!!!!!!!

@noni90 να μας  οτ αν πας στο γιατρό Πόσο ζωηρό είναι το σπορακι σου!!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! !!!!!!!!πέρασε ο καιρός Τελικά.αυριο μπαίνω στον 5ο μην α και ακόμα δεν το χω πιστεψει!!!!!!!!

Άλλο άγχος η β επιπέδου.αντε να ηρεμήσουμε.και μετά να αρχίσουν τα ψώνια!!!!!!!!!!!!

@noni90 να μας  οτ αν πας στο γιατρό Πόσο ζωηρό είναι το σπορακι σου!!!!!!!

Εγω σε μια εβδομαδα μπαινω στον 5ο πραγματικα σαν ψεμα μ φαινεται περασαμε τα μισα εμεινε πιο λιγο κ δεν το χωνευω! Ετσι μετα να αρχισουμε τα πιο βαρια ψωνια!! Αφου βγαινουμε βολτα πεφτει το ματι μ στα μωρουδιακα σκεφτομαι εγω τωρα γιατι τα κοιταω και σε κλασματα λεω αιντε το χασαα!!! Απο κοιλιτσα πως παμε;; εγω εχω φοτο πριν μεινω εγκυος κ η διαφορα ειναι τεραστια ενα βουναλακι ειναι απλα ανυπομονω να μεγαλωσει ετσι π λενε αποτομα γυρω στην 20! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω σε μια εβδομαδα μπαινω στον 5ο πραγματικα σαν ψεμα μ φαινεται περασαμε τα μισα εμεινε πιο λιγο κ δεν το χωνευω! Ετσι μετα να αρχισουμε τα πιο βαρια ψωνια!! Αφου βγαινουμε βολτα πεφτει το ματι μ στα μωρουδιακα σκεφτομαι εγω τωρα γιατι τα κοιταω και σε κλασματα λεω αιντε το χασαα!!! Απο κοιλιτσα πως παμε;; εγω εχω φοτο πριν μεινω εγκυος κ η διαφορα ειναι τεραστια ενα βουναλακι ειναι απλα ανυπομονω να μεγαλωσει ετσι π λενε αποτομα γυρω στην 20! 

Και εγώ έχω πετάξει κοιλίτσα.στα κανονικά μου είμαι αδύνατη γενικότερα.τωρα κυκλοφορώ με τα στενά μου και πετάγεται τσουπ μπροστά.αντε αντε να καν ουμε κοιλαρες 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάρες. @noni90 αναμενουμε νεα σου!!

Εγω εχω ακομα δρομο για τον 5ο, αλλα απο κοιλια καλα παω. Κ απο που το καταλαβα??? Για πρωτη φορα χθες σηκωθηκαν κ μου προσέφεραν θεση στο τρένο. Και μετα σε δημοσια υπηρεσια που πηγα δεν περιμενα με νουμερο, μου ειπε η κυρια στο γκισε να περασω μπροστα:lol: Λεω : "αμαν! Πρεπει να χω γινει σαν μπαλα, δεν εξηγειται!! Και οντως εχω κανει κοιλια, οχι κοιλιτσα, παρολο που εχω παρει 2,5 κιλα συνολο μεχρι τωρα.

Βεβαια οταν περασα μπροστα απο τους αλλους, δυο κυριες που περιμεναν με κοιταξανε ρε κοριτσια με εεενα βλεμμα.. Ειλικρινα, λες και με μισουσαν. Λυπαμαι που το αντικρυσα αυτο σε γυναικες μαλιστα!!! Απογοητευτηκα! 

Τεσπα. Εχω να δω τον μικρο μου 2 βδομαδες κ εχω ραντεβου στο γιατρο την αλλη εβδομαδα. Β επιπεδου δεν εχω κλεισει ακομα. Αλλα κοριτσια, εγω δεν εχω καθολου αγχος. Μα καθολου. Ξερω οτι ειναι καλα το μωρο μου, το νιωθω.. και οτι θα ναι τελεια κ η β επιπεδου κ ολα. Ειμαι παρα πολυ χαλαρη.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Λοιπον κοριτσια.. Εγω το ιδανικό ειναι 10-15 Αυγούστου.. Πηρα κ έκλεισα 17 Αυγούστου απογευμα για ν ναι πιο εύκολο ν παω στο γενεσσις 135€ !

Την πέμπτη μπαινω στον πέμπτο εγω....! 

Αν και ξεκίνησα με αρκετα κιλα.. Η κοιλιά μ ηδη φαίνεται... Μαλλον θα κάνω μεγαλη κοιλιά...! Υπομονή! 

Ηρθε η ωρα να το εκμεταλλευτούμε.. Κι εγω στις αρχες περίμενα στις ουρές τωρα που φαίνεται με περνάνε.. Οχι ο κοσμοσ που περιμένει αλλα ο υπάλληλος! 

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες. @noni90 αναμενουμε νεα σου!!

Εγω εχω ακομα δρομο για τον 5ο, αλλα απο κοιλια καλα παω. Κ απο που το καταλαβα??? Για πρωτη φορα χθες σηκωθηκαν κ μου προσέφεραν θεση στο τρένο. Και μετα σε δημοσια υπηρεσια που πηγα δεν περιμενα με νουμερο, μου ειπε η κυρια στο γκισε να περασω μπροστα:lol: Λεω : "αμαν! Πρεπει να χω γινει σαν μπαλα, δεν εξηγειται!! Και οντως εχω κανει κοιλια, οχι κοιλιτσα, παρολο που εχω παρει 2,5 κιλα συνολο μεχρι τωρα.

Βεβαια οταν περασα μπροστα απο τους αλλους, δυο κυριες που περιμεναν με κοιταξανε ρε κοριτσια με εεενα βλεμμα.. Ειλικρινα, λες και με μισουσαν. Λυπαμαι που το αντικρυσα αυτο σε γυναικες μαλιστα!!! Απογοητευτηκα! 

Τεσπα. Εχω να δω τον μικρο μου 2 βδομαδες κ εχω ραντεβου στο γιατρο την αλλη εβδομαδα. Β επιπεδου δεν εχω κλεισει ακομα. Αλλα κοριτσια, εγω δεν εχω καθολου αγχος. Μα καθολου. Ξερω οτι ειναι καλα το μωρο μου, το νιωθω.. και οτι θα ναι τελεια κ η β επιπεδου κ ολα. Ειμαι παρα πολυ χαλαρη.

Στον 5ο ποτε μπαινουμε? Η γιατρος μου λεει τωρα απο εδω κ περα εχω μπει στον πεμπτο.... μετραει διαφορετικα απο εσας... 

Just now, noni90 είπε:

Στον 5ο ποτε μπαινουμε? Η γιατρος μου λεει τωρα απο εδω κ περα εχω μπει στον πεμπτο.... μετραει διαφορετικα απο εσας... 

Κοιτα, ξερω πως με το που μπεις στην 18η εβδομαδα μπαινεις κ στον 5ο. Διαφορετικα, το μετρας αναλογα με την ΠΗΤ σου. Πχ. εγω εχω ΠΗΤ 30/12. Οποτε αλλαζω μηνα καθε 30 του μηνος. 30 Ιουλιου μπαινω στον πεμπτο. 30 αυγουστου στον 6ο, κλπ κλπ. Και οι δυο τροποι αυτοι συμβαδιζουν !!

Εσυ εχεις ΠΗΤ 28/12 αν θυμαμαι καλα. Οποτε καθε 28 αλλαζεις μηνα. Ισως ετσι δεν σε μπερδευει.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...