Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Βρε κοριτσι μου οταν ειχες κανει την αυχενικη σε συνδυασμο με την Papp-A τι τροποποιημενες πιθανοτητες σου χε βγαλει?? Αυτες θα λαβεις υποψιν σου. Τo A-test το κανανε παλια, και τα ποσοστα επιτυχιας ηταν σχεδον 60% ενω της αυχενικης-pappA 95%. Δεν ειμαι γιατρος, και σιγουρα θα πρεπει να ακους τον γιατρο σου, αλλα δεν καταλαβαινω στα 20 σου γιατι να σε βαλει σε αυτην την διαδικασια εφοσον εκανες και αυχενικη - pappA και βγηκαν ολα μια χαρα. Αμα ψαξεις σε παλαιοτερες αναρτησεις κοπελες ειχαν παρομοια ιστορια με τη δικη σου. Η αυχενικη -pappA τέλεια και το A-test τους εβγαζε οτι υπαρχει προβλημα. Εγω σε συμβουλευω να παρεις κ μια αλλη γνωμη χωρις να αμφισβητω τον γιατρο σου αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ισως η δευτερη γνωμη σε βοηθησει.

Μας τις ειχε βγαλει καλες η papp-a 1:10000 ολες οι τρισωμιες κ μονο η ηλικια ηταν 1:1100 δηλαδη πολλη καλες....αυτην δεν την εμπιστευομαι ουτε εγω κ γιαυτο κ δεν δεχτηκα για την NIPT επανελαβα την εξεταση σε αλκο μικροβιολογικο κ αν μ βγαλει παλι τα ιδια αποτελεσματα ειπαμε να μην κανουμε τπτ γιατι ειχαμε καλη αυχενικη και papp-a το a-test βγαζει πολληηηηηηη συχναα λαθος απο οτι διαβασα! Θα σκεφτω και φυσικα για δευτερη γνωμη αλλα μετα απο τα αποτελεσματα αυτα κ εφοσον επιμενει σε αυτην την εξεταση την οποια δεν θελουμε! Εξαλλου μας ειπε οτι αν δεν βγει καλη μπορουμε να περιμενουμε την β επιπεδου π ειναι σε ενα μηνα! Εκει θα φανουν ολα μας ειπε!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μας τις ειχε βγαλει καλες η papp-a 1:10000 ολες οι τρισωμιες κ μονο η ηλικια ηταν 1:1100 δηλαδη πολλη καλες....αυτην δεν την εμπιστευομαι ουτε εγω κ γιαυτο κ δεν δεχτηκα για την NIPT επανελαβα την εξεταση σε αλκο μικροβιολογικο κ αν μ βγαλει παλι τα ιδια αποτελεσματα ειπαμε να μην κανουμε τπτ γιατι ειχαμε καλη αυχενικη και papp-a το a-test βγαζει πολληηηηηηη συχναα λαθος απο οτι διαβασα! Θα σκεφτω και φυσικα για δευτερη γνωμη αλλα μετα απο τα αποτελεσματα αυτα κ εφοσον επιμενει σε αυτην την εξεταση την οποια δεν θελουμε! Εξαλλου μας ειπε οτι αν δεν βγει καλη μπορουμε να περιμενουμε την β επιπεδου π ειναι σε ενα μηνα! Εκει θα φανουν ολα μας ειπε!

μικρακι το α- τεστ εδω αθηνα το εχουν καταργησει παρα πολλα χρονια γυρω στα 10.... στην επαρχια το χρησιμοποιουν απο οτι καταλαβα ορισμενα νοσοκομεια αλλα πρεπει να παιζουν μιζες για να το εχουν ακομα μην ανχωνεσε καθολου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Θυμάσαι που οτ αν μας έλεγες για αυτή την εξέταση δεν την ήξερε καμιά μας Ου τε ο γιατρός μας την είχε προτείνει.σας τρέλανε χωρίς λόγο. Και κακως πήγες για επανάληψη.ειχες μια καλή Αυχενική και Pap-a .Όλα πάνε καλά.ηρεμησε.απο κει και πέρα στη β επιπέδου θα φανούν όλα.χαλαρωσε και μη σκας.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

μικρακι το α- τεστ εδω αθηνα το εχουν καταργησει παρα πολλα χρονια γυρω στα 10.... στην επαρχια το χρησιμοποιουν απο οτι καταλαβα ορισμενα νοσοκομεια αλλα πρεπει να παιζουν μιζες για να το εχουν ακομα μην ανχωνεσε καθολου. 

