Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

το επιδομα τοκετου ομως δε το παιρνουμε στο χερι πια... παει στην κλινικη που γενναμε κ μας γινεται μια εκπτωση. ετσι τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω. ασφαλισμενη μετα το γαμο θα εισαι μολις κανεις τη διαδικασια με τον ασφαλιστικο φορεα απο την ιδια κιολας μερα!

οταν σου γραφει εξετασεις ο γιατρος διπλα γραφει συμμετοχη ασφαλισμενου συνηθως ειναι 15%. κανει δλδ η γενικη αιματος 10 ευρω πχ, κ εσυ πληρωνεις 1.5. δε γινεται μονο σε δημοσια νοσοκομεια γινεται κ σε μικροβιολογικα συμβεβλημενα με εοππυ. Εγω πχ κανω τις μηνιαιες εξετασεις ουρων κ αιματος στο μικροβιολογικο της γειτονιας μου με ελαχιστο κοστος- γυρω στα 10 ευρω ( γενικη αιματος, σακχαρο, γενικη και καλλιεργεια ουρων, tsh). επειδη ειμαι ασφαλισμενη στο ΙΚΑ. 

Εγω δεν γενναω σε κλινικη αρα πανε στο νοσοκομειο; και για τις εξετασεις αν δεν μπορει ο γιατρος μ μπορω να τις γραψω σε καποιον αλλον εξωτερικο γιατρο;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω δεν γενναω σε κλινικη αρα πανε στο νοσοκομειο; και για τις εξετασεις αν δεν μπορει ο γιατρος μ μπορω να τις γραψω σε καποιον αλλον εξωτερικο γιατρο;

νομιζω σε νοσοκομειο δε τα παιρνεις καθολου.... θα πρεπει να μιλησεις με τον ασφαλιστικο φορεα του συζυγου σου.... γιατι να μη μπορει ο γιατρος ολοι οι γιατροι ειναι νομιζω πιστοποιημενοι για ηλεκτρονικη συνταγογραφηση.... 

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπορεις να τα γραψεις οπου θες εσυ αρκει να ειναι συμβεβλημενος ο γιατρος η η κλινικη με ΕΟΠΥΥ. Και οντως πληρωνεις ελαχιστα σχεδον για ολες τις εξετασεις σου και για τα φαρμακα σου.

@noni90 Καταλαβα, οποτε μαλλον το μαιευτηριο σου αφαιρει ας πουμε το ποσον αυτο. Ή το εμπεριεχει στην τιμη του αν εισαι ασφαλισμενος. Οποτε δεν τα βλεπουμε καν αυτα τα λεφτα. 

Δεν τα γνωριζω καθολου αυτα. Θα πρεπει να τα ρωτησω.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

νομιζω σε νοσοκομειο δε τα παιρνεις καθολου.... θα πρεπει να μιλησεις με τον ασφαλιστικο φορεα του συζυγου σου.... γιατι να μη μπορει ο γιατρος ολοι οι γιατροι ειναι νομιζω πιστοποιημενοι για ηλεκτρονικη συνταγογραφηση.... 

Θα πρεπει να τον ρωτησω αφου με συμφερει καλυτερα με συμμετοχη....ευχαριστω πολλη κοπελα μου!!!

Just now, nanoula90 είπε:

Μπορεις να τα γραψεις οπου θες εσυ αρκει να ειναι συμβεβλημενος ο γιατρος η η κλινικη με ΕΟΠΥΥ. Και οντως πληρωνεις ελαχιστα σχεδον για ολες τις εξετασεις σου και για τα φαρμακα σου.

@noni90 Καταλαβα, οποτε μαλλον το μαιευτηριο σου αφαιρει ας πουμε το ποσον αυτο. Ή το εμπεριεχει στην τιμη του αν εισαι ασφαλισμενος. Οποτε δεν τα βλεπουμε καν αυτα τα λεφτα. 

Δεν ειναι συμβεβλημενος ο γιατρος μ με το ΕΟΠΥΥ μαλλον γιαυτο δεν εκανε καν κουβεντα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Θα πρεπει να τον ρωτησω αφου με συμφερει καλυτερα με συμμετοχη....ευχαριστω πολλη κοπελα μου!!!

Δεν ειναι συμβεβλημενος ο γιατρος μ με το ΕΟΠΥΥ μαλλον γιαυτο δεν εκανε καν κουβεντα!

ουτε η δικια μου αλλα μια χαρα μου τα γραφει... ρωτησε τον για παν ενδεχομενο..... αν μπορει γιατι να το χασεις?

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

δυστυχως νομιζω δε το βλεπεις καν αυτο το ποσο! Μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα..

