Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Ioio είπε:

Κορίτσια μου, καλησπέρα! Έχω μέρες να μπω και έχετε γράψει τοοοοσα πολλά! 

Βαλεντίνα, συγγνώμη, για το θάρρος, αλλά αν κοιτάζει από τόσο νωρίς την τσέπη του, φοβάμαι ότι θα σε πάει για καισαρική, χωρίς λόγο ή για ψηλου πήδημα. Καλύτερα, ψάξε λίγο, πόσο συχνά κάνει καισαρική και γιατί, μήπως τυχαία, όλες οι γνωστές σου που έχουν γεννήσει σε αυτόν γέννησαν έτσι. 

Δεν θα γεννησω σε αυτον,φυσικα δεν του το εχω αναφερει γιατι με προσεχει πολλη θα του το πω στον 8ο αλλα απο οτι ξερω ειναι κατα της καισαρικης αλλα κ παλι δεν με ενδιαφερει γιατι ουτως η αλλως θα γεννησω στο νοσοκομειο! Ποιο θαρρος τον καταλαβαμε οτι κανει για τα χρηματα ομως δεν με ξερει καλα αυτο π θελω εγω θα γινει!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια μου;;; μολις γυρισα απο το γιατρο βγηκαν οι επαναληπτικες εξετασεις τρισωμια 21 1/3000 οτι να ναι δεν ειπα εγωω!!!:angry: περιμενουμε τηλ αυριο για την β επιπεδου τελικα θα την κανουμε θεσσαλονικη για καλυτερα κ πιο εμπειρα μας ειπε ή 8 ή 9 ή 10 αυγουστου....θα σας πω μεχρι οταν μ πει! Εσεις τι κανετε;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 30 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Τι κανετε κοριτσακια μου;;; μολις γυρισα απο το γιατρο βγηκαν οι επαναληπτικες εξετασεις τρισωμια 21 1/3000 οτι να ναι δεν ειπα εγωω!!!:angry: περιμενουμε τηλ αυριο για την β επιπεδου τελικα θα την κανουμε θεσσαλονικη για καλυτερα κ πιο εμπειρα μας ειπε ή 8 ή 9 ή 10 αυγουστου....θα σας πω μεχρι οταν μ πει! Εσεις τι κανετε;;;

Βλέπεις?? Συγγνωμη που το λεω αλλα εγω στη θεση σου θα αλλαζα γιατρο ακομα κ τωρα. Σε στρεσαρε χωρις λογο! 

Εγω μολις γυρισα. Ειχα παει βολτα με τον μελλοντα συζυγο να δουμε βρεφικα. Αχ τρελαθηκα. Με ολα. Αλλα κυριως με τα κρεβατακια. Με κατι υπεροχες παντες και κουβερτουλες, και σχεδιακα διαφορα και κουνουπιερες και παιχνιδακια που βαζεις πανω απο το μωρο για να τα κοιμιζει, τρελααααθηκα. Συγκινηθηκα. Σκεφτομουν "τι κανω εγω εδω, το χω συνειδητοποιησει? Κοιταω βρεφικα, ειναι δυνατον? Θα χω ενα τετοιο κρεβατακι στο σπιτι μου? " 

Με προβλεπω χαζομαμα φουλ!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Βλέπεις?? Συγγνωμη που το λεω αλλα εγω στη θεση σου θα αλλαζα γιατρο ακομα κ τωρα. Σε στρεσαρε χωρις λογο! 

Εγω μολις γυρισα. Ειχα παει βολτα με τον μελλοντα συζυγο να δουμε βρεφικα. Αχ τρελαθηκα. Με ολα. Αλλα κυριως με τα κρεβατακια. Με κατι υπεροχες παντες και κουβερτουλες, και σχεδιακα διαφορα και κουνουπιερες και παιχνιδακια που βαζεις πανω απο το μωρο για να τα κοιμιζει, τρελααααθηκα. Συγκινηθηκα. Σκεφτομουν "τι κανω εγω εδω, το χω συνειδητοποιησει? Κοιταω βρεφικα, ειναι δυνατον? Θα χω ενα τετοιο κρεβατακι στο σπιτι μου? " 

Με προβλεπω χαζομαμα φουλ!!

