Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ναι σωστά... Δες τι σε συμφέρει...!!!παντως απ οτι κατάλαβα τα ιδια χαρτια σχεδον θελει κ ο πολιτικός με τον θρησκευτικο! 

Ναι; δεν ηταν πολλα αλλα ειχε αρκετο τρεξιμο μωρε! Κ σε 2 μερες θα ειναι ετοιμα γιατι θελουμε τις ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως κ οι δυο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι; δεν ηταν πολλα αλλα ειχε αρκετο τρεξιμο μωρε! Κ σε 2 μερες θα ειναι ετοιμα γιατι θελουμε τις ληξιαρχικες πραξεις γεννησεως κ οι δυο!

Εμενα με ειχε καθυστερήσει η ληξιαρχική πραξη γέννησης κ ενα χαρτι που έπρεπε να παρω απο την μητρόπολη κι ειχα πέσει καλοκαίρι (αυγουστο)σε διακοπές κ ηταν ανοιχτα μόνο 2 μέρες τη βδομάδα! 

Εσύ βρήκες τι θα βάλεις;; να φανταστώ φαίνεται η κοιλίτσα σου! 

πρίν από 23 λεπτά , noni90 είπε:

λιλιτο οποτε εμειναν το κυησης και το λοχειας? Αυτα τα παιρνουμε κανονικα στο χερι ναι?

Ναι αρκεί να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια. Ασχετα αν αυτή τη στιγμή δεν δουλεύεις .Και μετά ειναι το 6 μηνο του ΟΑΕΔ το οποίο παίρνεις αν δουλευεις- ενεργή σύμβαση εργασίας.

• Ευχαριστώ 1

MBIdp2.png00R4p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εμενα με ειχε καθυστερήσει η ληξιαρχική πραξη γέννησης κ ενα χαρτι που έπρεπε να παρω απο την μητρόπολη κι ειχα πέσει καλοκαίρι (αυγουστο)σε διακοπές κ ηταν ανοιχτα μόνο 2 μέρες τη βδομάδα! 

Εσύ βρήκες τι θα βάλεις;; να φανταστώ φαίνεται η κοιλίτσα σου! 

Φαινεται γιατι πριν δεν ειχα καθολου...εχω αγορασει δυο φορεματα ασπρα κ τα δυο κ σκεφτομαι πιο θα βαλω παπουτσακια πηρα nude στο χρωμα του δερματος περιπου σαν πλατφορμιτσα αλλα χαμηλο γιατι την πατησα στον αρραβωνα με τα ψηλα...ευτυχως το καναμε στο σπιτι μας και μπορεσα κ εβαλα πεδιλακια μετα την αλλαγη των βερων! Η δικια σου η κοιλιτσα πως παει φαινεται;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , λιλιτο είπε:

Ναι αρκεί να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια. Ασχετα αν αυτή τη στιγμή δεν δουλεύεις .Και μετά ειναι το 6 μηνο του ΟΑΕΔ το οποίο παίρνεις αν δουλευεις- ενεργή σύμβαση εργασίας.

Κοριτσι μου δικο σου ειναι το blog που παραθετεις?? Ποσο ομορφη η ιστορια σας εκτος απο το συμβαν που αναφερεις. Να στε παντα γεροί και δεμενοι και πολυ πολυ αγαπημένοι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Να σας πανε ολα καλα και με το καλο το μωράκι σας που έρχεται όπου να ναι!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 19 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου δικο σου ειναι το blog που παραθετεις?? Ποσο ομορφη η ιστορια σας εκτος απο το συμβαν που αναφερεις. Να στε παντα γεροί και δεμενοι και πολυ πολυ αγαπημένοι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Να σας πανε ολα καλα και με το καλο το μωράκι σας που έρχεται όπου να ναι!!

Ναι δικό μου είναι. Σε ευχαριστώ πολύ. Το ξεκίνησα τώρα που είμαι ξάπλα στο κρεββάτι και πρέπει να το συνεχισω κάποια στιγμή. Χα χαχα .κι εσύ ότι επιθυμείς .και υπομονή ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα τελικά.

• Μου αρέσει 1

MBIdp2.png00R4p3.png

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Φαινεται γιατι πριν δεν ειχα καθολου...εχω αγορασει δυο φορεματα ασπρα κ τα δυο κ σκεφτομαι πιο θα βαλω παπουτσακια πηρα nude στο χρωμα του δερματος περιπου σαν πλατφορμιτσα αλλα χαμηλο γιατι την πατησα στον αρραβωνα με τα ψηλα...ευτυχως το καναμε στο σπιτι μας και μπορεσα κ εβαλα πεδιλακια μετα την αλλαγη των βερων! Η δικια σου η κοιλιτσα πως παει φαινεται;

Ναι αν κ ξεκίνησα με αρκετα κιλά κ πολλοι λεγαν ότι δεν θα φαίνεται η κοιλιά φαίνεται....!!με φορεματακια με μπλούζες... Με ολα! Κ σε μια βδομάδα μπαινω στον πέμπτο!!! 

Χαμηλό παπούτσι γτ θα κουραστείς κιολας!σωστή επιλογή!!! Με το καλό ο γαμος!!! 

πρίν από 34 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ναι αν κ ξεκίνησα με αρκετα κιλά κ πολλοι λεγαν ότι δεν θα φαίνεται η κοιλιά φαίνεται....!!με φορεματακια με μπλούζες... Με ολα! Κ σε μια βδομάδα μπαινω στον πέμπτο!!! 