Παντως κ εγω που δουλευω κ εχω ΙΚΑ κ 200 ενσημα κ ολα νομιζω οτι ναι μεν ειναι μια σημαντικη βοηθεια τα επιδοματα κυησης και λοχειας και να κανω τα παντα μονο με 15 % εισφορα αλλα και παλι τα θεωρω λιγα.....

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

ουτε η δικια μου αλλα μια χαρα μου τα γραφει... ρωτησε τον για παν ενδεχομενο..... αν μπορει γιατι να το χασεις?

δυστυχως νομιζω δε το βλεπεις καν αυτο το ποσο! Μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα..

Παντως κ εγω που δουλευω κ εχω ΙΚΑ κ 200 ενσημα κ ολα νομιζω οτι ναι μεν ειναι μια σημαντικη βοηθεια τα επιδοματα κυησης και λοχειας και να κανω τα παντα μονο με 15 % εισφορα αλλα και παλι τα θεωρω λιγα.....

Φυσικα και ειναι λιγα. Θυμησε μου, και συ στο ΡΕΑ γεννας?? Αν ναι.. στον τιμοκαταλογο γραφει τιμη τρικλινου με ΕΟΠΥΥ 1600. Αρα σε αυτην την τιμη λογικα ειναι υπολογισμενο και το επιδομα τοκετου κ το εχουν αφαιρεσει? Σορρυ αν σε μπερδευω, ειμαι ασχετη οπως καταλαβες.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κοριτσια καλημέρα!!!! Κι εγω καπου διαβασα πρωτον οτι ο άντρας δικαιούται δυο μερες άδεια οταν γεννησουμε.. Και δεύτερον οτι παίρνει επίδομα τοκετού.. Απλα ακομα δεν εχω βρεί ενα άρθρο να το επισημοποιει... Μαλλον θα πρέπει να ρωτήσουμε στο ΙΚΑ.... 

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Φυσικα και ειναι λιγα. Θυμησε μου, και συ στο ΡΕΑ γεννας?? Αν ναι.. στον τιμοκαταλογο γραφει τιμη τρικλινου με ΕΟΠΥΥ 1600. Αρα σε αυτην την τιμη λογικα ειναι υπολογισμενο και το επιδομα τοκετου κ το εχουν αφαιρεσει? Σορρυ αν σε μπερδευω, ειμαι ασχετη οπως καταλαβες.

Στο Λητω και νομιζω ναι σε αυτη τη τιμη ειναι υπολογισμενο κ το επιδομα τοκετου... δεν ειμαι σιγουρη ομως καθως δεν εχω επικοινωνησει με το Λητω θεωρω ειναι νωρις ακομα ωστε να κανω αυτες τις ερωτησεις... 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Κορίτσια Μια ερώτηση.εσεις που δεν έχετε ασφάλεια αυτή τη τη στιγμή τα φάρμακα τα πληρώνετε κανονικά και τις εξετάσεις?

Κανονικα οι ανασφαλιστοι λεγεται οτι με το αμκα θα πρεπει να λαμβανουν τα φαρμακα δωρεαν απο ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . τις εξετασεις δυστυχως τις πληρωνουν.  

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσια καλημέρα!!!! Κι εγω καπου διαβασα πρωτον οτι ο άντρας δικαιούται δυο μερες άδεια οταν γεννησουμε.. Και δεύτερον οτι παίρνει επίδομα τοκετού.. Απλα ακομα δεν εχω βρεί ενα άρθρο να το επισημοποιει... Μαλλον θα πρέπει να ρωτήσουμε στο ΙΚΑ.... 

οι 2 μερες ισχυουν. το επιδομα τοκετου χλωμο.... αν θελετε ρωτηστε στο ΙΚΑ γιατι νομιζω δε παιζει πια αυτο. 

πρίν από 19 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μην μπερδευεστε κοριτσια το 1600 ειναι τα νοσηλεια σου με συμμετοχη απο τον εοππυ καμια σχεση με το επιδομα τοκετου. 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Στο Λητω και νομιζω ναι σε αυτη τη τιμη ειναι υπολογισμενο κ το επιδομα τοκετου... δεν ειμαι σιγουρη ομως καθως δεν εχω επικοινωνησει με το Λητω θεωρω ειναι νωρις ακομα ωστε να κανω αυτες τις ερωτησεις... 

Κανονικα οι ανασφαλιστοι λεγεται οτι με το αμκα θα πρεπει να λαμβανουν τα φαρμακα δωρεαν απο ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . τις εξετασεις δυστυχως τις πληρωνουν.  