Ειναι σε τεστ μεχρι την β'....αν δεν μεινω ευχαριστημενη αλλαζω γιατρο!! Και μετα θα πεσουν μηνυσεις! Και εγω τα χαζευω αλλα τωρα με τον γαμο δεν ειμαστε για αγορες! Μετα απο το γαμο βλεπουμε! Σκεφτομαι τα ξενυχτια και ανυπομονω και λεω εγω θα κανω ετσι πω πω τελεια!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Γεια σας κορίτσια!! !!!!! @ΒαλεντιναΧρηστος Αφού μια χαρά Αυχενική είχες.αντε σας τρέλανε χωρίς λόγο.εγω 6 αυγουστου έκλεισα β επιπέδου.αντε να την καν ουμε και να είναι όλα καλα!!!!!!!!!

@nanoula90 χαζπμαμαδες θα γίνουμε όλες!!!!!!!!μη το ψάχνεις!! !!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

Γεια σας κορίτσια!! !!!!! @ΒαλεντιναΧρηστος Αφού μια χαρά Αυχενική είχες.αντε σας τρέλανε χωρίς λόγο.εγω 6 αυγουστου έκλεισα β επιπέδου.αντε να την καν ουμε και να είναι όλα καλα!!!!!!!!!

@nanoula90 χαζπμαμαδες θα γίνουμε όλες!!!!!!!!μη το ψάχνεις!! !!!!!

Κοντα κοντα τις εχουμε τις β' ολες αντε να φυγει κ αυτο το αγχος! Εγω πιστευω ηδη ειμαστε χαζομαμαδες!:tongue:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 20 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοντα κοντα τις εχουμε τις β' ολες αντε να φυγει κ αυτο το αγχος! Εγω πιστευω ηδη ειμαστε χαζομαμαδες!:tongue:

Από το θετικό τεστ Είμαστε χαζομαμαδες.μη  το ψάχνεις!! !!

• Χαχα 1

Κοριτσακια καλημερα μολις με πηραν τηλ ραντεβου 9/8 για την β'επιπεδου στο Ιακεντρο...αντε να φυγει κ αυτο με το καλο να βαλει ο Θεουλης το χεαρακι του να πανε ολα καλα!!!:wub:Ευχομαι τα καλυτερα για ολες μας και να γεμισει το πινακακι μας με πολλα αγορακια και κοριτσακιαα!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια κ στα ομορφα μωρακια!

Τι κανετε? Εγω εδω στη δουλεια, σημερα το απογευμα εχω γιατρο να δουμε το σπορακι μας! Ελπιζω να μας επιβεβαιωσει το φυλο για να αρχισουμε μικρες αγορες... θα εχει μεγαλωσει τωρα το σπορακι! Εσας ποτε σας ειπε για β επιπεδου? Εμενα τελευταια βδομαδα του αυγουστου!

Βαλεντινα ολα καλα τελικα! ξανασκεψου το για τον γιατρο αυτον!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , noni90 είπε:

Καλημερα στα ομορφα κοριτσια κ στα ομορφα μωρακια!

Τι κανετε? Εγω εδω στη δουλεια, σημερα το απογευμα εχω γιατρο να δουμε το σπορακι μας! Ελπιζω να μας επιβεβαιωσει το φυλο για να αρχισουμε μικρες αγορες... θα εχει μεγαλωσει τωρα το σπορακι! Εσας ποτε σας ειπε για β επιπεδου? Εμενα τελευταια βδομαδα του αυγουστου!

Βαλεντινα ολα καλα τελικα! ξανασκεψου το για τον γιατρο αυτον!

Ειπα ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο μεχρι την β'επιπεδου αν δεν μεινω ευχαριστημενη ουτε απο εκει κ γινει καποιο λαθος παλι μετα οχι μονο θα αλλαξω γιατρο αλλα θα του κανω κ μηνυση! Μας εκλεισε 9/8 για β επιπεδου!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ειπα ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο μεχρι την β'επιπεδου αν δεν μεινω ευχαριστημενη ουτε απο εκει κ γινει καποιο λαθος παλι μετα οχι μονο θα αλλαξω γιατρο αλλα θα του κανω κ μηνυση! Μας εκλεισε 9/8 για β επιπεδου!

Σε ποια βδομαδα εισαι τωρα κοριτσι? Πρεπει να εισαι πιο πολυ απο μενα.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Σε ποια βδομαδα εισαι τωρα κοριτσι? Πρεπει να εισαι πιο πολυ απο μενα.... 