Χαμηλό παπούτσι γτ θα κουραστείς κιολας!σωστή επιλογή!!! Με το καλό ο γαμος!!! 

Εγω 23τ μηνα μπαινω στον πεμπτο δηλαδη σε δυο εβδομαδες! Αντε περναει σιγα σιγα ο καιρος! Ευχαριστω πολλη για τις ευχες σου!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε; τι κανουν τα μπεμπακια σας;:wub:

Γεια σου Βαλεντίνα μου.περιμενω Πως και Πως το Σάββατο γιατί μπαίνω στο 5ο.γενικοτερα όλα καλα.ξεκινησε και ζεστη.

Δεν θα ηρεμησω ποτε μ φαινεται!! Βγηκαν οι αιματολογικες π ειχαμε κανει σαν το papp-a απλα λεγεται a-test δεν ξερω κ πως γραφετε ολα καλα μονο η τρισωμια 21... 1/250 Ο γιατρος μιλησε για την αιματολογικη εξεταση NIPT αλλα εμεις πριν μπουμε σε μια τετοια διαδικασια η οποια γινεται στην θεσ με 450€ ζητησα να επαναλαβω την εξεταση σε αλλο εργαστηριο...την πεμπτη το απογευμα θα βγουν τα αποτελεσματα ειμαστε στο οριο οποτε κ τοσο να ξαναβγει δεν ξερω τι να κανω! Ειμαστε σιγουροι κ εγω κ ο αντρας μ οτι η μπεμπουλα μας ειναι καλα! Τοσα π εχω διαβασει για την ανεγγυροτητα αυτου του τεστ δεν με επηρεασε καθολου ψυχολογικα ειμαι μια χαρα;) κατα τα αλλα η μπεμπουλα μας ειναι απο 152γρ π ηταν πριν μια εβδομαδα τωρα ειναι 180 κ πηρε 2 εκ σε 1 εβδομαδα καλα παμεεε!!! Αφου το εχουν καταργησει αυτο το τεστ κ στα δυο μικροβιολογικο το ιδιο μ ειπαν αυτος γιατι το προτεινει ακομα;:wacko:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σας διαβασα λιγο γρηγορα.. λοιπον οσες ειμαστε ασφαλισμενες στον συζυγο (δεν εχουμε 200 ενσημα το τελευταιο ετος) δεν δικαιουμαστε επιδοματα. Τα φαρμακα ειναι σχεδον δωρεαν κ ο τιμοκαταλογος των μαιευτηριων που διαβαζετε συνηθως εχει αφαιρεσει το ποσο που δινει ο εοπυ. Πχ τα 1500 στο ρεα ειναι μετα την αφαιρεση. Αλλιως φευγει πιο πανω..

• Μου αρέσει 1

d22d6088da.png

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν θα ηρεμησω ποτε μ φαινεται!! Βγηκαν οι αιματολογικες π ειχαμε κανει σαν το papp-a απλα λεγεται a-test δεν ξερω κ πως γραφετε ολα καλα μονο η τρισωμια 21... 1/250 Ο γιατρος μιλησε για την αιματολογικη εξεταση NIPT αλλα εμεις πριν μπουμε σε μια τετοια διαδικασια η οποια γινεται στην θεσ με 450€ ζητησα να επαναλαβω την εξεταση σε αλλο εργαστηριο...την πεμπτη το απογευμα θα βγουν τα αποτελεσματα ειμαστε στο οριο οποτε κ τοσο να ξαναβγει δεν ξερω τι να κανω! Ειμαστε σιγουροι κ εγω κ ο αντρας μ οτι η μπεμπουλα μας ειναι καλα! Τοσα π εχω διαβασει για την ανεγγυροτητα αυτου του τεστ δεν με επηρεασε καθολου ψυχολογικα ειμαι μια χαρα;) κατα τα αλλα η μπεμπουλα μας ειναι απο 152γρ π ηταν πριν μια εβδομαδα τωρα ειναι 180 κ πηρε 2 εκ σε 1 εβδομαδα καλα παμεεε!!! Αφου το εχουν καταργησει αυτο το τεστ κ στα δυο μικροβιολογικο το ιδιο μ ειπαν αυτος γιατι το προτεινει ακομα;:wacko:

Βρε κοριτσι μου οταν ειχες κανει την αυχενικη σε συνδυασμο με την Papp-A τι τροποποιημενες πιθανοτητες σου χε βγαλει?? Αυτες θα λαβεις υποψιν σου. Τo A-test το κανανε παλια, και τα ποσοστα επιτυχιας ηταν σχεδον 60% ενω της αυχενικης-pappA 95%. Δεν ειμαι γιατρος, και σιγουρα θα πρεπει να ακους τον γιατρο σου, αλλα δεν καταλαβαινω στα 20 σου γιατι να σε βαλει σε αυτην την διαδικασια εφοσον εκανες και αυχενικη - pappA και βγηκαν ολα μια χαρα. Αμα ψαξεις σε παλαιοτερες αναρτησεις κοπελες ειχαν παρομοια ιστορια με τη δικη σου. Η αυχενικη -pappA τέλεια και το A-test τους εβγαζε οτι υπαρχει προβλημα. Εγω σε συμβουλευω να παρεις κ μια αλλη γνωμη χωρις να αμφισβητω τον γιατρο σου αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ισως η δευτερη γνωμη σε βοηθησει.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...