Το ιδιο μ ειπαν κ στα μικροβιολογικα και τα 2 ο γιατρος ειναι εξωτερικος γιαυτο δεν καταλαβαινω το κερδος του! Σε ευχαριστω!

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Θυμάσαι που οτ αν μας έλεγες για αυτή την εξέταση δεν την ήξερε καμιά μας Ου τε ο γιατρός μας την είχε προτείνει.σας τρέλανε χωρίς λόγο. Και κακως πήγες για επανάληψη.ειχες μια καλή Αυχενική και Pap-a .Όλα πάνε καλά.ηρεμησε.απο κει και πέρα στη β επιπέδου θα φανούν όλα.χαλαρωσε και μη σκας.

Ζητησα εγω επαναληψη γιατι μ εσπασε τα νευρα με την NIPT αλλα ειμαστε σιγουροι πως το νινι μας ειναι καλα! Αρα δεν νομιζω να προχωρησουμε σε περαιτερω εξεταση θα δειξει η β επιπεδου..θυμαμαι που σας ελεγα κ ειπα οκ θελει να τα κανει πατροπαραδωτα...ηξερα οτι βγαζει συχνα λαθος αποτελεσματα κ γιαυτο δεν ανχωθηκα απλα εκνευριστηκα γιατι δεν επρεπε να μ την βαλει εφοσον καταργηθηκε! Σε ευχαριστω πολλη!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Το ιδιο μ ειπαν κ στα μικροβιολογικα και τα 2 ο γιατρος ειναι εξωτερικος γιαυτο δεν καταλαβαινω το κερδος του! Σε ευχαριστω!

Ζητησα εγω επαναληψη γιατι μ εσπασε τα νευρα με την NIPT αλλα ειμαστε σιγουροι πως το νινι μας ειναι καλα! Αρα δεν νομιζω να προχωρησουμε σε περαιτερω εξεταση θα δειξει η β επιπεδου..θυμαμαι που σας ελεγα κ ειπα οκ θελει να τα κανει πατροπαραδωτα...ηξερα οτι βγαζει συχνα λαθος αποτελεσματα κ γιαυτο δεν ανχωθηκα απλα εκνευριστηκα γιατι δεν επρεπε να μ την βαλει εφοσον καταργηθηκε! Σε ευχαριστω πολλη!

εχουν το κερδος τους οταν σε στελνουν να κανεις συγκεκριμενες εξετασεις ειναι ολοκληρος κυκλος ανθρωπων ο ενας συνεννοειτε με τον αλλο να του στελνει ανθρωπους με ανταλλαγματα ο ενας κανει χαρες στον αλλο παντου ετσι γινετε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοίτα να δεις.ο γιατρός που με παρακολουθεί στη Στη Κέρκυρα μου πε και μένα για νιπτ.οταν το πα.στο γιατρό που με παρακολουθεί στην αθη να και τον έχω και Χρόνια γέλαγε.με 1/20000 στις 2 τρισωμιες και 1/9800 για down.μου λέει αν είναι δυνατόν.ειναξ όλα καλά.μην τον ακούς.

Απ'οτι καταλαβαίνεις με κάποιο τρόπο θα έβγαζε κι αυτός χρήματα.ισως Εκεί πόνταρε.να βγει μικρό ποσοστό σε αυτήν που έκανες και να σε πάει για νιπτ πιθανότατα κάπου που να συνεργάζεται Αυτός.εμενα μου χε Πει θα μου πάρει Αυτός αίμα και θα το στείλει.

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, linaa είπε:

εχουν το κερδος τους οταν σε στελνουν να κανεις συγκεκριμενες εξετασεις ειναι ολοκληρος κυκλος ανθρωπων ο ενας συνεννοειτε με τον αλλο να του στελνει ανθρωπους με ανταλλαγματα ο ενας κανει χαρες στον αλλο παντου ετσι γινετε

Καταλαβαααα!