Το τικερακι μ εν τελει ειναι 2 μερες πισω ασχετως αν δεν τις μετραω ο γιατρος λεει εβδομαδα αλλαζω καθε παρασκευη εγω στο προγραμμα μ π ειχα πριν μεινω εγκυος μ λεει κυριακη οποτε παω παντα με αποκλιση 2ημερων αρα βασει γιατρου ειμαι 17σημερα....στην β επιπεδου θα ειμαι 20+6...μην φανταστεις οτι ειμαστε πολλη μακρια απλα η β επιπεδου γινεται απο 20η εβδομαδα μεχρι 24η μ ειπε βαρια για να μπορεσουν να τα δουν ολα για αυτο μπορει να φαινεται διαφορα....εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το τικερακι μ εν τελει ειναι 2 μερες πισω ασχετως αν δεν τις μετραω ο γιατρος λεει εβδομαδα αλλαζω καθε παρασκευη εγω στο προγραμμα μ π ειχα πριν μεινω εγκυος μ λεει κυριακη οποτε παω παντα με αποκλιση 2ημερων αρα βασει γιατρου ειμαι 17σημερα....στην β επιπεδου θα ειμαι 20+6...μην φανταστεις οτι ειμαστε πολλη μακρια απλα η β επιπεδου γινεται απο 20η εβδομαδα μεχρι 24η μ ειπε βαρια για να μπορεσουν να τα δουν ολα για αυτο μπορει να φαινεται διαφορα....εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι;

Eγω σημερα ειμαι 16η! αν κ θα παω στη γιατρο να μετρηθουμε γιατι σαν να της φαινεται οτι ειναι λιγο πιο μεγαλο το μπεμπε... Μας ετυχε κ μες στον αυγουστο η β επιπεδου να μου δωσει ημερομηνια να κλεισω γιατι εχουμε ενα που κανει μονο εδω κ αν ειναι κλειστο τον αυγουστο πρεπει να φυγω εκτος νησιου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Eγω σημερα ειμαι 16η! αν κ θα παω στη γιατρο να μετρηθουμε γιατι σαν να της φαινεται οτι ειναι λιγο πιο μεγαλο το μπεμπε... Μας ετυχε κ μες στον αυγουστο η β επιπεδου να μου δωσει ημερομηνια να κλεισω γιατι εχουμε ενα που κανει μονο εδω κ αν ειναι κλειστο τον αυγουστο πρεπει να φυγω εκτος νησιου!

Καταλαβα και εμας αν και το βγαζει μια εβδομαδα μεγαλυτερο την β την εκλεισε κανονικα απο την ΤΕΡ κ οχι για μια εβδομαδα μεγαλυτερο...τι να πω ο καθενας οπως ξερει...εμεις ηταν να παμε εδω ειναι ενας π κανει εδω κ 2χρονια αλλα επειδη θελουμε να γινει εξονυχιστικος ελεγχος κ αυτος μπορει να μην εχει τοσο μεγαλη εμπειρια ο ανθρωπος θα παμε στο Ιακεντρο θεσσαλονικη! Μηπως γιαυτο σ ειπε τελος αυγουστου επειδη υπολογιζει οτι λογω 15αυγουστου θα ειναι κλειστα;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καταλαβα και εμας αν και το βγαζει μια εβδομαδα μεγαλυτερο την β την εκλεισε κανονικα απο την ΤΕΡ κ οχι για μια εβδομαδα μεγαλυτερο...τι να πω ο καθενας οπως ξερει...εμεις ηταν να παμε εδω ειναι ενας π κανει εδω κ 2χρονια αλλα επειδη θελουμε να γινει εξονυχιστικος ελεγχος κ αυτος μπορει να μην εχει τοσο μεγαλη εμπειρια ο ανθρωπος θα παμε στο Ιακεντρο θεσσαλονικη! Μηπως γιαυτο σ ειπε τελος αυγουστου επειδη υπολογιζει οτι λογω 15αυγουστου θα ειναι κλειστα;

Μαλλον αυτο θα ειναι.... Εμας ειναι καλη αυτη εδω αλλα κ για μενα μεσα στον Αυγουστο ειναι πολυ δυσκολο να φυγω απ το νησι.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...