οι 2 μερες ισχυουν. το επιδομα τοκετου χλωμο.... αν θελετε ρωτηστε στο ΙΚΑ γιατι νομιζω δε παιζει πια αυτο. 

οχι κ εξετασεις μπορεις να κανεις στο νοσοκομειο με το αμκα σου απλα πρεπει να πηγαινεις σε εφημερειες κ να περιμενεις. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια Μια ερώτηση.εσεις που δεν έχετε ασφάλεια αυτή τη τη στιγμή τα φάρμακα τα πληρώνετε κανονικά και τις εξετάσεις?

Εγω ναι κανονικα ολα! Γιαυτο λεω να κανουμε κ τον γαμο να ασφαλιστω πανω στο συζηγο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Μην μπερδευεστε κοριτσια το 1600 ειναι τα νοσηλεια σου με συμμετοχη απο τον εοππυ καμια σχεση με το επιδομα τοκετου. 

οχι κ εξετασεις μπορεις να κανεις στο νοσοκομειο με το αμκα σου απλα πρεπει να πηγαινεις σε εφημερειες κ να περιμενεις. 

Εννοειται οτι σε εφημεριες μπορεις να κανεις εξετασεις απλα αυτο απο οσο γνωριζω απο περιστατικα μου δεν γινεται ποτε. Παντα υπαρχουν εκτακτα κτλ και ποτε δεν μπορεις να κανεις τις εξετασεις σου. κ με ραντεβου σου κλεινουν για 1 με 1μιση μηνα μετα. 

Αναφορικα με το επιδομα τοκετου το παιρνεις στο χερι? απο το ικα με ενημερωσαν πως αποδιδεται στην κλινικη απευθειας αλλα κ αυτοι δεν ηταν σιγουροι. 

Just now, noni90 είπε:

Εννοειται οτι σε εφημεριες μπορεις να κανεις εξετασεις απλα αυτο απο οσο γνωριζω απο περιστατικα μου δεν γινεται ποτε. Παντα υπαρχουν εκτακτα κτλ και ποτε δεν μπορεις να κανεις τις εξετασεις σου. κ με ραντεβου σου κλεινουν για 1 με 1μιση μηνα μετα. 

Αναφορικα με το επιδομα τοκετου το παιρνεις στο χερι? απο το ικα με ενημερωσαν πως αποδιδεται στην κλινικη απευθειας αλλα κ αυτοι δεν ηταν σιγουροι. 

για το επιδομα δεν ξερω κ εγω με σιγουρια αν κ νομιζω σου ζητανε iban στα δικαιολογιτικα.. 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

αυτο με τις εξετασεις πρεπει να παιζει ρολο κ το νοσοκομειο γιατι εγω οταν χρειαστηκα εξετασεις χοριακη κ tsh μου τις καναν δεν ειχαν θεμα κ δεν ημουν επειγον περιστατικο. 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

για το επιδομα δεν ξερω κ εγω με σιγουρια αν κ νομιζω σου ζητανε iban στα δικαιολογιτικα.. 

αυτο με τις εξετασεις πρεπει να παιζει ρολο κ το νοσοκομειο γιατι εγω οταν χρειαστηκα εξετασεις χοριακη κ tsh μου τις καναν δεν ειχαν θεμα κ δεν ημουν επειγον περιστατικο. 

εχεις δικιο πρεπει να παιζει ρολο κ το νοσοκομειο κ τι κινηση εχει. 

Εγω νομιζα οτι τα επιδοματα ειναι 3... Κυησης τοκετου κ λοχειας. κ οτι το τοκετου καταργηθηκε κ αποδιδεται στη κλινικη ενα ποσο. Δηλαδη εδω απο το ΙΚΑ ετσι μου τα εξηγησαν.... βεβαια δε την ειδα κ πολυ σιγουρη την υπαλληλο.

Just now, noni90 είπε:

εχεις δικιο πρεπει να παιζει ρολο κ το νοσοκομειο κ τι κινηση εχει. 

Εγω νομιζα οτι τα επιδοματα ειναι 3... Κυησης τοκετου κ λοχειας. κ οτι το τοκετου καταργηθηκε κ αποδιδεται στη κλινικη ενα ποσο. Δηλαδη εδω απο το ΙΚΑ ετσι μου τα εξηγησαν.... βεβαια δε την ειδα κ πολυ σιγουρη την υπαλληλο.

χα χα χα δυο ειναι απο οτι ξερω τα επιδοματα ενα πριν γεννησεις κ ενα μετα. τι να πω αμα δε ξερουν κ στο ικα τοτε σωθηκαμε !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...