7 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κοίτα να δεις.ο γιατρός που με παρακολουθεί στη Στη Κέρκυρα μου πε και μένα για νιπτ.οταν το πα.στο γιατρό που με παρακολουθεί στην αθη να και τον έχω και Χρόνια γέλαγε.με 1/20000 στις 2 τρισωμιες και 1/9800 για down.μου λέει αν είναι δυνατόν.ειναξ όλα καλά.μην τον ακούς.

Απ'οτι καταλαβαίνεις με κάποιο τρόπο θα έβγαζε κι αυτός χρήματα.ισως Εκεί πόνταρε.να βγει μικρό ποσοστό σε αυτήν που έκανες και να σε πάει για νιπτ πιθανότατα κάπου που να συνεργάζεται Αυτός.εμενα μου χε Πει θα μου πάρει Αυτός αίμα και θα το στείλει.

Αρα καλα εκανα και δεν δεχτηκα να κανω αυτην την εξεταση! 

Καλημερα κοριτσακια!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καταλαβαααα!

Αρα καλα εκανα και δεν δεχτηκα να κανω αυτην την εξεταση! 

Καλημερα κοριτσακια!!!!

Αφου είχες καλ η Αυχενική γιατί σε έβαλε σε αυτή τη διαδικασία γενικότερα μετά με την άλλη εξέταση δεν το καταλαβαίνω.αν ήταν εξαρχής χαμηλά τα ποσοστά , τότε να το καταλάβω .Κοίτα να ηρεμήσεις.ενταξει?

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Αφου είχες καλ η Αυχενική γιατί σε έβαλε σε αυτή τη διαδικασία γενικότερα μετά με την άλλη εξέταση δεν το καταλαβαίνω.αν ήταν εξαρχής χαμηλά τα ποσοστά , τότε να το καταλάβω .Κοίτα να ηρεμήσεις.ενταξει?

Ειμαι ηρεμη γενικα εχουμε ερθει να ολοκκητωσουμε τα χαρτια του γαμου!;)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , loyloy είπε:

Έλα ωραία.focus στο γάμο λοιπόν!!!!!!!

Μας εκλεισε ημερομηνια για την επομενη τεταρτη 18/7 στις 13:00 θα μας δωσει το οκ τηλεφωνικα σε περιπτωση π ο δημαρχος δεν μπορει!!:D

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μας εκλεισε ημερομηνια για την επομενη τεταρτη 18/7 στις 13:00 θα μας δωσει το οκ τηλεφωνικα σε περιπτωση π ο δημαρχος δεν μπορει!!:D

Η ώρα ή καλ Η!! !!!!Μόνο χαρές στη ζωή σας !!!!!!!!!

πρίν από 11 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Η ωρα η καλη, παντα χαρες και να ζησετε ευτυχισμενη ζωη ο ενας διπλα στον αλλον με το μπεμπακι σας κ τα επομενα μπεμπακια που θα ερθουν! 

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Η ώρα ή καλ Η!! !!!!Μόνο χαρές στη ζωή σας !!!!!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Η ωρα η καλη, παντα χαρες και να ζησετε ευτυχισμενη ζωη ο ενας διπλα στον αλλον με το μπεμπακι σας κ τα επομενα μπεμπακια που θα ερθουν! 

Σας ευχαριστω πολλη κοριτσακια μου ευχομαι και σε εσας να  τα καλυτερα με το καλο τα μπεμπακια μας! Ο Θεος να μας ευλογει να πανε ολα καλα!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια μου, καλησπέρα! Έχω μέρες να μπω και έχετε γράψει τοοοοσα πολλά! 

Βαλεντίνα, συγγνώμη, για το θάρρος, αλλά αν κοιτάζει από τόσο νωρίς την τσέπη του, φοβάμαι ότι θα σε πάει για καισαρική, χωρίς λόγο ή για ψηλου πήδημα. Καλύτερα, ψάξε λίγο, πόσο συχνά κάνει καισαρική και γιατί, μήπως τυχαία, όλες οι γνωστές σου που έχουν γεννήσει σε αυτόν γέννησαν έτσι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...